6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
KaBuTo666 #4854 fából volt az a szekrény vagy emberi hús-bőr? -
#4853 én legalább egy szekrényen vezettem le a szexuális vágyaimat, veled ellentétben, hisz tégedet egy Doom (bármi is legyen az ...) tett a magáévá -
KaBuTo666 #4852 Így vótam a Doom-mal, aztán mikor elkezdtem vele játszani...rám ragadt egy név amit nem tudok azóta se levakarni. Ez van. De te biztos megdugtál egy szekrényt hogy az a neved. -
#4851 felraktam a resident 4 HD-t , de nem merek vele játszani ... -
KaBuTo666 #4850 -
#4849 :aASad -
-
#4847 regelsz még 1 nicket és tolod a másik 2-l is ennyi:) -
#4846 :DDD na akkor már logolok is be a sniperemmel :D -
#4845 mer én utálom őket :D -
#4844 Mé ne legyen sniper?:D -
#4843 Medic vagy assault. csak sniper ne legyél. Ha nem érzed úgy hogy szeretsz másoknak segíteni a medikkel, és jobban bírod a darálást akko assi. -
Corten #4842 Kezdtem egy engineert és ha jól tudom akkor csak 2 karit lehet, mit ajánlotok 2.-nak? Régen medicet kedztem, de még akkor volt amikor csak 3 map létezett a játékba, azóta gondolom finomítottak a dolgokon. Szóval várom az ötleteket. -
#4841 háhá -
#4840 kuss, az a sosemhasznát sznájper asszault karakterem azonosítója ... -
#4839 lol pedig van egy ilyen nevű is :D -
#4838 szekreny a neve nem schrank.Hun vagy mit írtál , teeee... -
Corten #4837 Üdv mindekinek!
Most kezdtem el újra játszani hogy pótoljam a BF adagom mivel 3. résszel nem tudom és "játszópajtikat" (no homo) keresek :D ingame: Corteno -
#4836 Keresd schrankHUN-t a játékban. -
#4835 Sziasztok véletlenül valaki nem tud egy magyar klánt ahova lehetne csatlakozni? -
#4834 -
#4833 azért azt az aknázást és inkább repeszgránátnak nevezném, legalább is keresztcsontodra ragasztott sárhányú gumi minden bizonnyal nem a normál állagú székletürítésből adódó fizikai behatások ellen nyújt védelmet ... -
#4832 :AsD:ASd -
#4831 szeretek aknázni, különösen a reggeli kávé után esik jól :D -
#4830 :DDDDDDDD -
#4829 jóvammá kezd unalmas lenni ez a sok aknás story, mi a foglalkozásod, vízóraleolvasó ? -
#4828 szerintem ennél nagyon szemétség lerakni egy rahedli aknát :DDD
felc4-ezni egy kocsit és eljutni vele a célig, az elég rizikós. én meg lebakom az 5 aknámat a legpopulárisabb útvonalakra, és ingyen killek és pontok tömkelegei árasztanak el. és szinte semmit nem kell tenni érte. és külön öröm, amikor leképzelem, mennyire utálnak ilyenkor engem :D -
KaBuTo666 #4827 Vannak ilyen gerinctelen taktikák, de ha maga csinálja az ember akkor még élvezi is. Ha már más, akkor dögöljön meg. Amúgy meg nem lehetetlen ezeket a C4-gyel megpakolt kocsikat kilőni tankkal is, csak oda kell figyelni. -
#4826 De a saját kocsijára teszi. Vezetés közben nyilván nincs lehetősége elsütni,max kiugrás közben . -
#4825 -
KaBuTo666 #4824 Mi a franc? Egy mókus C4-et rak a kocsi elejére?? WTF ?? Azt hittem itt katonák játszanak! WTF ?? -
#4823 Ma láttam olyant, hogy a mókus a kocsi elejére rakta a C4-et amivel ment !
Észre se vettem és már felrobbantott, attól mert nekem jön vele ?
Holnap kipróbálom ...
-
komorszabi #4822 Hello
Lenne egy kérdésem Vannak a játékban magyar szerverek s ha igen tudnátok adni ip-t, előre is köszi -
#4821 ne keverj a baráti köröddel, nekik add be a nyeles tojást -
#4820 félsz hogy neked nem jut mi ? tudom hogy az éhes disznók alszanak téli álmot de az nem a makkról szól ... -
#4819 ne nagyképüsködj az [apro/]AZT[apro]-dal ... -
#4818 vigyázz mert szekrénx azt szeretné :D -
Bhuerle #4817 köszi a választ, és nem nem AZT akarom meg mutatni xD -
mezarius #4816 Nekem az az adujászom, azzal hozom az 5-8 ezres köröket.
Amúgy koschwarz ne általánosíts az assaultoknál én pl látok egy emberkét dobok neki ha pofázik ha nem
Amúgy szekrény majd felveszlek aztán nyomulhatunk jövö hétvégén ha akarod -
#4815 dijóhéjba , nekem lvl25-nek hijánycik a repcsibombázás ...