Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BANamákra szeretnél utazni Narkóssal?
Narxis
komorszabit vidítsátok fel és mondjátok meg neki, hogy hol találja a statját különben komor marad

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szekrény
ÍGY HOGY NEM TUGGYA A STATTYÁT NEM MER KÖTEGETNI...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

válaszolj már normálisan és értelmesen komorszabinak mert bajok lesznek. <#unalmas><#unalmas><#ejnye1><#ejnye1>
Valaki válaszoljon már a feltett kérdésemre!!!!<#nezze>
szekrény
én már hosszú ideje tudom hová kell célozni, hogy telibe trafálja a trackelt légijármûveket <#mf1><#beka3><#vigyor1>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
Engivel is néha. Csomószor elmegy a heli mellett az rpg rakétája, hiába van tracelve.

de azért leírhatnád
szekrény
kár leírni,mert annyira hátul vagy hogy mire odalapoznál elkopna a mutatóujjad ...

Sziasztok
Hol lehet megnézni a játékban a stat-omat?
szekrény
én visszatértem engire mert a többi kaszttal gagyik az air map-ok ...

Narxis
HA-HA 😄 majd megy a skúló a fejedbe :p

Valaki vett már sms-el BF-et? Nekem pár hete nem mûködött, hogy rohadna meg. Kéne assaultnak új fegyó me engivel már maxon vagyok.

szekrény
sok magyar játszik, de a legjobb az én vagyok, sajnos nem tudlak már belezsúfolni az órarendembe, hogy kioktassalak mit-hogy-kõ, de esetleg sûrgõs lenne a dolog számodra Narxis nevû tanítványomat lehet zaklatni, igaz õ sem ingyen dolgozok, egy-két meleg oldal címét megérdemli a hasznos tanácsaiért ...

sziasztok ma regisztráltem a battlefield play4free -re hogy tudom felvenni magyarokkal a kapcsolatot ?
Narxis
TÉK

mert megérdemled :p

szekrény
elbasztak egy órát az életembõl, miééért , istenem, miéééért ...<#rinya>

Narxis
Rendes, jól beállított képet akar csinálni te kis ratyilovics. 😄

szekrény
ezt most úgy írtad mint ha egy egész délelõttnyi ideig tartana (1 perc) ...

oké majd rakok fel

Nem kell válaszolnod, igazam van.

szekrény
NYOMASS róla egy screen shot-ot , mert amit leírtál , ara eddig még nem volt példa ...

sziasztok.valaki tudna segíteni hogy miért van az hogy letöltöttem a játékot és nem idul el ha arra megyek hogy play now?
(addig bejön hogy mutatja a katonámat de semmi fegyver semmi nem megy csak ennyi.)
ELÕRE IS KÖSZI!

Nem kell válaszolnod, igazam van.

koschwarz
azért az kozsó-s fiúbanda, aminek a vezetõ énekese voltál...mi is volt a nevetek? "meleg helyzet" ??? na az elég cikis volt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szekrény
én legalább benne vagyok a fiatal fijúkba , benned meg a fijatal fijúk vannak <#mf1>

Narxis
schrankot feltétlen kérdezd meg, õ minden olyanban benne van amiben egy csapatnyi fiatal fiú csinál valamit.<#hehe>

oké én benne vagyok
Na errõl beszélek emberek. Simán lenne egy klánra való ember. Na várjatok megpróbálom egy régi haverom rábeszélni hogy csináljon. Amúgy csinálnék én csak nem értek az ilyenekhez hogy hogy lehet nevezni a bajnokságra majd ha lesz nyáron, stb.

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

Hát ha lenne klán én mennék😊
hát jó nem kötelezõ mindenkinek csak kérdeztem mer már kapásból velem együtt lenne 3 ember aki menne végre egy magyar klánba. Ha lenne.

koschwarz
klánt?...lassan ár ott tartok, hogy hetente egyszer ha van kedvem játszani ezzel, de akkor is csak egy-két körig bírom...

