Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
nnna megnyertem a koponyás <#bdead> maszkot , innentõl kezdve semmi esélyetek <#vigyor1>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
az miért van hiogy egyszer van mozgo kamera külsõnézetbõl míg máskor meg nincsen zóugyanazon a szerveren egy körön belül ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Narxis
looooooool kcsg :D csak a példádra reflektáltam<#mf1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szekrény
ha neked 125ft-ot érnek a tojikáid akkor nem nagyon lehetsz velük megelégedve ... <#hehe>

Narxis
Akarod mondani 125Ft. :P

Nem láttál még kocka tojást? Én arra értettem te pff.
szekrény
ha a tojás a téma ne OFF-olj kockával :P

Pff kockák...
szekrény
a normál méretûeknek tényleg felment az áruk, de amik neked vannak fürjtojásaid, azok maradtak 25Ft ... <#hehe>

Narxis
Hát igen, drága manapság a tojás.

szekrény
63ft-ért vettem tegnap tojást ergó 1260ft kg-ja így drágább mint a vákuumos sertésalapú fos füstölt termékek ...

Narxis
Most még csak húshagyó vasárnap van, ilyenkor az a szokás, hogy az emberek otthon maradnak és emésztik a fõtt tojást és kolbászt. :D Locsolkodó hétfõn kell kimozdulni. :D

szekrény
há-hááá, most kiugrasztottam a nyulat a bokorból egész húsvétkor itt rohadtál az ezsgén ... <#mf1>

Narxis
"császtok, szekrény vagyok és azt hittem, hogy Qrva jól nyomtam P4F-ben a játékot de igazából nem, remélem BF3-ban nem leszek nagyon béna"

szekrény
aki Qrva jól nyomja P4F-t (mint pl. Én) az hogy mutatkozna be elsõ BF3 szerveres fellépésén ?!

:DDDD
koschwarz
Na hozom is a gyógyszerét.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
Jaja, most már be kéne fenyíteni. :D

koschwarz
Egy hétig nem figyelek szekrényre, és máris elszabadult a kedvenc esõemberünk :)

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
Még az is nagyobb mint a tied te noob.<#hehe>

szekrény
nekem 38-as a legkisebb ping, de igazából ebben a fórumban a legkisebb dolog ami elhangzott az Narxis gatyájában van ...

Nekem is ez a problémám a server browserben minden szerverhez 999+ ot ír a pingnek, még akkor is ha kikapcsolom a tûzfalat:(
Narxis
Szüneteltetted és akkor se mutatta rendesen a pinget? :S Akkor passz, talán router blokkolja.

Lui76
WinXp tûzafalát kikapcsoltam + avast volt neki fent ,azt szüneteltettem is addig próbaképp.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Narxis
Tûzfal blokkolja. Milyen tûzfalad van?

Lui76
Öcsém laptopjára is fel raktuk a bfp4f-t , a konfig a szükséges alsó határát súrólja , de ez nem lenne ok rá, hogy a server browserben mindent 999-es pingre írjon !A speedtest serint 36ms a ping egyébként , és a hálózat többi gépe nem mutat ilyen értékeket.
Vmi ötlet?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Narxis
Na megszólalt az õsnoob.<#mf1>

és a klán mit takar ? hogy tudok majd a klán tagokkal játszani? vagy ez nem ezt a célt szolgálja csak fórum szerû?
hát amit most leírtál felét nem értettem de igyekszem majd a higgadtságra :)
szekrény
azért arra figyelmeztetlek, hogy a folyamatos fusztrációba is bele lehet rokkanni, elég csak megemlítenem a f*szláma Narxis-t vagy Koschwartz-ot aki szintén gyógyszeres kezelésre kényszerült a gyatra teljesítménye miatt ...

szekrény bejelöltelek ismerösnek a játékban :)
Értem akkor nem izgulok hogy hamar kivégezhetõ a game :)
szekrény
1-2 év és pluszos lehet a K/D-d, de ehhez nagyon sokat kell gyakorolni ...

meddig lehet fejlõdni szintben?
Rajta vagyok :)
szekrény
nem kell szerénykedned labrador sem jobb nálad csak õ alapította a klánt ami a labradoroknál inkább falkának nevezhetõ ... <#hehe>

Narxis
Fejlõdj csak ezerrel. :)

nem vok még magas szintû a játékban de szívesen játszanék magyarokkal :)
Narxis
szeva, helyes!

sziasztok jelentkeztem a klánba!!!
Narxis
Semmi baj, megbocsátunk mézárus. :DD

Valami problem van a szóhasználatommal? Szép változatosan tudom mívelni a magyar nyelvet na :DDD

Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA

Narxis
<#hehe>

szekrény
ha a mass effect-re gondolsz, azt nem szedte hanem töltötte ... <#hehe>

Narxis
Ne higgyé' me neki elnyomja az ítélõképességét a sok szteroid amit szed...

szekrény
kosvarc asztmonta szarabb mint ez és én hiszek nekije ...

Narxis
Jaja, összetettebb mint az "ingyenes" Pay2Win, szebb graffal és még így is több pálya van mint amennyit ez kapott a megjelenése óta. :P

szekrény
és ezért valaki fizet ?

csizihungary
9 alap pálya + 4 back to karkand
a 9 alap fele infantry

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

szekrény
a bf3-ban hány pálya van és abból mennyi infratyi ?