Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
Á nem, az kizárt! Hiszen süt a nap! Igaz, a felhõk felett! Ez TUTI. <#idiota>

RiCSi1234
vagy mert be vagyon bórúúva??

GTA V (*.*)

Alien69
Me esik a zesõ?<#hehe>

Kösz! Ez tényleg nem sok.

A Front line Medic hasznos? Megéri arra költeni?

BFP4F: Yossarian23

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kössz!

koschwarz
visszaváltasz az alapfegyverre?...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
medic

tulajdonképpen semmi különöset. a többi kaszt talán egy kicsit érdekesebb a t3-ban.

Nincs elég pénzem primary fegyverre, és az nélkül nem enged játszani. Most mit csináljak?

Bugi Misi
tolókocsit<#nevetes1>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

A medic mit kap tier3-ban?

BFP4F: Yossarian23

RiCSi1234
*sõtíít 😄

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Húú, ez a dragon de setíít map.. ez az egy, ami nem tetszik benne! Az hogy sok a jármû, kinek jó, kinek rossz.. 😄

GTA V (*.*)

koschwarz
ettõl félek én is, nem lehet majd egy zászlót sem elfoglalni 😄
még jó hogy nem kapott az assault GL-t, akkor már most abbahagynám a játékot.

koschwarz
sokan talán nem tudják, de ha trace-eled, a már trace-elt jármûvet, akkor is kapsz pontot a trace-elésért. akár újratöltés után rögtön lehet megint lõni, megint 10 pont.

Alien69
Volt egy idõszak, soxor deglettem meg kipottyanó gránáttól, mert arra kellett mennem, amerre a hulla feküdt. Aztán persze taktikát változtattam, meg én is alkalmaztam ezt, és biza jött is rendesen a kill így is. Olyan karakterrel érdemes kilockolni, amelyikkel berongyolsz az ellenfél közé. Én speciel a snipámat használom erre, mert annak van USAS fegyója. Szerintem a snipa a legjobb tank szerepkörû, mert szinte erre van kitalálva (csak nem használja senkise). Ledobja maga mögé a klaymort, dobja a távolba látó üveggömböt, és a sikátorba minden öreg néni táskáját képes megszerezni. <#gonosz2>

Alien69
Néha elég rá nyomni a "Q"-t is, és ha kilövik, már kapsz is valamit. Szerintem trace+Q a célra vezetõ. Már úgy, hogy "LEHET", mert van, amikor mindegy mit csinálsz, az összes lámi a Te oldaladon van. <#nemtudom><#vigyor1>

zeli
Szerintem jó cucc a Dead man's trigger. Taktikusabb a játék, figyelni kell, hogy ne menj a hullákra kotlani, különben felrobbansz. A spawncamperek ellen pedig kifejezetten hasznos is lehet, mert sokszor annyi eszük sincs, hogy odébb menjenek, ha leszedtek élbõl.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Én meg sokszor fordítva látom. Én általában egybõl trace-elem a jármûveket, de egy rakéta sem megy felé. Mondjuk olyat is láttam, hogy trace-eltem egy APC-t, és egybõl kapott 6 rakétát minden irányból. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Narxis
Tier 3-mal assaulttal fogom mindenhova dobálni a c4-et. 😄

koschwarz
végülis mindegy, a tier3-mal a legutolsó sorban lesz pl. a dmt is.

