6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Gyuszopapa #5574 Sajnos nem legális,példáúl a Steam-nél Ban jár érte ha VPN-ezel és úgy trükközöl. -
#5573 Pedig így van, nem legális. :) -
patrikhun97 #5572 Igen ezt kifelejtettem TELJESEN LEGÁLIS. Szóval ne higgy Narxisnak megint elütötte egy tank :DD. De most medikkel kapcsolatos kérdésem van: Milyen szettet érdemes nekik venni? A karkand szetjében mennyire jók vagy nem jók a cuccok... Köszi a választ! :DD -
#5571 Az 5000-es jobban megéri, jobbak a tartozékok... -
gidromark #5570 Hát nekem csak reconnak kéne a 9800 foundos szett és elég lenne annyi nekem mivel másra nem igen költenék. -
#5569 Az EA accountod bannolhatják. -
gidromark #5568 Köszi szépen ! Megpróbálom remélem nem rontom el . Amugy ez ilyen full legális found szerzés és nem járhat érte semmi ? -
patrikhun97 #5567 Ezek után felmész a p4f vásárlói szekciójába és ott találsz egy olyan gombot, hogy earn funds. Ennyi az egész naponta akár 3-4000 fund is lehetséges :D -
patrikhun97 #5566 1. Incloak-ra fel kell
menni.
2. Találsz olyat, hogy FREE
TRIAL, katt rá a Try for
free! gombra.
3. Írd be az e-mail címet.
(Csak egyszer engedi az e-
mail címet és az IP címet,
modemes netkapcsolatnál
csak újra fel kell
csatlakozni, minden más
esetben Hide My Ass
oldalról fel tudsz lépni és
az e-mail-nél előnyös
használni a 10 Minutes
Mail-t. [10 percig egy fiktív
e-mail címed lesz.])
4. Megvárod, amíg megjön
az e-mail, benne egy 6
számjegyű kóddal.
5. Utána keresel a
főoldalon egy VPN nevű
linket, katt rá.
6. "Get the VPN access"
résznél a "Your access
code" rublikába beírod ezt
a 6 számjegyű kódot.
7. Előjön egy kis ablak. Itt
nem kell piszkálni a
bejelölt dolgokat. (De
például ha nem Windows
alatt csinálod, azért
ellenőrizd az operációs
rendszerre vonatkozó
dolgokat.) Folyamatosan
next-ezel, majd
"Download
config".
8. Letöltöd.
9. Kell egy OpenVPN
nevezetű program, a
Google segítségedre lesz.
Feltelepíted.
10. Kicsomagolod a
letöltött fájlt, a
kicsomagolt mappában
lesz egy "config" nevezetű
mappa, amit szőröstül-
bőröstül átmásolod az
OpenVPN mappájában,
ami Windows alatt a
Program Files mappában
van. Írd felül az ott
található "config"
nevezetű
mappát.
11. Nyisd meg az
OpenVPN
programot ÚGY HOGY
"FUTTATÁS
RENDSZERGAZDAKÉNT",
amit a jobb gomb
megnyomásával érünk el.
(FIGYELEM! Ha nem
rendszergazdaként indítod
el, nem fog megváltozni
az
IP címed!)
12. Lent az óra mellett
megjelenik egy piros
számítógép ikon. Jobb
klikk
és előugrik a lehetséges
országok listája. Amelyiket
kiválasztod, rámész, előjön
egy kis ablak és
"Connect".
Ha bontani akarod, úgy
mint az előbb, csak a
"Disconnect"-re katt.
Ez a módszer a fájl
letöltésétől számított 24
órán belül használható.
Mindennap újra le kell
játszani ezt a műveletsort
(nyilván nem kell letölteni
az OpenVPN-t), de ha
begyakorolja az ember,
nevetve megcsinálja 5
percen belül.
