Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. nnna megszólalt a munkaidõ alatt játszó ...
3. nnnna megszólalt a hipohander ...
4. nnnnna te meg az érzéseid ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
1. csak állandó fegyverre tudsz kiegészítõket rakni.
2. minden attól függ, hogy meddig játszol a játékkal, hosszú távon persze. én amikor vettem az egynapos fegyvereket, akkor mindig többet termelten vele adott idõ alatt, mint az ára. tehát a kreditem úgyis folyamatosan nõtt.
3. mi egyebet kezdesz egyébként vele? engem ilyen kötszerek meg adrenalinok nem érdekelnek, azok nélkül is qrva jó vagyok 😄
4. nem jobb érzés, hogy van egy saját puskád?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
* A hirdetésemben szereplõ finanszírozás nem tekinthetõ ajánlatnak és 243Ft-os CHF árfolyamon értendõ
<#hehe>#hehe>
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
én a kezdeti zárt béta, illetve a nyílt béta (amikor nulláztak mindent) óta nyomom, de csak ezt az egyet, és ezt is heti kb. összesen olyan 6, max 8 órában. ez alatt nem csak a fegyverre gyûlt össze, hanem még egyszer vettem kreditbõl egy training pontot is, ami volt vagy 90k kredit (akkor még nem volt szó róla, hogy majd fegyvert is lehet véglegesen venni). lehetõség szerint a nyertes csapatban kell lenni, a többi nem számít 😄
igaz most kijött a mass effect3, azóta inkább azt nyomom, fõleg ott is a multit egyelõre (várom szekrény lefitymáló hozzászólását 😄)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
én az engimmel egészen a 22 vagy 23-as szintig alapfegyverekkel toltam, legfeljebb beáldoztam a körök végén kapott kreditekbõl egy egynapos jobb fegyverre, és még így is több gyûlt össze néhány kör alatt, mint ami az ára volt. és most már lehet kreditbõl is végleges überfegyvert venni, eddig egy mp5-re gyûjtöttem, de aztán valahonnan lehetett szerezni kóddal a bf heroes-hoz egy zsák buttlefund-ot, amivel egy leárazáskor kijött egy mp5. úgyhogy mikor összejött a 45k kredit, ennek örömére a medikenek vettem egy m249saw-t. azóta csak ilyen fegyverkiegészítõkre költöm a kreditet.
szóval...konkrétan összevissza egy jobb pisztolyra vettem buttlefundot (valami 700 forintos sms-ért, mert rohadtul megtetszett egy kipróbáláskor az egyik, mint másodlagos fegyver, és azt nem lehet kreditért megvenni), egyébként mindkét karakteremnek ingyen megvan a kasztjában legjobb fegyver, sõt az engineernek még egy komplett új ruházat is (az is valami játékkiállítás kapcsán osztogatott kódokkal).
el lehet lenni tényleg play4FREE...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
full nem vagy képbe se a fegyverekkel sem a kasztokkal ...
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
az RPG az egy lövetû !
a sniper az félautomata maximum!
sértésnek vesszük ha a cod-hoz hasonlítod a bf-et !
ha a bullshit karaktered lvl 0-val egy lövés egy halált tudna nyomni akkor egy lvl 25-ös egy lövés 25 halál ?
fel kéne nõni cod-os hülyegyerekek ...
felraktam a gamet és vmi iszonyat rosz a "kezdö" gépfegyver nagyon elhuz és gyenge is gondolom szint lépésel lesz majd jobb is vagy fizetni kell érte?...és nem találtam egy lövetü fegyvereket sem amik a codban jo megszokott "1 lövés és halott" dolgot képezte..ezek mind fizetös tartalmak???vagy késöbb elérhetö lesz ?
Lenne egy problémám: Az lenne a gondom hogy állandóan vennem kell field bandage-et meg adrenalin slot-ot ezeket nem lehetne valahogy örökösre tenni vagy ingyenessé? Mert így állandóan elmegy a szürke pénz ezekre a hülyeségekre és nem tudom fejleszteni a fegyvert, ha valaki tud erre a problémámra valamilyen megoldást és le is írná megköszönném.
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
Szerintetek el tudnám valakinek adni 1500-2000 ft-ért a lvl 19-es assaultomat? Van benne örök SCAR-L, +4 accuary-s csõvel, +2 dmamge-es golyókkal, és +3 accuary-s kitámasztóval. Meg ugye ezek minden fegyóra átvihetõk.
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
"hol tudnám tárolni a plussz golyóimat és az mennyibe kerülne"
kosztümizálni kell a fegyveredet, és csak egy helyre lehet plusz lövedéket pakolni (vagy plusz lõszer vagy nagyobb sebzés).
állandóra csak battlefund-ért tudsz venni modifikációt.
nem tudom, egyéb?
maraggyunk annyiban hogy lehet hogy ez nem volt olyan jó poén<#vigyor5>#vigyor5>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Well, Well, soldiers... I have some interesting news, listen up!
Our challenge to reach the 230.000 ''Likes'' in Facebook could not be completed within the assigned time. BUT! It was a close, close shot, and we think the community performed greatly... so we've decided that the effort deserves a reward anyways! And here it is:
3U4J-TVDY-Y4AU-TRCF
Make sure that you redeem this code before the 03/10/2012 08:00 for the following:
1 Day Tank Armor Booster
1 Day APC Armor Booster
1 Day Helicopter Armor Booster
1 Day Jet Armor Booster
Congratulations and enjoy!
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...