Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lui76
Õ izé lehet nem gondoltam át... a C4 -re adtam pontot , de lehet az assault nem is tudja használni ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

koschwarz
ez oké, nekem nincs ezzel bajom, csak azt nem értem, hogy az ellenséges jármû miért nem sebzõdik EGYÁLTALÁN, miközben én önfeláldozó kamikazeként vetem be magam 😄

másik: most már nem egyszer elõfordult már a legutóbbi peccs után, hogy a nem robban fel a kézigránátom.

leszedtem és felteszem megint, hátha az segít.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
Ezeket a Ellenséges tank! stb. parancsokat meg kell venni mint Heroes-ban? Vagy hol találom? Én csak a Roger that, Medic és Need Ammo prancsokat tudom kiadni. 😞

Play now gomb mióta van itt? 😄 Praktikus. ^^

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elektrofrombc2
Várható volt, hogy azt kijavitják.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
Ja ezek a hibák sincsenek amit mondtok, egyszer dobott ki Dragon Valley betöltése közben, de akkor már amúgy is ki akartam lépni. 😄

Narxis
Ilyen velem sose volt, viszont most már tutira meghalok ha odaszaladok az álló jármûhöz, hogy aknával robbantsam fel, korábban ha ügyesen csináltam akkor én túléltem, mondjuk megvettem ezeket a booster cuccokat is enginek, lehet az is közrejátszik mert van közte ami az akna sebzését növeli.

RPG booster viszont fasza, eddig ritkán ment 170 fölé egy tank sebzése, de most már így 225 átlagban és 2 RPG fullos APC-t eltalálom akkor döglik ha meg nem fullos a hp-ja akkor már 1 kinyírja. 😄

koschwarz
ja, és még egy. az oké, hogy mostantól engem is sebez a saját bombám, aknám, gránátom, de amikor egy aknát rádobok egy jármûre, nemhogy én meghalok "balesetben", de a jármû egy lófasznyit sem sebzõdik.

koschwarz
jaja, nekem dragon valley lefagy betöltés közben, és esküszöm, több lett a lag.

csizihungary
Elég bugos lett, nem jeleníti meg a fegyvereket, vagy a ruhákat, sokszor kifagyok oktalanul, ha asztalra teszem behal.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Lui76
16 pontom van assaultnak mi a legjobb költekezés ? 😊

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Alien69
Pont akkor lesz érdekes. <#hehe> Gondold el, ha sorra kikerülném a rakettákat. Egybõl jönne a csíterezés, de egyik se kérdezné, hogy a rákba vagyok olyan ügyes. <#gonosz2>

Ajjaj,ott nem kell ám repülni sokat azután hogy mindenki unlokkolja a kézi légvédelmi rakétát.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Narxis
OMFG!!

Alien69
Meg a BF3 IS! Legalábbis, már nálam van, fém doboz, váúúúú. <#vigyor2><#nevetes1>

csizihungary
Na megjött a tier 3!

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Alien69
Break Dancer, hol itt a gond? Épp egy helikopter figurát látunk, kicsit bénán elõadva. <#hehe><#ravasz1><#vigyor1>

😄
Narxis
😄DDDD epic

RiCSi1234
Ma is tanultam valamit.. 😄D

GTA V (*.*)

Köszi, de az nem segített. Az volt az elsõ amit próbáltam. Végül úgy lett jó, hogy crtl+alt+del, és ott jobb egérrel a BF-en teljes képernyõre mentem. Utánna maradt kicsiben, de betöltötte, és a felbontést be tudtam lõni. De le is törlöm, mert nekem nem jön be.
nandorb
ALT+Enter full screenbe dob.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Üdv letöltöttem, de olyan gondom van, h kis ablakba indul el a game, és fekete marad. Nem történik semmi. pls vki elp, mit csináljak?
Elektrofrombc2
Nem, és szerintem ne is számits rá. Régebben még lehetett VP-bõl venni örökre cuccokat, de akkor még nem tudták, hogy emigy mekkora pénzeket lehet összekaszálni.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Ryder159
Sziasztok! Van magyar szerver?

koschwarz
kinemszarjale. tier 3 jöjjön má'! 😄

arra gondoltam, felajánlom a play4free stábnak, hogy be lehessen cserélni a krediteket egy pénzes, de alapfegyverért. van 95000 kreditem, egy sima mp7-ért becserélném 😄 ezzel sokkal kényelmesebb lenne, nem kellene minden játék elõtt végigjátszanom a megvételt...most hogy lejjebb vették a krediteket omanon meg dragonon is, még így is simán megvan pár körön belül az mp7 500 kredites napi ára...
volt ilyen akció a hero-ban?

Elektrofrombc2
Tudjátok ez mit jelent? hogy hamarossan megjelennek a stat page-ek 😊

Elektrofrombc2
QQ 😛

szekrény

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
loooool

Legalább nem vagyok vékony emós buzernyák mint te...😄
Bugi Misi
Mak win<#buck>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

szekrény
mi van, amióta táplálékkiegészítõket szedel edzés elõtt mindíg ilyen hülyeségeket kérdezgetel a p4f-vel kapcsolatban ? 😄DD

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
? 😄

csizihungary
Dehogyis 😄 Új fegyvereknél mindig adnak 1 napos kódot, és így tudok csinálni ezekrõl a puskákról videókat. 😊

Narxis (narkós) a támogatód fegyverek terén? 😄dd
csizihungary
Új fegyvertesztjeim:
VSS:

416:

9A91:

szekrény
ezek szerint akkor innen fúj a szél, múltkor egy interjúban kérdezték tõled melyik a legjob csaj,és ugyan ezt válaszoltad : Hát a fizetõs 😄DD

Narxis
Szétkaplak mire egyet is lépsz. 😄

szekrény
vehicle mine ...

koschwarz
lol 😄

Bugi Misi
új fegyokhoz még nincs kód amivel kilehet próbálni õket?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Elektrofrombc2
Mivel az MP5 is fizetõs ezért akkor az MP5

És a fizetõs fegyverek közül?

Elektrofrombc2
az

Enginél melyik a legjobb fegyver? Mp5?

Narxis
Én engire, többi kaszttal nem nagyon játszom, csak felhúztam 20-asra azokat.

Elektrofrombc2
Szerintem nem konrétan engire értették. Vagy?<#nemtudom>

szekrény
1.géppityu
2.jelölõgenyó
3.akna
4.gránát
5.errpégé
6.szerelõszar
ezek mindegyike egyenként több ezer pontot tudnak , minek ide stukker meg bugylibicska ?

Alien69
? Az most mindegy, mire jó, amikor kellhetne, már mindegy. De volt azért, amikor lövöldöztem vele, és lehetne használni, ha aránylag k9zel van az ember, de a késelés nem játszik még, és nincs skuló a másik fegyverbe. Volt már ilyen, amikor karkandon Spawn kempeltem, és már majdnem a pisztolyt dobtam az ellenfélhez. <#vigyor5> Akkor 20 kill után az az egy bele fért, még ha nem is szép dolog kempelni. Kivéve, ha meg kell mutatni az ellenfélnek, hogy én is tudok szemét lenni. <#vigyor1>

Narxis
nem, akkor már gyaláztam a hullád 😄DD