Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
nem. az aksu lassan újratölthetõ, 25-ös tárral, moderált sebzés, de lassú tûzsebességgel és elég nagy recoil. még mindig az ump vagy mp5 a király.

ahogy hallottam, a medic fegyverével sincsenek megelégedve. nagyot sebez, de nagyon nagy a recoil és lassú a tûzsebessége. nagy a tár, de nagyon lassan tölt újra. a saw még mindig a legjobb.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Elektrofrombc2
Hát én sem, de kérdezd meg a többieket, hogy sokat vesztettél-e. 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Bugi Misi
kár Enginer és Medic fegyvert nem probáltam

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Elektrofrombc2
Igen.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Bugi Misi
az új fegyverek kipróbálási ideje lejárt?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Narxis
Egyszerre kapjuk meg az új pályát és a tier3-mat is. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

koschwarz
azért még nem temetem. meglátjuk mi sül ki az egészbõl, de az eddigi tapasztalataimra hagyatkozva ezek a dolgok inkább frusztrálóak lesznek, mint szórakoztatók. már persze annak aki nem recon meg assault.

mondjuk õszintén szólva már tényleg baromi unalmas egy helyben topogni. na most vagy lennie kellene már új pályáknak, mert én a basrát nem számítom annak, vagy legyen már tier3, de legyen valami motiváció.

Narxis
Én itt leszek!!!

Elektrofrombc2
Valahogy éreztem, hogy ez lessz. Mármint oké, régebben én is felhúztem 3 karaktert 20lvl-esre. Láttam, hogy konkrétan már nem túlságossan köt le merthát bugos a játék +még fejlõdni se birok tovább. Tudom, hogy ha onnantól még mindig aktívan játszanék vele kiábrándúlnék belõle (ahogy most ti az én észrevételem szerint). De ezektõl függetlenül ez egy jó játék CSAK MÉG BETA! És ez az amit sokan még mindig elfelednek. Szóval várom továbbra is a TIER3-at, addig meg tudom, hogy közületek kb fele se lessz már itt. Dehát ez van...

Narxis
Lal, engem az 1 se érdekelt túlzottan. 😄 Engem má csak az ilyen casual szarok kötnek le meg pár lövöldözõs mint a CS, BF2 majd a 3, TF2 stb. 😄

Nálam ez az 5 ezer Ft 5 évi játékra költést fedez ha visszagondolok. 😄

RiCSi1234
A Másik a már jól megszokott C4-el telipakolni a kocsit, autóba hajtani, vagy emberek közé, és bumm, ezektõl hányok.. Igen, a mortal strike-ra gondoltam.. Az is nagyon kell ám!!

GTA V (*.*)

koschwarz
megvehetem belõle pl. az assassins creed 2-õt 😄DD

Narxis
Én úgyis könnyû szívvel hagyom ott ha nem tetszik, hogy költöttem rá 5ezer Ft-ot. Most az manapság mipénz? Semmi. 😄

koschwarz
zutty.

mi az a légi fos a reconnak? mortar? vagy valami felderítõ drón vagy mi a szösz? az lesz a gépésznek is, ha jól láttam.

a c4-tõl én is tartok...szerintem rohadt nehéz lesz így zászlót foglalni, fõleg hogy még fel is tudja magát tölteni c4-bõl is az assault.

de nem baj, ha ezekkel elcseszik a játékot, könnyû szívvel hagyom ott a csába, fõleg hogy én egy vasat sem költöttem rá.

RiCSi1234
Kipróbáltam a PTE-t. Kurva jó lesz, hogy majd a sok gyökér játékos C4-ezik, meg az a légi fos is az ercon-nak.. nagyon izgalmas lesz, sok fair play játékossal..!!

