Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
állat!<#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
sok van, csak egyik kevesen igazi medikek, a legtöbben csak öngyógyító géppuskafészkek.

mindkettõ jó játékmenet szempontjából, az emberek hálásak ha feléleszted vagy gyógyítod õket, de az is baromi hasznos, ha kilövöd a tankokat meg apc-ket, amik buzerálják õket 😄

nandorb
Red Devils Serveren Dragon Valley Only.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hello Soldeirs!

Hosszas gondolatmenet után arra jutottam, hogy befizetek az 1540 battlefunds opcióra... csak nem tudom, medicre költsem, vagy enginerrel izgalmasabb a játékmenet? medicusból "alig" van a szervereken

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Narxis
Hát jah, kellenek jó társak és nem árt ha engi vagy. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bugi Misi
sokat nem érek vele mert rohadt gyorsan kiszednek tankból is<#miaz>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Narxis
😄

használd a jármûveket, D-nél tankkal szedtem le csomó helit.

Bugi Misi
hát mikor úgy megyek be a pályára hogy 2x leszedtek sk(meg még sokszor) tényleg nagyon prok voltak<#ejnye1>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

RiCSi1234
Jó kis csapat game volt az este, legalább is.. 😄 TS-en jó volt, az biztos!

GTA V (*.*)

koschwarz
remélem bookmarkoltam...<#wow3>

szekrény
az a szeró oman/dragon 24/7 ....

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

koschwarz
vicces volt, hogy kb. 3 mp-et tudtam lenni egy dragon mapon, egyik szerveren sem ment a bookmarkoltak közül, aztán amikor schrankra csatlakoztam mert épp ott volt, beírtam, hogy szia aztán vége is lett. de az esõ effekt tetszett 😄

Narxis
Azon a pályán kiderül, hogy ki a pro és ki...<#eplus2>

szekrény
ugye-ugye, valami nem smakkol azzal a mappal ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Bugi Misi
játszottam kicsit az új pályán hát nem 1 nagy szám és elég szar statokat is csináltam<#wow3>

csizihungary
Muszáj velem trollkodni?

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Narxis
loool

szekrény
de, csizihungary-nál, mondjuk ott speciel az volt a gond , hogy a huga nem tudott facebook-ozni is szabotálta a villanyórát ...

Narxis
Legegyszerûbb ha újra telepíted, talán akkor nem kép ki a játékbÚl. 😄

Sziasztok! Nagy gondban vagyok... Amikor az új, Dragon Vaelly pályát töltené be a játék, egyszerüen kilép a játékbúl.. magától... másnál nem volt ilyen probléma?XD

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

szekrény
jjja voltam dragon-on, hááát nem egy nagy szám sõõõõt, valami nagyon nem smakkol vele ....

szekrény
a gyerek akinek az árnyékból is láthatóan nincsenek karjai és te ilyenek ellen mész infratyiba <#mf1>
amúgy meg :
Thank you for helping us improve the Battlefield Play4Free experience. <#oooo>

csizihungary
Hehe, ez jobban tetszik, a gyerek a talaj felett jár.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

szekrény
persze, azért cserélted le a videót, mi ? <#mf1>

Narxis
Yeeeeeeeeeeeeeee

Nektek nem kellett kérdõívet kitölteni BF play4Free-val kapcsolatason mikor kiléptetek belõle? 😄 Pályákról kérdeztek, hogy BF 2-bõl milyen mapot látnék szívesen itt(3-at lehetet jelölni), meg, hogy melyiket szeretem jobban, tankos, infantry vagy vegyes. Nyomtam mindenre, hogy tankos, tankos legyen. 😄 Végén lehetett is írni nekik pár sort, odaírtam, hogy more tank map please! 😄

koschwarz
rohaggyak meg ha basrán vagy sharqin láttok megint, most hogy már van 3 jármûves térkép!!!

én is rá csatlakoztam, nekem csak sarki jött be mindig. :p

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

koschwarz
látom csizi már dragonon nyomja egy szerveren.

koschwarz
monnyuk megjelent a hiv.oldalon, hogy NEW MAP!!!
😄

nandorb
Hajra, nem mintha nemfut, de elkell mondjam ha felpatchelted a jatekot felse tudsz ra menni. A szolgaltato egyelore tesztelik le vagy mi...

csizihungary
Ez a pálya isteni, mentem néhány kört rajta, az a lényeg h tudj egy APC-t, helit vagy egy tankot szerezni és lehet aprítani rendesen.

Akkor felmek ra kempelni, ha nem gond. XD
nandorb
Dolgozzok rajta. Egyelore varom a frissitest.

Narxis
De azonnal!

koschwarz
nem kicsit, nagyon.

RiCSi1234
Nándi, majd átállítjátok a szerót kicsit Dragon-ra?!

GTA V (*.*)

úgytûnik 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Megjött az új pálya? A letöltödõ fájlok között láttam egy "Dragon Valley.desc" nevû fájlt.

BFP4F: Yossarian23

csizihungary
<#wilting> Az az elõttem lévõnek az árnyéka

koschwarz
lehet hogy az az elõtte álló árnyéka? csak egy tipp...

Bugi Misi
a makkolás nagymesterét láthattuk<#eplus2>

remélem én nem voltam köztük<#miaz>

szekrény
full fail a videó, már ott gyanús volt amikor a beszúrt YT képen rpg van a kezébe de rifle árnyéka van...

koschwarz
döbbenetesen gyökér játékosokat láthattunk 😄
klasszikus, amikor az összes sniper csak egyfelé néz ("csõlátás" szó szerint) és az ember vígan kaszabol.

csizihungary
legújabb videóm:

gyertek mán fel ts-re esténként 😊

koschwarz
...amit nem is értek, mert annyira kiba... egyszerû ledobálni a teammate-ek mellé egy gyógyszeres pakkot, és tuti, hogy mindig szükség lesz rá. már persze ha nem csak az önmaga gyógyítására használja a medik. mondjuk egy nyomorult pontocskával már akár 2 pakkot is le lehet dobni, de hát ahhoz fejleszteni kellene a kaszt speckóit...

én most az elmúlt két este szó szerint csak a folyamatosan felvillanó "teammate healed" feliratot láttam a képernyõ felén.

szekrény
engemet az zavar hogy a térképen nem látszik hol a gyóccer vagy lõszer , jellemzõen azért döglök meg , mert már percek óta csak a szpottoló inyexióval rohangálok ománon ...

nem is ez a fõ gond, hanem az, hogy mégsem kap az ember egészségesládikót, sem lõszeresládikót. 😞

koschwarz
...de így medikként totál feltûnõ volt" hogy alig láttam hogy jármûveket lõttek volna ki más playerek. fõleg karkandon.