6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Gyuszopapa #5294 Nyilván ezek osztódással szaporodnak,kb. agyilag azon az amőba szinten meg is maradtak. -
Gyuszopapa #5293 Ja,meg mennyi cheater van.Tegnap is egyet kianyáztunk a szerverről,mit ad isten a következő körben 2 hülye jött fel helyette. -
#5292 nálam semmi nem hallható, ugyanis már több hónapja nem játszottam... :b
felnéztem most a honlapra, és el is hánytam magam, hogy mennyi plusz szir-szar cuccot lehet azóta venni. -
#5291 várjál mindjárt iszok egy adag akciós super pump max-ot aztán elkezd szárnyalni a szellemi teljesítőképességem :D
amúgy komolyra fordítva a szót gyakorlatilag megszűnt a deadscreen LOADING... lagggg , márcsak a léptek hangját kellene orvosolni, ugyan is nem hallhatóak medium sound beállításnál, nálatok ? -
plz dont stop :D -
#5289 akik a mekibe sütik most a krumplit nyárimelódiákként azokkal megosztom azt az új infót miszerint megváltozott a játék kezelőfelülete, ami sokatoknak nagy kihívást fog jelenteni, de én szívesen segítek minden fogyatékosnak e-mail-ben
a címem [email protected] -
tevel #5288 Igen, és nem történik semmi.
A PB megbuktatta őket, ezáltal a GGC bann listájára felkerülnek.
GGC banlist
Azokról a szerverekről, amelyet a GGC ellenőriz automatikusan kirugdossák őket (Guid alapján beazonosítják), a többin viszont vígan játszhatnak egy újabb privát hekkel.
Általában a többség egyszerűen új playert csinál (ami új Guid-ot kap), és találkozol vele újra, csak nem tudsz róla.
-
#5287 RENDSZERESEN közéteszik a PB által megbukottak nick-jét ... -
tevel #5286 Hardverban...webes játékban.
Ezt kifejthetnéd bővebben.
Az EA játékaiban még a cheater felhasználó nevét sem tilthatják le, mert az jogsértő és perelhető.
Ha lenne valamilyen bann (felhasználói név tiltás, IP, cookie figyelő), akkor nem lenne szükség GGC-Stream-re sem.
Ezt csak úgy írtam, ne marj belém. :) -
yossarian14 #5285 Ha magyarul akarod ejteni, akkor az y-t i-nek kellene, ha meg angolul akkor az a-t e-nek. De nem csodálkozom, te ilyen keverék lény vagy ;) -
#5284 CSÍTELTÉL ?
mert ha igen , akkor hardwerbann (arról az alaplapról már nem tudsz játszani azzal a játékkal)
ha nem CSÍTELTÉL ?
akkor csak megszakadt egy pillanatra a net frissítéskor és hibásan peccelte magát, amihez teljesen felesleges volt törcsizned a gammát, elég lett volna LOGOUT,RELOGIN,REFRESH hármast ebebn a sorrendben ... -
rikkcsicsi #5283 Sziasztok hát kéne 1 kis segitséééééééég!!!! Már jo ideje jácom a játékal és most ezt irja ki Battlefield Play4Free updater ablak és An error occured:Failed to donwnload config file ir ki már letöröltem má mindent csináltam de még letölteni sem tudom
segicsen valaki -
#5282 xD -
#5281 akinek a neve úgy kezdődik hogy "joszar..." az itt ne pluszjeleskedjen :D -
yossarian14 #5280 +1 -
Gergo731114 #5279 Ne kóstolgass! Edig azt hittem normális vagy, de mégsem. Narxis haveroddal játszd ezt a gyerekes dolgot. A fórum ne erre való. Vagy nevezzétek át Óvodának. Oda valók vagytok mind a ketten :) -
#5278 lololololol -
#5277 neked már csak a szervered áll ... -
Gergo731114 #5276 na már jó. -
Gergo731114 #5275 Mi van most? áll a szerver? nem lehet felcsatlakozni. -
#5274 THX
Sejtettem, hogy engem nem érint (nem hinném, hogy a színezése miatt sokkal eredményesebben lehetne használni). -
#5273 mert az "unlock price" 50% off ha elérted a fegyó vagy a kiegészítők szintjét akkor occóbb -
#5272 Engem a PONTOSABB szöveg érdekelne. Főleg az nem világos, hogy azt írja, hogy
3374 funds, a játékon belül meg 1499-rt árulják. -
#5271 ha a legnagyobb sebzéseket ejted rajta akkor sem elég a 12 lőszer egy m95-ből az apc-re arról nem is beszélve hogy már előtte kinyír tégedet :D -
#5270 arról hogy senki sem veszi, bár nem tudom miért nem mindegy nekik hogy a sok virtuális valamiből ha nem vesznek valamit ami helyett mást vesznek az baj-e és ha igen akkor nem mindegy ? -
#5269 AK47
Ez az akkkcijó miről szól? -
#5268 Szerintem DE! SEBZI! Miért van pl repcsi, heli stb a játékban??? A fixen telepített cuccokról ugye nem is beszélve! De asszem az APC-t az M95 sebzi. -
#5267 Szerintem fogd vissza magadat;D -
#5266 NEKTEK KOCKASÁG AZ hogy google-t használ egy ortárs pléjer ?
ti szoktatok nyávogni cseten hogy a sznájper nem sebzi a tankot :D -
Amper92 #5265 skatebab, ment a plusz:D -
#5264 ;D -
#5263 nem mindenki akkora kocka mint te -
#5262 kb.. akkora amekkora te;D -
#5261 naaaaaaaa :D -
#5260 mire jöttél rá ? csak nem arra, hogy y google fordítóba bemásold ? ha nem tudsz regelni, képzelem mekkora spíler leszel a szervereken, pláne a chat-en ...
a chat-et az Enter gombbal kell majd megnyitni ! -
#5259 Köszönöm,már rájöttem:D -
Gabor113 #5258 A jelszavadnak 8-16 karakterből kell állnia és legalább egy számot, egy kisbetűt és egy nagybetűt kell tartalmaznia. -
#5257 Sziasztok!Szeretnék,regizni de vmiért nem sikerül..
Password must be 8-16 characters, with at least 1 digit, 1 lowercase and 1 uppercase letter ? -
#5256 NEM! -
Gergo731114 #5255 Sziasztok!
Kérdésem lenne: Lehet e kérni olyat az EA-tól, hogy az egyik e-mailen lévő accomat és teljes tartalmát áttegyék egy másik e-mailhez tartozó új accomra?