Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
1. Testrész. Testrész, különösen az egész kar, az egész láb; végtag.
Amikor lázas valaki, akkor fájhatnak a tagjai. Nem bírja már mozgatni a tagjait.
2. Egy csoporthoz tartozó ember. Egy bizonyos közösséghez, csoporthoz tartozó ember, aki egyetért a csoport céljaival, és elõsegíti azokat.
Õ is tagja a vitorlás klubnak. Már nem tag nálunk, kilépett.
3. Valamely egésznek elkülönülõ része.
Az szószerkezet tagjai nyelvtani szabályoknak felelnek meg. Az összeghez adjuk hozzá a harmadik tagot.
4. (Szleng) Ember. Csak lekicsinylõ, gúnyos szóhasználatban alkalmazzuk.
Egy gyanús tag ólálkodik a ház körül.
5. Mûvelés alatt lévõ földbirtok.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Idõ elõtti közlése elronthatja, tönkreteheti a befogadás élményét, újabb kutatások szerint viszont akár élvezetesebb is lehet a mûvek olvasása, ha elõre tudjuk a végüket...
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
már elnézést, de ez a supply drop eleve az egyik leggenyább ötlet az ea részérõl. vegyél 1000 bf-ért VALAMIT...lol.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#falbav>#falbav>
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Most kezdtem el újra játszani hogy pótoljam a BF adagom mivel 3. résszel nem tudom és "játszópajtikat" (no homo) keresek 😄 ingame: Corteno
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
felc4-ezni egy kocsit és eljutni vele a célig, az elég rizikós. én meg lebakom az 5 aknámat a legpopulárisabb útvonalakra, és ingyen killek és pontok tömkelegei árasztanak el. és szinte semmit nem kell tenni érte. és külön öröm, amikor leképzelem, mennyire utálnak ilyenkor engem 😄
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Észre se vettem és már felrobbantott, attól mert nekem jön vele ?
Holnap kipróbálom ...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Lenne egy kérdésem Vannak a játékban magyar szerverek s ha igen tudnátok adni ip-t, elõre is köszi
Amúgy koschwarz ne általánosíts az assaultoknál én pl látok egy emberkét dobok neki ha pofázik ha nem <#nezze>#nezze>
Amúgy szekrény majd felveszlek aztán nyomulhatunk jövö hétvégén ha akarod
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA