6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#4694 MP5, vagy UMP. -
RYO21 #4693 Enginél? Melyik? -
#4692 Miért pont az MP7-et akarod megvenni? Van annál jobb fegyver. -
RYO21 #4691 4200 pézem van és 4999 az mp7
Próbálta már valaki az earn play4free fundsot?
Ugyanolyan system mint a NFS world esetében, csak ott működött, itt pedig nem. -
Gyuszopapa #4690 Azért mert szar az egész,leszarnak mindent,nézd a BF3-at annyi cheater van mint égen a csillag.Egy részük szemtelenül,a másik részük okosan cheatel hogy jó játékosnak látszódjon.Ennyi vége a normális játékoknak. -
#4689 az miért van hogy nem látni amit egyes emberek itt írnak a fórumon? -
KaBuTo666 #4688 -
#4687 Az öregedés első jele a nagyothallás. -
#4686 az miért van hogy nem hallani az emberek léptét mint a bf2-ben , meg a helit se hallani azt ott köröz felettem mint egy keselyű ... -
#4685 szerintem, ha újra bejelentkezel és elindítod a játékot, minden jó lesz. -
#4684 hali az miért van hogy miota frisítette a játék magát azóta nincsenek szerverek azt látom hogy a barátaim játszanak de nem tudok belépni hozzájuk -
RYO21 #4683 És most mennyibe kerül az mp7? -
#4682 a vállság utólérte a p4f-t megszűnt a hivatalos bf fizetőezköz, az EU Orbán fejét követeli ! -
#4681 -
#4680 Én egy gránátot sem látok, na mindegy, sose értettem a mondataidat. -
#4679 gránátos videót linkeltél a kockás meg alap -
#4678 Miért is érdemeltem ki? :D -
#4677 mától a neved legyen gránátos kocka (krumplis tészta)
-
-
#4675 lol.. -
#4674 10k körüli joystick kell hozzá legalább ... -
lamadragoon #4673 Hi. repülőt és helikoptert mivel irányítotok? egér + bill. használható-e, és ha igen hogy? Most kezdtem helit próbálni, de elég fogós.. -
#4672 fontossági sorrend van... :D -
#4671 a grafika megint szebb lett de hogy azt a k*rva halál utáni laggot nem tudják megszűntetni az már felháborító ... -
#4670 Ha beírtad BFH oldalon, utána jelentkezz ki a P4F oldalról. -
#4669 Én is megpróbáltam , de ezek szerint nem a mail címet nézi , mert nem látható a bfp4f-ben.Heroes oldalán megadta, de asszem nem teljesen ugyanzt a nicknevet adtam . -
#4668 Tenyleg csak be kell lepni a heroes oldalan a mar meglevo accounttal es redeem-elni a kodot, le sem kell tolteni. kar hogy 300 bf szart sem er :) -
#4667 Valami olyasmi. a boostokat meg gyengitik. -
yossarian14 #4666 Jól értelmezem, hogy a vásárolt fegyvereket valamilyen mértékben visszaerősítik? -
eQnLiEe #4665 cső mindenki! nemtom h van-e bfp4f ben magyar klán? be is lépnék 1be és szívesen nyomnám pár értelmesebb emberrel mint a sok nyomivan akik v a fűben hangyát keresve várnak rám v csak szórakoznak a kezdőn. aki akar vegyen fel barátnak nyugodtan! zZUPA vagy =ATi_a_FELCSER= -
#4664 pénzért mindent mi ? te kis k*rva -
#4663 mille grazie ragazzi!!! -
#4662 Sztem nem kell telepíteni, igaz nekem vagy 2 éve itt csücsül a gépen :P, csak az oldalon bejelentkezel az EA accoddal, a redeem résznél aktiválod a kódot, és már örülhetsz is. -
RYO21 #4661 Én csináltam egy accountot a heroesra, majd ugyanúgy mint p4fnél a weboldalon beíram a kódot a Reedem Code részbe. -
#4660 de ehhez a heroest kellene telepíteni, igaz-e? -
#4659 Amit a BFP4F-ben is ellehet verni :). -
RYO21 #4658 EQ9M-TYYT-TXR3-5GU3
300BF Battlefield Heroes-ba -
#4657 Today's maintenance is now complete. During this maintenance window we have rolled out a game update which includes the following.
General
Lighting and post processing effects have received an overhaul on all maps, making for a new and interesting take on existing environments.
Bug Fixes
It is once again possible to disable Camera Shake successfully.
The XP counter should now update correctly at the end of round screen.
Silvanoshi
-
#4656 add meg a nikkedet, aszt vegyé fő frencnek a többit a fantáziádra bízom ... -
#4655 Te meg továbbra is noob vagy. :D