6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • RiCSi1234
    Hát, így kb 5 perc játék után, ami a medicnek van, az egy fos..
  • nandorb
    AKS-74U
  • szekrény
    és melyiket használhatja endzsínör ?
  • szekrény
  • csizihungary
    store/redeem a code
  • szekrény
    EZEKKEL MIT KŐ CSINÁNI-E , MORE ? má hogy hová kell őket írni ?
  • csizihungary
  • zeli
    kipróbálhatóak az új fegyók:

AN-94 Abakan
    AAP4-TR32-CECG-PQQP
    QJY-88
    A37B-QPH9-DGSL-BQ8T
    M110
    8EX5-25EK-WRUU-H8F2
    AKS-74U
    2QEL-MFAD-46UK-GNTD
  • Elektrofrombc2
    ne tedd már a hülyét :D
  • Narxis
    :DDD
  • szekrény
    EZT NEM ÉRTEM, ha egy 500hp-s repülővel, nekirepülsz egy 1000hp-s helinek, akkor miért ők robbannnak fel ?
  • Bugi Misi
    XXDD
  • Elektrofrombc2
    Hááát sehogy.
  • szekrény
    hogy lehet az egyik karakterem bookmarkolásait átmásolni egy másik e-mail-es karcsi könyvjelzőihez ?
  • Gyuszopapa
    Igen olyan mintha a COD-ből lenne ez a fegyver.Ha fizetsz érte akkor kapod a no recoil-t is vele.
  • csizihungary
    béka
  • szekrény
  • Alien69
    Érdekes, én nem laggolok (magyon). Igaz, aránylag erős a gépem (nem a vga, az csak egy 4850/1 giga rammal). Ráadásul drivert se cseréltem már kb 1 éve.
  • kriszesz
    A jó éde istenitmá!! végre jó lenne a laptopom, errre???!!!???? Laggolok mint állat és kidobnak szerverekről xD BF play4free... csak legenda.. xD
  • Alien69
    Amúgy [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1288979280&no=3582]ERRE a kérdésemre (#3582 HSZ)[/URL] valaki?
  • KaBuTo666
    Ez cod fegyver? :D
  • csizihungary
    Újabb tesztem:

UMP45:
  • Alien69
    Karkandot kihagytad. Ott is lenne alapja a távol/közeli fegyónak. A snipernél meg kifejezetten hasznos lehet, ha egy M95 mellé berakja az USAS-t. Amúgy, a következő fejlesztés gondolom az lesz, hogy még egy fegyó slot, és vehet mindeni RPG-t, meg elemes kisautót.
  • koschwarz

• Narxis
    :DDD
  • szekrény
    mai műsorunkban az ellentmondásos személyiséget, kosvarcot hallhattuk
    az adással kapcsolatos megjegyzéseiket, észrevételeiket az alábbi postacímre küldjék
    1810 budapest
  • koschwarz
    ja, és sharqin meg basrán viszont nem játszom, amennyiben lehetséges :D
  • koschwarz
    a body armor-nak van értelme, a két fegyvernek meg...azt el tudnám képzelni, hogy az mp7 mellé legyen egy shotim is, de annak meg csak ilyen sharqin meg basrán látnám valami értelmét a közelharcban, amire meg ugyanúgy jó az mp7 is.
  • Narxis
    Piros és kék.
  • Klemice
    lézerkardokból milyenek lesznek?
  • csizihungary
    Remélem majd adnak kódot a fegyverekhez, szívesen kipróbálnám őket.
  • Narxis
    2 fegyvert vihetsz magaddal ha veszel slotot, pl 2 smg vagy 1 smg és egy shoti stb.

Meg van egy armor boost amivel 10%-al kevesebb sebzést kapsz.

Nagyon BF Heroes irányba megy az egész, eddig volt 1 szuper fegyó amit megvehettél, most az új fegyverek alapján arra akarnak kényszeríteni ha hajlandó vagy fizetni, hogy vegyél slotot és vedd meg a legjobb fegyót közelharcra és a legjobbat távolra, direkt olyan értékeket adtak az új fegyvereknek, hogy egyik közelre jó másik távolabbra. Szerintem aki megvette az enginek az MP5-öt vagy medicnek a m249 saw-t vagy assaultnak korábban a legjobbat annak nincs értelme lecserélni vagy megvenni az újat mellé. Nem jobbak annyival az újak... persze mellé meg lehet venni de akkor már ugye slotot is kell venni... ki van ez találva. :/
  • szekrény
    magyarul ?
  • Narxis
    OMG új fegyverek és fegyvernek slotok, lol. :D
  • csizihungary
    Nézzétek a hivatalos oldalt.
  • szekrény
    MOST Néztem ezt a trailert vagy mit, és abban szerepel a fúzsepassz pálya meg aza a autópályás valszeg több airmap nem is várható mi ?
  • nandorb
    18slotos... Ures jaratban mint mondtam play4free-be fut. Az hogy a fejlesztok nemtudnak programozni nemtehetek rola. Nincs 18 slotos szerver alapbol 32-esbe rakja.
  • Narxis
    Jah, eléggé laggol a szerveretek. :D
  • szekrény
    aszt írja currently unavailable, vagy mi van ...
  • nandorb
    Problema ott van hogy meg a szerver minden idiotanak a megvasarolt csili-vili ruhajat betolti bizony belaggol.