6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • szekrény
    nna a kis homi már megint a szúráson jár az "eszed" :D
  • Narxis
    labilis az te vagy miután lekéseltelek :D
  • szekrény
    nnna ugye hogy elbizonytalanodtál , te kis labilis :P
  • Narxis
    Dalianon voltunk. :P Asszem Apache-al lövöldözött mindig. :D Szal nem kempelt. Mondjuk az is lehet, hogy boosteres volt mert a szerver szabályzata meg tiltotta a boostert, de ezt meg nem lehet 100% bizonyítani. Ennyi.
  • szekrény
    túl jól játszott = kempeltek (oman-on a klasszikus bádogkerítésmögé búj BTR, stb.) szánalom szar az összes ilyen pléjer ...
  • Narxis
    A rokonai.
  • KaBuTo666
    Ki nem sz*rja le?
  • Narxis
    lol szegény Smok3R-t kibannolták német szerverről mert túl jól játszott. Aztán ment vele SzekelyfoldnemRO vagy milyen nevű tag is mert ők meg el kezdte szidni az admint. :o
  • RYO21
    Szövegértés fail
  • szekrény
    azzalmencsizel hogy kódokkal unlokkoltál olyan dolgokat amikért mások 500 ezer pontot kellett gyűjtögetniük lvl ugrásonként amikor beadott egy-egy új felhasználható cuccot ?!
  • Narxis
    Nem-nem, arra te tökéletes vagy... :D kcsg :D
  • RYO21
    Nem a csodafegyvereseket fikázom, hanem a nubokat akik vesznek meguknak még 200HP-t 500 golyót, 20 gránát upgradet. Egyébként 4200 fospénzem van, és mindet kódokkal szedtem össze - szal egy filyinget nem költöttem a játékra.
  • szekrény
    fikázod a csodafegyvereseket, de a mondat végét, úgy fejezed be, hogy van-e már jó fegyver fospénzért ...
  • szekrény
    "sivatagos" = homokos , arra ot vagy te :D
  • RYO21
    Kb január óta nem játszottam a játékkal. Történ már valami érdekes változtatás rajta? Vagy még mindig az van, hogy hülyegyerekek feltuningolják pénzért az accountjukat és ilyen 50/2-es K/D csinálnak? Van már valami jó fegyver engi classban max 4200 FOSpénzért?

• Narxis
    de tényleg az tetszik benne, hogy dzsunígy most már van mindenféle, havas, sivatagos, városos stb. :P
  • Lui76
    Múlt héten játszottam Vietcong-al , kis retro de legalább fut laptopon(talán már ti is éltetek mikor még kiadták)- én szeretem az ilyen map-ot.
  • szekrény
    jóvammá, megszólaat a természetjáró :D
  • Narxis
    Istenkirály map!!!
  • szekrény
    fos infratyi map... ez jut eszembe elsőre , ahelyett hogy egy kubra dam-ot vagy a tél óta ígért fuse ass-t adnák ki ...
  • Ryder159

Na ennek kéne nevet találni.
  • yossarian14
    Szekreny, ha csöndbe maradtál volna...

A háromszor és a harmadaszorra nem ugyanazt jelenti.

Te tudod hogyan kell írni, csak azt nem, hogy mit :P
  • szekrény
    valószínűleg a helyesírásodat nem értette a szerver, ez a H-eszed ből is láccik, ojan nemvan hoty "3-ad szor" , olyan van , hogy 3-szor ...
  • KaBuTo666
    Mond, hogy nem freemailes az emailed!
  • ADAM483
    Sziasztok már 3-mad szorra próbálok regezni az http://www.p4fleague.com oldalán de sosem kapom meg a megerősítő emailt , túd valaki segíteni nekem?
  • ijasz88
    Üdv!
    A sponsorpay-hez kapcsolódó kérdésem lenne hozzátok. Regisztráltam még régebben az ipad-es játékra jóvá is írta a pontokat. A játék még mindig elérhető a sponsorpay-en viszont most már nem írja jóvá érte a beígért pontokat. Van valamilyen határidő talán megadva, hogy mennyi időnként lehet megcsinálni egy-egy ilyen játékot vagy talán valami más oka van?
  • szekrény
    pont annyi a portszám mint a körökvégi pontjaim átlaga ...
  • mezarius
    Na jó akik csatlakozni szeretnének az OGC szerójához annak írom: Server address: Teamspeak.hu
    Server password: 9987
    Port: 9987 (ha kéri)
  • szekrény
    azért mert rárajzoltál piros rúzzsal egy elterelő szöveget , attól a konkrét tények még nem változnak ...
  • KaBuTo666
    Ez a kép neked mióta fekete-fehér te elvetemült? :D
  • Narxis
    :D
  • szekrény
    ezek szerint igaz a pletyka , miszerint készült rólad egy fekete-fehér kép hokizás közben ...
  • KaBuTo666
  • szekrény
    mocsok szar idő van, mint ha november vége lenne ...
  • gerey
    2FWV-8DBD-E995-6VPU

Gives you a 3 Day trial of the PP-19 + 50 Combat Bandages + 50 Advanced Adrenaline Shots for the Engineer class.

EY7S-C65B-B7KC-3DQV

Gives you a 3 Day trial of the L96A1 + 50 Combat Bandages + 50 Advanced Adrenaline Shots for the Recon class.
  • ADAM483
    sziasztok felraktam a TEAMSPEAK 3 progit hogy csatlakozzak az OGC hez de nem találok ilyen magyar szerót tudna nekem segíteni valakí?
  • komorszabi
    nekem is csak kis grafikával megy de plussz még néha akad is, azt hittem hogy a szerver miatt akadt de akkor valószínűleg nem
  • Lui76
    A saját laptopomban 6100Go van kétmagos AMD procival 2Gb rammal, de nagyon min felbontás mellett fut csak . Nem nagy élmény :(
  • ADAM483
    sziasztok egy TEAMSPEAK 3 letöltő linket tudna nekem linkelni valaki előre is köszi
  • komorszabi
    CPU: Amd Athlon xp 2200+
    VGA: Nvidia geforce 6200 256Mb
    RAM: 2,50Gb