Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RiCSi1234
persze hangsúlyozva van, hogy "this weekend".. de akkor is.. 😄

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Most erre mit mondjak?? 😄 nem találod!! De majd ha meg is leled, és te ki adsz egy fegyverért 45k kreditet.. 😄D személyesen fogok veled kezet, és gratulálok.. 😄

GTA V (*.*)

koschwarz
ja, a játékban....<#lama><#whatever>
durva árak, nem nagyon éri meg így elsõ ránézésre.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
egyéni szocprobléma 😄

koschwarz
nem igazán találom, hogy mi mennyi....

Beers
single játékora nem áldoznám az idõmet, ha fizetnének sem....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

koschwarz
lol, van 90000 creditem. mire elég? 😄

koschwarz
én biztos nem. egyrészt, nincs meg hozzá a gépem. simán lenne pénzem fejleszteni, de egyszerûen nem akarom egyetlen játék miatt. még akkor sem, ha az a bf3. a másik meg, hogy most már nem akarom belevetni magam egy több évig tartó bf-ezésbe megint, rengeteg single van, amit egyelõre sokkal szívesebben játszanék már végig, itt áll a polcon most is vagy 5 játék érintetlenül, és azzal a limitált idõvel, amit ezzel tölthetek, még az is évekig fog tartani 😄

RiCSi1234
ÚJ akció!! De hogy milyen, kreditért lehet venni fegyvert, persze nem örökre, csak 7, vagy 30 napra, de micsoda árak vannak, vicc az egész..

GTA V (*.*)

Alien69
De mi a fasznak??? Mindjárt indul a BF3 béta. Oda fognak menni az emberek, NEM ide. <#nemtudom><#vigyor1>

Elektrofrombc2
Lessz itt valami 😊 Szerintem mindezt a BF3 végett csinálják. 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
OMG vééééééégre

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

koschwarz
hell yeah! már tesztelik a server browsert! még azt is lehet majd látni, hogy kik vannak a szerveren és milyen a térképrotáció + filter...yayy!

nandorb
Mikor unlockoljak a TIER3-at menni fog az foljebb is😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

20-as szinten vagyok az engimmel. nem megy tovább?
Hogyan léphetek feljebb?
koschwarz
update jeszty.

nandorb
Vannak szanalmassak.

koschwarz
meggyõzõdésem hogy még mindig él valamilyen formában a zárt bétás pisztolyos (igen, kifejezetten pisztolyos) aimbot. nem túl feltûnõ csít, de egyrészt számomra igen hihetetlen, hogy még akár a legerõsebb pisztollyal is 3 lövéssel kiosszanak, miközben ugrálok mint egy nyuszi és az egyik legjobb géppisztollyal (mp7) folyamatosan lövöm az ellenfelet (jó, lag meg késés, meg faszom is lehet), de néha meg a killcam-ben is ottragad a csávó, ahogy lõ tovább a pisztollyal, mint egy zombi.

koschwarz
<#taps>

nandorb
Na beallitottam a GGC-Stream-et a szerveren szal mar csalok is kifognak esni. Epphogy beallitottam a hollandot rogton bannolt is😄

nandorb
A teleport csitre gondoltam, bc2-be volt ilyen meg kinem javitottak mivel a server hasonlit a bc2-ere,akkor kovetkeztetek hogy onnet loptak.

koschwarz
megjegyzem, egy-két pisztoly kifejezetten op, kissé röhejes, amikor csávókám pisztollyal elõbb kiszed, miközben én monnyuk egy mp7-tel pumpálom ezerrel.

koschwarz
ha egyszerre túl sok emberkét kellene spawnolni, és már nincs annyi hely, akkor a levegõbõl dobja, de mondjuk több mint 10-et egyszerre...lol.

nandorb
Hat azert,megbocsas ha vki. kispisztolyal kilo a helikopterbol az szerintem,picit sem erdekes. Amit ma eszre vettem. 1zaszloja volt a ruszkiknak es nem a foldre spawnoltam hanem 12emberket mindet a levegobol dobta ki az A-hoz. Kicsit sem volt erdekes. Ez szerintem exploit. Nem dobalhatja folyamatossan oda az embereket.

Alien69
+ aki lelövi Õt!<#vigyor5>

Narxis
+akik beszólnak neked.

nandorb
Ha nemtetszik elehet menni, csak aze jatszok sajaton hogy balfasz adminok ne baszonak ki, meg ha vki. jatsza az eszt szet lovoldozik kezdon jarmuveket hogy bannoljam+ a csalokat.

szekrény
vannak szervermentes lagok is ! akarom mondanilagmentes szerverek :..

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

nandorb
Erdekesseg kepen nekem 2-3seces csuszas a G-betuvel kezdodo szerokon van. A sajaton neha van, de megkene erteni hogy a szerver bc2-be szamitva 18slotos nem pedig 32-es gondolom ezert csinalja, ami talan erdekes masik szervereken is vannak laggok mivel nem fort ki a jatek teljesen ez erthetodo.

Narxis
Szerver nevét is olvassad már vazze.

Marokbatosz.<#eplus2>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szekrény
ez fasság, nick-ekbõl nem lehet a szerver nemzetiségére utalni, hisz én sem állítom , hogy görög szerveren voltak, pedig ilyen nevek szerepeltek a játékosok közt, mint : szopoklész, farbatosz,stb.

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
Akkor a kínaiak vagy valamelyik vágott szemû népség, de ez volt a szeró neve: <2ch> Japan server

és úgy laggoltam rajta, hogy 5-10 sec volt a beszállási idõ a jármûvekbe, plusz ilyen michiko meg manuko meg harakiri nevû játékosok voltak. 😄

Úgyhogy ennyit errõl. 😛

szekrény
japánok nem bf-eznek ...

Narxis
Jah, cordáhn én is laggoltam durván, japán szervereken szoktam csak jobban. 😄

koschwarz
õszintén szólva cordhán tényleg elõfordul durva lag. asszem 120 megás a netem...mégis oda szeretek menni, mert sok a magyar, kevés a biztonság 😄

nandorb
Szar a neted.

szekrény
úgy laggoltak a helik hogy játszhatatlanok voltak <#banplz>

nandorb
En, allitottam be dragon only-ra. Mivel volt admin program frissites, hogy a szerverre adtak-e frissitest nemtom.

Narxis
Ki configolja a szerveretek, hogy ilyen ratyi? 😄

nandorb
Tudom,es nem akadt be aze jo, a szar admin program beakasztotta ugy 3.kor utana minden kor vegen restartot kellett nyomni a mapra,mert se ready se semmi.

koschwarz
😄
csak azért írtam, merthogy nandor ilyen karkandról is írt lejjebb, hogy kellene lennie (?)

Narxis
Nagyon helyes.

koschwarz
tegnap csak dragon volt a cordha-n...

nandorb
Fut amugy mar, es remelem megoldottak mar az admin programot hogy a karkand ne akadjon be.

nandorb
ma,valamikor.

csizihungary
Mikor lesz újraindítva a magyar szerver?😊

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

szekrény
feszt gúnyolócc ? az én yes/O.K./dollar szókincsemmel ez igen is nagy elõrelépés a bfp4f-ben <#mf1>

<#heureka>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
Komoly? Bazz ez mar bc2-ben is igy volt levagy maradva.