GTA V (*.*)

koschwarz
nekem speciel mintha töltés közben egyszerûen kilépett volna a játék...de egyébként mást nem vettem észre.

csak új bugok jöttek

BFP4F: Yossarian23

csizihungary
Még nem sajnos :/

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

nandorb
tul gyorsan jon ahozz.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

koschwarz
frissít. mi van benne? új pálya remélem.

khöszi

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bugi Misi
te szegény

nem veszek fegyvert... most hogy próbálgatom mit érdemes, mindenki lecsíterez<#rinya>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
Hat mivel hogy az XM25 fegyver igy ujra tudod tolteni, mivel hogy a granat egy eldobhato eszkoz igy nemtudod eldobni.

szekrény
én sem tudom azt az egy nyanvadt gráncsimat újratölteni hiába állok egész körben a lõszeresdoboz mellett, ez egy ilyen világ, az antitankosnak nincsenek jogai ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

nandorb
Hat lerakja az ammos boxot es mexirol APC-t jatszik😊 Assault+Engi kombo😊

koschwarz
fel tudja tölteni? azt hittem ez is olyan mint a gránát, ha kifogy, nincs több.

koschwarz
he?

a heli is ki tudja használni a tracert, könnyeben találja el a jármûvet. ugyanez mint amikor a heli gunnere jelöli be a földi jármûvet a heli tracerével.

szekrény
ha bejelölöm a rügósstukkerel a járgányt akkor az a heli levegõ-föld raksijának is enemi vagy csak várólindítható raksiknak, vágjátok ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

nem akarok károgni, de azzal, hogy fel tudja tölteni magának...sok szívás lesz vele...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
egy négert ? bárhol ... <#hehe>

😄

legalább könnyû lesz kiszúrni téged, ezzel az ágyúval a kezedben.<#hehe>

koschwarz
KELL. NEKEM. EGY .ILYEN.
😄

ez így elég gagyi<#lookaround>

nandorb
Nem, megnyomod a pisztolyt es rad spawnolnak olyan lesz mint az assaultnal. Nem probaltam ki de lattam, 6-7-es a medikem PTE-n😄

koschwarz
vagyis ki lehet jelölni?

koschwarz
meg lehet vele jelölni spawnpontot bárhol?

koschwarz
pontot raksz ezekre a képességekre a training menüben.

koschwarz
mondjuk ahogy néztem, a valóságban sem jármûelhárító fegyver az xm25, hanem gyalogsági. de a lényeg az, hogy továbbra is az rpg lesz az elsõdleges anti-jármû fegyver. viszont sok esetben van az, hogy már csak egy gránátnyi sebzés kellene gyorsan a jármûre, de ugye az rpg reload elég szüttyügõs, úgyhogy arra (is) jó lesz. én örülök ennek a fegyvernek, változatosabb lesz az arzenál. meg azért is várom a tier3-at, hogy végre az összes aknát unlockoljam, mert annál jobb cucc nincs is.

Mi kell ahhoz, hogy repülõt ill. helikoptert lehessen vezetni a játékban?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

nandorb
T3-nal lesz olyan piros pisztoly mint az assaultnal ,igy majd rabirnak tobbek kozzott spawnolni.

Narxis
Mert ki se bírja nyírni vele tankot pedig még gránátokat is dobott rá. 😄

Medic T3-ja milyen lesz? Lesz valami jó új fegyója?

Narxis
Ez viszont kurva jó!

koschwarz
merthogy?

majd értõ kezekben nem lesz az, garantálom 😄

Narxis
Elég béna ezen a videón a fegyó.

koschwarz
hát érdemes lesz körülnézni, mielõtt elkezd az ember foglalni. ezzel elég szépen lehet majd zászlókat tartani.

csizihungary

C4 is tetszetõs 😊

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

koschwarz
de ez simán közelharcban is jó lesz, tekintve hogy nincs FF.

kíváncsi vagyok egyébként, hogy a c4 fel lehet-e majd szedni, ami állítólag a bf3-ban benne lesz.

Elektrofrombc2
hát ja, csak egy noob kezében van a videón 😄

koschwarz
egyszerûen mûködik, jó lesz.