Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Mar dolgoznak a megoldasnak.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

másoknál is elõfordul. 😛

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

En nemtom mi van de a játék dragon valley töltésénél kilép-.- pedig újra lett húzva a gép is...

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

csizihungary
Egy kis Dragon Valley:

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Alien69
Annyira lineáris, mint a többi. Igaz, a BF2-ben ez a pálya SOKKAL nagyobb volt, ezért talán több taktikát is lehetett alkalmazni, de azért itt is lehet kavirnyázni rendesen. Sokkal többre becsülöm, mint a basra-t, mert ha van is csíter, az ilyen pályákon sokkal kevésbé tudja elrontani a játék élményt. Most az mellékes, hogy amúgy ez mekkora. <#ravasz1><#zavart1>

Az a 100-200 bf nem oszt nem szoroz

csizihungary
Rex-et vagy elite MP443-at vegyél. A Rex inkább közelharcra jó, de távolabb is halálos ha jól célzol. MP443 nagyon gyors. Mindenesetre a Rex-et venném 😊

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

mondjuk m1911 elite az gyors is, vagy p226

RiCSi1234
én a rexet nem szeretem, jobban megéri egy elite pisztoly, amiben több a golyó, és pontos is!!

GTA V (*.*)

m249 saw holosightra gondoltam😄 AZ Mp412 rex az megérné szerinted? AM KÖSSZ A VÁLASZT

RiCSi1234
M249 saw, egy jó elite, vagy veterán pisztoly, ha kell, és kész 😄

GTA V (*.*)

Sziasztok! Vettem bf et, es csak a medicemre akarok költeni, ezesetben érdemes a legjobb fegyvereket Megvenni?

Narxis
De legalább több jármû van mint karkandon. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szekrény
EZ Már több hónapja szar, hogy karkandon a járólappal burkolt részekre beragadnak a jármûvek ...
amúgy arra jutottam hogy az a szar dragonba hogy kicsi és emiatt a folyó kettévágja így lineáris lesz a pálya szerkezete gyakorlatilag egy hepehupás karkand ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Alien69
Hmmm, szerintem no problem. APC a nyerõ. Zászlók leosztva, van pár hely, ahol tuti bevédhetõ területek vannak.
Engem inkább az zavar, hogy pl karkandon beragad(HAT) az APC, és el se lehet vele indulni. Eddig ugye csak egy hely volt ilyen, egy szerviz gödör, amibe ha bele mentél, nem lehetett kijönni. De most simán megálltam a zászlónál, és semerre onnan. Körbe jártam a jármûvet, semmi se akadályozta, és más is bele ült, annak se mozdult el. Több helyen jártam mostanában így karkandon. <#nemtudom>

nandorb
Those of you that haven't been keeping track of the forum.Some players are experiencing problems loading Dragon Valley. We're working on it.

szekrény
akkor az nem probléma ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Bugi Misi
tudom tapasztaltam azt az el csuszást is de ezen kicsit más hogy csúszott el és meglehetett nyomni a Ready gombot<#mf1>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

szekrény
MÁR milliószor írtunk itt az elcsúszott eredménytábláról és az ebbõl adódó READY gomb hiányáról ...

Bugi Misi
hát eléggé kötekedsz de nem az volt a szándékom, a végén így csúszott el az eredmény jelzõ csak gondoltam mutatok róla képet ha már te nem tapasztaltad még<#idiota>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

szekrény
ugye most azzal akarsz menõzni hogy te lettél a legjobb endzsínör, hanem , hogy nem tudod paint-ba központosítani a képet, ami bennem azt a kérdést hozza elõ, hogy voltál képes szellemileg kivitelezni az igen bonyolult printscreen-ctrl+V billentyûkombinációt ...

Bugi Misi
WTF?!

nandorb
Kivettem, most sharqi,karkand es oman megy. Szombat v Vasarnap utan sharqi kilesz veve...

nandorb
Nekem is ez volt. Nagy valoszinusegben kiveszem a mapot mert ez igy sirmalmas.

csizihungary
Most sem tudok belépni a szerveretekre, mert csak tölt :S

Francnak van kedve kivárni, hogy betöltõdik-e valaha

BFP4F: Yossarian23

nandorb
Eh,oldjak meg a cliens problemat az uj mapra, sokkan panaszkodtak a Dragon Valleyra. Tegnap okes volt. Ma tolti a mapot es 5percig a vegen all es semmi. Tegnap 1x becrashelt eddig semmi gond nemvolt vele szal kliens problema. Tanuljanak meg programozni ne csak teszteljuk hogy jo-e az a pofon mason.

Elektrofrombc2
Tudom. Nem is haragszom ezért. Majd jön TIER3 aztán jóság lessz!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

nandorb
Epp azert vettem ki,mert te sose josz. Pedig volt.

Narxis
Legyél aktív. 😛

Narxis
Akkor vegyetek be a csapatba. Mennyire fogjam vissza a skillem, hogy be tudjak illeszkedni?<#eplus2>

Elektrofrombc2
Nekem sincs 😄 Na de nem is vagyok most aktív... 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

nandorb
Neki sincs szal... Csak aki a Kupan jatszik a csapatban az kaphat.

Narxis
ejnye 😄

Elektrofrombc2
Na!

koschwarz
buzipajtások...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
Azóta puszipajtások vagytok?<#nevetes1>

szekrény
Velem is így kezdte<#hehe>

Narxis
<#sir>

Lui76
ok

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

nandorb
A szerver bookmarkunk:

Red Devils

nandorb
Nemvagyunk haverok...

Lui76
Ezek a magyar szerverek hogy kereshetõek?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Narxis
Haverodnak se?

csizihungary
Ha kevesen vannak egy szerveren (1-5 játékos) akkor sehogy se tudok felcsatlakozni, mert csak tölti a pályát, nálatok is van ilyen?

csizihungary
Ok.

nandorb
Menyen 1-2napig ez utana majd vissza lesz rakva tobb map is.

nandorb
Nemjar.

Narxis
vip-et adjad hozzá

csizihungary
Hmm, azért nem árt a változatosság, én még Karkand-nak örülnék ha az is menne a szerveren.