Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne itt keménykedjetek má😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
a szekreny van használva a schrank-os nincs a többi láma is mind elvérzett a szervereken de legalább jó gépetek van <#vigyor5>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

nandorb
Mer milesz? Amugy puszcsy...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Alien69
Leszarom, mit mondasz, me a fele hülyeség. Nem veszed figyelembe, amit írok, nem baj. Máskor is írtam, hogy a beállítások is qrva sokat számítanak, nem csak a hardver. A 6-8 giga ram, erre írtam:
"ez nem segítene, de jobban hangzik"
A proc sebessége meg igenis TUD számítani, a minimum fps-nél.
Eredmények sehol? Ezt mibõl szûrted le? Még nem nagyon találkoztunk egy szerveren se. Pedig próbálkoztam bejelölni Téged, de kapásból elutasítottad. Ergo, ne is beszélj ilyenekrõl. <#banplz><#levele>
Pedig tuti aláznál, me valszeg Te vagy a khirályÁSZ, passziánsz a játékban. Na jó, valszeg egy 5 éves is lealáz engem, legalábbis szerinted. <#action><#eplus2>

szekrény
elektor tegyed befelé az off topik linket a bannerba de hirtelen <#vigyor5>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
nna innen látszik mekkora hardverb*zi vagy,minek egy ilyen kis web-es szarhoz 8GB memória meg 4GHZ-es proci kiscsit átestél a ló túloldalára az eredmények meg sehol <#mf2>

szekrény
ELITE MP7 -et szoktam venni bárkit bármilyen távolságból, a 35 skuló 3-4 kill !!!
kösz a topikot <#mf1>

hmm

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Elektrofrombc2
Nekem egyértelmûen jobbnak tûnt. #3539

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

jobb az mp7nél? csakmert az volt a kedvencem. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Elektrofrombc2
MP5!!!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

hirtelen felindulásból vettem egy kis bf-et, aztán nem tudom mire költsem. 😊

Elektrofrombc2
Picivel jobban mint a Veteran's 😛

az elit mp7 mennyire adja?<#miaz>

Elektrofrombc2
Szevasz

Elektrofrombc2
A #3677 hozzászólásával én is eggyet értek. De azzal nem, hogy hülye fail-es képekkel kellene bombázni a topikot. Te azt már nem látod, mert moderáltam.

egy régebbi topikot átalakítottunk, itt lehet offolni, stb. 😊

Alien69
1, lehet reménykedni, hátha kibassza az admin. <#wow3> Volt rá példa.
2, igen, és van rá kb 2 másodperc, amíg nem laggol
3, a 3Ghz-n azért már egy kis húzás nem ártana. <#vigyor> Esetleg 8 giga ramra csere. Mondjuk, ez nem segítene, de jobban hangzik. <#vigyor3>

szekrény
1. honnan tudjuk kinek mennyi a pingje, a szerveren játszókét megkeseríti egy többszázas player is
2. amikor kinyírnak annyi ideig laggol a deadscreen hogy az alatt a 6-7 mp nem elég az újjászületési hely kiválasztására
3. 3GHz-es c2d meg 6GB RAM csak kiszolgál 4770-est ehhez a kis webes máriózáshoz ...

Alien69
Ha jól sejtem, te only Oman szervereket keresel fel. Elképzelhetõ, hogy itt van a kutyus elásva, mivel ezen szerverek lehet, messzebb vannak, és magasabb ping mellett nyomod. De ez csak tipp. <#nemtudom><#email>
Ettõl függetlenül, a gépünk beállításai igenis SOKAT tudnak segíteni/hátráltatni. De, ez megint külön téma. <#vigyor1>

szekrény
hiába nyomod a gépedet, ha a szerverek szarok akkor szarok, mondjuk én csak oman-on játszok, az,hogy az ugri-bugri zsebkendõnyi mapokon mi van az engem nem érint ...

Alien69
Én 500Hz, 2000DPI. <#vigyor3> Játékon belül csak a repcsi/helinél állítottam azokat a csúszkákat. <#vigyor1>

Alien69
Neked lehet... <#nemtudom><#ravasz1> De attól még van, akinek NEM laggol annyira, vagy szinte semennyire. <#vigyor1>

szekrény
de most tényleg, nem a körvégi összesítést linkelte ... <#nezze>

RiCSi1234
különben is, te mindenkivel csak kötözködsz?? 😊 <#lookaround>

GTA V (*.*)

csizihungary
Úgy állítsd be hogy neked kényelmes legyen. Próbálgasd.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

szekrény
ez a játék annyira laggol hogy értelmetlen itt érzékeny egerekrõl meg ilyen-olyan válaszidejû monitorokról írni ....

