6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
tevel #5214 thx -
#5213 ha pénzért (sms) veszel akkor a lvl25-ös MG3A2, ha nem akarsz fizetni csak a játékban a csapat nyeréséért kapott szürkepénzt tudod beváltani akkor az aktuális lvl XY -ben elérhető legdrágább fegyó ez 650BF szokott lenni , egy győztes körért 80-at kapsz ha kör elejétől bent vagy a csapatba ergó 9 kört kell megnyerni hogy értelmes fegyót vehess magadnak, jja a pisztolyok túl erősek és pontosak de ezek 1500-ba kerülnek, erős alatt azt értem hogy amíg a sniper középtávról a második azaz a halálos sebet ejtené azon a bazi nagy fejeden addigra te az 1500-as árú pistollyal 19 lőszert lősz ki és ha ebből a fele találat már te jössz ki győztesen ... -
5m0k3sh0w #5212 nekem nem laggol csak amikor tölti be a custom cuccokat ha megdöglök. amúgy janek vagyok ;D -
tevel #5211 Sziasztok!
Sajnos Open Beta óta nem játszottam, nem vagyok képben fegyverek terén.
Megkérdezhetem, hogy Medic-nek melyik a legjobb és legeredményesebb választás jelenleg? -
#5210 csak nem sikerélményed volt két laggolás között ? kérlek tarcsá eggy kis élménybeszámollót, köszike ... -
5m0k3sh0w #5209 nem is olyan rossz ez :D -
#5208 végül is a micro port egy kapcsolat ... -
#5207 loooool :D -
#5206 de hát azt beszéltük meg, hogy nyitott kapcsolatban fogunk élni... te nyitod az ánuszod, én meg kapcsolódok... -
#5205 Ez azért már durva beszólás... :D
Kéne még 800 BF és akkor megvehetem a level 20-as assaultomnak a 25-ös szinten unlockolhato fegyót, örökbe. -
#5204 ahogy ismerlek nem csak a szívedben van hely és nem csak a konkrét személyem számára -
#5203 féltékeny vagy drágám...ne aggódj, mindig lesz egy hely számodra a szívemben. -
#5202 köszönjük emese! mindig szívesen fogadjuk a megindokolt, tényekkel alátámasztott véleményeket! -
#5201 -
5m0k3sh0w #5200 ez a játék valami szégyen.. -
#5199 gondolom még fiatal vagy és türelmetlen mint az egész generációd ezért nektek megfelel a CoD, nekem lvl24 recon-nál adott be most ez a BF olyan sniper rifle-t ami használható is L96A1 ami barátok közt is 23x 500.000pont és ez így van jól hogy 11 millió pontot kell összeszopni egy korrekt sznájper élményért .... -
Frenky #5198 Hello! Kösz a választ, ami kicsit irónikus szerintem, te miből gondolod "amikor látod a deadscreen-t amia te esetedben elég gyakori" :-) Szóval utálom ha LAGzik a játék, ezért le is szedtem a gépemről. Persze jó lenne a járművekkel hadakozni, főleg a légi eszközökkel. Inkább maradok az IL-2 Sturmovik 1946-nál :D A BlackShot meg szerintem teljesen jáCCható, ja és persze nem LAGzik mint a BP4F.. :P -
#5197 :DDDD -
#5196 nna a félszeműmacsónak máris akadt egy rajongólya a látens b*zi badis kosvarc :DDD -
#5195 a bfp4f azért laggolmert a sok kis b*zi aki a pénzért vett szarjával eltartja ezt a remek játékot ,nnna azok a külön vett cuccokat be kell tölteni az ea szerverről , ezért van az hogy amikor látod a deadscreen-t amia te esetedben elég gyakori, először sima karakter látol hogy kinyírt aztán látod hogy spéci ruhák kerülnek rá meg felszerelések satöbbi ...
a linkelt video jól néz ki polygon=granturismo
elég sablonosra sikeredett a kommandó, pláne ha azt vesszük hogy van benne egy biszex manga csaj , egy félszemű macsó, egy lúzer meg egy névtelen f*sz , csak az nincsen benne amik kellenének ...
JÁRMŰVEK B+ !!!! -
Frenky #5194 -
#5193 monnyuk ebből a trailerből aztán semmi nem derül ki azon kívül, hogy mindig mindenki jól néz ki, mintha most lépett volna ki egy magazinból. -
Frenky #5192 Hello!OFF Kedvcsináló és a sg.hu fórum: a sg.hu fórumja -
Frenky #5191 Sziasztok! Már másodszorra tettem fel a gammát és sajna most is soXor van LAG, nálatok is jelentkezik ez a probléma? OFF - találtam egy szintés ingyenes gammát, csak ajánlani tudom mindenkinek Black Shot Eu fórum és a honlapjuk: BLACK_SHOT_EU üdv -
#5190 :DDD -
#5189 képzelem zsanival milyeneket szoktatok tolni ha még b közben is kimegy cigizni :D
nem is tudom tégedet miért nem cigihungary-nak hívott :DDD -
#5188 88TR-HCP4-6W7U-GG3Y
F2000 1 napra -
#5187 Én tudnák javasolni nektek két embert akik elég jól tolják. Régebben még sokat toltam velük.
LazzDaMadafaka
Zsani_HUN
Kérdezzétek meg őket... -
#5186 az első az eredmény, az élmény csak másodlagos :P -
#5185 Az lehet ám a játékélmény. :D -
#5184 én meg LOW-ra állítom a grafikát és még a menü leszek de már látni fogom hová kempelődtél be azon a rissz-rossz dzsumbujpályán
-
#5183 Megveszem az új dzsungel ruhát és én leszek ott a jani. Nem olyan rossz map ez. -
#5182 ne spemmeljél , az új map katasztrofális nem is tudom minek rakták bele azt az egy apc-t meg egy hummertot ... -
#5181 Csak szofisztikáltan fogalmaztam te orális szűzkeresztségen átesett egyén. :D -
#5180 ne agódj, ha majd te is férfi leszel neked is f*szod lesz nem kukid, bár ahhoz át kéne esnie a szűzkeresztségen ahol a pixeles p*na nem számít :D -
#5179 Én meg azt mondom, hogy kuki a szádba... -
lamadragoon #5178 Na a pálya se lett rossz, de a kiba MIL végre egyenértéke az apaccsal, javították a járműelhárítókézikészüléket... juhéé -
#5177 én azt mondom Mayanmar. te azt kérdezed "bazmeg kijött az ujj mapp én meg itt szopok az isibe ?" -
mezarius #5176 Nah ki akar jönni klánba? Kéne ember júni 15-ére mer WAR lesz. Van honlapunk is: http://pwdt.gportal.hu/
Van TS 3 szobánk is azzal kapcsolatban megtaláltok mindent a honlapon. Ha akartok jönni akkor még itt regisztráljatok a honlapon kívül: http://www.p4fleague.com/ Ha megvagytok vele akkor írjátok le ide a az ottani nick nevetek mert akkor meghívlak majd titeket a klánba.
Ha valaki jön annak előre is köszi. -
#5175 fúúúj inkább neked :D te hozod fel mindig :D