6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Ryder159
    PTE= Public Test Environment

Egy új részletes statisztikát fognak bevezetni, amit most tesztelni lehet. Ehhez külön kliens van, és két szerver.

pte.battlefield.play4free.com
    külön be is kell regisztrálni...
  • patrikhun97
    (Mi az a PTE? :D)
  • szekrény
    nnna ránkszabadult a dedó :D
  • Ryder159
    Én most a PTE szervereken tolom, ott szinte ingyen van minden :D
    Gondolom nem marad meg, de jó móka...
  • patrikhun97
    Én szerintem megszivattam magam a reconnal :/ De majd belejövök :)
  • Narxis
    Engi
  • patrikhun97
    Igen elhiszem minden tiszteletem tied .Én már rákattintottam az uninstall gombra a worldnél... De mivel ez nem a worldos fórum ezért nem arra gondoltam... :)
    Ja és hogy ne csak offoljak: ki milyen karakter típússal van?
  • tutuhawer #5367
    én előbb kattintok az uninstall NFS Worldre, mint az earn boost gombra. Két év hűség után a játékidőm mellé kéne adni az Istent is, nehogy még majd reklámokra kattintgatok. Én vagyok a World, a játékos, 2 éve, valaki még több is, minden nap, multiplayer vagyok, és akkor nincs érte hála? Ez gáz, én pedig nem fogok a reklámokra klikkelni, az tuti
  • patrikhun97
    Ja akkor elnézést mester, pedig én ajánlanám neked mivel 800fund az alig 10 perc
  • tutuhawer #5365
    earn???? én azt nem csinálom Worldben se, inkább nékülözök, szerintem összekeversz engem valakivel
  • patrikhun97
    Van egy tanácsom Tutu tégy úgy mind a worldben: Earnfundolj (milyen furcsa a boost után:D) Ja és megvan a hiba forrása: csak sima pb hiba...
  • tutuhawer #5363
    nálam Ok a net és én is OK vagyok. Helikopterre akarok felszállni, azok mindig sokat tudnak lőni, talán előrelépek vele... de honnan szerváljak pénzt? Inkább XP-t kapok, mint lóvét, és a fegyverek marha drágák lesznek, ha megvan a szintem. Valamit rosszul csinálok szerintem
  • patrikhun97
    Ui.: Mi a teendő akkor ha folyamatosan levág?:/ Azt írja ki hogy valami nem stimmel a nettel pedig az rendesen megy?
  • patrikhun97
    Ahoj ahogy látom nem én vagyok itten az egyetlen NfS-ből átkóborolt játékos:D TheblackBoyka néven megtaláltok:D
  • Narxis
    Sztem úgy nem. :S Vagy csak a felét.
  • tutuhawer #5359
    az imént alt+f4-gyel kellett kilépnem, mert a LOADING screen megállt. így is elszámolja a pénzt és az XP-t is?
  • Narxis
    üdv köztünk :DDD
  • tutuhawer #5357
    Szevasztok, tegnap letöltöttem a játékot és belevágtam. minden nap be-belépek és próbálok fejlődni. Need For Speedből jövök, úgyhogy az autókkal jól bánok, már el is ütöttem valakit - ha már lelőni nem tudtam...
  • Ryder159
    nekem a keresőben is 999+-t ír
  • szekrény
    frissítetem, most meg elszállt a pingem, a szerverkeresőben 30-50-ig mutatja a pingeket, de játékban !ping = 150+ ...
  • Ryder159
    De akkor is kapok 25 felett...
    (mától 30 a Max szint)
  • Narxis
    Frissítsd a Punkbustert te ratyi. :D
  • szekrény
    gondolom a handshaking az ismerős neked, hisz számodra teljes mértékben kimeríti a szexualitás fogalmát
  • szekrény
  • Narxis
    Aktiválódott az Anti-gay védelem.
  • szekrény
    nekem most rossz a játékprogi, azt írja , hooogy.... igazából nem tudom mit ír ki de a troyan és a PB.exe szerepel benne
  • Ryder159
    Szomorú. De az EA sem kap tőlem egy fillért sem többet...
  • szekrény
    nem kapol...
  • Ryder159
    Ha elérem a level 25-öt, utána még kapok training pontokat?
  • szekrény
    M60
  • szekrény
    igen muszi volt misszire válcsizni mert már nem bíod sokáig négykézláb
  • Narxis
    De neked már a misszionárius póz is működött nagyon régóta.
  • yossarian14
    Rég játszottam már. A dokiknak mi manapság a legjobb fegyverük (szekrény kedvéért hozzáteszem) a játékban?
  • szekrény
    hol élszte nyegleó, battlefieldbe , már 2005-óta, delfinezés van mert nekünk azt is támogassa a grafikaji motor, ezt akármelyik jutyub linken lecsekkolhatod, már mint magát az aminációt ...
  • MATYUSA
    ja csak counter strike be mész egy paintball szerverre akkor ott van bunny (nagyon nehéz)
  • KaBuTo666
    Hol van nyúl? Lelehet lőni vagy védett faj?
  • Narxis
    bunny? az meg mi?:D nyúl? :D
  • MATYUSA
    am meg ebbe a játékban van bunny mert én ugy látom hogy van benne de persze a sok counter strike után már minden bunny
  • Narxis
    szokott lenni
  • MATYUSA
    oké és amúgy itt szokott lenni code mert amint látom be tudok lépni a BFH-s cuccomal
    kipróbáltam