Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm

Jabar
bug, tedd medium-ra a grafikát és megjavul.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

sziasztok assaultban miért homályos a célzás gépfegyvernél?

Elektrofrombc2
hát nemtom...szerintem mostmár nem arra fókuszálnak. Szerintem most egy ideig nem lessz új.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

kabel15
Várhatóak a közel jövõben új fegyverek? Mert gondolkodok egy STG77AUG vásárlásán de ha jön egy új fegyver hasonló kategóriában akkor inkább azt megvárnám.

BattleTag: kabel15#2672

RiCSi1234
"De minden képen GRATT!" 😄DDD Bocsánat az offért, de felsírtam a röhögéstõl!! 😄D<#banplz><#banplz>

GTA V (*.*)

Alien69
GRATT, bár ahhoz inkább mák kell. <#vigyor> De minden képen GRATT!<#taps>

TheGrinder
xfire 😄

Vaxi
btw grat 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
fps-t hogy írattad ki ? 😄

TheGrinder
Nem lehetne inkább a vaj helyett a kenyeret??? talán akkor még van mirõl beszélnünk. De többet nem engedek az árból, mert hülye azért nem vagyok.

koschwarz
a zsíros kenyért megadom, a másiknál lealkudnám a kenyeret, és csak a vajat adom, ok? kicsit avas már és keserû, de ha kellõen éhes vagy...<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TheGrinder
Eladó Battlefield: Play4Free account!!4!4!! Egy 17es Medic és egy 15ös Recon. Ára: 1 darab zsíros-, és 1 darab vajaskenyér. Sajnos külön nem tudom adni, mert egy accon van! Akit érdekel írjon PM-et.

Alien69
Amúgy már leírtam a "megoldást". Amikor úgy érzed, kilépsz a pályáról. Mondjuk úgy, hogy a karakterválasztó részhez. Itt a megszerzett XP-t fogja mutatni. Át lépsz a webes felületre ALT+TAB-al, tehát SEMMI ESETRE SE ZÁRD BE a játékot! A webes felületen meg frissítesz (pl katt battlefield play4free feliratra). Ilyenkor befrissíti a statot.
Ennek egy szépség hibája van csak, elõfordul, hogy arról a szerverrõl nem frissít, ahol játszottál, de a sikertelen frissítést már akkor kiírja, amikor kiléptél a szerverrõl. <#alien2><#csodalk>

Alien69
Aha, sajna. De rá se ránts. Lesz még rosszabb is! <#hehe>

Vaxi
😄DD
egyébként ezt most kajak elbuktam ezt a cirka 60k xp-t? 😄

TheGrinder
Töröld le a gecibe! 😄

most került ki a hír bfhu-ra. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Vaxi
9k kellett volna lvl 20-hoz, és visszavágott 19 elejére. van erre valami orvosság, vagy le kell törölnöm a gecibe az egészet? 😄

Alien69
Van valami bejegyzés, lehet "nyerni" 55.000 Battlefunds-ot. Valaki lefordítaná, hogyis? <#worship><#idiota>

Alien69
Érdekes, én ritkán várok rá, mert alap, hogy az elsõk között léphetek be a pályára. Soxor csak 4-5 emberkének tölt be, és mire a többiek is beérnek, nagyrészt már benne ülök. Ez alól kivétel, ha a lehetõ legmeszebb rak be a pályára, és van, amikor esélytelen oda érnem. De ilyenkor elmormolok pár allah akbart, és az elsõ bele ülõk már le is pottyannak. :-) Persze, van amikor harcolnom kell érte, de ez van. Szerintem sokkal rosszabb, amit tegnap tapasztaltam. Köcsög lámalooser Karkand-on bele ült a tankba, és ENNNYI! Max a tornyot forgatta, meg eleresztett pár lövést valamelyik jeepre. SEMMI mást nem csinált, egyszerûen SZABOTÁLTA ezt az oldalt. Az ilyen degeljen meg. :-/

Vaxi
én sem vagyok oda omanért. mindenki a repülõre vár állandóan

TheGrinder
én meg oman-nál csinálom ugyanezt, legrongyabb map, nem értem, h miért nem lehet mapot választani, nem fasza, h random dob be szerverekre.

