6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#4614 fullos attack choppert is kilőttek alólam egy rpg-vel... -
#4613 Azt mondjuk nem értem, már engem is lőttek ki 1 RPG-vel, pedig fullos HP-n volt a tankom. RPG Booster-rel 2 találat kell a tankhoz, szóval valami skill dolog van itt. -
#4612 :DDD
Ha vennék BF-et akkor azt tuti megvenném leghosszabb időre. -
#4611 az az rpg boost azért nem kicsit eltúlzott, bassza meg magát az EA. egy lövés egy fullos tank? akkorát robban, hogy konkrétan az abban az irányban lévő fedezék mögött is meghalok? miaf...
még jó hogy kevesen vannak rpg boost-tal, de azért az is vicces, hogy most már több engineer van egy szerveren, mint sniper. -
#4610 RPG boost és már véged is. -
#4609 most feláldoztam az aknáimat , azért, hogy én lehessek a levegő királya -
#4608 de ez régen nem volt tier 3 nem ? -
#4607 nekem ez a halálutáni gránát tűnt el de éjjel sok-sok hét után sikerült egyen kipurcanni ...
-
#4606 észrevettétek, hogy mennyire nem használja senki a gránátokat? az utóbbi pár napban, amióta játszottam, egy darab gránáthalálom volt, az is azért mert már csak 8 hp-m volt. mondjuk egyértelmű, amilyen gyenge, akár krumplival is lehetne dobálózni. -
#4605 repülőn? tier 3 JDAM weapon system... -
#4604 melyik szájbab*szott büdös k*rva anyja train pont az ahol azt a rohadt g*ci repülőbombázást beadja ... -
#4603 monnyá le -
#4602 soha, Játékos Engedetlenségi Mozgalmat szervezek :D -
#4601 akkor el lehet tólni a biciklit ebből a topikból :DDD -
#4600 ááá már nem játszok, elbaszták a játékélményem mikor lenullázták a fegyvereim. Előtte olyan könnyen ment a játék, imádtam, hogy sokszor addig tudtam engivel ölni amíg ki nem fogytam mindenből, most meg jó ha 2-3 embert le tudok szedni amíg meg nem ölnek. Medic holtunalmas pedig azzal kezdtem a gamet, assault még elmegy főleg a c4 miatt de azzal is szarabb lett játszani. -
#4599 hogy hínnak more vegyé fő frencnek ... -
#4598 humor herold :D nehogy alázzalak majd a bicskámmal :D -
#4597 muszáJ -
#4596 te ott lettél volna 25/0 lett volna :DDD -
#4595 alap, hogy csak airmapokon nyomom codozni nem muszály lámiel :D -
#4594 na jó, más apc-ben legénykedni, meg más az, amikor valaki basrán a parkolótetőről a hírhedten pontatlan alap assault g3-mal, ami gondolom még tovább lett nerfelve, sorozatosan lelő téged a c zászlónál, és mint tudjuk, az már igencsak ködhatáron túl van a parkolótetőről, legfeljebb a nevemet láthatja a ködben... -
#4593 Én ott lettem volna, 10 másodpercet se tudtál volna kempelni. -
#4592 én most csináltam egy 20/0-át dalien-en, annyi volt hogy apc-vel kempeltem a heliket szótak is hogy ilyen meg olyan izé vagyok ... -
#4591 én jó néhányszor találkoztam már. annyira egyértelmű, mert szegények ahhoz is hülyék, hogy véletlenül se látszanak csíternek. egész kör alatt ugyanarról a helyről lövöldözik, nagyon kiugró k/d arány, és itt nem arra gondolok, hogy 18/2 mert olyat bárki csinálhat, hanem pl. 40/3, az egész mezőnyhöz képest arányaiban sokkal több pont...vannak ügyes emberek is, de sokszor inkább csak gyanús ... -
#4590 Nem játszol eleget. :P Én eddig 1 aimossal találkoztam pedig én se játszok olyan hű de sokat. -
#4589 én még sosem találkoztam cheater-rel annyi van hogy egyesek mindíg csak ahelikkel mennek hogy rohanának meg holott a győztes csapat kap 80 izét a vesztes meg csak 30-at ,.... -
#4588 igazából már túl öreg vagyok ahhoz, hogy ilyen minikuki-vírussal fertőzött idióták faszságait elviseljem az ilyen játékokban. régebben még ment, de be kell látnom, hogy ma már nincs türelmem hozzá. -
#4587 hisztis picsa
és akkor jár badizni ez a kis fitnessz kurva -
#4586 Nem szabad ilyen könnyen feladni. :D -
#4585 ilyenkor a legjobb, semmi meló, néztem a kis sorozataimat, játszottam EZZEL (kurva jó), szóval hálidéj :D
viszont ennyi elég is volt, miután valami faszkalap aimbotos sikeresen elbaszta a kedvem mind a mai, mind egyáltalán bármilyen további multiplayer játéktól. -
#4584 nna a loooser két ünnep nap dolgozik -
#4583 :DD -
#4582 na, hazaengedtek előbb a melőhelyről, van időm, csak visszateszem, adok még egy esélyt :DDDD
-
#4581 -
#4580 Play4Free - Pay2Win -
#4579 bazz...még jó hogy nem mindennapos ez: tegnap találkoztam egy boostolt rpg-s játékossal...nem nevetséges egy kicsinyt, hogy egy rpg elég egy full hp-s tankba? full hp-s helit leszedte egy lövésből? komolyan, hova teszik az agyukat a fejlesztők, amikor ilyet lehetővé tesznek?
le is szedtem a picsába megint. ugyan ez volt az első alkalom, amikor ilyennel találkoztam, de azért hűen tükrözi a play4"free" szellemét, amiből kösz nem kérek megint egy jó ideig, asszem... -
#4578 jaja :D -
KaBuTo666 #4577 1-2 hét? Ilyen gyors a support? :DD -
#4576 Billing support legyen kiválasztva és aztán klikk a Get helpre, aztán leírod angolul, hogy nem kaptál BF-et SMS után és ennyi. 1-2 hét múlva válaszolnak. -
#4575 Úhh úristen :P...én ehez nemértek :S...tudnál picit segíteni priviben?