Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Front line Medic hasznos? Megéri arra költeni?
BFP4F: Yossarian23
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
BFP4F: Yossarian23
GTA V (*.*)
még jó hogy nem kapott az assault GL-t, akkor már most abbahagynám a játékot.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én techtree pontok nélkül is olyan pro csapatjátékos vok, hogy el se tudod képzelni. 😛
kipróbáltam a skillt én is egyébként, maxra húzva is, de számomra nem éri meg azt a sok training pontot, amit jobb dolgokra is lehet költeni, pl. több ammo vagy medik boxra, gyorsabb ammo vagy hp feltötlés, stb... tudod, olyan csapatjátékos dolgokra<#fogmosas>#fogmosas>
De tankos pályákra engivel szeretek menni. :p
ugyanakkor meg szinte mindig állóháború volt. a felek elfoglalták a két közelebb esõ bázist és onnantól megállt az élet, egymásra lövöldözés, az esetleges próbálkozókat meg nagyon könnyen ki lehetett szedni. a kishelikopter nagyon vicces cucc, bár nem úgy vettem észre, hogy hatékony lenne. végigszáguld a terep fölött, még lõ is jó sokat de szinte soha nem talált. lehet hogy már csak az igazán ügyes pilóták tudják kihasználni.
szóval még mindig oman a legjobb térkép, annyira nem vagyok lenyûgözve, de még mindig ez, mint egy sharqi.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
bár tegnap megszívtam, mert war miatt át kellett rendezni a pontjaimat, és nem volt aknám, csak ezt elfelejtettem... meglepõdtem, amikor ki akartam aknázni a tankot<#hehe>#hehe>
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!