6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#5414 új célt találtam ki magamnak, összegyűjtök 90000 szürkepénzt és megveszem örökbe az mp5-öt, utána majd fel tudom használni a blekkdzsekken nyert tuning cuccokat és újra én leszek a király ...
-
#5413 bukásra van ítélve a mód, a konkveszt az konkveszt, teccik érteni ? -
#5412 Aki nem tudná mi az:
A Rush egy új játékmód amit BF:BC2 és BF3-ból már ismerhetünk. Lényege:
-az egyik csapat a támadó, a másik a védő
-A védő csapatnak van két M-COM (Military Communications) állomásuk amit védeni kell.
-Ha ez a két M-COM megsemmisült akkor a védők csapata kap két másikat, és egy így folytatódik amíg el nem fogy az összes M-COM (6 van összesen)
-A támadó csapatnak limitált számú ticketje (respawn-ja) van, a védőknek korlátlan, amíg a játék véget nem ér
-Ahányszor sikeresen megsemmisül az M-COM, a támadók csapatának ticketjei "újratöltődnek"
-Ha a védők addig tudják védeni a míg a támadók ticketjei elfogynak akkor ők nyertek
A teszt egyenlőre egy átalakított Sharqi pályán fut.
Remélem érthető a fordítás... -
#5411 PTE-n a Rush gamemode-t kaptuk tesztelésre, szóval hamarosan érkezik ez is... -
#5410 most szólok Narxis óvónéninek tegyen itten rendet köztetek ... -
#5409 csak simán húzd rá az egyes slot-ra -
patrikhun97 #5408 Igen megvan és hogy rakjam fel a karakterhez? :D -
#5407 Látod? ez is csak Level 6-tól megvehető, mégis használom:
Úgyhogy Te valamit nagyon félrenéztél... -
#5406 tegnap kezdtem egy medic-et, és rögtön kihúztam egy napra az M249-et és használtam is. Keresd az Inventory-ban és ne a Store-ban... -
patrikhun97 #5405 Az ilyen vélemények írásából arra következtetek, hogy te nem vagy más mint egy nyomorult (b'zi) fotelharcos.:D Egy jótanács kezdj egy kicsit élni a külvilágba. Ja és ha teheted (mivel tudom/juk a másságodat) menj el pasizni és a csajokat hagyjad ránk :D
Többieknek: Megnéztem és kell hozzá a rank... -
#5404 hogy lehet ilyen lenyiló üzeneteket írni? Látom, trendi nagyon -
#5403 ilyenkor nem számít a szint. Ha kihúzta egy vagy 7 napra akkor használhatja akkor is ha csak 1-es szintű -
#5402 jaj de szépen fogalmaztad meg , hogy Ő még ***** -
#5401 Lehet alacsony szintű vagy hozzá. -
patrikhun97 #5400 Van egy kérdésem ha dailydrawsban húztam egy fegyvert (7nap trial)akkor miért akarja azt, hogy unlockoljam? :/ -
#5399 Na ezek nekiálltak ápdételni rendesen. már három órája áll minden és twitteren írják hogy nem is akar működni... -
#5398 Ez úgy volt hogy folyamatosan irkálta ki hogy lekéselte Basti1551 nevű játékost több körön keresztül. a map amúgy Oman volt.
ja és amúgy csak 16393-ig számol, de azon felül is megkapod az XP-t -
#5397 ez jármű nélküli map-on volt ugye ?
én sem láttam még 156killt nem hogy 156/0-t de nekem volt már 16k egy kör alatt 44/0-s apacsolással ománon :D
ebben a játékban nem számít a k/d , ha nyer a csapatod akkor 80xp ha nem nyer akkor 30xp csak a foglalás ami ér valamit , meg az a körönkénti 2-3 tucat kilőtt jármű :DDD -
#5396 rosszul hitted
Egy jó tanács: Ne menj EA official play for free szerverre, mert az EA leszarja a csalókat nekik a pénz a lényeg, és hát ugye ők is fizetnek.
Ha csak teheted, menj pl 4netplayers.de szerverre, ott nem olyan gyakori a csalás... -
#5395 azt hittem, itt nincsen csalás. -
#5394 Deagle50-el Oman benzinkút melletti tereptárgy kilőtt BTR-től heccsát a hotel tetején a sniper-nek ... -
#5393 Engem sokkal jobban idegesít az hogy ugye vagyunk 16-an egy csapatban, ebből ketten-hárman megyünk és próbálunk valamit játszani a többi 14 meg vár a helikopterre. Na ezzel kéne valamit csinálni. 3 ötletem van:
-külön kaszt pilótának akinek nincs fegyvere
-csak max szinten lehessen repülni
-a helikopteres ölés ne adjon pontot(xp) -
patrikhun97 #5392 Magam sem tudom mire számítottam... De gondoltam van erre egy taktika... Am szerintem marha nagy szégyen a botok használata... -
#5391 Hát de most milyen választ vártál, mit lehetne velük csinálni? Vagy lelövöd, vagy megvárod míg valaki megteszi helyetted.
Egyébként ismer valaki egy Attila nevű játékost? PTE-n annyira pofátlanul túlzásba vitte az aimbotot, hogy hihetetlen. Oman-on a nagy daruról osztogatta a fejeseket egy alap pisztollyal.
Másnak is feltűnt... -
patrikhun97 #5390 Erre még nem is gondoltam... -.- -
#5389 Lelövöm... -
patrikhun97 #5388 Fuu nagyon utálom azokat a p*csöket akiket ki nem lehet robbantani a ''camp'' helyükről... Ki hogy oldja meg az ilyen noobokat? -
Amper92 #5387 http://www.youtube.com/watch?v=ZA8qS78y9Qw :D -
#5386 stílust nem lehet felvenni, az vagy van vagy nincs ... -
#5385 -
#5384 Nekem gond nélkül lejött, és kisebb a pingem, mint hagyományos szervereken
-
#5383 ja, beszabadul ide a dedó. A viccet félretéve, igyekszem felvenni a fórum stílusát, ez nem a Worldös fórum , nyilván, itt newman vagyok, az meg hazai pálya volt majd' két évig -
#5382 -
patrikhun97 #5381 Jé egy sunyi :D Egyre több worldos ember lesz itt :) -
#5380 már te is tolod :) , akkor nyilván felnézek én is majd :)) -
#5379 én terepjáróval hasítok. A társamat kinírták vagy leugrott (inkább kinyírták) és éppen jó döntést kellett hozni. Cserbenhagyásos gázolást csináltam -
patrikhun97 #5378 Tutu van szekrény elgázolásához közöd?:) -
#5377 Ne foglalkozzatok szekrénnyel, megkeseredett mert túl sokszor gázolták el tankkal a játékban. :DD -
patrikhun97 #5376 Amennyit szívtam a kliens letöltésével(legalább 20x szakadt meg:S) nem hiszem hogy kipróbálom, de ahogy esik úgy puffan :) Szekrény nem tudom milyen dedóról beszélsz :D -
#5375 5 training point = 200C (csak 10-et vehetsz)
2 credit-ért unlokolhatóak a shotgun-ok, 33C a két elsődleges fegyver.