6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#5134 Sztem a hivatalos bf fórumban kéne keresgélni , biztos másnak is van ilyen gondja. Milyen konfigon fut a játék nálad?
Öcsém laptopja nincs most nálam nem tudom tovább vizsgálni a kérdést talán május körül.Akkor kap még ramot , meg egy kicsit erősebb procit , aztán vagy jobb lesz vagy nem. -
#5133 -
komorszabi #5132 A problémám a server browserben minden szerverhez 999+ ot ír a pingnek, még akkor is ha kikapcsolom a tűzfalat:( (Ezt a kérdést egyszer már feltettem de nem kaptam választ) -
KaBuTo666 #5131 Ti betegek vagytok, jobbulást. -
#5130 Rendesen linkeltem, arról nem tehetünk, hogy nem tudsz olvasni. -
#5129 Vele sose lehet, csak elviseljük itt a topikban mint egy háziállatot. -
#5128 ha nem tudsz linkelni, inkább írd le mi van a képen -
komorszabi #5127 Látom veled NEM lehet ÉRTELMESEN kommunikálni -
#5126 -
#5125 kit érdekel a 2. mondatod, te azt állítottad, hogy neked egy napos maszkod lett nekem meg örökös, olyan örökös mint amilyen funkcionális analfabéta vagy ... -
komorszabi #5124 De a 2. mondatot is olvasd már el te visszamaradott -
#5123 "Ma én is azt nyertem meg de csak 1 napra:( "
-
komorszabi #5122 Azt kérdeztem hogy meddig lesz elérhető ez a DAILY DROW lehetőség és NEM azt h te mennyi időre nyerted mert az engem kib*szottul nem érdekel -
komorszabi #5121 Köszi -
#5120 azt írta hogy Ő csak 1 napra nyerte , Én meg örökre, nézzél még pár rész colombo-t te agytröszt ... -
#5119 De nem azt kérdezte, hogy te mennyi időre kaptad. :DDD Hanem azt, hogy meddig lesz ilyen lehetőség, hogy lehet nyerni valamit. xD -
#5118 nekem EVER-re adta a gép ami a tudomány mai állása szerint azt jelenti, hogy örökre ...
örökre, diadalmas körökre ... -
#5117 Örökké mint BF Heroes-ban. -
#5116 Azon, hogy gyenge vagy mint a harmat semmi sem fog segíteni. -
komorszabi #5115 Ma én is azt nyertem meg de csak 1 napra:( Egyébként meddig lesz ez a daily drow mert tök jó ötletnek tartom?! -
#5114 nnna megnyertem a koponyás maszkot , innentől kezdve semmi esélyetek -
#5113 az miért van hiogy egyszer van mozgo kamera külsőnézetből míg máskor meg nincsen zóugyanazon a szerveren egy körön belül ? -
#5112 looooooool kcsg :D csak a példádra reflektáltam -
#5111 ha neked 125ft-ot érnek a tojikáid akkor nem nagyon lehetsz velük megelégedve ... -
#5110 Akarod mondani 125Ft. :P -
KaBuTo666 #5109 Nem láttál még kocka tojást? Én arra értettem te pff. -
#5108 ha a tojás a téma ne OFF-olj kockával :P -
KaBuTo666 #5107 Pff kockák... -
#5106 a normál méretűeknek tényleg felment az áruk, de amik neked vannak fürjtojásaid, azok maradtak 25Ft ... -
#5105 Hát igen, drága manapság a tojás. -
#5104 63ft-ért vettem tegnap tojást ergó 1260ft kg-ja így drágább mint a vákuumos sertésalapú fos füstölt termékek ... -
#5103 Most még csak húshagyó vasárnap van, ilyenkor az a szokás, hogy az emberek otthon maradnak és emésztik a főtt tojást és kolbászt. :D Locsolkodó hétfőn kell kimozdulni. :D -
#5102 há-hááá, most kiugrasztottam a nyulat a bokorból egész húsvétkor itt rohadtál az ezsgén ... -
#5101 "császtok, szekrény vagyok és azt hittem, hogy Qrva jól nyomtam P4F-ben a játékot de igazából nem, remélem BF3-ban nem leszek nagyon béna" -
#5100 aki Qrva jól nyomja P4F-t (mint pl. Én) az hogy mutatkozna be első BF3 szerveres fellépésén ?! -
KaBuTo666 #5099 :DDDD -
#5098 Na hozom is a gyógyszerét. -
#5097 Jaja, most már be kéne fenyíteni. :D -
#5096 Egy hétig nem figyelek szekrényre, és máris elszabadult a kedvenc esőemberünk :) -
#5095 Még az is nagyobb mint a tied te noob.