Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
amikor neked nem volt idõd újratölteni, akkor már rég deadscreenben voltál 😄DD

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
pontosítsunk, kérem : halotti dísznek 😄DD

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
Én is csak akkor mikor nem volt idõ újratölteni az mp5-t, de akkor jól jött volna egy jobb pisztoly. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Alien69
Persze, hogy érdemes! Ha használtad már az alap fegyót egyáltalán. <#vigyor> Ha minden körben lövöldözöl vele, akkor természetesen megéri lecserélni. Én asszem eddig csak dísznek hordtam magammal. <#ravasz1>

Narxis
Há jah, de azé nem rossz ha az ember újra megismerhet egy fegyvert meg új kinézet stb. 😄 Kis változatosság.

Alap pisztolyt érdemes lecserélni? Ha igen akkor melyikre?

csizihungary
Miért baj az? 😄 Legalább nem kell mindig újabbnál újabb fegyvereket venni.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Narxis
Még mindig nem érdemes mp5-t lecserélni enginél. 😞

csizihungary
Jöttek új fegyverek.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Narxis
Jah, rakd helyre nándit. 😄

nandorb
Na rakj rendet gyorsan...😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Elektrofrombc2
Naaa <#smile> Szépeeen!!! -Mondaná anyám

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
Én mindjárt ott leszek a sarkadon.

nandorb
Na,ne... nezd meg hogy ott-e vagyok a sarkon.

Narxis
Ez teljesen komoly, de ne idegesítsé me lekeverek neked egy nyaklevest.

nandorb
Nem mondod,ez most komoly?

Narxis
És azon nem akadozva fut.

nandorb
És?

Narxis
És? 140ezerért láttam ipon-nál i3-as GT540m-es 4GB DDR3-as notit. Te nagyon értetlen, de má nincs me elkapkodták. 😄

szekrény
ja-ja, simán, nem akadozva <#hehe>

nandorb
Siman kerte... nem akadozva...

Narxis
Jaja, az meg van má 140ezertõl is.

nandorb
i3-as,untig eleg,es meg a BC2-tot is elviszi.

szekrény
valaki írjon laptopokat amik simán viszik a p4f-t, köszi ...

nandorb
Az is volt... Mindenkinek mas az izles, Dragon,Oman,Karkand is volt. Most meg gyakoznak rajta szal nem lehet.

Narxis
lol talán OMAN/DRAGON re kellett volna állítani :p

nandorb
Nmefut mar P4F-be a szerver... Nincs ertelme ritkan voltak fent, amikor meg fent volt vki. azok meg bukdacsoltak ki csitelesert. 12ember megbukott kevessebb mint 1het alatt.

Narxis
Ne kapcsold ki a géped, gyere a Korda Gyuri szerverre. 😄

koschwarz
kapcsold ki a gépet és menj csajozni ;D

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
nekem olyan nincs, csak kredites 😄
repülõben meg még egy percet sem ültem. heloba sem sokszor, mindig balfasz pilótát fogok ki 😄

Sziasztok!
Van esetleg magyar szerver, avagy olyan szerver ahol több magyar is össze szokott jönni? Kezd unalmas lenni egymagamban. 😊 Jó lenne egy kis társaság néha!
szekrény
akkora noob vagy hogy nem tudsz katapultálni a jet-bõl mert elakad a sok battlefound-os szarod 😄

Narxis
😄DD

koschwarz
nem emlékszel? a mellkasod fölé guggoltam, lefostalak, majd szétvertem a cuccot egy vizes kínai gumi strandpapuccsal, csak nem volt nálam papír...<#hehe>

Narxis
De szemét vagy 😄DD

szekrény
ha nem rozsdásodtál be akkor mitõl vannak rozsdabarna csíkok a gatyád hátsó tájékán , csak nem azért mert összefutottál velem egy oman szerveren 😄

Narxis
Sorry, your code has expired

Narxis
😄DDDD ismerõs szitu

Alien69
Mé van az, hogy a sok lámi megy a helihez, és semmi érzéke sincs hozzá, csak annyi, hogy fel tud vele szállni? <#duma> Sárkány Völgynél nem 1x megy szembe a földi egységekre, oszt annyi gógyija sincsen, hogy kicsit körbe nézzen. Persze, hogy kb 2 másodperc alatt levakarnak minket az égrõl (a másik heli), úgy, hogy még egy killt se tud ejteni. Ha meg írogatok, hogy fakk, meg ilyenek, dicséretnek veszik, és ismét ott ólálkodnak a helipad mellett. <#nemtudom><#banplz>

csizihungary
"Well done soldiers, You have completed your CCM (Community Conquest Mission) and not by little bit either, you totally destroyed the set milestones. So as promised here is your code for 200 Battlefunds. You’ve earned it!

GL46-MW4J-69PN-CMVA
(This code is valid for 100000 uses and expires on 17:00 UTC on the 2nd of October 2011)

Redeem your code here:
http://battlefield.play4free.com/en/store/redeem"

Facebook

koschwarz
mellesleg hétvégén visszatettem egy-két órára a játékot. rá kellett jönnöm, hogy még nem rozsdásodtam be 😄

koschwarz
de miért is és honnan?

Bugi Misi
nem sok de több mint a semmi😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Reloggoltam, és most látom, hogy megkaptam mind2-t!

Ugyanarra aktiváltam, mégsem kaptam meg. <#rinya>

Narxis
Ha ugyanarra az acc-ra aktiválod mindkét helyen akkor közös a BF.

Köszi!

Egyébként ha a második kódot aktiválom a heroesban, akkor a P4F-be kapom a meg a BF-et, vagy a heroesben fogom?

Narxis
jeeeeeeeeeeeeeeeee, kösz<#taps>

Elektrofrombc2
GL46-MW4J-69PN-CMVA
200BF-t érõ kód.

Ezt: DXC8-SP5P-DB3C-BV9G pedig a Heroes-ba aktiváljátok és így elérhetõ lessz (összessen) 400 ingyen BF számotokra.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Kérj új passwordot. Én simán bejelentkezem...

vki meg tudná mondani mi a f*szé nem tudok belépni az ea accountommal a play4free oldalára?