6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Bala10
    hát igen...
  • RiCSi1234
    Az biztos, hogy többet ér néha, mint az a szar RPG..
  • csizihungary
    Én ha lehet mindig használom.
  • Bala10
    nem igazán szoktak aknát használni!? pedig elég jól lehet vele tarolni. :) nekem az egyik kedvencem a játékban.
  • szekrény
    nyisd ki a szád, aztán majd intubállak, azt, hogy mivel , a fantáziádra bízom, de olyat a játékban úgy sem vehetsz
  • Narxis
    Nekem is van medicem, mediceljünk!
  • kriszesz
    Más kasztra nem is szeretnék költeni, ha költök pénzt a játékra, csak medic.
  • kriszesz
    Én medicel nyomulok:D szeretek élesztgetni
  • kriszesz
    ám bala, ne csüggedj mp5 tényleg k*rva jó:) a Holosight UMP-t is veri mind recoilban, mind damageban
  • kriszesz
    Hi! Nemtom mié, de marhára laggolok vmiért mostanában:( csak bf play4free ben... ám be szeretnék ruházni m249 holosight változatára :D szerintetek megéri?:)
  • szekrény
    itt sincs több link mint a mienkbe
  • Narxis
    Olyan uncsi assaulttal játszani, nem?
  • Narxis
    De átáll!
  • Bala10
    már késő
  • szekrény
    mp7 elite a legjobb és nem kerül kesbe , ne hogy má átájjj a bűnös oldalra
  • Bala10
    ami itt is. jóideje nem játszottam, mert meguntam... de nem igen van más jelenleg. :D
  • Alien69
    Ezt TUDOM, mert ugye lelestem a belinkelt képedről.
  • csizihungary
    Amúgy mi a nicked? Lehet még nem vettelek fel :D
  • Bala10
    köszi, alszom rá még egyet.
  • csizihungary
    MP5 a legjobb SMG jelenleg a játékban.
  • Bala10
    ne itt keménykedjetek má:)
  • szekrény
    a szekreny van használva a schrank-os nincs a többi láma is mind elvérzett a szervereken de legalább jó gépetek van
  • nandorb
    Mer milesz? Amugy puszcsy...
  • Alien69
    Leszarom, mit mondasz, me a fele hülyeség. Nem veszed figyelembe, amit írok, nem baj. Máskor is írtam, hogy a beállítások is qrva sokat számítanak, nem csak a hardver. A 6-8 giga ram, erre írtam:
    "ez nem segítene, de jobban hangzik"
    A proc sebessége meg igenis TUD számítani, a minimum fps-nél.
    Eredmények sehol? Ezt miből szűrted le? Még nem nagyon találkoztunk egy szerveren se. Pedig próbálkoztam bejelölni Téged, de kapásból elutasítottad. Ergo, ne is beszélj ilyenekről.
    Pedig tuti aláznál, me valszeg Te vagy a khirályÁSZ, passziánsz a játékban. Na jó, valszeg egy 5 éves is lealáz engem, legalábbis szerinted.
  • szekrény
    elektor tegyed befelé az off topik linket a bannerba de hirtelen
  • szekrény
    nna innen látszik mekkora hardverb*zi vagy,minek egy ilyen kis web-es szarhoz 8GB memória meg 4GHZ-es proci kiscsit átestél a ló túloldalára az eredmények meg sehol
  • szekrény
    ELITE MP7 -et szoktam venni bárkit bármilyen távolságból, a 35 skuló 3-4 kill !!!
    kösz a topikot
  • Bala10
    hmm
  • Elektrofrombc2
    Nekem egyértelműen jobbnak tűnt. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1288979280&no=3539]#3539[/URL]
  • Bala10
    jobb az mp7nél? csakmert az volt a kedvencem. :)
  • Elektrofrombc2
    MP5!!!
  • Bala10
    hirtelen felindulásból vettem egy kis bf-et, aztán nem tudom mire költsem. :)
  • Elektrofrombc2
    Picivel jobban mint a Veteran's :P
  • Bala10
    az elit mp7 mennyire adja?
  • Elektrofrombc2
    Szevasz
  • Elektrofrombc2
    A [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1288979280&no=3677]#3677[/URL] hozzászólásával én is eggyet értek. De azzal nem, hogy hülye fail-es képekkel kellene bombázni a topikot. Te azt már nem látod, mert moderáltam.
  • Bala10
    egy régebbi topikot átalakítottunk, itt lehet offolni, stb. :)
  • Alien69
    1, lehet reménykedni, hátha kibassza az admin. Volt rá példa.
    2, igen, és van rá kb 2 másodperc, amíg nem laggol
    3, a 3Ghz-n azért már egy kis húzás nem ártana. Esetleg 8 giga ramra csere. Mondjuk, ez nem segítene, de jobban hangzik.
  • szekrény
    1. honnan tudjuk kinek mennyi a pingje, a szerveren játszókét megkeseríti egy többszázas player is
    2. amikor kinyírnak annyi ideig laggol a deadscreen hogy az alatt a 6-7 mp nem elég az újjászületési hely kiválasztására
    3. 3GHz-es c2d meg 6GB RAM csak kiszolgál 4770-est ehhez a kis webes máriózáshoz ...
  • Alien69
    Ha jól sejtem, te only Oman szervereket keresel fel. Elképzelhető, hogy itt van a kutyus elásva, mivel ezen szerverek lehet, messzebb vannak, és magasabb ping mellett nyomod. De ez csak tipp.
    Ettől függetlenül, a gépünk beállításai igenis SOKAT tudnak segíteni/hátráltatni. De, ez megint külön téma.