6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • nandorb
    Amugy lesz-e TIER-4 ha igen mit raknak bele? BF3 grafikat? penzert?:D
  • nandorb
    Elkezdtel jatszani vele ujbol? Amugy vettel mar training pontokat?:D
  • koschwarz
    sokan panaszkodnak, hogy a frontline medic szar, mert pl. nem ad xp-t (!), míg pl. az assault a c4-gyel tud xp-t meg killt is szerezni (mondjuk van benne valami), de én bírom, ha valami váratlan helyen spawnolok be a játékba, főleg ha éppen egy ellenséges zászló közelében, és az is jó, ha nekem jön a segítség. úgyhogy minden mediket bíztatok arra, hogy csapatjátékosként rakjon egy pontot erre is, és használja.
  • koschwarz
    ha ismerőst látok a szerveren, akiről tudom is hogy jó, ÉS egy csapatba kerülök vele, szoktam követni és együtt harcolni, és ez ráadásul egy plusz kihívás is játék közben.
  • Elektrofrombc2
    van benne valami
  • RiCSi1234
    Igen, minden 2. ember azon van, hogy kibasszon a saját csapattársával, és már mindenki olyan baszott profin lő.
  • Gyuszopapa
    Lesz majd valami squadrendszer esetleg?Mondjuk nem mintha számítana mert itt csapatmunkával nem nagyon találkozom.Még a BF2-ben is sokkal jobban összetartott a társaság.
  • Elektrofrombc2
    Alien69, szekrény: mellesleg k*rvára elég az OFFból...
    Itt és itt erre tágasabb.
  • Narxis
    Használjunk, de én pl. arra, hogy az ellenség kezdőterülete körüli főbb útvonalakat robbantsam vele. :D
  • Lui76
    Használgatjátok a C4-et ?
    Jármű ellen elég hatékony sztem.
    - persz tökölős mert várni kell , meg jó terep hozzá.
  • Gyuszopapa
    Csak azért volt jó pilóta mert kenny nem játszott a 2142-vel.
  • Alien69
    ? ja igen, akkor noob vagyok. A lényeg, hogy megdeglesz, me gyalogos vagy. Más nem számít. Ha ezért airnoob vagyok, mert minden lámát kinyiffantok, ám legyen. Inkább, mint sírjak, hogy ajjajaj, megint megdeglettem.
  • szekrény
    az az airnoob aki a gyalogosokat bombázza , tudod , olyan mint te
  • Alien69
    Amúgy eddig egy fillért nem költöttem a BF3 megvételén kívül a gépre.
  • Alien69
    Na ja. Noob voltam, nobb leszek, szekrényt hasítani még csukott szemmel is lehet.
    Air noob? Az mi? Ja tudom. Aki eredményes, az noob, aki viszont megdeglik, az a profi? LOL Sose értettem azokat, akik irigykednek, mert van, akinek JÓL megy mondjuk valamelyik jármű kezelése, akár tank, akár repcsi. Noobolni könnyű, eredményt elérni nehéz.
  • szekrény
    jaaaj , ez olyan szánalmas amikor a játékos a fejlesztőkre próbálja hárítani a tudatlanságát, tudomásul kell venni, hogy mások a szabályok , ezért alkalmazkodni kell, de innen is látszik kik voltak anno az air noob-ok ...
  • Alien69
    Dehogynem. Szerintem qrva jó lett. Még, ha nem is megy úgy, mint anno a BF2142 gunshippel, mert itt ugye sokat gyengítettek a repülő alkalmatosságokon. Pl a kisebb helikből még egy csúzlival is ki tudnak lőni, ami azért vicces tud lenni.
  • szekrény
    anno kijött a bfv, bf2 után kijött a 2142, bc2, most meg ez a fos bf3 amit annyira hájpoltatok csak féltek elismerni hogy ablakon kidobott pénz volt a fostalicska gépeteg ápgrételése
  • Gyuszopapa
    Nem tetszik a Bf3?
  • Alien69
    Egyik fosabb, mint a másik. Bezzeg a Sims 3!
  • csizihungary
    Itt több a sikerélmény. :D
  • nandorb
    Igazabol sajnalak,hogy ezzel a fossal jatszol,mikor kijott mar a BF3.
  • csizihungary
    Na majd egyik szerveren megbeszéljük, gyertek fel :DDD
  • Narxis
    Te leszel kibaszva pillanatokon belül.
  • szekrény
    oltogassátok csak, aztán majd ha csizy kib*sz mindkettőtöket akkor meg csak lestek majd
  • Narxis
    lol :D
  • nandorb
    Virtualis csaja szekrenynek:D
  • Narxis
    Ki az a zsanika? :D
  • szekrény
    te nagyon vihorásszá, hanem inkább figyelj jobban a függő csajra, mert szegény zsanika csak csetelni jár fel a szerverekre
  • csizihungary
    Visszatértél a BANamákról?
  • szekrény
    nnna megint vagyok, használjátok ki az időt,kérdezzetek nyugodten, mielőtt megint eltűnök egy hónapra
  • Gyuszopapa
    Úgy van ahogy mondod újraosztás van.
  • Elektrofrombc2
    ...csak azért mert nekem is volt, csak most hogy bejött a tier3 mindenkinek újra kellett osztania a pontjait és ezek a potyák pedig eltűntek :)
  • Elektrofrombc2
    Mikor játszottál utoljára?
  • Narxis
    lol ezt jelenteni kell!
  • TheGrinder
    Nekem bugos a training és vagy 5-el több training pontom van, mint amennyinek lennie kellene :D
  • koschwarz
    na jó, viszont...van majd 100000 kreditem, ami egyre csak nő. nem hinném, hogy valaha is megvehetek belőle egy pénzes fegyvert, úgyhogy lehet, egy pontra elverem azt a 75K-t :DDD
  • RiCSi1234
    elszaladt velük az a bizonyos paci már..
  • Narxis
    Battlefield Not4Free :D Hát igen...el lett baszva. Mindegy, itt a BF3, majd visszavesz EA az arcból ha senki se fog ezzel játszani.
  • Elektrofrombc2
    na jólvan azért...