Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Amugy lesz-e TIER-4 ha igen mit raknak bele? BF3 grafikat? penzert?😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Elkezdtel jatszani vele ujbol? Amugy vettel mar training pontokat?😄

koschwarz
sokan panaszkodnak, hogy a frontline medic szar, mert pl. nem ad xp-t (!), míg pl. az assault a c4-gyel tud xp-t meg killt is szerezni (mondjuk van benne valami), de én bírom, ha valami váratlan helyen spawnolok be a játékba, fõleg ha éppen egy ellenséges zászló közelében, és az is jó, ha nekem jön a segítség. úgyhogy minden mediket bíztatok arra, hogy csapatjátékosként rakjon egy pontot erre is, és használja.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ha ismerõst látok a szerveren, akirõl tudom is hogy jó, ÉS egy csapatba kerülök vele, szoktam követni és együtt harcolni, és ez ráadásul egy plusz kihívás is játék közben.

Elektrofrombc2
van benne valami

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

RiCSi1234
Igen, minden 2. ember azon van, hogy kibasszon a saját csapattársával, és már mindenki olyan baszott profin lõ.

GTA V (*.*)

Lesz majd valami squadrendszer esetleg?Mondjuk nem mintha számítana mert itt csapatmunkával nem nagyon találkozom.Még a BF2-ben is sokkal jobban összetartott a társaság.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Elektrofrombc2
Alien69, szekrény: mellesleg k*rvára elég az OFFból...
Itt és itt erre tágasabb.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
Használjunk, de én pl. arra, hogy az ellenség kezdõterülete körüli fõbb útvonalakat robbantsam vele. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lui76
Használgatjátok a C4-et ?
Jármû ellen elég hatékony sztem.
- persz tökölõs mert várni kell , meg jó terep hozzá.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Csak azért volt jó pilóta mert kenny nem játszott a 2142-vel.<#hehe>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Alien69
? ja igen, akkor noob vagyok. A lényeg, hogy megdeglesz, me gyalogos vagy. <#hehe> Más nem számít. Ha ezért airnoob vagyok, mert minden lámát kinyiffantok, ám legyen.<#eplus2> Inkább, mint sírjak, hogy ajjajaj, megint megdeglettem. <#nyes>

szekrény
az az airnoob aki a gyalogosokat bombázza , tudod , olyan mint te

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Alien69
Amúgy eddig egy fillért nem költöttem a BF3 megvételén kívül a gépre. <#mf1>

Alien69
Na ja. Noob voltam, nobb leszek, szekrényt hasítani még csukott szemmel is lehet. <#vigyor1>
Air noob? Az mi? Ja tudom. Aki eredményes, az noob, aki viszont megdeglik, az a profi? LOL<#nevetes2> Sose értettem azokat, akik irigykednek, mert van, akinek JÓL megy mondjuk valamelyik jármû kezelése, akár tank, akár repcsi. Noobolni könnyû, eredményt elérni nehéz. <#nyes>

szekrény
jaaaj , ez olyan szánalmas amikor a játékos a fejlesztõkre próbálja hárítani a tudatlanságát, tudomásul kell venni, hogy mások a szabályok , ezért alkalmazkodni kell, de innen is látszik kik voltak anno az air noob-ok ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Alien69
Dehogynem. <#eljen> Szerintem qrva jó lett. Még, ha nem is megy úgy, mint anno a BF2142 gunshippel, mert itt ugye sokat gyengítettek a repülõ alkalmatosságokon. Pl a kisebb helikbõl még egy csúzlival is ki tudnak lõni, ami azért vicces tud lenni.<#nemtudom>

szekrény
anno kijött a bfv, bf2 után kijött a 2142, bc2, most meg ez a fos bf3 amit annyira hájpoltatok csak féltek elismerni hogy ablakon kidobott pénz volt a fostalicska gépeteg ápgrételése <#banplz>

Nem tetszik a Bf3?

Alien69
Egyik fosabb, mint a másik. Bezzeg a Sims 3! <#buck>

csizihungary
Itt több a sikerélmény. 😄

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

nandorb
Igazabol sajnalak,hogy ezzel a fossal jatszol,mikor kijott mar a BF3.

csizihungary
Na majd egyik szerveren megbeszéljük, gyertek fel 😄DD

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Narxis
Te leszel kibaszva pillanatokon belül.<#eplus2>

szekrény
oltogassátok csak, aztán majd ha csizy kib*sz mindkettõtöket akkor meg csak lestek majd <#nezze>

Narxis
lol 😄

nandorb
Virtualis csaja szekrenynek😄

Narxis
Ki az a zsanika? 😄

szekrény
te nagyon vihorásszá, hanem inkább figyelj jobban a függõ csajra, mert szegény zsanika csak csetelni jár fel a szerverekre <#vigyor5>

csizihungary
Visszatértél a BANamákról? <#nyes>

szekrény
nnna megint vagyok, használjátok ki az idõt,kérdezzetek nyugodten, mielõtt megint eltûnök egy hónapra <#hehe>

Úgy van ahogy mondod újraosztás van.

