6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#4414 Amugy lesz-e TIER-4 ha igen mit raknak bele? BF3 grafikat? penzert?:D -
#4413 Elkezdtel jatszani vele ujbol? Amugy vettel mar training pontokat?:D -
#4412 sokan panaszkodnak, hogy a frontline medic szar, mert pl. nem ad xp-t (!), míg pl. az assault a c4-gyel tud xp-t meg killt is szerezni (mondjuk van benne valami), de én bírom, ha valami váratlan helyen spawnolok be a játékba, főleg ha éppen egy ellenséges zászló közelében, és az is jó, ha nekem jön a segítség. úgyhogy minden mediket bíztatok arra, hogy csapatjátékosként rakjon egy pontot erre is, és használja. -
#4411 ha ismerőst látok a szerveren, akiről tudom is hogy jó, ÉS egy csapatba kerülök vele, szoktam követni és együtt harcolni, és ez ráadásul egy plusz kihívás is játék közben. -
#4410 van benne valami -
#4409 Igen, minden 2. ember azon van, hogy kibasszon a saját csapattársával, és már mindenki olyan baszott profin lő. -
Gyuszopapa #4408 Lesz majd valami squadrendszer esetleg?Mondjuk nem mintha számítana mert itt csapatmunkával nem nagyon találkozom.Még a BF2-ben is sokkal jobban összetartott a társaság. -
#4407 Alien69, szekrény: mellesleg k*rvára elég az OFFból...
Itt és itt erre tágasabb. -
#4406 Használjunk, de én pl. arra, hogy az ellenség kezdőterülete körüli főbb útvonalakat robbantsam vele. :D -
#4405 Használgatjátok a C4-et ?
Jármű ellen elég hatékony sztem.
- persz tökölős mert várni kell , meg jó terep hozzá. -
Gyuszopapa #4404 Csak azért volt jó pilóta mert kenny nem játszott a 2142-vel. -
#4403 ? ja igen, akkor noob vagyok. A lényeg, hogy megdeglesz, me gyalogos vagy. Más nem számít. Ha ezért airnoob vagyok, mert minden lámát kinyiffantok, ám legyen. Inkább, mint sírjak, hogy ajjajaj, megint megdeglettem. -
#4402 az az airnoob aki a gyalogosokat bombázza , tudod , olyan mint te -
#4401 Amúgy eddig egy fillért nem költöttem a BF3 megvételén kívül a gépre. -
#4400 Na ja. Noob voltam, nobb leszek, szekrényt hasítani még csukott szemmel is lehet.
Air noob? Az mi? Ja tudom. Aki eredményes, az noob, aki viszont megdeglik, az a profi? LOL Sose értettem azokat, akik irigykednek, mert van, akinek JÓL megy mondjuk valamelyik jármű kezelése, akár tank, akár repcsi. Noobolni könnyű, eredményt elérni nehéz. -
#4399 jaaaj , ez olyan szánalmas amikor a játékos a fejlesztőkre próbálja hárítani a tudatlanságát, tudomásul kell venni, hogy mások a szabályok , ezért alkalmazkodni kell, de innen is látszik kik voltak anno az air noob-ok ... -
#4398 Dehogynem. Szerintem qrva jó lett. Még, ha nem is megy úgy, mint anno a BF2142 gunshippel, mert itt ugye sokat gyengítettek a repülő alkalmatosságokon. Pl a kisebb helikből még egy csúzlival is ki tudnak lőni, ami azért vicces tud lenni. -
#4397 anno kijött a bfv, bf2 után kijött a 2142, bc2, most meg ez a fos bf3 amit annyira hájpoltatok csak féltek elismerni hogy ablakon kidobott pénz volt a fostalicska gépeteg ápgrételése -
Gyuszopapa #4396 Nem tetszik a Bf3? -
#4395 Egyik fosabb, mint a másik. Bezzeg a Sims 3! -
#4394 Itt több a sikerélmény. :D -
#4393 Igazabol sajnalak,hogy ezzel a fossal jatszol,mikor kijott mar a BF3. -
#4392 Na majd egyik szerveren megbeszéljük, gyertek fel :DDD -
#4391 Te leszel kibaszva pillanatokon belül. -
#4390 oltogassátok csak, aztán majd ha csizy kib*sz mindkettőtöket akkor meg csak lestek majd -
#4389 lol :D -
#4388 Virtualis csaja szekrenynek:D -
#4387 Ki az a zsanika? :D -
#4386 te nagyon vihorásszá, hanem inkább figyelj jobban a függő csajra, mert szegény zsanika csak csetelni jár fel a szerverekre -
#4385 Visszatértél a BANamákról? -
#4384 nnna megint vagyok, használjátok ki az időt,kérdezzetek nyugodten, mielőtt megint eltűnök egy hónapra -
Gyuszopapa #4383 Úgy van ahogy mondod újraosztás van. -
#4382 ...csak azért mert nekem is volt, csak most hogy bejött a tier3 mindenkinek újra kellett osztania a pontjait és ezek a potyák pedig eltűntek :) -
#4381 Mikor játszottál utoljára? -
#4380 lol ezt jelenteni kell! -
#4379 Nekem bugos a training és vagy 5-el több training pontom van, mint amennyinek lennie kellene :D -
#4378 na jó, viszont...van majd 100000 kreditem, ami egyre csak nő. nem hinném, hogy valaha is megvehetek belőle egy pénzes fegyvert, úgyhogy lehet, egy pontra elverem azt a 75K-t :DDD -
#4377 elszaladt velük az a bizonyos paci már.. -
#4376 Battlefield Not4Free :D Hát igen...el lett baszva. Mindegy, itt a BF3, majd visszavesz EA az arcból ha senki se fog ezzel játszani. -
#4375 na jólvan azért...