Lui76
Jó ideig hanyagoltam az fps-eket , így nincs spec tapasztalatom , ti milyen egér érzékenységgel játszatok ?
Én az elsõ 1/4-edhez raktam kb. játékon belül.
alatta van még két csúszka azok mit változtatnak?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

szekrény
különben is ezek az eredménylisták nem körvégiek így nem számítanak valósnak lehet hogy a csapat ezzel együtt is kikapott és kapott 50xp-t <#hehe>

RiCSi1234
<#falbav><#vigyor5>

GTA V (*.*)

szekrény
xp-t ?<#lama>

RiCSi1234
A minap én is hasonló Xp-t értem el a RUS helivel.. 😊

GTA V (*.*)

csizihungary
szeretem a BTR-t 😊

STG-vel a legjobbam:

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

szekrény

Pedig igaza van és én egyetértek vele.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Elektrofrombc2
szekrény: kérlek az offolásodtól és a nem ide való képeidtõl óvj meg minket!

szekrény
nem lehet itt választani lóf*szt se, sírunk a kíntól amikor 3 zászló közül mindíg a legszarabbra születünk, azt se tudjuk milyen logika szerint , kb. olyan mint a kijelölt ellenséges harcihelit eltalálja az rpg7 de a csapatszállítóhelit nem ...

Lui76
Az orosz és usa oldal közt lehet változtatni,hogy melyiken legyek?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

szekrény
milyen jó kis gödröt találtam amibe belefért a BH mi ? onnan belet kempelni vele a B-C-D zászlót <#vigyor5>

koschwarz
kipróbáltam az aksu-t, hát nagyon gyengélkedtem vele. igaz egy fél órát nyomattam csak, de nem tetszett. ha már valaki fegyvert vesz, egyértelmûen sokkal jobban megéri az ump, de még az mp7 is. az aksu sebzése nem annyira kiemelkedõ, viszont jobban rángat, csak 25-ös a tár, gyenge a tûzsebesség, és ráadásul eszméletlen lassan tölt újra.

arról nem is beszélve, hogy a pp2000-rel hamarabb lövök ki ködhatáron bárkit, mint ezzel.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Elektrofrombc2
Na mindenesetre nem csak úgy találtam a videót. Hanem a P4F hivatlos honlapjára van jelenleg kitéve...

Follow this link to Watch the Video, Read More and Discuss...

Dragon völgy.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem hallottál még az autoshoot-ról.

RiCSi1234
Megnézed a többi videóját, látszik, hogy nem nagy skill van a gyerek mögött, vagy nem tudom.. 😊

GTA V (*.*)

nandorb
Gondolom a csavo beallitotta az autoaimot es osszevissza rangatva mindig fejesre huz be. Lattam anno a BC2-ben 1csalot a szerveren meg az egyik klantars mondja hogy zart squadban tolja a csavo es nagyon durvan nyomja. Megnezzem AKS74U-val 1tar 3-ember valt 1911-re es 2ember 1tar,kozben mind fejes.

Alien69
De ha csak egyszer lövi ki, még elhiszem, mert hinni akarok, ugye? De, hogy rendszeresen, és MINDEN helyzetbe szinte CSAK fejlövést látni, az KAMU! Anno, BF2-ben elég jól ment a sniperkedés. Volt rendesen fejlövés a pakliban, még helibõl is, de nagyon ritkán sikerült, az is M95-l. De, tetõtõl leugrás közben, rohanás közben, és amúgy, minden körülményt figyelmen kívül hagyva, na azt azért NEM. Persze, volt amikor NEM érdekelt a környezet, ha már a célkeresztben volt az illetõ feje, de érzékeltem, hogy jön mögém az enemy késelni, leszartam, koncentráltam a "feladatra". <#eplus2>

koschwarz
kissé már földöntúli, fõleg amikor kilövi a helikopterbõl ellenfényben a vezetõt. persze hogy csíter.

mellesleg az ott fusipassz?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Autoshot vagy kis érzékenységre állított aim vagy mindkettõ?<#nemtudom>

nandorb
blocked domain. Rakd fel normalis tarhelyre. pl. abload.de v noob.hu-ra azok a jok a tobbi szar.