6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#4214 Akkor rakás szar legutóbbi update óta... 3-4-szer kell elindítanom mert első indításoknál Cant download config file. vagy Cant download EULA. hibaüzeneteket dob, pedig már újra is telepítettem... -
#4213 Battlefield Play4Free currently has a bug related to the depth of field effect, which sometimes causes the entire screen to blur when aiming down the weapon's sight and using high settings. There can be a number of issues for this, and we're working to correct them, however for the time being please try the following fixes if you experience the blurring issue.
Each of these fixes has the possibility of fixing this issue, you may not need to try them all.
Go to C:\Users\Username\Documents\Battlefield Play4Free\mods\main\cache and delete everything in the cache folder.
Ensure that you are not forcing Anti Aliasing (AA) on through your video card's control panel. Make sure that all settings allow the application to govern what is needed.
If all else fails you can switch to medium graphical settings which will remove the blur effect.
Hopefully that helps some of you out and allows you to play our game with comfort and ease .
Silvanosh -
Lonni #4212 mindenféle beállításoknál, ha nagyobb felbontás van, akkor társul mellé fekete képkocka is, ami néha felvillan.
Amúgy meg, mászkálok a játékban minden normál, és ha rá akarok valamire célózni jobb egérgombbal homályos lesz az egész képernyő, úgy mint amit Narxis írt.
Mi lehet a DX-el a baj? -
#4211 Nekem high-nál van, hogy az egész kép homályos, de csak ha zoomolok és a zoom is homályos szal használhatatlan. -
#4210 hogy érted hogy homályos? az egész kép vagy csak a fegyver? mik a beállításaid? mert nekem mindig is max (high) volt, lehet hogy alacsonyabb beállításnál van ez? dx rendben van? -
Lonni #4209 miért van az, hogy ha jobb egér gombbal zoomolok, homályos lesz minden? Mit kell átállítani? -
#4208 klasszik medik...hány kicsi medikpakk kelt ki? -
#4207 kinek a pap kinek a ministráns lányok xD -
#4206 Kinek mi. Én speciel jobb szeretem megkerülni a térképet, és hátulról közelíteni. Erre a legjobb a jeep. Aztán szépen lehet utána írtani, me a bírka nép megy amerre a kolomp szól. -
kriszesz #4205 ez igaz... láttam 20 as engineert alap smg-vel zúzni x) -
kriszesz #4204 Az a baj velem, hogy inkább elbújok egy jó helyre, ahonnan a holosightal, könnyedén leszedem az ellent, +100 rate ponttal, de inkább elkezdek offenzívába állni, és társakat is healolni:D -
kriszesz #4203 Énm249 saw holosightot használok, és 20-4 es statokat produkálok, van mikor 1 kill 10 halálról is felhozom vele:D -
#4202 vagy is kempelj a bázisnál xD -
#4201 Hülyeség. Nem akarok erősebb szavakat alkalmazni, mint pl faszság, meg hasonlóak, de lehetne lazán. Sokan itt is alap fegyóval mennek, és bár hátrány egy kicsit, de fegyót lehet "bérelni" is. Aki nem képes eredményes lenni alap fegyókkal IS, az az erősebbekkel se. Természetesen igenis VAN különbség a pénzért megszerezhető fegyók, és az alap között, és néha sokat is számít(HAT). De akinek gyengébb a fegyvere, azt sokkal jobban ösztönzi a JÓ játékra, azaz sokkal taktikusabb, körültekintőbb lesz, és próbál ÉSSZEL játszani, azaz még előnyösebb is, mint a szupi fegyó, mert annak birtokában sokkal merészebbek tudnak lenni az emberek, és képesek hülyén viselkedni. Azaz bele menni a csínybe is, pedig valszeg tök fölöslegesen, nagy részt. Ergo, felesleges sírni, hogy az én fegyóm milyen gyenge. Találd meg az ehhez szükséges taktikát, és máris Te leszel a nyerő. -
#4200 Cheat az ami olyan előnyt ad ami a többi játékosnak nem adatik meg. Fegyvert mindenki tud venni, most már sms-el is, szal ez nem cheat. Lehet erkölcsileg szar, hogy egy ingyenes játék se teljesen ingyenes, de olyan sose lesz, főleg nem EA neve alatt. -
#4199 a szintlépéseken már ősidők óta túl vagyok, szerintem a stat reset után még egy hónap sem kellett a mostani max 20-as szint eléréséhez, az én játékidőmet tekintve. pont ezért is idegesít már nagyon, hogy nincs tier3.
