6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#5094 nekem 38-as a legkisebb ping, de igazából ebben a fórumban a legkisebb dolog ami elhangzott az Narxis gatyájában van ... -
komorszabi #5093 Nekem is ez a problémám a server browserben minden szerverhez 999+ ot ír a pingnek, még akkor is ha kikapcsolom a tűzfalat:( -
#5092 Szüneteltetted és akkor se mutatta rendesen a pinget? :S Akkor passz, talán router blokkolja. -
#5091 WinXp tűzafalát kikapcsoltam + avast volt neki fent ,azt szüneteltettem is addig próbaképp. -
#5090 Tűzfal blokkolja. Milyen tűzfalad van? -
#5089 Öcsém laptopjára is fel raktuk a bfp4f-t , a konfig a szükséges alsó határát súrólja , de ez nem lenne ok rá, hogy a server browserben mindent 999-es pingre írjon !A speedtest serint 36ms a ping egyébként , és a hálózat többi gépe nem mutat ilyen értékeket.
Vmi ötlet? -
#5088 Na megszólalt az ősnoob. -
ADAM483 #5087 és a klán mit takar ? hogy tudok majd a klán tagokkal játszani? vagy ez nem ezt a célt szolgálja csak fórum szerű? -
ADAM483 #5086 hát amit most leírtál felét nem értettem de igyekszem majd a higgadtságra :) -
#5085 azért arra figyelmeztetlek, hogy a folyamatos fusztrációba is bele lehet rokkanni, elég csak megemlítenem a f*szláma Narxis-t vagy Koschwartz-ot aki szintén gyógyszeres kezelésre kényszerült a gyatra teljesítménye miatt ... -
ADAM483 #5084 szekrény bejelöltelek ismerösnek a játékban :) -
ADAM483 #5083 Értem akkor nem izgulok hogy hamar kivégezhető a game :)
-
#5082 1-2 év és pluszos lehet a K/D-d, de ehhez nagyon sokat kell gyakorolni ... -
ADAM483 #5081 meddig lehet fejlődni szintben? -
ADAM483 #5080 Rajta vagyok :) -
#5079 nem kell szerénykedned labrador sem jobb nálad csak ő alapította a klánt ami a labradoroknál inkább falkának nevezhető ... -
#5078 Fejlődj csak ezerrel. :) -
ADAM483 #5077 nem vok még magas szintű a játékban de szívesen játszanék magyarokkal :)
-
#5076 szeva, helyes! -
ADAM483 #5075 sziasztok jelentkeztem a klánba!!! -
#5074 Semmi baj, megbocsátunk mézárus. :DD -
mezarius #5073 Valami problem van a szóhasználatommal? Szép változatosan tudom mívelni a magyar nyelvet na :DDD -
#5072 -
#5071 ha a mass effect-re gondolsz, azt nem szedte hanem töltötte ... -
#5070 Ne higgyé' me neki elnyomja az ítélőképességét a sok szteroid amit szed... -
#5069 kosvarc asztmonta szarabb mint ez és én hiszek nekije ... -
#5068 Jaja, összetettebb mint az "ingyenes" Pay2Win, szebb graffal és még így is több pálya van mint amennyit ez kapott a megjelenése óta. :P -
#5067 és ezért valaki fizet ? -
#5066 9 alap pálya + 4 back to karkand
a 9 alap fele infantry
-
#5065 a bf3-ban hány pálya van és abból mennyi infratyi ? -
#5064 Ügyesen tudsz másolni... -
#5063 A homofóbia szó jelentése félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexualitásnak a heteroszexualitással egyenrangúként kezelése, a homoszexuálisok társadalmi elfogadtatása elleni diszkrimináció általános megnevezése... -
#5062 A jó vastag robosztus olvasása után elbizonytalanodtam egy kicsit... :DD -
mezarius #5061 Egész jó póló de inkább maradtam a jó vastag robosztus kis speciel ops-os vértemben :D -
#5060 Hello Soldiers!
Battlefield Play4Free is one year old today! To celebrate such a special occasion, do not miss the opportunity to grab your 1 Year free t-shirt reedeming the following code:
3E2B-JEPW-UWRX-DBLK
On our store here: http://battlefield.play4free.com/en/store/redeem
-
#5059 nyertem egy napszemcsit, bááár nem tudom a PÓKER elnevezés honnan származhat egy sablonos szar bűvésztrükk az egész ... -
mezarius #5058 Csak olyan fegyóra lehet fejlesztést tenni ami megvan örökre. -
lamadragoon #5057 Na úgy látom meg is oldották a pisztoly problémámat ...
kis nerf azt jóvan ...
Mit variáltak még a játékon? -
#5056 Add - gombbal ! -
#5055 A pókeren kapott extrát hogy lehet fegyverre rakni ?