Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
Dalian Oman télen ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
tag (fõnév)

1. Testrész. Testrész, különösen az egész kar, az egész láb; végtag.

Amikor lázas valaki, akkor fájhatnak a tagjai. Nem bírja már mozgatni a tagjait.

2. Egy csoporthoz tartozó ember. Egy bizonyos közösséghez, csoporthoz tartozó ember, aki egyetért a csoport céljaival, és elõsegíti azokat.

Õ is tagja a vitorlás klubnak. Már nem tag nálunk, kilépett.

3. Valamely egésznek elkülönülõ része.

Az szószerkezet tagjai nyelvtani szabályoknak felelnek meg. Az összeghez adjuk hozzá a harmadik tagot.

4. (Szleng) Ember. Csak lekicsinylõ, gúnyos szóhasználatban alkalmazzuk.

Egy gyanús tag ólálkodik a ház körül.

5. Mûvelés alatt lévõ földbirtok.

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Narxis
😄DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szekrény
A spoiler irodalmi mûvekre, filmekre, videojátékokra stb. vonatkozó információ: leggyakrabban a végkifejlet elárulását jelenti, de kulcsfontosságú pontok (fõleg hosszabb alkotások esetén) nem csak a mû végén találhatók.
Idõ elõtti közlése elronthatja, tönkreteheti a befogadás élményét, újabb kutatások szerint viszont akár élvezetesebb is lehet a mûvek olvasása, ha elõre tudjuk a végüket...

Elektrofrombc2
na b*zd... legalább csillagozz 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
így járnak azok az idióták, akik önként vállalják, hogy rendesen seggbekúrják, majd a végén még ugyanazt a fasszal le is szopassák õket.
már elnézést, de ez a supply drop eleve az egyik leggenyább ötlet az ea részérõl. vegyél 1000 bf-ért VALAMIT...lol.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
lol

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
le sem szarom...

szekrény
tökmindegy , nem õ engemet, hanem én õtet, nálad viszont õ tégedet, nem te õtet ...<#hehe>

fából volt az a szekrény vagy emberi hús-bõr?
szekrény
én legalább egy szekrényen vezettem le a szexuális vágyaimat, veled ellentétben, hisz tégedet egy Doom (bármi is legyen az ...) tett a magáévá <#mf1>

Így vótam a Doom-mal, aztán mikor elkezdtem vele játszani...rám ragadt egy név amit nem tudok azóta se levakarni. Ez van. De te biztos megdugtál egy szekrényt hogy az a neved.
szekrény
felraktam a resident 4 HD-t , de nem merek vele játszani ... <#vigyor5>

Narxis
:aASad

csizihungary

<#falbav>

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Bugi Misi
regelsz még 1 nicket és tolod a másik 2-l is ennyi😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Narxis
😄DD na akkor már logolok is be a sniperemmel 😄

koschwarz
mer én utálom õket 😄

Narxis
Mé ne legyen sniper?😄

koschwarz
Medic vagy assault. csak sniper ne legyél. Ha nem érzed úgy hogy szeretsz másoknak segíteni a medikkel, és jobban bírod a darálást akko assi.

Kezdtem egy engineert és ha jól tudom akkor csak 2 karit lehet, mit ajánlotok 2.-nak? Régen medicet kedztem, de még akkor volt amikor csak 3 map létezett a játékba, azóta gondolom finomítottak a dolgokon. Szóval várom az ötleteket.

Narxis
<#wow1> háhá

szekrény
kuss, az a sosemhasznát sznájper asszault karakterem azonosítója ...<#vigyor5>

Narxis
lol pedig van egy ilyen nevû is 😄

szekrény
szekreny a neve nem schrank.Hun vagy mit írtál , teeee...

Üdv mindekinek!
Most kezdtem el újra játszani hogy pótoljam a BF adagom mivel 3. résszel nem tudom és "játszópajtikat" (no homo) keresek 😄 ingame: Corteno

Narxis
Keresd schrankHUN-t a játékban.

fekete0012
Sziasztok véletlenül valaki nem tud egy magyar klánt ahova lehetne csatlakozni?

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

koschwarz
<#mf1><#mf1><#mf1>

szekrény
azért azt az aknázást és inkább repeszgránátnak nevezném, legalább is keresztcsontodra ragasztott sárhányú gumi minden bizonnyal nem a normál állagú székletürítésbõl adódó fizikai behatások ellen nyújt védelmet ...

Narxis
:AsD:ASd

koschwarz
szeretek aknázni, különösen a reggeli kávé után esik jól 😄

Narxis
😄DDDDDDD

szekrény
jóvammá kezd unalmas lenni ez a sok aknás story, mi a foglalkozásod, vízóraleolvasó ? <#hehe>

koschwarz
szerintem ennél nagyon szemétség lerakni egy rahedli aknát 😄DD
felc4-ezni egy kocsit és eljutni vele a célig, az elég rizikós. én meg lebakom az 5 aknámat a legpopulárisabb útvonalakra, és ingyen killek és pontok tömkelegei árasztanak el. és szinte semmit nem kell tenni érte. és külön öröm, amikor leképzelem, mennyire utálnak ilyenkor engem 😄

Vannak ilyen gerinctelen taktikák, de ha maga csinálja az ember akkor még élvezi is. Ha már más, akkor dögöljön meg. Amúgy meg nem lehetetlen ezeket a C4-gyel megpakolt kocsikat kilõni tankkal is, csak oda kell figyelni.
Lui76
De a saját kocsijára teszi. Vezetés közben nyilván nincs lehetõsége elsütni,max kiugrás közben .

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Narxis
<#buck>

Mi a franc? Egy mókus C4-et rak a kocsi elejére?? WTF ?? Azt hittem itt katonák játszanak! WTF ??
Lui76
Ma láttam olyant, hogy a mókus a kocsi elejére rakta a C4-et amivel ment !
Észre se vettem és már felrobbantott, attól mert nekem jön vele ?
Holnap kipróbálom ...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Hello
Lenne egy kérdésem Vannak a játékban magyar szerverek s ha igen tudnátok adni ip-t, elõre is köszi
Narxis
ne keverj a baráti köröddel, nekik add be a nyeles tojást <#hehe>

szekrény
félsz hogy neked nem jut mi ? tudom hogy az éhes disznók alszanak téli álmot de az nem a makkról szól ... <#hehe>

szekrény
ne nagyképüsködj az AZT-dal ...

Narxis
vigyázz mert szekrénx azt szeretné 😄

köszi a választ, és nem nem AZT akarom meg mutatni xD
Nekem az az adujászom, azzal hozom az 5-8 ezres köröket.
Amúgy koschwarz ne általánosíts az assaultoknál én pl látok egy emberkét dobok neki ha pofázik ha nem <#nezze>
Amúgy szekrény majd felveszlek aztán nyomulhatunk jövö hétvégén ha akarod

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

szekrény
dijóhéjba , nekem lvl25-nek hijánycik a repcsibombázás ...