Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
én alapfegyókkal (alapakna, alaperrpégé, alapkisgéppiztoj) nyomom, és most 2 perce csak úgy elõzött meg exair hogy spónkempelt <#vigyor5>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

koschwarz
egyébként nem is lenne rossz ez a basrah pálya, csak tényleg: az ember nem azért játszik a bf sorozattal, hogy infratyizzon. én is lelkesen alapból megcsináltam az engi karaktert, aztán nézem, hogy ez mi ez. de még mindig fényévekkel jobb mint az a szánalomgyötrelem sharqi.

ráadásul be sem váltottam a bónuszfegyvereket (nem vettem észre hogy vannak), és amíg meg nem ismertem a pályát, meg nem trainingeltem, addig rendesen szopatva voltam.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

RiCSi1234
Én egy vék ájlendért a fél vesémet is oda adnám 😄

GTA V (*.*)

Oman tipusú pálya lehetne már több is,az adja legjobban a BF érzést nem ezek a pif-puf gyalogos pályák.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

jaaaaaaa, ja! 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
úgy értette , hogy minek endzsi ha nincsenek endzsis mapok ... vágod ?! <#nezze>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

<#ticking>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fasza enginernek semmi haszna…

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

szekrény
tegnap jött ki a negyedik map persze az is gyalogos <#falbav> server-t még mindíg nemlehet választani ...
a high beállítás állítólag hamar felzabálja a gép memóriáját vagy a VGA-jét, vagy mindkettõét ...

Sziasztok.
Már lassan egy hónapja nem bírok játszani ezzel a szupi játékkal mert annyira szaggat.
Lehet most már szervert választani, vagy valami ötlet hogy mi a gond.
Elõre is köszi.
szekrény
mikor jön már ki a végleges, hány pályával, lehet -e választani gyalogos mapokat ...

RiCSi1234
Én lehet nem leszek, közbejött egy kis program 😊

GTA V (*.*)

Vaxi
oké 😄
nem vesztem el, kis kihagyás után újrapróbáltam az ump-t, jól ment vele 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Elektrofrombc2
Vaxi babám, te se vessz el 😄 Estére okvetlen gyere <#smile>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

RiCSi1234
Rendben 😊

GTA V (*.*)

Elektrofrombc2
Ricsi: Ilyen este 10 óra tájt megismételhetnénk a tegnapit. 😊
Gyertek ti is TS-re aztán kennyü együtt 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
áhh õ csak schrank

szekrény
nyugodj meg, az alárendelt szerep betöltésére kellesz <#nezze><#hehe>

RiCSi1234
te engem?? 😄 oltogatol. aztán meg barátkozol? 😄

GTA V (*.*)

szekrény
mi a neved a játékba , felveszünk frencnek ...

RiCSi1234
Már vagyok TS- csak belépni nem tudok hozzátok! 😊 (Ri(CS)i névvel)

GTA V (*.*)

Elektrofrombc2
oké 😊 Csak szólj mikor, mert nem vagyok fent mindig TSen 😄

Vaxi
<#wow3>

szekrény
te mennyé az egyetemi eccõterembe <#vigyor5>

Vaxi
megyek majd én is 😊

szekrény
meghalt a miki ... <#rinya>
ill. az alaplapi hangkártya, azon része amely miatt minden mikrofonos dolog képtelenség rajta de lehet hogy csak én vagyok balf*sz ...<#vigyor5>

Vaxi
<#eljen>

Elektrofrombc2
akkor fasza 😄 gyere te is TSre egyik nap szólj és akkor letesztaljük egymást <#smile>

szekrény
hát ha látom hogy eltalálja az ellen akkor lebegtetem egyhelyben aztán úgy forgatom az orát hogy neki is jó legyen ...

Elektrofrombc2
és te? 😄 te ugye tökéletes vagy mint mindig 😉

szekrény
letesztellek , gunnerkirály :
gyüttök a apaccsal , aminek úgy lógatod az orrát hogy a szerencsétlen gánner max a heli hasa alá tud lõni + össze vissza imbolyog a heli mert akkora nagy pilóta vagy ráadásul gyorsan is repülsz ami a bukott orrból adódik és a kegyelemdöfés a 800hp-bõl lemegy tíz visszarepülsz a hajóra javítani, nnna és akkor ilyen fikázza a gánnereket ... <#banplz>

Elektrofrombc2
hát itt van a bannerben 😄

RiCSi1234
TS infókat kérhetek? 😊

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Én is hasonlóan csináltam, csak Ventrin 😉 Úgy az igazi 😊

GTA V (*.*)

Elektrofrombc2
Mi multkor azt gyakorolgattuk allfor-al és elég jól ment. TS-en közbe komunikáltunk. Szólj egyszer és megpróbálunk összehozni valamit 😉

Alien69
Célozni nehéz, ráadásul több felé kell figyelnie a lövésznek. Bele kell tanulni. De, a pilótának is sokat kell segítenie a célzásba, mert ha 3m-re a föld felett haladsz, max a vakondokat kergetheti, vagy a 4-s metrót. <#vigyor1>

RiCSi1234
Ami mostanság zavar, hogy aránylag, jól repülök Helivel, de egy jó gunnert is találni, mindíg foggyosokat fogok ki, akik vagy kiugrálnak, vagy célozni nem tudnak 😊

