6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3693 hiába nyomod a gépedet, ha a szerverek szarok akkor szarok, mondjuk én csak oman-on játszok, az,hogy az ugri-bugri zsebkendőnyi mapokon mi van az engem nem érint ... -
#3692 Én 500Hz, 2000DPI. Játékon belül csak a repcsi/helinél állítottam azokat a csúszkákat. -
#3691 Neked lehet... De attól még van, akinek NEM laggol annyira, vagy szinte semennyire. -
#3690 de most tényleg, nem a körvégi összesítést linkelte ... -
#3689 különben is, te mindenkivel csak kötözködsz?? :) -
#3688 Úgy állítsd be hogy neked kényelmes legyen. Próbálgasd. -
#3687 ez a játék annyira laggol hogy értelmetlen itt érzékeny egerekről meg ilyen-olyan válaszidejű monitorokról írni .... -
#3686 Jó ideig hanyagoltam az fps-eket , így nincs spec tapasztalatom , ti milyen egér érzékenységgel játszatok ?
Én az első 1/4-edhez raktam kb. játékon belül.
alatta van még két csúszka azok mit változtatnak? -
#3685 különben is ezek az eredménylisták nem körvégiek így nem számítanak valósnak lehet hogy a csapat ezzel együtt is kikapott és kapott 50xp-t -
#3684 -
#3683 xp-t ? -
#3682 A minap én is hasonló Xp-t értem el a RUS helivel.. :) -
#3681 szeretem a BTR-t :)
STG-vel a legjobbam:
-
#3680 szerintem nyissunk egy bfp4f community topikot mert már mindenhol a kis steril emberek a házigazdák ... -
Gyuszopapa #3679 Pedig igaza van és én egyetértek vele. -
#3678 szekrény: kérlek az offolásodtól és a nem ide való képeidtől óvj meg minket! -
#3677 nem lehet itt választani lóf*szt se, sírunk a kíntól amikor 3 zászló közül mindíg a legszarabbra születünk, azt se tudjuk milyen logika szerint , kb. olyan mint a kijelölt ellenséges harcihelit eltalálja az rpg7 de a csapatszállítóhelit nem ... -
#3676 Az orosz és usa oldal közt lehet változtatni,hogy melyiken legyek?
-
#3675 milyen jó kis gödröt találtam amibe belefért a BH mi ? onnan belet kempelni vele a B-C-D zászlót -
#3673 kipróbáltam az aksu-t, hát nagyon gyengélkedtem vele. igaz egy fél órát nyomattam csak, de nem tetszett. ha már valaki fegyvert vesz, egyértelműen sokkal jobban megéri az ump, de még az mp7 is. az aksu sebzése nem annyira kiemelkedő, viszont jobban rángat, csak 25-ös a tár, gyenge a tűzsebesség, és ráadásul eszméletlen lassan tölt újra.
arról nem is beszélve, hogy a pp2000-rel hamarabb lövök ki ködhatáron bárkit, mint ezzel. -
#3672 Na mindenesetre nem csak úgy találtam a videót. Hanem a P4F hivatlos honlapjára van jelenleg kitéve...
Follow this link to Watch the Video, Read More and Discuss... -
Gyuszopapa #3671 Dragon völgy. -
Gyuszopapa #3670 Nem hallottál még az autoshoot-ról. -
#3669 Megnézed a többi videóját, látszik, hogy nem nagy skill van a gyerek mögött, vagy nem tudom.. :) -
#3668 Gondolom a csavo beallitotta az autoaimot es osszevissza rangatva mindig fejesre huz be. Lattam anno a BC2-ben 1csalot a szerveren meg az egyik klantars mondja hogy zart squadban tolja a csavo es nagyon durvan nyomja. Megnezzem AKS74U-val 1tar 3-ember valt 1911-re es 2ember 1tar,kozben mind fejes. -
#3667 De ha csak egyszer lövi ki, még elhiszem, mert hinni akarok, ugye? De, hogy rendszeresen, és MINDEN helyzetbe szinte CSAK fejlövést látni, az KAMU! Anno, BF2-ben elég jól ment a sniperkedés. Volt rendesen fejlövés a pakliban, még heliből is, de nagyon ritkán sikerült, az is M95-l. De, tetőtől leugrás közben, rohanás közben, és amúgy, minden körülményt figyelmen kívül hagyva, na azt azért NEM. Persze, volt amikor NEM érdekelt a környezet, ha már a célkeresztben volt az illető feje, de érzékeltem, hogy jön mögém az enemy késelni, leszartam, koncentráltam a "feladatra". -
#3666 kissé már földöntúli, főleg amikor kilövi a helikopterből ellenfényben a vezetőt. persze hogy csíter.
mellesleg az ott fusipassz? -
#3665 lol -
Gyuszopapa #3664 Autoshot vagy kis érzékenységre állított aim vagy mindkettő? -
#3663 blocked domain. Rakd fel normalis tarhelyre. pl. abload.de v noob.hu-ra azok a jok a tobbi szar. -
#3662 Hát nemtom...
-
#3661 én is tegnap megint vettem elit mp7-et , hullottak is mint a legyek ...
de a legélvezetesebb még mindíg a blackhawk-os kemp a hegytetőn parkolva
áááá.... -
#3660 persze, általában megveszek kreditért egy egy napos alap mp7-et. na azzal aztán még jobban megy, mondanom sem kell... :D egyébként pont ezért nem érzem szükségét egy még jobb, pénzes fegyvernek. ha csak egy fél órára ugrom be, akkor marad a pp2000.
az a vicc, hogy néhány kör alatt visszajön az mp7 "ára". már írtam, hogy van vagy 73000 kreditem, és mindig növekszik. az jó sok napnyi mp7 már így is.
azért az tényleg az igazsághoz tartozik hogy amikor pp2000-rel nyomom, akkor azért az sokkal nagyobb kihívás, főleg hogy szinte már nincsenek is alapfegyveres játékosok. egy assault vagy medik simán ledarál, esélyem nincs 1v1-ben, ilyenkor menekülök, ha tudok, de sokszor már arra sincs esélyem, annyira überek ezek a fegyverek.
alien: DE nem lehet rendesen klánozni, és valszeg soha nem is lesz rá mód. -
#3659 A multkor meg az mp7-est nyomtad...:D -
#3658 Ha lehetne rendesen klánozni, itt hamar sírásra fakadnának páran, ez tuti. Akkor rájönnének, hogy igenis, NEM mindegy, milyen fegyverrel rohangálnak. Persze, publikon, ahol néha kész marha csorda jön szembe, hogy javíthassa az ember a statisztikáját, meg azt tudja mondani, milyen frankó az alap fegyóval IS, már más kérdés. Ezzen nem azt mondom, hogy pl koschwarz ne lehetne jó TÉNYLEG alap fegyóval, hanem azt, hogy ehhez kell a láma rendszer is. -
#3657 Dehogy vagy jó, az ellenfél béna. :DD
(csak vicceltem) -
#3656 talán este kipróbálom ezt az aksu-t én is, de az a helyzet, hogy kurvajó vagyok az alapszutyokkal is :DDD -
#3655 Én engineer-hez néztem meg, már úgyis 19 vagyok, ezzel lefejlődöm. De nem valami nagy szám. Az alapszutyoknál jobb, de nem venném meg.
Holnap meg kipróbálom az M110-et, recon-nal is fejlődök kicsit. -
#3654 M249-t vette meg, de marad is az.. :) ez a két fegyver kombó, tiszta röhej..
-
#3653 Mondtam. :D