6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • szekrény
    új célt találtam ki magamnak, összegyűjtök 90000 szürkepénzt és megveszem örökbe az mp5-öt, utána majd fel tudom használni a blekkdzsekken nyert tuning cuccokat és újra én leszek a király ...
  • szekrény
    bukásra van ítélve a mód, a konkveszt az konkveszt, teccik érteni ?
  • Ryder159
    Aki nem tudná mi az:

A Rush egy új játékmód amit BF:BC2 és BF3-ból már ismerhetünk. Lényege:
    -az egyik csapat a támadó, a másik a védő
    -A védő csapatnak van két M-COM (Military Communications) állomásuk amit védeni kell.
    -Ha ez a két M-COM megsemmisült akkor a védők csapata kap két másikat, és egy így folytatódik amíg el nem fogy az összes M-COM (6 van összesen)
    -A támadó csapatnak limitált számú ticketje (respawn-ja) van, a védőknek korlátlan, amíg a játék véget nem ér
    -Ahányszor sikeresen megsemmisül az M-COM, a támadók csapatának ticketjei "újratöltődnek"
    -Ha a védők addig tudják védeni a míg a támadók ticketjei elfogynak akkor ők nyertek

A teszt egyenlőre egy átalakított Sharqi pályán fut.

Remélem érthető a fordítás...
  • Ryder159
    PTE-n a Rush gamemode-t kaptuk tesztelésre, szóval hamarosan érkezik ez is...
  • szekrény
    most szólok Narxis óvónéninek tegyen itten rendet köztetek ...
  • Ryder159
    csak simán húzd rá az egyes slot-ra
  • patrikhun97
    Igen megvan és hogy rakjam fel a karakterhez? :D
  • Ryder159
    Látod? ez is csak Level 6-tól megvehető, mégis használom:

Úgyhogy Te valamit nagyon félrenéztél...
  • Ryder159
    tegnap kezdtem egy medic-et, és rögtön kihúztam egy napra az M249-et és használtam is. Keresd az Inventory-ban és ne a Store-ban...
  • patrikhun97
    Az ilyen vélemények írásából arra következtetek, hogy te nem vagy más mint egy nyomorult (b'zi) fotelharcos.:D Egy jótanács kezdj egy kicsit élni a külvilágba. Ja és ha teheted (mivel tudom/juk a másságodat) menj el pasizni és a csajokat hagyjad ránk :D
    Többieknek: Megnéztem és kell hozzá a rank...
  • tutuhawer #5404
    hogy lehet ilyen lenyiló üzeneteket írni? Látom, trendi nagyon
  • Ryder159
    ilyenkor nem számít a szint. Ha kihúzta egy vagy 7 napra akkor használhatja akkor is ha csak 1-es szintű
  • szekrény
    jaj de szépen fogalmaztad meg , hogy Ő még *****
  • Narxis
    Lehet alacsony szintű vagy hozzá.
  • patrikhun97
    Van egy kérdésem ha dailydrawsban húztam egy fegyvert (7nap trial)akkor miért akarja azt, hogy unlockoljam? :/
  • Ryder159
    Na ezek nekiálltak ápdételni rendesen. már három órája áll minden és twitteren írják hogy nem is akar működni...
  • Ryder159
    Ez úgy volt hogy folyamatosan irkálta ki hogy lekéselte Basti1551 nevű játékost több körön keresztül. a map amúgy Oman volt.
    ja és amúgy csak 16393-ig számol, de azon felül is megkapod az XP-t
  • szekrény
    ez jármű nélküli map-on volt ugye ?
    én sem láttam még 156killt nem hogy 156/0-t de nekem volt már 16k egy kör alatt 44/0-s apacsolással ománon :D
    ebben a játékban nem számít a k/d , ha nyer a csapatod akkor 80xp ha nem nyer akkor 30xp csak a foglalás ami ér valamit , meg az a körönkénti 2-3 tucat kilőtt jármű :DDD
  • Ryder159
    rosszul hitted

Egy jó tanács: Ne menj EA official play for free szerverre, mert az EA leszarja a csalókat nekik a pénz a lényeg, és hát ugye ők is fizetnek.
    Ha csak teheted, menj pl 4netplayers.de szerverre, ott nem olyan gyakori a csalás...
  • tutuhawer #5395
    azt hittem, itt nincsen csalás.
  • szekrény
    Deagle50-el Oman benzinkút melletti tereptárgy kilőtt BTR-től heccsát a hotel tetején a sniper-nek ...
  • Ryder159
    Engem sokkal jobban idegesít az hogy ugye vagyunk 16-an egy csapatban, ebből ketten-hárman megyünk és próbálunk valamit játszani a többi 14 meg vár a helikopterre. Na ezzel kéne valamit csinálni. 3 ötletem van:
    -külön kaszt pilótának akinek nincs fegyvere
    -csak max szinten lehessen repülni
    -a helikopteres ölés ne adjon pontot(xp)
  • patrikhun97
    Magam sem tudom mire számítottam... De gondoltam van erre egy taktika... Am szerintem marha nagy szégyen a botok használata...
  • Ryder159
    Hát de most milyen választ vártál, mit lehetne velük csinálni? Vagy lelövöd, vagy megvárod míg valaki megteszi helyetted.

Egyébként ismer valaki egy Attila nevű játékost? PTE-n annyira pofátlanul túlzásba vitte az aimbotot, hogy hihetetlen. Oman-on a nagy daruról osztogatta a fejeseket egy alap pisztollyal.

Másnak is feltűnt...
  • patrikhun97
    Erre még nem is gondoltam... -.-
  • Ryder159
    Lelövöm...
  • patrikhun97
    Fuu nagyon utálom azokat a p*csöket akiket ki nem lehet robbantani a ''camp'' helyükről... Ki hogy oldja meg az ilyen noobokat?
  • Amper92
    http://www.youtube.com/watch?v=ZA8qS78y9Qw :D
  • szekrény
    stílust nem lehet felvenni, az vagy van vagy nincs ...
  • SUNNY84HUN
  • Ryder159
    Nekem gond nélkül lejött, és kisebb a pingem, mint hagyományos szervereken
  • tutuhawer #5383
    ja, beszabadul ide a dedó. A viccet félretéve, igyekszem felvenni a fórum stílusát, ez nem a Worldös fórum , nyilván, itt newman vagyok, az meg hazai pálya volt majd' két évig
  • SUNNY84HUN
  • patrikhun97
    Jé egy sunyi :D Egyre több worldos ember lesz itt :)
  • SUNNY84HUN
    már te is tolod :) , akkor nyilván felnézek én is majd :))
  • tutuhawer #5379
    én terepjáróval hasítok. A társamat kinírták vagy leugrott (inkább kinyírták) és éppen jó döntést kellett hozni. Cserbenhagyásos gázolást csináltam
  • patrikhun97
    Tutu van szekrény elgázolásához közöd?:)
  • Narxis
    Ne foglalkozzatok szekrénnyel, megkeseredett mert túl sokszor gázolták el tankkal a játékban. :DD
  • patrikhun97
    Amennyit szívtam a kliens letöltésével(legalább 20x szakadt meg:S) nem hiszem hogy kipróbálom, de ahogy esik úgy puffan :) Szekrény nem tudom milyen dedóról beszélsz :D
  • Ryder159
    5 training point = 200C (csak 10-et vehetsz)
    2 credit-ért unlokolhatóak a shotgun-ok, 33C a két elsődleges fegyver.