A következő országokra
tudsz csatlakozni: osztrák,
juharfa, cseh, észt, finnek,
francok, friccek, húzott
szeműek, hunok, indonéz,
pizzazabálók, lett,
benelux-
ok belgium kivételével,
legdélibb embertársaink,
lengyel,
parancsolj:D
-
gidromark #5565 Sziasztok! Nemrég kezdtem a játékot és alap fegyókkal nem nagyon megy . Ha lehetséges meg tudnátok velem osztani az ingyen founds titkát ? -
Zahi #5564 Kreftan set-ben benne van a Desert, csak az 10 ezerbe van :D Az picit sok most nekem, elégedett vagyok ezzel a cuccal, pihenek picit..Elfáradtam a Found-olásban :D -
Zahi #5563 JA, ha elkopik, akkor kidobom..:D Hát Deagle sztem a legerősebb, az néz ki a legjobbnak, csak drága mulatság még :D :D -
patrikhun97 #5562 Egyelőre? :D Az mi majd holnap kidobod? ;) Most supply droppon gondolkodtam el nagyon de nem tudom, hogy megéri-e egyáltalán... -
Zahi #5561 Nekm a set-ben(Karkand) jó kis stuki(Elit's MP-443) volt, egylőre megteszi :D Tetszik, mert nagy a tűzgyorsasága,jó pontos, erős, meg van hozzá lőszer RENDESEN!!!19/5, azaz: 95 skuló..:D -
patrikhun97 #5560 Am milyen néven vagy elérhető játékban mert az biztos, hogy nem fórumos néven :D -
patrikhun97 #5559 Végre :D. Már csak egy jó pisztolyt kéne vennem és frankó lesz a sniperes karim. :D Ahoz van valami tanácsotok? -
#5558 Aha :D -
patrikhun97 #5557 És már elhiszed a sponsorpayt? :D -
patrikhun97 #5556 Igen arról el is feledkeztem :D Ja és mássz be valami észrevehetetlen helyre ; D -
#5555 Rögtön a wallhack után bekapcsolom... ; ) -
patrikhun97 #5554 Hu de nagy a szája valakinek... De az aimbotodat ne felejtsd el bekapcsolni ; ) -
#5553 Majd alázlak aztán megutálod. -
patrikhun97 #5552 Egyre jobban kezdem megszeretni ezt az M95-öt Nagyon imádom mindenkinek ajánlom figelmébe ;) -
patrikhun97 #5551 Igen rendben van a Net és a gép is:/ Majd később még megpróbálom... -
Zahi #5550 Fogod és dobod? Mekkora kép?..Bár sztem nem attól függ, Én bármekkorát bedobok max 2 mp..Neted, géped rendben van? Nem értem, miért lassú neked..? Pörög, mint a szél pedig!!! -
patrikhun97 #5549 XD Mondom velem van a baj engem nem szeretnek ezek az oldalak :D -
Zahi #5548 Akkor valami nem kóser, nálam egy pillanat :D -
Zahi #5547 Ballistic Rangeace!! Csak az tud Zoomot(LvL24) Legalább is a leírás alapján:"Varialable zoom scope" -
patrikhun97 #5546 Ez csúnya volt Schwarzenegger:D Zahi mennyi időt kell várni a Dropmocksnál a mentéssel? Már 10 perce csak menti a képeket XD :D -
Zahi #5545 Mert csak a Sci-Fi-ben lehet Zoomolni? Elméletileg lehet valamelyik ittenivel is, meg is nézem, melyik az..?.. -
#5544 nem lehet zúmolni. ez nem egy sci-fi lövölde... -
patrikhun97 #5543 :( Fenébe... De olyan jó móka lett volna:D -
Zahi #5542 Ahhoz sztm olyan "kukker" kell, amivel lehet, nem?zek az alpok nem tudnak Zoomolni..Legalábbis sztem. Nem láttam a leírásban. -
patrikhun97 #5541 Baszod XD Azt hittem csak tölt XD De akkor ez az én átkom :D -
patrikhun97 #5540 Van egy kis különbség :D. Majd akkor én is rakok fel képet a Ryder szerinti legjobb M95-ről
De a zoomolásra még mindig nem jöttem rá :/ -
Zahi #5539 Hja és a linken csak üres képernyő van!! :D -
Zahi #5538 Amúgy az ablak alján középen(Ahova írsz) URL beszúrása..Én is előbb vettem észre!! -
Zahi #5537 Katt a linkre, nézd meg képeket :D Ja és ha már ott vagy, hasonlítsd össze az utolsó, meg az utolsó előtti képet!! Kis különbség az M24-en Az amúgy is Very High Accuracy-hoz még +4, meg +3!! -
patrikhun97 #5536 Akkor itt van egy a kifizetésből is. Ezek után csak Absolute Vodkát fogok inni :DD
http://www.dropmocks.com/mBmYP3 -
patrikhun97 #5535 Várj mik vannak a Karkand setbe? :D Mármint a sniperhez:D