6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • szekrény
    jjja voltam dragon-on, hááát nem egy nagy szám sőőőőt, valami nagyon nem smakkol vele ....
  • szekrény
    a gyerek akinek az árnyékból is láthatóan nincsenek karjai és te ilyenek ellen mész infratyiba
    amúgy meg :
    Thank you for helping us improve the Battlefield Play4Free experience.
  • csizihungary
    Hehe, ez jobban tetszik, a gyerek a talaj felett jár.
  • szekrény
    persze, azért cserélted le a videót, mi ?
  • Narxis
    Yeeeeeeeeeeeeeee

Nektek nem kellett kérdőívet kitölteni BF play4Free-val kapcsolatason mikor kiléptetek belőle? :D Pályákról kérdeztek, hogy BF 2-ből milyen mapot látnék szívesen itt(3-at lehetet jelölni), meg, hogy melyiket szeretem jobban, tankos, infantry vagy vegyes. Nyomtam mindenre, hogy tankos, tankos legyen. :D Végén lehetett is írni nekik pár sort, odaírtam, hogy more tank map please! :D
  • koschwarz
    rohaggyak meg ha basrán vagy sharqin láttok megint, most hogy már van 3 járműves térkép!!!
  • Bala10
    én is rá csatlakoztam, nekem csak sarki jött be mindig. :p
  • koschwarz
    látom csizi már dragonon nyomja egy szerveren.
  • koschwarz
    monnyuk megjelent a hiv.oldalon, hogy NEW MAP!!!
    :D
  • nandorb
    Hajra, nem mintha nemfut, de elkell mondjam ha felpatchelted a jatekot felse tudsz ra menni. A szolgaltato egyelore tesztelik le vagy mi...
  • csizihungary
    Ez a pálya isteni, mentem néhány kört rajta, az a lényeg h tudj egy APC-t, helit vagy egy tankot szerezni és lehet aprítani rendesen.
  • KaBuTo666
    Akkor felmek ra kempelni, ha nem gond. XD
  • nandorb
    Dolgozzok rajta. Egyelore varom a frissitest.
  • Narxis
    De azonnal!
  • koschwarz
    nem kicsit, nagyon.
  • RiCSi1234
    Nándi, majd átállítjátok a szerót kicsit Dragon-ra?!
  • Bala10
    úgytűnik :)
  • yossarian14
    Megjött az új pálya? A letöltödő fájlok között láttam egy "Dragon Valley.desc" nevű fájlt.
  • csizihungary
    Az az előttem lévőnek az árnyéka
  • koschwarz
    lehet hogy az az előtte álló árnyéka? csak egy tipp...
  • Bugi Misi
    a makkolás nagymesterét láthattuk
  • Bala10
    remélem én nem voltam köztük
  • szekrény
    full fail a videó, már ott gyanús volt amikor a beszúrt YT képen rpg van a kezébe de rifle árnyéka van...
  • koschwarz
    döbbenetesen gyökér játékosokat láthattunk :D
    klasszikus, amikor az összes sniper csak egyfelé néz ("csőlátás" szó szerint) és az ember vígan kaszabol.
  • csizihungary
    legújabb videóm:
  • Bala10
    gyertek mán fel ts-re esténként :)
  • koschwarz
    ...amit nem is értek, mert annyira kiba... egyszerű ledobálni a teammate-ek mellé egy gyógyszeres pakkot, és tuti, hogy mindig szükség lesz rá. már persze ha nem csak az önmaga gyógyítására használja a medik. mondjuk egy nyomorult pontocskával már akár 2 pakkot is le lehet dobni, de hát ahhoz fejleszteni kellene a kaszt speckóit...

én most az elmúlt két este szó szerint csak a folyamatosan felvillanó "teammate healed" feliratot láttam a képernyő felén.
  • szekrény
    engemet az zavar hogy a térképen nem látszik hol a gyóccer vagy lőszer , jellemzően azért döglök meg , mert már percek óta csak a szpottoló inyexióval rohangálok ománon ...
  • Bala10
    nem is ez a fő gond, hanem az, hogy mégsem kap az ember egészségesládikót, sem lőszeresládikót. :(
  • koschwarz
    ...de így medikként totál feltűnő volt" hogy alig láttam hogy járműveket lőttek volna ki más playerek. főleg karkandon.
  • koschwarz
    én végül elaludtam rajta, de az enyhén gyorsított akciószekvenciák kissé benihillessé tették a filmet :D
  • koschwarz
    tuti, hogy a medikem 20-as szintű volt amikor még több hónapja utoljára játszottam vele (direkt odáig vittem, hogy meglegyen, mert egyébként inkább az engineerrel szeretek nyomulni), erre 2 napja elővettem azt a katonát, és csak 19-es volt. gyorsan felhúztam 20-asra, de egy kicsit csodálkozom, hogy ilyen van.
    mellesleg most látom, hogy mennyire kevés engineer van, amíg én azzal vagyok, fel sem tűnik, mert lövök minden járműre ami mozog, de így medikként totál feltűnő volt.
  • szekrény
    én nem tudtam hogy az lesz, úgy ültem le hogy egy francia rendőrös akciófilm ...
  • Bala10
    az elég gagyi volt, már ha a mostanira gondolsz, pedig én szeretem a zombis filmeket. :D
  • szekrény
    lejött a horda nevű film, égő repcsiből nem nagyobb lámaság kiugrani mint medic-ként gyógyítani magadat ...
  • nandorb
    szekreny te milyen gyengusz jatekos vagy, meglovik a jetet ugrasz is a gepbol, meg siman kijatszottalak mennyire bena vagy, es meg te ugatsz itt mindenkinek milyen pro vagy? Utana meg lelepsz mert nemtudsz benakat lonni,huh. Szerintem ne is valaszolj.
  • szekrény
    ománon van 4 zászló + két főbéz, az haveri alapon :
    - 4 vadászgép
    - 4 csapatszállítóheli
    - 2 harciheli
    - 3 csapatszállító páncélos
    - 11 kocsi
    - 3 motorcsónak ...
  • csizihungary
  • Bala10
    pedig hétszer annyi van.
  • Narxis
    Pedig sanszos mert elég nagy pályának tűnik.