Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy tanácsom Tutu tégy úgy mind a worldben: Earnfundolj (milyen furcsa a boost után:D) Ja és megvan a hiba forrása: csak sima pb hiba...

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

tutuhawer
nálam Ok a net és én is OK vagyok. Helikopterre akarok felszállni, azok mindig sokat tudnak lõni, talán elõrelépek vele... de honnan szerváljak pénzt? Inkább XP-t kapok, mint lóvét, és a fegyverek marha drágák lesznek, ha megvan a szintem. Valamit rosszul csinálok szerintem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ui.: Mi a teendõ akkor ha folyamatosan levág?:/ Azt írja ki hogy valami nem stimmel a nettel pedig az rendesen megy?

Ahoj ahogy látom nem én vagyok itten az egyetlen NfS-bõl átkóborolt játékos:D TheblackBoyka néven megtaláltok:D

Narxis
Sztem úgy nem. :S Vagy csak a felét.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tutuhawer
az imént alt+f4-gyel kellett kilépnem, mert a LOADING screen megállt. így is elszámolja a pénzt és az XP-t is?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Narxis
üdv köztünk :DDD

tutuhawer
Szevasztok, tegnap letöltöttem a játékot és belevágtam. minden nap be-belépek és próbálok fejlõdni. Need For Speedbõl jövök, úgyhogy az autókkal jól bánok, már el is ütöttem valakit - ha már lelõni nem tudtam... <#nevetes1>

Ryder159
nekem a keresõben is 999+-t ír

szekrény
frissítetem, most meg elszállt a pingem, a szerverkeresõben 30-50-ig mutatja a pingeket, de játékban !ping = 150+ ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Ryder159
De akkor is kapok 25 felett...<#mf1>
(mától 30 a Max szint)

Narxis
Frissítsd a Punkbustert te ratyi. :D

szekrény
gondolom a handshaking az ismerõs neked, hisz számodra teljes mértékben kimeríti a szexualitás fogalmát <#mf1>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény

Narxis
Aktiválódott az Anti-gay védelem.<#hehe>

szekrény
nekem most rossz a játékprogi, azt írja , hooogy.... igazából nem tudom mit ír ki de a troyan és a PB.exe szerepel benne <#hehe>

Ryder159
Szomorú. De az EA sem kap tõlem egy fillért sem többet...<#mf1>

szekrény
nem kapol...

Ryder159
Ha elérem a level 25-öt, utána még kapok training pontokat?<#fejvakaras>

szekrény
M60

szekrény
igen muszi volt misszire válcsizni mert már nem bíod sokáig négykézláb <#hehe>

Narxis
De neked már a misszionárius póz is mûködött nagyon régóta.<#eplus2>

Rég játszottam már. A dokiknak mi manapság a legjobb fegyverük (szekrény kedvéért hozzáteszem) a játékban?

BFP4F: Yossarian23

szekrény
hol élszte nyegleó, battlefieldbe , már 2005-óta, delfinezés van mert nekünk azt is támogassa a grafikaji motor, ezt akármelyik jutyub linken lecsekkolhatod, már mint magát az aminációt ...

ja csak counter strike be mész egy paintball szerverre akkor ott van bunny (nagyon nehéz)
Hol van nyúl? Lelehet lõni vagy védett faj?
Narxis
bunny? az meg mi?:D nyúl? :D

am meg ebbe a játékban van bunny mert én ugy látom hogy van benne de persze a sok counter strike után már minden bunny
Narxis
szokott lenni

oké és amúgy itt szokott lenni code mert amint látom be tudok lépni a BFH-s cuccomal
kipróbáltam
Narxis
játszok Matyi :D

narxis te itt is játszól
???
szekrény
ne beszéljél mellé konkrét férfiról van szó és megalázó volt rám nézve az amit azzal az ügyetlen száddal mûveltél *****-ás gyanánt :D

Narxis
Ez ellent mond annak, hogy különbözõ férfiakkal már megaláztad magad fizetségért.<#hehe>

SUNNY84HUN
<#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

szekrény
simán alázok bárkit fizetség nélkül ... <#unalmas>

Narxis
Jól teszed.

Na akkor letöltöm és kipróbálom.

Narxis
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Még mindig játszhatatlan a játék ha nemvagy fizetõs balfasz?

SUNNY84HUN
én kaptam valami ak -t örökbe , azzal is fura volt <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

szekrény
ne a pontokat számolgassad more, hanem éreszd a fillinget :D

Narxis
omg

Ryder159
b@ssza meg, eddig soha nem mentem shotgunal, de ezek után nem is fogok. 19 ölésért kaptam 970 pontot.<#banplz>

szekrény
assault
combatshotgun
schrankHUNGARY in the house

Alien69
Nonono, ez nem így van ám. Menj Light tankkal, ott ilyen gondod NEM lesz! <#eplus2>

Narxis
Sztem simán unalmas, legalábbis amíg nincs normális tankod. Lassan megy, lassan céloz, lassan lõ stb.

szekrény
gyanús is volt hogy az 50 feletti ismerõs is tud vele játszani, gondolom ilyen arcade kategória, legalább is a külsõnézetes gameplay erre utal ...

Narxis
Nem rossz, de nem ilyen kázsuál tankozás van benne mint ebben. :D

szekrény
ez a vördoftenksz milyen, van olyan jó mint ez ?