6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Gyuszopapa
    Nyilván ezek osztódással szaporodnak,kb. agyilag azon az amőba szinten meg is maradtak.
  • Gyuszopapa
    Ja,meg mennyi cheater van.Tegnap is egyet kianyáztunk a szerverről,mit ad isten a következő körben 2 hülye jött fel helyette.
  • koschwarz
    nálam semmi nem hallható, ugyanis már több hónapja nem játszottam... :b
    felnéztem most a honlapra, és el is hánytam magam, hogy mennyi plusz szir-szar cuccot lehet azóta venni.
  • szekrény
    várjál mindjárt iszok egy adag akciós super pump max-ot aztán elkezd szárnyalni a szellemi teljesítőképességem :D
    amúgy komolyra fordítva a szót gyakorlatilag megszűnt a deadscreen LOADING... lagggg , márcsak a léptek hangját kellene orvosolni, ugyan is nem hallhatóak medium sound beállításnál, nálatok ?
  • koschwarz

plz dont stop :D
  • szekrény
    akik a mekibe sütik most a krumplit nyárimelódiákként azokkal megosztom azt az új infót miszerint megváltozott a játék kezelőfelülete, ami sokatoknak nagy kihívást fog jelenteni, de én szívesen segítek minden fogyatékosnak e-mail-ben
    a címem [email protected]
  • tevel
    Igen, és nem történik semmi.
    A PB megbuktatta őket, ezáltal a GGC bann listájára felkerülnek.
    GGC banlist
    Azokról a szerverekről, amelyet a GGC ellenőriz automatikusan kirugdossák őket (Guid alapján beazonosítják), a többin viszont vígan játszhatnak egy újabb privát hekkel.
    Általában a többség egyszerűen új playert csinál (ami új Guid-ot kap), és találkozol vele újra, csak nem tudsz róla.
  • szekrény
    RENDSZERESEN közéteszik a PB által megbukottak nick-jét ...
  • tevel
    Hardverban...webes játékban.

Ezt kifejthetnéd bővebben.

Az EA játékaiban még a cheater felhasználó nevét sem tilthatják le, mert az jogsértő és perelhető.
    Ha lenne valamilyen bann (felhasználói név tiltás, IP, cookie figyelő), akkor nem lenne szükség GGC-Stream-re sem.

Ezt csak úgy írtam, ne marj belém. :)
  • yossarian14
    Ha magyarul akarod ejteni, akkor az y-t i-nek kellene, ha meg angolul akkor az a-t e-nek. De nem csodálkozom, te ilyen keverék lény vagy ;)
  • szekrény
    CSÍTELTÉL ?
    mert ha igen , akkor hardwerbann (arról az alaplapról már nem tudsz játszani azzal a játékkal)
    ha nem CSÍTELTÉL ?
    akkor csak megszakadt egy pillanatra a net frissítéskor és hibásan peccelte magát, amihez teljesen felesleges volt törcsizned a gammát, elég lett volna LOGOUT,RELOGIN,REFRESH hármast ebebn a sorrendben ...
  • rikkcsicsi
    Sziasztok hát kéne 1 kis segitséééééééég!!!! Már jo ideje jácom a játékal és most ezt irja ki Battlefield Play4Free updater ablak és An error occured:Failed to donwnload config file ir ki már letöröltem má mindent csináltam de még letölteni sem tudom
    segicsen valaki
  • Narxis
    xD
  • szekrény
    akinek a neve úgy kezdődik hogy "joszar..." az itt ne pluszjeleskedjen :D
  • yossarian14
    +1
  • Gergo731114
    Ne kóstolgass! Edig azt hittem normális vagy, de mégsem. Narxis haveroddal játszd ezt a gyerekes dolgot. A fórum ne erre való. Vagy nevezzétek át Óvodának. Oda valók vagytok mind a ketten :)
  • Narxis
    lololololol
  • szekrény
    neked már csak a szervered áll ...
  • Gergo731114
    na már jó.
  • Gergo731114
    Mi van most? áll a szerver? nem lehet felcsatlakozni.
  • Alien69
    THX
    Sejtettem, hogy engem nem érint (nem hinném, hogy a színezése miatt sokkal eredményesebben lehetne használni).
  • skatebab
    mert az "unlock price" 50% off ha elérted a fegyó vagy a kiegészítők szintjét akkor occóbb
  • Alien69
    Engem a PONTOSABB szöveg érdekelne. Főleg az nem világos, hogy azt írja, hogy
    3374 funds, a játékon belül meg 1499-rt árulják.
  • szekrény
    ha a legnagyobb sebzéseket ejted rajta akkor sem elég a 12 lőszer egy m95-ből az apc-re arról nem is beszélve hogy már előtte kinyír tégedet :D
  • szekrény
    arról hogy senki sem veszi, bár nem tudom miért nem mindegy nekik hogy a sok virtuális valamiből ha nem vesznek valamit ami helyett mást vesznek az baj-e és ha igen akkor nem mindegy ?
  • Alien69
    AK47
    Ez az akkkcijó miről szól?
  • Alien69
    Szerintem DE! SEBZI! Miért van pl repcsi, heli stb a játékban??? A fixen telepített cuccokról ugye nem is beszélve! De asszem az APC-t az M95 sebzi.
  • Ricsi234
    Szerintem fogd vissza magadat;D
  • szekrény
    NEKTEK KOCKASÁG AZ hogy google-t használ egy ortárs pléjer ?
    ti szoktatok nyávogni cseten hogy a sznájper nem sebzi a tankot :D
  • Amper92
    skatebab, ment a plusz:D
  • Ricsi234
    ;D
  • skatebab
    nem mindenki akkora kocka mint te
  • Ricsi234
    kb.. akkora amekkora te;D
  • Narxis
    naaaaaaaa :D
  • szekrény
    mire jöttél rá ? csak nem arra, hogy y google fordítóba bemásold ? ha nem tudsz regelni, képzelem mekkora spíler leszel a szervereken, pláne a chat-en ...
    a chat-et az Enter gombbal kell majd megnyitni !
  • Ricsi234
    Köszönöm,már rájöttem:D
  • Gabor113
    A jelszavadnak 8-16 karakterből kell állnia és legalább egy számot, egy kisbetűt és egy nagybetűt kell tartalmaznia.
  • Ricsi234
    Sziasztok!Szeretnék,regizni de vmiért nem sikerül..

Password must be 8-16 characters, with at least 1 digit, 1 lowercase and 1 uppercase letter ?
  • szekrény
    NEM!
  • Gergo731114
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne: Lehet e kérni olyat az EA-tól, hogy az egyik e-mailen lévő accomat és teljes tartalmát áttegyék egy másik e-mailhez tartozó új accomra?