6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#4814 tier1-ben fejleszd a hegesztőpisztolyt és az rpg-ket maxra (javítani alap, ezért vagy engi, az rpg-ből meg kell minden darab, mert az assik főleg csak maguknak dobálják az ammot)
tier2-ben az 5 aknát (szinte ingyen jönnek a killek és a pontok, ha jó helyre dobálod őket). ha bele akarsz ülni néha apc-be vagy tankba, akkor legalább egy pont kell - elég is - a smoke-ra.
a tier3-ban a lévő airburst granade launcher ízlés kérdése, én használtam egy ideig, de szerintem nem éri meg a macera, ami azzal a fegyverrel jár. próbáld ki, hátha neked bejön, nem sokan használják.
a másik oldalon a tire1-ben a threat awerness alap, hogy maxra legyen fejlesztve, akkor hamar észreveszel minden ellenfelet, szerintem marha fontos. a többi szintén egyéni preferencia. én pl. a futást maxra fejlesztettem, de a járműállapot-jelző is hasznos.
-
#4813 úgy látszik ma mindenki a cérnájával akar villogni -
#4812 mit mutatol meg te szatír ? -
Bhuerle #4811 Majd megmutatom xD -
#4810 ne higgy neki, én ugyanolyan eredményeket érek el gyalogosan is mint egy repülőidióta :D
nincs is annál élvezetesebb, amikor egy jármű szétrobban az aknádon :D
-
#4809 egész jól játszottál...
-
#4808 akkor a sírásást -
Bhuerle #4807 Engineernek mely képességeket érdemes fejleszteni? ( heli, és vadászrepülőgépet nem szeretnék használni) -
#4806 kosvarc bármit is fog mondani a virtuálisan kettesben töltött időnkről, hazudik ... -
#4805 kcsg :DD nem mindenkinek olyan kicsi mint a tied -
#4804 a fűzés szóval a cérna kaliberű mütyürkédre asszociáltál ? -
#4803 szeszélyes évszakok szintjén :DDDD mekkora egy gyíkarc vagy, nem csoda, hogy Zsani törölt, de majd én befűzöm :D -
#4802 méz árus nem szimpatizált velem, hanem megpróbált kifigurázni, a maga szeszélyes évszakok szintjén ... -
#4801 egyébként teljesen egyértelmű, hogy szekrény jó arc, csak az nem bírja, akinek nincs egy csepp humorérzéke sem, vagy anyuci elkényeztetett pici fia/lánya. na de ne most kezdjük el egymás faszát szopni. -
#4800 :DDDD -
#4799 én találkoztem már vele Only Oral szerveren is 1$/min -es statja volt ... -
mezarius #4798 amúgy szekrény! komcsizom a dumcsid -
mezarius #4797 őőő ?zsani? azt asszem ismerem régen láttam only Oman szerókon :D -
#4796 Veszünk! :D -
Bhuerle #4795 Xenomit néven játszok! Vegyetek fel. :D -
#4794 muhaha, megkaptad :D amúgy hány éves? -
#4793 engem törcsizett a frenc listáról ... -
#4792 Játszatok Zsanival. -
kriszesz #4791 ÉN megvettem a heavy Barrelt, illetve a +4 accuary-s "tust" m249 saw holosightomhoz, és egész jó:D mint ha a régit kaptam volna vissza:)) remélem nem rontják újra le a fegyvereket, mert agybajt kapok... nem akarok többet fizetni. :D -
#4790 biztos hogy félrenéztél valamit, mert több lőszer nem lesz a +3-astól.
de a fegyveren ugyanarra a helyre lehet több sebzést adó lövedéket vagy több ammot táranként vagy több tárat "szerelni", de egyszerre csak egyet (illetve asszem a high capacity mags ad +1 tárat és több ammot a tárakba).
tehát lehet hogy félrwnyomtál valamit. -
mezarius #4789 odáig meg is voltam a dologgal de az összehasonlításnál a háromnegyedét nem értettem. Pl a lőszer mennyiséget megértettem de ott meg nem vágtam hogy a +3 damage-es golyóktól mitől lesz 20 helyett 24 a táramban de mind1 -
#4788 mellesleg marha egyszerű. a középső oszlopban (weapons) kiválasztja kétszer ugyanazt a fegyvert (add weapon), rányom, hogy compare, majd a bejövő táblázatban az egyik oszlopban hozzá lehet adogatni az addonokat, majd "apply attachement". és már lehet is nézni a különbséget. -
#4787 nem tom csak írnom kellett valamit :S -
KaBuTo666 #4786 mert? -
#4785 akkor te még szerencsés vagy. -
KaBuTo666 #4784 nekem japán. -
#4783 -
#4782 nekem is -
ha ez a baromi egyszerű táblázat, amiben csak be kell jelölnöd a fgevyered, és utána hozzáadni azt a 3 addont, amit akarsz, neked kínai, akkor ne is foglalkozz ezzel a témával, vedd meg a fegyver addonokat, és hidd el, jobb lesz a puskád. -
mezarius #4780 hát nekem ez kínai :S -
#4779 itt össze tudod hasonlítani -
mezarius #4778 csá all
mi lesz ha scar-ra megveszem a +4 accuary-s támasztót, a +4 accuary-s csövet, és a +3 damage-es golyókat? Az érdekelne hogy mennyire fog rángatni és a 20-30 átlag sebzés menyivel lesz nagyobb? -
#4777 muhahaha -
#4776 "PB:corrupted placed flow ..." -
#4775 Jah