GTA V (*.*)

Alien69
Jó van na, kínai se megy... <#nemtudom><#hehe>

"inflanty (gyalogos)"

Aki nem tud arabusul...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Alien69
Ráadásul a "jobb fegyver" RELATÍV! A snipámnak hiába hoznak ki 20 féle snipa pusit, amikor CSAK az M95-t fogom majd megvenni, de itt jön a svéd csavar. Ugyanis, snipa pusihoz KELL jó pisztoly is ám! Minimum M1911 veterán (vagy hogy híjjják). Ergo, lehet, jobban megéri megvenni a veterán USAS-t!!! Ráadásul ez a fegyó elérhetõ az ÖSSZES kasztnak. Namármost inflanty (gyalogos) pályán nyerõ közel harci fegyó, és mondjuk Oman-on meg helizve/repülve meg ugye mindegy. Márpedig, még mindig az USAS a legjobb sörétes, a tûzgyorsasága miatt. <#vigyor> Bérelhetõ is, és lazán, és gyorsan vissza hozza az árát pár kanyar alatt. A snipa ráadásul ugye dobál érzékelõt, láthatja merre van enemy. Láttam USAS-t medic kezében is, az se volt semmi. <#gonosz2>

RiCSi1234
Én még nem vettem Battlefoundot, de talán.. Rendkívül élvezem a játékot, ha csak az a cheater dolog nem lenne néha, akkor maga lenne a tökély!
Már csak a bookmark kéne mûködjön, és oda mennék, ahol a kedvencem megy! Oman 😊

GTA V (*.*)

Elektrofrombc2
Battlefield Heroesban a balance megvan, tehát itt is MEGLESSZ. Arra általában figyelnek.
Eltûnik a fegyód?! Mirõl beszélsz? Ahogy én olvasgattam heroesban sosem fordult ilyen elõ és mivel a P4F a BFH rendszerét használja így itt sem fog. Amúgy meg ezért is lehet reklamálni és eredményesebb az eljárás, mint egy cheater reportolása esetén. Te meg rögtön unlimitedes fegyókban gondolkodsz... de héé lehet bérelni is, olyanokat amik jóval jobbak az alapnál, de csak kicsivel rosszabbak a csak BF-ért megvehetõ fegyvereknél.
Ezt a játékot többnyire azok játszák akik nem szoktak játékokra költeni, de olyanok is akiknek már nem 1 dobozos játékuk van, így ha õk 50-60euért vesznek BF-et akkor olyan mintha egy teljes játékuk van mert ennyi pénzbõl azért meglehet azt venni amire az ember vágyik.
Az a baj, hogy mindenkinek felvan kínálva a lehetõség a jobb fegyverekre és így azok rögtön rinyálnak ha nekik nincs olyan.

Alien69
Jaja, most hogy mondod, majdnem igazad is van. Szerencsére csak MAJDNEM. <#zavart1> Az EA games már csak ilyen, de az a baj, hogy a többi is. Ez se jobb, mint az. Itt is vannak csalók (szerintem tuti), és sorolhatnám. Akkor meg inkább a NFSW, mert ott legalább van szééép kocsim. <#zavart1> Illetve, van olya mód, hogy team escape, ott a "gép" ellen megyünk max 4-n, az azért jobb, mint bármi más. <#vigyor>

esetleg másik böngészõ?<#nemtudom>

nekem mindig a pálya betöltés közbe lefagy a játék, és nem tudok egyáltalán játszani vele:S

tudom hogy beta,de nem tudtok vmi megoldást rá hogy betöltsön fagyás nélkül és tudjak játszani?
nandorb
Meglehet hogy szep hogy veszel AUG-ot meg M60-at ami most perpillanat a legtapabb de ez meg beta arrol nem beszelve mivan akkor ha a fegyod eltunik amit penzert vettel allandora?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
NFS World? Te se vagy 100-as az egesz szarra laggolja magat, teli van csaloval es meg fizzetni ilyenert? En azt mondom 1 fillert se er meg a jatek. Az nem jatek hogy minden kis fiu 56k-as telefonos nettel tolja 1000ms pingel szarra laggolja az Ugymond hitbox a kocsinal hatul laggol osszevissza dobal a szerver arrol nembeszelve hogy rengeteg a csalo, alap hogy a Cheatengine program bir futni a jatek hatereben. Mas jateknal ez ugyvan megoldva ha macro,egyebb program futni mer a haterben akkor else indul a jatek.Itt meg hagy menyen. Szar az egesz igy ahogy van. Ha majd lesz rendes anticheat rendszere hogy ha vki. csal akkor az EA accountjat bannoljak nem pb_guid bant kap szal mas cd kulcsal tovabbra is tolhatja. Jo megoldas 20x eltudja adni ugyanazt a jatekot az EA rengeteg penz jon be. Az meg milyen hogy 60-100-eurot fizzetni 1beta jatekba minden kaszthoz fegyokat 3honaponta fullosan cserelni mert a fegyok patchekkel elesznek balanszolva es jonnek uj fegyok amik tapossak lesznek es az alap fegyot szarra fogjak vele alazni.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Elektrofrombc2
Azt, hogy még beta 😛

csizihungary
Egy ilyen hibaüzenetet kapok:
An error occurred: Failed to write registry value: Installation Dir

Ez mit takar?

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

koschwarz
<#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"