Narxis
Jajj, ne túlozz. Am. csak assaultnál van maxolva, medicnél 1 vagy 2 pont van rajta, enginél 1 sincs. 😄

Én techtree pontok nélkül is olyan pro csapatjátékos vok, hogy el se tudod képzelni. 😛

koschwarz
semmi mást nem látok a dmt-ben, mint hogy "nehogymá engem lelõjön ez a rohadék, odalesz a jó k/d-m", de mindegy 😄DDD
kipróbáltam a skillt én is egyébként, maxra húzva is, de számomra nem éri meg azt a sok training pontot, amit jobb dolgokra is lehet költeni, pl. több ammo vagy medik boxra, gyorsabb ammo vagy hp feltötlés, stb... tudod, olyan csapatjátékos dolgokra<#fogmosas>

Narxis
neeeeeeeeeeeeem 😄

koschwarz
a dead mens trigger punciknak való 😄

Narxis
Én assaulttal megszerettem sharqit és basrat is, fõleg úgy, hogy kimaxoltam a dead mans triggert. :p

De tankos pályákra engivel szeretek menni. :p

koschwarz
kipróbáltam a dragont végre, jó néhány kört lenyomtam. egyrészt örülök, mert jó sok jármû van, bár állandóan rakétahiányban szenvedtem, lõszert viszont alig találni (vagy nem dobnak, vagy a nagy terepen alig találni, ha nincs épp a társak közelében az ember). volt hogy egyszer sem haltam meg, a végén már csak a késsel rohantam be az ellenfél bázisára és úgy is összeszedtem néhány killt mielõtt kinyírtak 😄

ugyanakkor meg szinte mindig állóháború volt. a felek elfoglalták a két közelebb esõ bázist és onnantól megállt az élet, egymásra lövöldözés, az esetleges próbálkozókat meg nagyon könnyen ki lehetett szedni. a kishelikopter nagyon vicces cucc, bár nem úgy vettem észre, hogy hatékony lenne. végigszáguld a terep fölött, még lõ is jó sokat de szinte soha nem talált. lehet hogy már csak az igazán ügyes pilóták tudják kihasználni.

szóval még mindig oman a legjobb térkép, annyira nem vagyok lenyûgözve, de még mindig ez, mint egy sharqi.

Bugi Misi
az olyat szoktam elküldeni melegebb éghajlatra

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Narxis
pfej b+ 😄

szekrény
amilyen mákos vagy megint "hamar elmész" <#mf1>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

koschwarz
<#puszi><#taps><#law><#wave><#vigyor>

nandorb
Na akkor,oman-dragon ha mar megoldottak a problemat.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

szervert átállítod?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
sarki, pfff... <#szomoru2>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

sarkin minden más fontosabb.<#miaz>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
nna halljuk mi az a fontos dolog ami elfoglalta az akna helyét ?

nandorb
A frissitesre irjak hogy javitottak a DragonValley hibat...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ennyi.

bár tegnap megszívtam, mert war miatt át kellett rendezni a pontjaimat, és nem volt aknám, csak ezt elfelejtettem... meglepõdtem, amikor ki akartam aknázni a tankot<#hehe>

RiCSi1234
Nálam van valami update, talán már jó lesz a Dragon is..

GTA V (*.*)

koschwarz
ha vennék a fáradtságot egyesek, és használnék a tracert, akkor biztos néhány engi ráküldene egy rakétát, máris nem lenne ilyen az eredménye.

szekrény
bocsi, nem értem rá, nem lehetek ott mindenhol ... <#hehe>

zeli
Ma Dragon Valley-n egy csávó 50/0-t hozott össze APC-vel. .D

szekrény
márleírtam, olyan mint karkand, a nagy helik feleslegesek bele , inkább a kicsiket kellett volna helyettük plusz kivenni az AA-t errõl a mapról ,és még egy zászlót be kellett volna rakni legalább a régi méretbõl hogy lehessen is használni helit

koschwarz
<#nemtudom><#fejvakaras>

szekrény
SZAR EZ A MAP ...

koschwarz
egyszer sikerült betöltõdnie, de akkor éppen vége lett a körnek, aztán mapváltás<#falbav>

Narxis
lol

koschwarz
látom ez egy engi paradicsom. kár hogy még nem sikerült 2 mp-nél többet dragon térképen lennem 😄DD

Fasza videó!

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

helyes... nem azért vásároltam fegyvert, h ne tudjak csatasorba állni😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!