6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
nem. az aksu lassan újratölthető, 25-ös tárral, moderált sebzés, de lassú tűzsebességgel és elég nagy recoil. még mindig az ump vagy mp5 a király.
ahogy hallottam, a medic fegyverével sincsenek megelégedve. nagyot sebez, de nagyon nagy a recoil és lassú a tűzsebessége. nagy a tár, de nagyon lassan tölt újra. a saw még mindig a legjobb. -
Hát én sem, de kérdezd meg a többieket, hogy sokat vesztettél-e. :) -
kár Enginer és Medic fegyvert nem probáltam -
Igen. -
az új fegyverek kipróbálási ideje lejárt? -
Egyszerre kapjuk meg az új pályát és a tier3-mat is. :p -
azért még nem temetem. meglátjuk mi sül ki az egészből, de az eddigi tapasztalataimra hagyatkozva ezek a dolgok inkább frusztrálóak lesznek, mint szórakoztatók. már persze annak aki nem recon meg assault.
mondjuk őszintén szólva már tényleg baromi unalmas egy helyben topogni. na most vagy lennie kellene már új pályáknak, mert én a basrát nem számítom annak, vagy legyen már tier3, de legyen valami motiváció. -
Én itt leszek!!! -
Valahogy éreztem, hogy ez lessz. Mármint oké, régebben én is felhúztem 3 karaktert 20lvl-esre. Láttam, hogy konkrétan már nem túlságossan köt le merthát bugos a játék +még fejlődni se birok tovább. Tudom, hogy ha onnantól még mindig aktívan játszanék vele kiábrándúlnék belőle (ahogy most ti az én észrevételem szerint). De ezektől függetlenül ez egy jó játék CSAK MÉG BETA! És ez az amit sokan még mindig elfelednek. Szóval várom továbbra is a TIER3-at, addig meg tudom, hogy közületek kb fele se lessz már itt. Dehát ez van... -
Lal, engem az 1 se érdekelt túlzottan. :D Engem má csak az ilyen casual szarok kötnek le meg pár lövöldözős mint a CS, BF2 majd a 3, TF2 stb. :D
Nálam ez az 5 ezer Ft 5 évi játékra költést fedez ha visszagondolok. :D -
A Másik a már jól megszokott C4-el telipakolni a kocsit, autóba hajtani, vagy emberek közé, és bumm, ezektől hányok.. Igen, a mortal strike-ra gondoltam.. Az is nagyon kell ám!! -
megvehetem belőle pl. az assassins creed 2-őt :DDD -
Én úgyis könnyű szívvel hagyom ott ha nem tetszik, hogy költöttem rá 5ezer Ft-ot. Most az manapság mipénz? Semmi. :D -
zutty.
mi az a légi fos a reconnak? mortar? vagy valami felderítő drón vagy mi a szösz? az lesz a gépésznek is, ha jól láttam.
a c4-től én is tartok...szerintem rohadt nehéz lesz így zászlót foglalni, főleg hogy még fel is tudja magát tölteni c4-ből is az assault.
de nem baj, ha ezekkel elcseszik a játékot, könnyű szívvel hagyom ott a csába, főleg hogy én egy vasat sem költöttem rá. -
Kipróbáltam a PTE-t. Kurva jó lesz, hogy majd a sok gyökér játékos C4-ezik, meg az a légi fos is az ercon-nak.. nagyon izgalmas lesz, sok fair play játékossal..!!
-
nekem speciel mintha töltés közben egyszerűen kilépett volna a játék...de egyébként mást nem vettem észre. -
yossarian14 #3798 csak új bugok jöttek -
Még nem sajnos :/ -
tul gyorsan jon ahozz. -
frissít. mi van benne? új pálya remélem. -
Bala10 #3794 khöszi -
te szegény -
Bala10 #3792 nem veszek fegyvert... most hogy próbálgatom mit érdemes, mindenki lecsíterez
-
Hat mivel hogy az XM25 fegyver igy ujra tudod tolteni, mivel hogy a granat egy eldobhato eszkoz igy nemtudod eldobni. -
én sem tudom azt az egy nyanvadt gráncsimat újratölteni hiába állok egész körben a lőszeresdoboz mellett, ez egy ilyen világ, az antitankosnak nincsenek jogai ... -
Hat lerakja az ammos boxot es mexirol APC-t jatszik:) Assault+Engi kombo:) -
fel tudja tölteni? azt hittem ez is olyan mint a gránát, ha kifogy, nincs több. -
he?
a heli is ki tudja használni a tracert, könnyeben találja el a járművet. ugyanez mint amikor a heli gunnere jelöli be a földi járművet a heli tracerével.
-
ha bejelölöm a rügósstukkerel a járgányt akkor az a heli levegő-föld raksijának is enemi vagy csak várólindítható raksiknak, vágjátok ? -
Bala10 #3785 nem akarok károgni, de azzal, hogy fel tudja tölteni magának...sok szívás lesz vele... -
egy négert ? bárhol ...
-
Bala10 #3783 :D
legalább könnyű lesz kiszúrni téged, ezzel az ágyúval a kezedben.
-
KELL. NEKEM. EGY .ILYEN.
:D -
Bala10 #3781 ez így elég gagyi
-
Nem, megnyomod a pisztolyt es rad spawnolnak olyan lesz mint az assaultnal. Nem probaltam ki de lattam, 6-7-es a medikem PTE-n:D -
vagyis ki lehet jelölni? -
meg lehet vele jelölni spawnpontot bárhol? -
pontot raksz ezekre a képességekre a training menüben. -
mondjuk ahogy néztem, a valóságban sem járműelhárító fegyver az xm25, hanem gyalogsági. de a lényeg az, hogy továbbra is az rpg lesz az elsődleges anti-jármű fegyver. viszont sok esetben van az, hogy már csak egy gránátnyi sebzés kellene gyorsan a járműre, de ugye az rpg reload elég szüttyügős, úgyhogy arra (is) jó lesz. én örülök ennek a fegyvernek, változatosabb lesz az arzenál. meg azért is várom a tier3-at, hogy végre az összes aknát unlockoljam, mert annál jobb cucc nincs is. -
Leky #3775 Mi kell ahhoz, hogy repülőt ill. helikoptert lehessen vezetni a játékban?