persze,. körönként 50-80-at kapsz, ha vesztes csapatban vagy, vagy ha a tök ócska infratyi pályákon játszol csak. omanon, dragonon (talán karkandon is?) a győztes körben 130 kredit jár...nyilván nem választhatja meg az ember, hogy milyen csapatba kerül, de én személy szerint MINDENT meg szoktam tenni, hogy az enyém győzzön (értsd: nem sniperkedek, hanem foglalok...). -
RYO21 #4198 Én szintlépéssel kb 500-at kapok, körönként pedig 50-80-at. Ez úgy max 20K-30K. Most van kb 2K. -
#4197 a zárt bétás stat reset óta gyűlt össze ennyi
miért, volt/van most az az akció, hogy kreditért is lehet elite fegyvert venni, ott egy hónapra egy ilyen fegyver 45000 kredit. gondolom akkor vannak sokan (?) akiknek van ennyi.
vagy ez annyira sok? -
RYO21 #4196 Honnan van 90000 kredited? -
#4195 nem, de akkor is tudomásul kell venni, hogy semmi sincs ingyen, még ha ingyen is van :D
én soha nem költenék egy petákot sem erre a játékra, főleg hogy így is több mint 90000 kreditem van, amiből az elite fegyverek kivételével mindent meg tudok venni egy rövid időre, ami simán elég ahhoz, hogy visszahozza az árát, elég néhány nyert kör omanon vagy dragonon... -
RYO21 #4194 Csak én gondolom így, hogy: fizetős fegyver = legális cheat? -
#4193 -
#4192 nem a legjobb de ennek ennyi van -
Lonni #4191 miért van az, hogy ha jobb egér gombbal zoomolok, homályos lesz minden? -
#4190 talán menj olyan szerverre, ahol van még rajtad kívül valaki -
#4189 ugye? az egyik legtöbb sebzés... -
#4188 vannak klánok egyébként? :D
Anno elektroval beszéltük, hogy össze lehetne rántani egy jót. :)
egyébként megtelt a p4f gyíkokkal, vagy mi? jó pár hónap kihagyás után feltettem megint, 3 körből 3 körben legjobb voltam.. mi van itt? :DD -
#4187 rosszul emlékeztem 84 a sebzése -
#4186 75-t -
#4185 pedig már túlzottan nagyot sebez, pontos, és még a tűzsebessége is nagy. el sem tudom képzelni, milyen lehet az elite változat. 100-at sebez vajon?? :D -
#4184 Ez mindenhol igy van... Kivetel a TF2-be. Ott a stock fegyok neha jobban adjak..:D -
#4183 nekem akkor is nehezen haltak pedig én is kipróbáltam -
#4182 -
#4181 amikor ingyé ki lehetett próbálni 24 órára a saw-t...hát kb. ugyanilyen istenkirály voltam, és valamilyen szinten tényleg erről szólnak az ilyen "ingyen van de fizetős" játékok. -
Gyuszopapa #4180 Ja fizetsz akkor te vagy a fasza gyerek a szerveren. -
#4179 én nem rég vettem creditért Holos M249 és érdekes módon nagyon ritkán halnak az emberek ilyen könnyen -
#4178 Mé törölted? Rakod vissza!! -
#4177 ja, teljesen egyértelmű, hogy ez az übercsíterszuperfegyver. még jó hogy má' töröltem a gammát. a zeneválasztás fenomenális :D -
M249 SAW tesztem -
#4175 Play4Free frissites. akik meg nemtudjak mi volt a frissitesben...