Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nem-nem, arra te tökéletes vagy... 😄 kcsg 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem a csodafegyvereseket fikázom, hanem a nubokat akik vesznek meguknak még 200HP-t 500 golyót, 20 gránát upgradet. Egyébként 4200 fospénzem van, és mindet kódokkal szedtem össze - szal egy filyinget nem költöttem a játékra.

szekrény
fikázod a csodafegyvereseket, de a mondat végét, úgy fejezed be, hogy van-e már jó fegyver fospénzért ... <#szomoru2>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
"sivatagos" = homokos , arra ot vagy te 😄

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Kb január óta nem játszottam a játékkal. Történ már valami érdekes változtatás rajta? Vagy még mindig az van, hogy hülyegyerekek feltuningolják pénzért az accountjukat és ilyen 50/2-es K/D csinálnak? Van már valami jó fegyver engi classban max 4200 FOSpénzért?

Narxis
<#mf1> de tényleg az tetszik benne, hogy dzsunígy most már van mindenféle, havas, sivatagos, városos stb. 😛

Lui76
Múlt héten játszottam Vietcong-al , kis retro de legalább fut laptopon(talán már ti is éltetek mikor még kiadták)- én szeretem az ilyen map-ot.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

szekrény
jóvammá, megszólaat a természetjáró 😄

Narxis
Istenkirály map!!!

szekrény
fos infratyi map... ez jut eszembe elsõre , ahelyett hogy egy kubra dam-ot vagy a tél óta ígért fuse ass-t adnák ki ...

Ryder159

Na ennek kéne nevet találni.

Szekreny, ha csöndbe maradtál volna...

A háromszor és a harmadaszorra nem ugyanazt jelenti.

Te tudod hogyan kell írni, csak azt nem, hogy mit 😛

BFP4F: Yossarian23

szekrény
valószínûleg a helyesírásodat nem értette a szerver, ez a H-eszed bõl is láccik, ojan nemvan hoty "3-ad szor" , olyan van , hogy 3-szor ...

Mond, hogy nem freemailes az emailed!
Sziasztok már 3-mad szorra próbálok regezni az http://www.p4fleague.com oldalán de sosem kapom meg a megerõsítõ emailt , túd valaki segíteni nekem?
Üdv!
A sponsorpay-hez kapcsolódó kérdésem lenne hozzátok. Regisztráltam még régebben az ipad-es játékra jóvá is írta a pontokat. A játék még mindig elérhetõ a sponsorpay-en viszont most már nem írja jóvá érte a beígért pontokat. Van valamilyen határidõ talán megadva, hogy mennyi idõnként lehet megcsinálni egy-egy ilyen játékot vagy talán valami más oka van?
szekrény
pont annyi a portszám mint a körökvégi pontjaim átlaga ...

Na jó akik csatlakozni szeretnének az OGC szerójához annak írom: Server address: Teamspeak.hu
Server password: 9987
Port: 9987 (ha kéri)

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

szekrény
azért mert rárajzoltál piros rúzzsal egy elterelõ szöveget , attól a konkrét tények még nem változnak ...

Ez a kép neked mióta fekete-fehér te elvetemült? 😄
Narxis
😄

szekrény
ezek szerint igaz a pletyka , miszerint készült rólad egy fekete-fehér kép hokizás közben ...

szekrény
mocsok szar idõ van, mint ha november vége lenne ...

gerey
2FWV-8DBD-E995-6VPU

Gives you a 3 Day trial of the PP-19 + 50 Combat Bandages + 50 Advanced Adrenaline Shots for the Engineer class.

EY7S-C65B-B7KC-3DQV

Gives you a 3 Day trial of the L96A1 + 50 Combat Bandages + 50 Advanced Adrenaline Shots for the Recon class.

sziasztok felraktam a TEAMSPEAK 3 progit hogy csatlakozzak az OGC hez de nem találok ilyen magyar szerót tudna nekem segíteni valakí?
nekem is csak kis grafikával megy de plussz még néha akad is, azt hittem hogy a szerver miatt akadt de akkor valószínûleg nem
Lui76
A saját laptopomban 6100Go van kétmagos AMD procival 2Gb rammal, de nagyon min felbontás mellett fut csak . Nem nagy élmény 😞

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

sziasztok egy TEAMSPEAK 3 letöltõ linket tudna nekem linkelni valaki elõre is köszi
CPU: Amd Athlon xp 2200+
VGA: Nvidia geforce 6200 256Mb
RAM: 2,50Gb
Lui76
Sztem a hivatalos bf fórumban kéne keresgélni , biztos másnak is van ilyen gondja. Milyen konfigon fut a játék nálad?
Öcsém laptopja nincs most nálam nem tudom tovább vizsgálni a kérdést talán május körül.Akkor kap még ramot , meg egy kicsit erõsebb procit , aztán vagy jobb lesz vagy nem.

szekrény
<#unalmas>

A problémám a server browserben minden szerverhez 999+ ot ír a pingnek, még akkor is ha kikapcsolom a tûzfalat😞 (Ezt a kérdést egyszer már feltettem de nem kaptam választ)
Ti betegek vagytok, jobbulást.
Narxis
Rendesen linkeltem, arról nem tehetünk, hogy nem tudsz olvasni. <#hehe>

Narxis
Vele sose lehet, csak elviseljük itt a topikban mint egy háziállatot.

szekrény
ha nem tudsz linkelni, inkább írd le mi van a képen <#hehe>

Látom veled NEM lehet ÉRTELMESEN kommunikálni
Narxis

szekrény
kit érdekel a 2. mondatod, te azt állítottad, hogy neked egy napos maszkod lett nekem meg örökös, olyan örökös mint amilyen funkcionális analfabéta vagy ...

De a 2. mondatot is olvasd már el te visszamaradott
szekrény
"Ma én is azt nyertem meg de csak 1 napra😞 "

Azt kérdeztem hogy meddig lesz elérhetõ ez a DAILY DROW lehetõség és NEM azt h te mennyi idõre nyerted mert az engem kib*szottul nem érdekel
Köszi
szekrény
azt írta hogy Õ csak 1 napra nyerte , Én meg örökre, nézzél még pár rész colombo-t te agytröszt ...

Narxis
De nem azt kérdezte, hogy te mennyi idõre kaptad. 😄DD Hanem azt, hogy meddig lesz ilyen lehetõség, hogy lehet nyerni valamit. xD

szekrény
nekem EVER-re adta a gép ami a tudomány mai állása szerint azt jelenti, hogy örökre ...
örökre, diadalmas körökre ...

Narxis
Örökké mint BF Heroes-ban.

Narxis
Azon, hogy gyenge vagy mint a harmat semmi sem fog segíteni.<#bee1>

Ma én is azt nyertem meg de csak 1 napra😞 Egyébként meddig lesz ez a daily drow mert tök jó ötletnek tartom?!