Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Jungle Camo Set, Uzi and XP-Boost (7-Days): 935N-HJQH-BKUT-EWHC
(expires 13th July 08:00 UTC - 100.000 usees only)
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
4YQS-2NCS-F9HB-W25E
M60 - 1 Day
CVCX-6XBJ-S8SA-HMM7
M4A1 - 1 Day
9BW5-52YQ-PE3Q-UM4C
M110 - 1 Day
H49F-CQ2J-E53A-YDCD
BFP4F 4th of july special !
Battlefield Heroes :
National Fireworks
FNJG-GGG2-PUL5-UWXL
Royal Fireworks
3CST-JZ8F-H6KU-SEAN
5 treasure chest keys
6CLX-YDC9-XWF7-PGPP
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Am. fasza ez az új felület, deagle-t meg kéne venni, csak melyik karimnak vegyem... hmm
45 évesen az unokád konfigjával májerkodol az aláírásodban 😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
felnéztem most a honlapra, és el is hánytam magam, hogy mennyi plusz szir-szar cuccot lehet azóta venni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
amúgy komolyra fordítva a szót gyakorlatilag megszûnt a deadscreen LOADING... lagggg , márcsak a léptek hangját kellene orvosolni, ugyan is nem hallhatóak medium sound beállításnál, nálatok ?
a címem [email protected]
A PB megbuktatta õket, ezáltal a GGC bann listájára felkerülnek.
GGC banlist
Azokról a szerverekrõl, amelyet a GGC ellenõriz automatikusan kirugdossák õket (Guid alapján beazonosítják), a többin viszont vígan játszhatnak egy újabb privát hekkel.
Általában a többség egyszerûen új playert csinál (ami új Guid-ot kap), és találkozol vele újra, csak nem tudsz róla.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ezt kifejthetnéd bõvebben.
Az EA játékaiban még a cheater felhasználó nevét sem tilthatják le, mert az jogsértõ és perelhetõ.
Ha lenne valamilyen bann (felhasználói név tiltás, IP, cookie figyelõ), akkor nem lenne szükség GGC-Stream-re sem.
Ezt csak úgy írtam, ne marj belém. 😊
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
BFP4F: Yossarian23
mert ha igen , akkor hardwerbann (arról az alaplapról már nem tudsz játszani azzal a játékkal)
ha nem CSÍTELTÉL ?
akkor csak megszakadt egy pillanatra a net frissítéskor és hibásan peccelte magát, amihez teljesen felesleges volt törcsizned a gammát, elég lett volna LOGOUT,RELOGIN,REFRESH hármast ebebn a sorrendben ...
segicsen valaki
BFP4F: Yossarian23
Sejtettem, hogy engem nem érint (nem hinném, hogy a színezése miatt sokkal eredményesebben lehetne használni).<#smile>#smile>
skatebab
3374 funds, a játékon belül meg 1499-rt árulják. <#idiota>#idiota><#help>#help>
Ez az akkkcijó mirõl szól?
ti szoktatok nyávogni cseten hogy a sznájper nem sebzi a tankot 😄