Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez kell a népnek,a BF3-ba se sok jármûves map lesz.Szerencsétlen fiataloknak már egy tank vezetése is komoly dolog vagy lehet eltévednének egy bf2-es méretü pályán,egy DC heli pálya után pedig 90 százalékuk öngyilkos lenne.De hát az mondja mindenki hogy ez így jó és szép így hát ez van,de azért a pisztolyomat megszopogathatják.<#idiota>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

koschwarz
nemsokára jön az új basra map. mondjuk jobb mint a sharqi, de azért megint egy gyalogos map. rengetegen írtak a hivatalos fórumba (én is) is hogy azért bekaphattyák, hogy egy bf játékba megint egy inf. map jön jármûvek helyett.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
E3 promo. Gondolom akik részt vettek azon a rendezvényen kaptak kódot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

koschwarz
ezmiez?

Elektrofrombc2

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
kíváncsi vagyok az uzira.

Elektrofrombc2

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Mozillával próbáld nekem is csak azzal olvasható a BF3 topik.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

😊
bf2, bf2142, bc2....se cod, se moha...ja, és a play4free...😊
Otthon win7+explorer, "itt" meg xp+explorer...és nem látható a topik..😞
COD játékos szûrõ van betéve a bf3 topikba, egy cod uninstallal megoldódik. <#nevetes1><#nevetes1>
FSpofon
próbáld másik böngészõvel

Arab money

Szasztok Skacok!
Kéne egy ki segítség.....a napokban olvasgattam a bf3 topikot, minden oké. Erre tegnap szerrettem volna bekukkantani...és a banneren kívûl más nincsen!!!!Legalábbis én nem látok mást...viszont minden más topik, köztük ez is, tökéletesen mûködik.
Az érdekesség, hogy gondoltam a hazai paripám betegedett meg, de most nem a hazairól írok, és itt sem olvasható a topik. Valami tipp?
Kekszek, meg az ideiglenes cuccok törölve, easy cleaner futtatva....aztán ugyanúgy semmi....

Üdv:bypass
Alien69
Na ja. EGY kupac tetején még nem.<#nyes>

Elektrofrombc2
Hát nemtom...medic-el annyira nem tudok érvényesülni sharquin. Valószínûleg azért mert túl sokat foglalkozok a társakkal és így annyira nem is jut idõ arra, hogy lõjjek is 😄 éshát sharquin minden ott van tõlled egy köpésre így odaérek mindenhova idõbe szal van tennivaló 😄

szekrény
ez már nem bf2 hogy medikkel mindent túl lehet élni egy kupac medic pack tetejére hasalva <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Alien69
? Minek, ha én vagyok a medic? Megyek a többi után, és szórom a pakkot, meg sokkolom ki megpihen kicsit. <#zavart1>

Elektrofrombc2
Lehet ott is vandálkodni 😄 Csak egy rakás adrenalin kell, mert medik úgysem fog utánnad rohangászni.

Alien69
A képed alapján akár AZ a meccs is lehetne kempingezés. <#vigyor2> De szerintem mindenkinek vannak jobb körei, és van melyeket szívesen elfelejtene.
Sharkui pályáról tuti NINCS ilyen képed, és valszeg a többségnek se. <#nyes> (persze nekem se)

Elektrofrombc2
Úgylátszik, hogy te nem tudod azt, hogy abból a pozícióból egy -ellenséges- spawnpontra se látsz rá...

Vaxi
a galériádban lévõ 2. képen felröhögtem 😄DDDDD kurvajó 😄D
(a 3.-hoz no comment <#wilting>)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

szekrény
spawncamp-hez nem kell a spawn ponton lenni, elég csak rálátni, de tudod te eztet <#hehe>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Elektrofrombc2
Az nem spawn pont...😛 Majd megmutatom én milyen score-t csinálok engivel <#smile>, ugyanis az a multkorim assaultal volt és tank machinegun nélkül 😛

szekrény
ez még mindíg nagyobb becs, mint karkandon tankkal spawnkempelni ... <#vigyor5>

szekrény

Alien69
Minden képen gratt! <#taps> Ja, az ellenfélnél EGY azaz 1 plusz K/D-s van, ebbõl sok minden leszûrhetõ. <#hehe><#beka2> Ráadásul Oman-on, ha van jó repcsis, tank nem marad szárazon. <#vigyor1>

koschwarz
izé, snipert akartál mondani, mert az engi ritka mint a fehér holló.

szekrény
MIbõl következtetett erre az álláspontra , kedves honfitársam ? <#vigyor5>

Narxis
hack, mák, camp, ellenfél balfaszkodás együttható<#eplus2>

szekrény
köhm-köhm ... <#hehe>

Elektrofrombc2
Jólvan...egyrészt azért vagyok itt házigazda, hogy rendet tartsak szal gondoltam még idõben elfolytom az indulatokat xP

Narxis
Nem tom. 😄 Am. kurva sok az engi, szinte mindenki azzal van.

szekrény
én már tapasztaltam ezt a bf2-ben szereplõ széttártkaros valakilõjjönmárle rohangálást amolyan antikrisztus módjára, hiába a vér nem válik vízzé ...

nandorb
nemlehet hogy lagg van es a hulla eppen mashol van? Rossz a Bf-ekben a kompenzacio, sokszor nagyot nezzek mikor a haver nem oda nyomja mint ahol en a hullat latom😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis
omg mi folyik itt? 😄 Am. az újraélesztõ bugos? Szinte mindig van 1-2 ember akiket nem tudok feléleszteni pedig idõben a hullájukhoz érek. 😄

nandorb
Tudom ne agodj<#hehe>

nandorb
ja ne atyaskodjal😄 Nem kertelek😄

szekrény
ne örülj nem felizgatsz hanem felidegesítesz azért az nem ugyan az kicsim <#mf2>

nandorb
Az jo,mert ezentul csak azt fogom tenni😄

szekrény
MI VAGYUNK OLYAN VISZONYBA (én meg nancsi) hogy ez simán belefér ha neki baja lenne majd szól, nem kell neked atyáskodni ...

Elektrofrombc2
Moderáld magad... Nem mondott semmi rosszat. Sõt még el is tûr tégedet, ami pl nekem elég nehezen megy.

szekrény
mapon nem lehet bookmarkolni, szerveren lehet de mindegyik szerver egyform<#ticking>a, és mááár ....rvára kezdesz idegesíteni

nandorb
Vagy, elmesz es elmondod a DICE programozoknak vagy mar ki a tokomnek hogy oldjak meg vagy szekrenyt csinalsz beloluk😄

nandorb
ottvan a bookmark😊 bookmarkold be😄

szekrény
ki a ...szomat érdekel az új map ha szerverkeresõ nélkül 3 szar pályát kell végigvárni amíg egy jó map következik ... ne legyél már ilyen tökkelütött b+ <#beka3>

nandorb
Jovolna mar mas map nem gondolod? pl. Road Rage hamar nemtudnak normalis mappokat kesziteni😄

szekrény
elég lenen ha lenne szerverkeresõ vagy only oman, már vagy fél tucatszor voltam onlykarkand szerveren ... <#rinya>

csizihungary
<#eljen>

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Elektrofrombc2
nekem elsõdlegessen TIER3, hogy tovább tudjak már fejlõdni

Narxis
Inkább új pályák kellenének...

szekrény
és akkor a csöves errpégével kell nyomni egy amerikai elit AT-nek nnna ez FAIL ...