Amúgy nem akar valaki csinálni egy klánt? P4F-ben eddig is csak 1 magyar klán volt tudomásom szerint, az is fél éve megszûnt. Battlefield.hu-ról is tudnék hozzá hozni embereket. Szóval?

sziasztok. Gondolom láttátok P4F fõoldalán hogy meg lett hirdetve egy videó készítõ verseny az új pályáról. nos én is készen lennék vele. Feltettem youtube-ra, kitettem nekik a fórumukra, és most nektek is megmutatnám.---->http://www.youtube.com/watch?v=6T5EiWlbuh0 bocsi hogy nem HD, de így is 13 óráig töltötte fel, gyors a netem. Amúgy most ugye feltettem nekik a fórumukra is , de mi fogja eldönteni hogy felteszik-e facebookra?

Elektrofrombc2
ahah xD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Oké, tanultam belõle
szekrény
kaptál egy figyelmeztetést és ha ebbõl sem tanulsz , kénytelenek leszünk jelenteni az EA-nak, hogy szánt szándékkal megpróbálod megkurtítani az idei bevételeik egy részét !

Sziasztok megint én.
A következõ lenne a kérdésem: Hogy lehet a játékhoz letölteni egy olyan hacket amitõl megnõ a kreditem mert szeretnék venni új fegyót de nagyon sokba kerül és rengeteg idõt kéne rászánnom?!
+3 wep eket már nem lehet venni csinálni stb. ahogy látom.
Érdekelne +3 M16A2 (vagy normálisabb assa wep) acc , tsere-bhere ...
BF megbeszélés szerint lenne inyimen 25rec 21ass 16engi mellé.
[email protected] ha érdekelne valakit.

..dot.. --Wh0FarteD-- Atfolyocso

koschwarz
azért az remélem megvan, hogy ebben a játékban nem csak a kill számít, hanem foglalás, javítás, gyógyítás, stb. ezekért mind xp-t kapsz...

Lui76
Érdekes hogy néha fele annyi öléssel is majdnem ugyanannyi xp-t kapok.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

koschwarz
a szürke pénzbõl (kredit) mindig ugyanannyi jár (ha vesztes csapatban vagy akkor kevesebb), ha egy teljes kört végigjátszol, térképtõl függõen (80 vagy 60 a nyertesnek, a vesztesnek...na azt nem tudom 😄DDD).

akkor kapsz valamilyen töredéket, ha a kör közben kapcsolódsz be, de nem tudom mi alapján osztja el a teljes összeget.

Köszi
szekrény
az alap 98 valami eddig a legjobb sniper az összes szar fölé kell célozni 2-3 rovátkával ergó használhatatlanok ...

szekrény
szürkepénz = körönkénti elért pont után járó XP osztva egy bizonyos rátával
aranypénz = fizetõs sms-ért vagy paypal-ért megvezel bizonyos mennyiséget

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Ezeket az aranytallérokat hogy lehet gyûjteni a game-ben mert már 2 hete játszok vele de még nem kaptam 1 aranytallért sem😞?
koschwarz
sniper fegyverekben egyáltalán nem vagyok otthon. amivel általában sniperek meg szoktak ölni, az az m95 meg a vintorez 😄

csizihungary
AEK 971-et próbáld ki, vagy AUG-ot.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

szekrény
és a szürkepénzes sniper rifle-k közül melyik a legjobb mert szánalmasan szar az összes , azzal a rugós tracking lóf*sszal eltalálok olyan távolságokra amilyenekre az m95-tel képtelenség pedig az veryhigh minden szinten legalábbis a játékfejlesztõk szerint , a 12 lõszer is humoros , ismerve a pontosságát ...

koschwarz
pontosabb, de csak 3-as sorozatokat lõ.

M16A2 jó fegyó e asa-nak? scarl nem annyira bejövõs...

..dot.. --Wh0FarteD-- Atfolyocso

szekrény
jó film ez az 1988-as "a tank , háborús fenevad ..." <#eljen>

koschwarz
1. te is szeded a durabolt, most mit szósz be
2. te sem vagy a munka hõse, ha tudod mikor játszom...
3. mijaza a hipohander?
4. érzek valamit...megyek a wc-re...<#vigyor5>