Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
Hát nekem, nem igaz? 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szekrény
akkor kinek volt igaza ?
<#unalmas>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

koschwarz
Mi a bánatot csináljak akkor az ingyen bfundokkal?
Egyébként megvettem az mp5-öt, ki is próbáltam néhány kör erejéig.
Tényleg jó, az mp7 hiába elvileg nagyobb távolságra képes ellõni, nagyobb sebzéssel, nem lehet ilyen pontosan találni is vele. Közelharcban már viszont jobb az mp7, nagyobb sebzés és tûzsebesség miatt. Ráadásul az mp7 sokkal gyorsabban tölthetõ újra.
De azért arattam az mp5-tel rendesen :-)

szekrény
a te testedre bármit is szabnak gyík maradol <#hehe>
egyáltalán nincs szükség ezekre a fasságokra, alap fegyókkal is messze a felsõ tízezerben vagyok .... <#mf1>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
Amióta behozták ezt a testreszabhatóságot azóta tök mindegy, hogy mit veszel. Szóval ne. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

koschwarz
de.

Narxis
Ne vegyél.

koschwarz
én is pont nézegetem, hogy a múltkori bf heroes-os kóddal kapott 1800 baatlefund-ból mit vegyek az enginek. az mp7-et nagyon megszoktam. high sebzés, high pontosság és very high range. igaz, a range talán nem a legfontosabb fegyvertulajdonság ebben a játékban.

az ump-t annak idején próbáltam, nem volt rossz, de az mp7-hez képes csak medium sebzés és pontosság.

az mp5 viszont kimaradt, meg az xm8c is.

az mp5 sebzése pl. low, igaz a legpontosabb fegyver az smg-k között.
vegyek mp5-öt?

koschwarz
igaz, az mp5 accuracy-ja a legjobb a kategóriájában.

koschwarz
oké, de akkor miért nem az xm8c? accuracy range very high, damage low.

míg mp5 minden ugyanaz, kivéve range ami "csak" high.

ammo is ugyanannyi.

szekrény
mp5 smg-vel nyomom eddig ez a legjobb amit szürkepénzért lehet venni ...

szekrény
tudom fáj, hogy nektek csak egy 15"-os 4:3-as Herkules Monocrome kijelzõt bámultok 15cm-rõl, de ez még nem jogosít fel benneteket arra, hogy olyan technológiáról alkossatok véleményt amit csak a médiamárkban láttatok raklapon ... <#mf1>

Narxis
mp7 nem jobb az mp5-nél már megbocsáss...

koschwarz
ezzel azért vitatkoznék. az mp7 mind sebzés, mind pontosság, mind range tekintetében jobb az mp5-nél és az ump-nél, legalábbis a játékban szereplõ fegyverinfók szerint...

A plazma nem igazán jó választás monitornak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Te a bolond generációt képviseled, plazma monitornak wtf?
szekrény
az enyém idõsebb mint a legfiatalabb konzolgeneráció <#mf1>
nna jó a 32"-os plazma 200w-os ... <#vigyor5>

Bugi Misi
már 3 éves a kicsike😄 és nem is játszok vele 1 ideje <#idiota>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

szekrény
tutira több villanyt zabál a géped mint az enyém és még szarul is nyomod a béjeffet ... <#mf1>

Bugi Misi
csak sok Wattnyi áramba<#hehe>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

szekrény
nekem meg lvl25 és egy fillérbe sem került ... <#unalmas>

na akkor megvettem a SCAR-L fegyót így tuningolva sokkal jobb mint alapon 😄 és még csak támasztót vettem neki +2 accuary-val 😄

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

szekrény
köhög a bolha 😄

Narxis
Majd ezt mondd a sniperemnek amikor a dombról headshottollak. 😄

csizihungary
Attól függ melyik kasztba szeretnéd.

Assault: SCAR-L, STG77AUG, AEK971
Engineer: MP5, UMP45
Medic: MG36, M249 SAW
Recon: M95

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

szekrény
mézárus, a bf az egy jármûves játék, hiába veszed meg az m24-re a planetárium távcsövét ha egy kocsival elgázolnak ...

sziasztok
melyik fegyvert érdemes örökre venni és melyik fejlesztéseket érdemes rápakolni? van rá 2000 founds-om

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

szekrény
nekem 2007-es low-konfingom van és megy , igaz nem is kell megosztanom a fél lépcsõházzal, nálam nem gyere be a sorszámos géphasználat akkor inkább veszek kettõt vagy amennyi kell ...

Lui76
- ugyanmár mikor volt ez komoly gép ! Legalább 3 évesek a konfig fõbb részei.
Én általában autósjátékokkal nyomom rF ,RaceOne stb. fiam már kezd autós játékokkal játszani , asszony meg Skyrim ,Witcher II stb. szóval ez lassan a minimum hogy ezek normálisan fussanak.

Én még egyszer sem telepítettem újra a bfp4f-t , nem hiszem hogy az befolyásolná a hibáit.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Narxis
Egyre többször dob ki ez a szar szemét okádék. Nem hiszem el, hogy megint újra kell telepítenem... kb. jó is lesz a következõ frissítésig. Semmi hibaüzenet, paff, kidob és eltûnik az egész, nincs beragadt folyamat, semmi sem.

Narxis
Meg kell dolgoznia ezért a gépért.

szekrény
áruld már minek vettél te egy ilyen "komoly" gépet ehez a szánalmas játékidõdhöz ?

Lui76
Ahh kiolvadt a fagydugó (infralámpa a falnak <#hawaii>), ma sem lövök <#violent>

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

szekrény

Lui76
Na igen , csak pont a melegvíz elfagyott ! Amig nincs fürdés ráérnék végre elérni a 19-es szintet!

Narxis
<#idiota>

Én inkább vettem volna egy jó forró fürdõt.<#idiota>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Lui76
Köszönöm a segítõ hozzászólásokat.
Van hogy heti két órát is tudok játszani , na nem egyszerre.
Én nem akarok profi lenni, csak szerettem volna tudni hogy ha már van ingyen annyi pontom amibõl örök fegyvert vehetek most - és bármelyik elérhetõ , akkor melyik a jobb vétel.
Tegnap hosszas agyalás után a SCARL-t vettem mert az volt a legdrágább pf...

csizihungary
Jelenleg ott tartunk hogy elite pisztolyt érdemesebb venni...

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Narxis
Lehet, hogy jól játszik de egy jobb fegyóval még jobban játszana. 😛

szekrény
tanulj meg játszani, jjjjah , hogy az munkával jár, meg idõ ...

Lui76
Olcsóbbak lettek a fegyverek ?
Assaultnak melyik a jobb ?
Mit ajánlanátok !
A múltkori kódos 1800 Funds-om most bármelyikre elég !

Narxis
looool de gyík vagy 😄

szekrény
ahaaa, akkor ez olyan mint a korai magömlés, legalábbis az általad vázoltak alapján ...

Narxis
😄

Nekem is elõjött frissítés után, kiléptem, bezártam, újraindítottam és jó lett.

szekrény
ha beteszem könyvtárba a szervert tab+G után eltûnnek a karakter fagyverei kezei mindenei csak valamibe beszállva tudok hentelni, megoldás van-e ?

Narxis
Én. Mert miért ne?

szekrény
valaki nyomja chrome böngészõn keresztül ? és ha igen miért ?

szekrény
miva' fáj a ziriccség ? <#beka3>

Galambokat lehet vele lelõni?