6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Narxis
    Jaja, az meg van má 140ezertől is.
  • nandorb
    i3-as,untig eleg,es meg a BC2-tot is elviszi.
  • szekrény
    valaki írjon laptopokat amik simán viszik a p4f-t, köszi ...
  • nandorb
    Az is volt... Mindenkinek mas az izles, Dragon,Oman,Karkand is volt. Most meg gyakoznak rajta szal nem lehet.
  • Narxis
    lol talán OMAN/DRAGON re kellett volna állítani :p
  • nandorb
    Nmefut mar P4F-be a szerver... Nincs ertelme ritkan voltak fent, amikor meg fent volt vki. azok meg bukdacsoltak ki csitelesert. 12ember megbukott kevessebb mint 1het alatt.
  • Narxis
    Ne kapcsold ki a géped, gyere a Korda Gyuri szerverre. :D
  • koschwarz
    kapcsold ki a gépet és menj csajozni ;D
  • koschwarz
    nekem olyan nincs, csak kredites :D
    repülőben meg még egy percet sem ültem. heloba sem sokszor, mindig balfasz pilótát fogok ki :D
  • tomibayern
    Sziasztok!
    Van esetleg magyar szerver, avagy olyan szerver ahol több magyar is össze szokott jönni? Kezd unalmas lenni egymagamban. :) Jó lenne egy kis társaság néha!
  • szekrény
    akkora noob vagy hogy nem tudsz katapultálni a jet-ből mert elakad a sok battlefound-os szarod :D
  • Narxis
    :DDD
  • koschwarz
    nem emlékszel? a mellkasod fölé guggoltam, lefostalak, majd szétvertem a cuccot egy vizes kínai gumi strandpapuccsal, csak nem volt nálam papír...
  • Narxis
    De szemét vagy :DDD
  • szekrény
    ha nem rozsdásodtál be akkor mitől vannak rozsdabarna csíkok a gatyád hátsó tájékán , csak nem azért mert összefutottál velem egy oman szerveren :D
  • Narxis
    Sorry, your code has expired
  • Narxis
    :DDDDD ismerős szitu
  • Alien69
    Mé van az, hogy a sok lámi megy a helihez, és semmi érzéke sincs hozzá, csak annyi, hogy fel tud vele szállni? Sárkány Völgynél nem 1x megy szembe a földi egységekre, oszt annyi gógyija sincsen, hogy kicsit körbe nézzen. Persze, hogy kb 2 másodperc alatt levakarnak minket az égről (a másik heli), úgy, hogy még egy killt se tud ejteni. Ha meg írogatok, hogy fakk, meg ilyenek, dicséretnek veszik, és ismét ott ólálkodnak a helipad mellett.
  • csizihungary
    "Well done soldiers, You have completed your CCM (Community Conquest Mission) and not by little bit either, you totally destroyed the set milestones. So as promised here is your code for 200 Battlefunds. You’ve earned it!

GL46-MW4J-69PN-CMVA
    (This code is valid for 100000 uses and expires on 17:00 UTC on the 2nd of October 2011)

Redeem your code here:
    http://battlefield.play4free.com/en/store/redeem"

Facebook
  • koschwarz
    mellesleg hétvégén visszatettem egy-két órára a játékot. rá kellett jönnöm, hogy még nem rozsdásodtam be :D
  • koschwarz
    de miért is és honnan?
  • Bugi Misi
    nem sok de több mint a semmi:)
  • RYO21
    Reloggoltam, és most látom, hogy megkaptam mind2-t!
  • RYO21
    Ugyanarra aktiváltam, mégsem kaptam meg.
  • Narxis
    Ha ugyanarra az acc-ra aktiválod mindkét helyen akkor közös a BF.
  • RYO21
    Köszi!

Egyébként ha a második kódot aktiválom a heroesban, akkor a P4F-be kapom a meg a BF-et, vagy a heroesben fogom?
  • Narxis
    jeeeeeeeeeeeeeeeee, kösz
  • Elektrofrombc2
    GL46-MW4J-69PN-CMVA
    200BF-t érő kód.

Ezt: DXC8-SP5P-DB3C-BV9G pedig a Heroes-ba aktiváljátok és így elérhető lessz (összessen) 400 ingyen BF számotokra.
  • Elektrofrombc2
    Kérj új passwordot. Én simán bejelentkezem...
  • schisdrec
    vki meg tudná mondani mi a f*szé nem tudok belépni az ea accountommal a play4free oldalára?
  • szekrény
    1. miért lett a 130xp-ből 80 xp ?
    2. hála az istennek amiért visszakaptuk a black hawk-okat ...
    3. ...
  • Elektrofrombc2
    Már megvettem a SAW-ot :) Maradt egy kevés BF abból még veszek egy supply-t Heroesba :P
  • Alien69
    Próbáld ki a Magicka-t. Steamen szokták olcsón is adni, és single playerben is jó, és multiban IS!
  • RiCSi1234
    Nekem M4A1 van assaulton, és nagyon bejövős, 40 skulló, nem rángat.. :)
  • Narxis
    lol, hát jah, könnyebb :D
  • koschwarz
    az a vicc, hogy mindig jobban szórakoztam a play4free-vel, mint a bc2-vel :D
  • csizihungary
    Elite AEK 971 vagy SCAR-L. Az AUG visszarúgását elbaltázták.
  • Bugi Misi
    én az új Assaultot ajánlom elég jó
  • Narxis
    Én csak szórakozni akarok. Nem kell, hogy eleje vagy vége legyen ha cserébe leköt és szórakoztat. Nem is veszek már régóta új játékot. Azért örülök az ilyen BF heroes-nak és BF play4free-nek. Arra jók, hogy lekössenek és annyit fizetek érte amennyit akarok. Ma visszatértem egy kicsit a BF BC2-be, de eléggé szar voltam, rég játszottam vele. :D Aztán 1 óra alatt kezdtem belejönni, de szebb grafikán kívül nem éreztem jobbnak a play4free-nél. Persze több fegyver és spec. képességek vannak, de ezek olyan sokat részemről nem adnak hozzá.

Persze nem baj az ha neked tetszenek a single játékok, de szerintem a multiban nem azt kell keresni, hogy legyen eleje és vége a játéknak.

• koschwarz
    a másik meg, hogy szeretem a jó történeteket is, akár könyv, akár játék, és azért manapság a játékoknak is elég jó sztorija, háttérvilága szokott lenni.