Elektrofrombc2
...csak azért mert nekem is volt, csak most hogy bejött a tier3 mindenkinek újra kellett osztania a pontjait és ezek a potyák pedig eltûntek 😊

Elektrofrombc2
Mikor játszottál utoljára?

Narxis
lol ezt jelenteni kell!

TheGrinder
Nekem bugos a training és vagy 5-el több training pontom van, mint amennyinek lennie kellene 😄

koschwarz
na jó, viszont...van majd 100000 kreditem, ami egyre csak nõ. nem hinném, hogy valaha is megvehetek belõle egy pénzes fegyvert, úgyhogy lehet, egy pontra elverem azt a 75K-t 😄DD

RiCSi1234
elszaladt velük az a bizonyos paci már..

GTA V (*.*)

Narxis
Battlefield Not4Free 😄 Hát igen...el lett baszva. Mindegy, itt a BF3, majd visszavesz EA az arcból ha senki se fog ezzel játszani.

Elektrofrombc2

nandorb
Kerdes hogy a pb minden jatekban megoldotta ezt,vagy meg mindig olyan fos maradt P4F-ben mint volt. ATI-soknal megall a kep 5-10secre,es akkor is feketet csinal... Vagy megoldottak ugy mint a bf3-ban. Ahol neha fekete de neha normalis valtozo nem 100%-osan van kep.

Jó lenne ha minden szerveren elkezdenék ezt.<#eljen>

nandorb
Tudod,bf3 elso nap a bfhu szerveren atneztem a kepeket amit a pb nyomott es kb. az elso 2bant ggc-nel en adtam le.

Még abban a tetves bf2-ben se idegesített semmi se ennyire fel pedig ott a légvédelem szart se ért és ott is voltak pro repülõsök.

Ba...a szájba a jó k..a édesanyját a dice is ezzel a szemét szar cheater védelmével.Elõbb voltam egy szerveren de ilyen ideges még nem lettem soha egyetlen játékban se.Volt a másik csapatban két csávó repültek de hogy valamit használtak mert õket nem lehetett semmivel lelõnni plusz az még hagyján hogy a jármûveket kiszedték,szét lõtték az alapbázist.Érdekes módon még a gyalogosokat is egyessével szedegették lefelé.Rohadt wh-s gecik.

koschwarz
nem tudom, játszik-e még valaki ezzel, de amennyire vártam a tier3-at, pont annyira nem is tetszik. és ráadásul olyan szinten baszták el egyes dolgok tweak-elését, hogy az már röhej.

gránát: rájöttem, hogy nem nem robban, hanem olyan szinten butították le, hogy szinte csak akkor halálos, ha pont fejen dobod vele az ellent. gyakorlatilag ha az emberke mellé dobod, simán túléli. nekem is számtalanszor a lábam elé esett, vettettem egy keresztet, aztán csak egy kicsit megemelt, levette az életem felét, és ennyi. egy vicc. ez a gránát. gyakorlatilag használhatatlan.

az engi airburst gránátvetõje szimplán csak egy csili-vili szar. egy vicc, hogy 3-4 pontos találat kell egy öléshez, viszont macerás használni.

amit az aknákkal tettek, az a legfájóbb. és egyben érthetetlen, de errõl is írtam már. teljesen logikátlan, hogy mikor halok meg balesetben, és mikor nem. sokszor hiába dobom a tank alá, meg se sebzi, én viszont meghalok. máskor egy sérülés nélkül megúszom, és a tank felrobban. még nem jöttem rá mit kell máshogy csinálni, egy tuti, oldalról nem érdemes rádobni, az az esetek 80%-ában neked insta halál, bár van amikor mûködik.

arról már nem is beszélek, hogy a legutóbbi peccs óta nagyon sokat kell várnom egy új pálya elsõ betöltésekor (korábban azt hittem lefagyott, de nem...) és hogy sokkal lagosabb lett (120-as nettel...).

koschwarz
azt kell mondjam, ez az airburst gránátvetõ nem egy nagy szám. vannak helyzetek, amikor használható, de semmi olyan, amit máshogy ne lehetne megoldani. ráadásul macerás is, és nem is igazán hatékony, alig sebez valamit.

koschwarz
21 rank, végre. a 22-höz már több mint 500000 kell...

Narxis
De én ezeket nem látom, hogy mondom vagy pedig nem jól spotolok rá. 😄

nandorb
Bekell huzni a fegyverslotba.

Narxis: Szerintem ha spotolsz akkor pl. a tank-ra tank spotot nyom. Vagy van vmi. ujdonsag ami miatt mar ez sem muxik?