Elektrofrombc2
mindegyiknél

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Frosty01
detto. sharquinál mindig kinyomom a játékot. és úgy tünik a játék is vágja a szitut mert egy laza esc-el ki is lehet lépni a sharqi töltõképernyõjébõl 😄

practitioner of the forbidden arts of death

koschwarz
én meg feltornásztam egy engit és egy mediket 20-asra (utóbbinál még néhány ezer pont hiányzik), és asszem abba is hagyom egy idõre. omant szeretem, de a többi pálya már kurvára unalmas, karkand még hagyján, de sharqi-tól egyenesen hányok. ez a pálya NEM battlefield-es.

TheGrinder
Pfffff. Level bug... 17rõl vissza 16-ra -58.000xp grat! Szánalom...

Alien69
Persze, hogy AZ vagyok. Sose tagadtam. <#idiota><#hehe>
Ami a fegyókat illeti, természetes, hogy variálják õket. BF2142-ben pl mindenki VOSS-ra hajtott, más BF-ben M60-s volt az ász, és sorolhatnám. Aztán tekertek rajta, és már nem "úgy" volt az. Itt is várható hasonló, ez van. <#nemtudom><#wink>

te alapból az vagy<#mf1>

amúgy meg csak azé mondtam, hogy ne csodálkozzék, ha nem úgy szuperál a fegyvere, ahogy eddig.<#pardon1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Alien69
? És akko mi van? ha fizetek érte, akkor hülye vagyok, vagy mi? <#mf2> A nyomi BF2-rt is, és a BF2142-rt IS fizettem! Pedig mind a kettõ BÉTÁBAN adták ki. Erre legjobb bizonyíték, hogy rengeteg peccst adtak ki hozzájuk. A BC2 egy fokkal jobb, de csak azé, mert konzol port, konzolra aránylag JÓL KELl megírni a progit, mert utólag nem igazán lehet peccselgetni. <#nemtudom> Akkor meg nem mindegy, mikor fizetek érte? <#nyes> Természetesen azért, mert INGYENES.
Másoknak... <#eplus2>

Vaxi
gunclub.

bétában fizetni bármiértis... 😄

TheGrinder
Kezd felbaszni, másnak sem indul ez az ingyenes fos?

Vaxi
980 Bf-et basztam el rá, kurvára legyen különbség 😄

ne is legyen nagy különbség. 😄

Vaxi
lehet 😄 de felhúztam rajta az agyamat picit <#rolleyes>

Elektrofrombc2
Vagy csak megkell szoknod 😛

Vaxi
nemtom, távolra lõni vele lehetetlen, és nem tapasztalom azt a hatalmas sebzéskülönbséget, ugyanannyit lõ mint az mp7, csak az gyorsabb és pontosabb 😞

vagy csak nagyon szerencsétlen vagyok 😄

Elektrofrombc2
No. Hát miért?

Vaxi
az ump akkora fos lett, mint az állat.. 😞(

TheGrinder
Nekem ötbõl négyszer .exe hibát ír ki vagy egyszerûen kilép magától még csatlakozás elõtt a játék az új update óta. Nagyon bosszantó.

nem hiszem, hogy túl késõn kezdõdnének. heti 1 meccs lesz amúgy, nem egy sûrû elfoglaltságot igénylõ dolog. 😄

gyere te is. 😊

Alien69
Amúgy ezt azért írtam ("Nekem mindegy, ami jut."), mert 2 karakterem 19-s kettõ meg 20-s. :-D

csizihungary
Attól függ hánykor lesz. Én assaultként esetleg tudok jönni.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Alien69
Módosítanám. Szívesen megyek hentelni klánban is, csak bizonyos idõkben esélytelen gyerek miatt. Tehát, nekem este 10 után kb másfél óra, amíg aktív lehetek jelenleg. Ez klánwar szempontból necces, de mondjuk ha felkészülés kell a klánnak, akkor ebben az idõszakban be tudok szálni. :-)

koschwarz
látom egy haszontalan recon különítményt már össze lehet állítani.<#ticking>

Alien69
Nekem mindegy, ami jut. <#alien>

Én is szívesen jövök, main karim petecz és recon.