6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • torokmano
    Jön valaki game??:D most megyek fel!! torokmano néven vagyok jelöljetek!!:D
  • Ryder159
    A Tools4Games jóvoltából elkészült a Play4Free ranglistája, ami Ezen a linken található.
  • Ryder159
    2013.5.29-i frissítés részletei (1.54.248530.0):

- Rush játékmód hozzáadva a Dalian-hoz
    -Nerfelték az Apache-t. Kisebb robbanás sugár, és kisebb sebzés a gyalogságon.
    - A littlebird helikopter-el mostantól könnyebb lesz landolni anélkül hogy összetörne.
    -A Littlebird helikopter kezelhetősége és "flare funkciók" javítva
  • Zaja
    @þRyder159
    meg tudjuk majd,hogy mit hozott az 1.54-es update?
  • schrankszekrény
    vedd le a grafikát mediumra b+, high-on az árnyékos területeken árnyék van ami a screenshotok-on jól néz ki de játék közben egyenlő a halállal ...
  • Smithwarden
    A monitorodon nem tudok segiteni, de van egy jo kis program amivel a gammat tudod fentebb tolni, akar jatekok kozben is (crtl+alt+num-num+).
    Gamma control.
  • torokmano
    Valaki tudna segíteni?? Olyan problémám van ,hogy bemegyek egy épületbe akkor semmit se látok , már játék eleje óta így játszok :SS fényerő mindenhol fel van húzva maxra:S ilyen régi ratyi monitorom van amúgy :DxD
  • patrikhun97
    Te itt? :D Mi lett az NFS-el? :D Vagy csak hív a famas? :DD
  • SNICKER
    ezt mondom én is, shotgunnal meg rpg-vel írtom a népet és mindig kibasznak
  • schrankszekrény
    áruljátok már el miért van állandóan class limitálva a sniper kaszt, kirúgdosva az rpg/shotgun használó, de a f*sszopó medic akinek gyakorlatilag örök élete van és pontosabb a fegyvere mint a legjobb sniper puska, az háboríthatatlanul végezheti a legális csalást ...
    remélem a gyújtogató nigger horda eléri a DICE irodáját is és jól seggbeb*sszák azt aki ezért felelős a stúdiónal ...
  • SUNNY84HUN
  • patrikhun97
    Ó szuper... -.-" Visszajön a Famas noobok korszaka :/
    Zaja szerda jó neked? :D
  • Ryder159
    Famas+Nemesis megint van 2099-ért. Ennél jobb vétel nem létezik...
  • schrankszekrény
    kapcsold ki a cheat.exe-t ...
  • Narxis
    Pedig jónak kéne lennie.
  • Zaja
    Ha jó lesza kliens. Tegnap akárhányszor indítottam el 4 féle böngészőből,nekem a bfp4f.exe minidig meghalt szerverválasztás vagy betöltés közben.
  • Narxis
    ok akkor ma este xD
  • Zaja
    Na,akkor egyeztessünk,mert csak 4 naponta nézitek a fórumot,úgy látom xD
  • patrikhun97
    Hmmm nagyon ütős a Qbb+Mg36 kombó igazi núbnak érzem magam
  • patrikhun97
    Naná:D Da akkor már menjünk csak simán az Mcs szerverre :)
    torokmano: Nem nem az a nevem hanem [Sgt]Dedi2 :)
  • Zaja
    Nem nyomunk este egy jó kis meccset OMAN-on? Ne értsetek félre,nem a jetek,meg a helik miatt akarok oda menni,hanem sniperkedni.
  • schrankszekrény
    2
  • Ryder159
    Laptop volt de wifi sehol
  • schrankszekrény
    lakás->tömb->wi-fi->okostelefon-> ...
  • Ryder159
    A leendő lakást újítjuk fel és ott még TV sincs, nem hogy net.
  • schrankszekrény
    már ne is haragudjál, de hol voltál , ahol nincsen internet elérés, tudtommal hazánkban egy településen nincsen net Szarokszádon ...
  • Ryder159
    Na két nap nem voltam itthol erre 14 új üzenet. A 2. számú megyer szerver meg is szűnt? Nem bírták sokáig.
    Látom szekrény még mindig a régi, hiányoztál ám nekünk
  • torokmano
    több creditet kapsz nyilván :D én most nyertem last forever ruhát!! mostanába nagyon jól dobálja a jó cuccokat !! 1 hét alatt 3 forever cucc azelőtt meg semmi!!
  • schrankszekrény
    nyertem poker-on 30 nap crdeit boost-ot de nem tudoom mi az :DDDD
    segítsetek ratyiak ...
  • Narxis
    hahahahaha
  • torokmano
    nekem az arany színű pénz kellene és nem a szürke azt meg sima játékért nem kapsz... amúgy neked mi a neved? most fent vagyok Bomlott néven vegyél fel és játszunk
  • schrankszekrény
    ott a neve az sg-s nick-kel egyvonalba, ajánlom valamelyik helyszinelős sorozatot helyzetfelismerés kézségének fejlesztésére
  • schrankszekrény
    ha napi 1-1,5 órát nyomnád és olyan stattal, mint amit blöfföltél akkor, az 4-6 nyertes kör = 3-500founds, a pokeren már tuti nyertél valamilyen fegyót öribe, azt meg lehet tuningolgatni, amúgy meg ha ennyire otthon vagy az egzotikus állatok tartásában igazán befogadhatnád Narxis-t
  • torokmano
    patrikhun97 milyen néven játszol?:D
  • Narxis
    Jó sok állatod van. :D
  • torokmano
    Már megcsináltam jóval régebben de nekem nem működött :/// Nekem nem esik nehezemre játszani csak nincs időm annyira és ezért kérdeztem meg. Mivel a nap részében dolgozok , van 2 telkünk kb 40-50 tyúk 2 házidisznó és 1 vaddisznó amire minimum naponta 1 óra időt rá kell fordítani hogy szelíd legyen és 50 háziállatom kb madápókok kígyók skorpiók gekkók stb. így nem nagyon marad időm játszani max napi 1 esetleg 1.5 órát és azért kéne a found!!! vadászgéppel meg azért szoktam menni mert kb. legtöbb tapasztalatot azzal tudom szerezni és így rövid idő alatt fejlődök amúgy ha van időm gyalog nyomulok a kis gagyi GOL-al de elég idegesítő hogy mások 3234646 méterről lelőnek simán én meg még nem is látom őket annyira...
  • patrikhun97
    Látom te semmit nem változtál... Nyugodtan visszamehetnél Thai-földre...
    Torokmano: Nem igaz,hogy nem szúrja ki a szemed a pirossal kiemelt szöveg :P :D
  • schrankszekrény
    írta, hogy repülőzni szokott, ergó bombázza a gyalogosokat, ennyit az erőviszonyokról, infraty halott air-mapon bármilyen csodapuskával bunny hopp-ol, tunningolja az invertory fegyót szürke pénzért, akinek van pénze tankolni a jet-et, annak biztos jut sms-ért vett zsetonra is grempa, vágod, rajság
    :DDD
  • Narxis
    ejnyeee na :D sztem csak ki akarja egyenlíteni az erőviszonyokat, sokaknak van vásárolt fegyverük már alacsony szinten is, az biztos nem szürkepénzből vették
  • schrankszekrény
    leszarjuk a statodat, ez egy csapatjáték, ha nyer a csapatod 80 pénzt kapsz, ha vesztesz, akkor 30-at, ez a tipikus lusta felfogás, " hogyan lehet szerezni" jellemző a mai fiatalokra, ha nehezedre esik játszani , akkor mennyé codozni ...