6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#4774 golyónként +5 ? -
#4773 Veszel rá olyan ammo-t ami +5-öt ad hozzá a sebzéshez, nem lesz gond. :D -
#4772 toltam még egy kicsit többet az mp5-tel. kicsit bosszant, hogy egy tár max 2 ember, és lassú az újratöltő animáció. az mp7-ben viszont 3 kill is benne van, és marha gyors a reload.
játékstílus kérdése mondjuk. volt az a szavazás, hogy kinek melyik fegyver a favoritja, ott is az mp5 nyert toronymagasan, az mp7 meg a második lett. -
#4771 Az lesz az! -
#4770 langyi_bangyi_90 ? -
#4769 Nem, de ne írd be ide mert akkor megtudja mindenki. -
#4768 nandor90? -
#4767 Nem Am. meg én már rég felvettelek de szerintem jelöltél vissza. -
#4766 miért mianeved, csak nem zsaniHUn ? -
#4765 Na te maradjál csak csendben mert így is ownollak minden körben. -
#4764 Hát nekem, nem igaz? :) -
#4763 akkor kinek volt igaza ?
-
#4762 Mi a bánatot csináljak akkor az ingyen bfundokkal?
Egyébként megvettem az mp5-öt, ki is próbáltam néhány kör erejéig.
Tényleg jó, az mp7 hiába elvileg nagyobb távolságra képes ellőni, nagyobb sebzéssel, nem lehet ilyen pontosan találni is vele. Közelharcban már viszont jobb az mp7, nagyobb sebzés és tűzsebesség miatt. Ráadásul az mp7 sokkal gyorsabban tölthető újra.
De azért arattam az mp5-tel rendesen :-) -
#4761 a te testedre bármit is szabnak gyík maradol
egyáltalán nincs szükség ezekre a fasságokra, alap fegyókkal is messze a felső tízezerben vagyok .... -
#4760 Amióta behozták ezt a testreszabhatóságot azóta tök mindegy, hogy mit veszel. Szóval ne. :P -
#4759 de. -
#4758 Ne vegyél. -
#4757 én is pont nézegetem, hogy a múltkori bf heroes-os kóddal kapott 1800 baatlefund-ból mit vegyek az enginek. az mp7-et nagyon megszoktam. high sebzés, high pontosság és very high range. igaz, a range talán nem a legfontosabb fegyvertulajdonság ebben a játékban.
az ump-t annak idején próbáltam, nem volt rossz, de az mp7-hez képes csak medium sebzés és pontosság.
az mp5 viszont kimaradt, meg az xm8c is.
az mp5 sebzése pl. low, igaz a legpontosabb fegyver az smg-k között.
vegyek mp5-öt? -
#4756 igaz, az mp5 accuracy-ja a legjobb a kategóriájában. -
#4755 oké, de akkor miért nem az xm8c? accuracy range very high, damage low.
míg mp5 minden ugyanaz, kivéve range ami "csak" high.
ammo is ugyanannyi. -
#4754 mp5 smg-vel nyomom eddig ez a legjobb amit szürkepénzért lehet venni ... -
#4753 tudom fáj, hogy nektek csak egy 15"-os 4:3-as Herkules Monocrome kijelzőt bámultok 15cm-ről, de ez még nem jogosít fel benneteket arra, hogy olyan technológiáról alkossatok véleményt amit csak a médiamárkban láttatok raklapon ...
-
#4752 mp7 nem jobb az mp5-nél már megbocsáss... -
#4751 ezzel azért vitatkoznék. az mp7 mind sebzés, mind pontosság, mind range tekintetében jobb az mp5-nél és az ump-nél, legalábbis a játékban szereplő fegyverinfók szerint... -
Gyuszopapa #4750 A plazma nem igazán jó választás monitornak. -
KaBuTo666 #4749 Te a bolond generációt képviseled, plazma monitornak wtf?
-
#4748 az enyém idősebb mint a legfiatalabb konzolgeneráció
nna jó a 32"-os plazma 200w-os ... -
#4747 már 3 éves a kicsike:D és nem is játszok vele 1 ideje -
#4746 tutira több villanyt zabál a géped mint az enyém és még szarul is nyomod a béjeffet ...
-
#4745 csak sok Wattnyi áramba -
#4744 nekem meg lvl25 és egy fillérbe sem került ... -
mezarius #4743 na akkor megvettem a SCAR-L fegyót így tuningolva sokkal jobb mint alapon :D és még csak támasztót vettem neki +2 accuary-val :D -
#4742 köhög a bolha :D -
#4741 Majd ezt mondd a sniperemnek amikor a dombról headshottollak. :D -
#4740 Attól függ melyik kasztba szeretnéd.
Assault: SCAR-L, STG77AUG, AEK971
Engineer: MP5, UMP45
Medic: MG36, M249 SAW
Recon: M95 -
#4739 mézárus, a bf az egy járműves játék, hiába veszed meg az m24-re a planetárium távcsövét ha egy kocsival elgázolnak ... -
mezarius #4738 sziasztok
melyik fegyvert érdemes örökre venni és melyik fejlesztéseket érdemes rápakolni? van rá 2000 founds-om -
#4737 nekem 2007-es low-konfingom van és megy , igaz nem is kell megosztanom a fél lépcsőházzal, nálam nem gyere be a sorszámos géphasználat akkor inkább veszek kettőt vagy amennyi kell ... -
#4736 - ugyanmár mikor volt ez komoly gép ! Legalább 3 évesek a konfig főbb részei.
Én általában autósjátékokkal nyomom rF ,RaceOne stb. fiam már kezd autós játékokkal játszani , asszony meg Skyrim ,Witcher II stb. szóval ez lassan a minimum hogy ezek normálisan fussanak.
Én még egyszer sem telepítettem újra a bfp4f-t , nem hiszem hogy az befolyásolná a hibáit.
-
#4735 Egyre többször dob ki ez a szar szemét okádék. Nem hiszem el, hogy megint újra kell telepítenem... kb. jó is lesz a következő frissítésig. Semmi hibaüzenet, paff, kidob és eltűnik az egész, nincs beragadt folyamat, semmi sem.