6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
patrikhun97 #5654 Fak ye :D 2500-as vásárlásért 5ropi fundot írtak jóvá -
#5653 Jaja nagy lett a kutyulás az biztos :) -
tomonor #5652 Nem törölsz, fizetsz. Fizetsz új katonáért. -
patrikhun97 #5651 Szopjanak kaktuszt az adminok... Kicentizték azt, hogy meddigre jön össze az Sks akciós ára mire összejött már nem volt akciós :((( -
patrikhun97 #5650 Sajnos nincs ilyen funkció! -
Zahi #5649 Én sem találtam ilyen funkciót...Bár nagyon nem kerestem!! -
Zahi #5648 Igen ez lehet a bűnös! :D a két program(A drivered, meg a játék) ütötte egymást, hogy úgy mondjam :D mindkettő egyszerre akarta állítani a képarányt :D Ami sztem a játékban maximálva van...nem tudom másnak van-e nagyobb 1280-nál..? Nekem az a max.(a kártyám tud többet is)tehát nálad ez is lehetett a bibi.1920-as felbontást sztem nem tud a game, az asztalod meg annyin van.A Driver próbálta tartani a méretet, de a game is..:D Pofozkodás lett belőle :D :D -
titokminiszter #5647 Próbaként csináltam egy második katonát, de rájöttem, hogy inkább egy másik típust szeretnék 2. embernek.
Kérdés: hol tudom törölni?
Nézegettem mindenfele, de a vaksi szememmel nem találom! :( -
#5646 A Settings menüben van egy Start in fullscreen gomb, ott lehet állítani a teljes képernyőt... -
#5645 GPU méretezés engedélyezése
Ez volt a ludas, ezt bepipáltam hogy teljes lehessen a kép mert előtte méretezési gondok voltak, nem tudott a gép teljes képet adni játék alatt. Most raktam össze a számítógépet 1 napja és most üzemelem be. A Battlefield nem örül ha ez be van kapcsolva nem tudom miért. Ki-be ki-be kapcsolgattam próbálgattam ezt meg azt és érdekes magától minden rendbe jött. Erre a GPU méretezés engedélyezésére már nincs szükség nincs bepipálva mert valamiért már nélküle is teljes képernyő van játék alatt... nem tudom mi történhetett... -
patrikhun97 #5644 Fail mert benne van a Chrome marketben . Nekem ilyenkor a teljes reinstall működött... :/ De ha neked nem akkor passz... Ha Win7 van neked is akkor próbáld a vezérlőpult->programok módosítása/eltávolítása menüpontban eltávolítani így nagyobb eséllyel tünteti el a dolgokat. -
Zahi #5643 Nekem csak Chrome van :D
-
Gabor113 #5642 Szerintem előbb próbáld ki más böngészőven, nem vagyok benne biztos, hogy a chrome-t támogatja. -
Zahi #5641 Másképp adom a linket :D :D
Ez
Vagy ez -
Zahi #5640 Az hogy lehet, hogy nem engedi letölteni? Belépsz az Accodra, katt a PLAY gombra...Letölti, ha nincs fent!De előbb takarits a gépen, ellenőrizd a drivereket..Ilyet akkor ír ki , ha a Vírus irtó beleszól, vagy hiányzik valami Driver. Nekem más játékkal volt már ilyen. Uninstall minden, Virus kikapcs, takarit!!Ha nincs programod, ajánlok egy remek darabot:http://www.bluesprig.com/jetclean.html
vagy egy másik:http://www.wisecleaner.com/wisecare365.html
Ezek valamelyikével Takarits!!!
Driver frissités!(video,audio etc...)
Install!(Game)
Engedd át a tűzfalon
Ezután mennie kell! Ha nem szólj :D -
#5639 Ezt írja ki!!! -
#5638 Tud valaki segíteni? Windows hiba miatt nem enged játszani a play for freeben és letöröltem minden file-t a gépen de a weboldal nem egedi a játékot újra letölteni. Új profilt is csináltam de az se segít... -
#5637 Sorry, your code has expired. -
titokminiszter #5636 Első sorban általánosságban kérdeztem, hogy ez használható dolog-e.
Azért itt van néhány példa:
CYXE-28RM-4QLE-XRVX - pp19 - Smg
4XTF-GTLX-G7L3-6NAD - F2000 1 day
ESRD-KMEZ-VNXU-69RY - 3 Day Xp Boost
Engineer:98WB-HJ5C-XX7Z-DPNG
Recon: 87SN-BBCG-3L6S-EZKY -
tomonor #5635 Ezt csak akkor tudjuk megválaszolni, ha belinkeled őket. -
titokminiszter #5634 Neten találtam Redeem kódokat. Próbált már vki ilyet? Működnek? Ez nem számít csalásnak? Nem merem csak úgy kipróbálni.(Igaz, más mmo-knál hivatalosan kiadnak ilyeneket.) -
patrikhun97 #5633 Nekem is 1Giga ram van Win7 32bittel és semmi fagyás (na jó néhe egy-egy kicsi de nem zavaró). Összegezve vagy dobjon rá Xp-t vagy 32bites Win7-et :D -
Zahi #5632 Sztema azt a Win 7 64 bit-et szedd le, mert marha keves hozzá minden!! ilyen vasra tegyél fel XP-t! Ez csak jó tanács...Még a proci, meg a kártya el is menne, de az OS-nek nagyon kevés az 1 gigaRam!!! XP-n nem lesz semmi baja a játéknak, ha megfelelő Driverek telepítve lesznek..Win 7-nek 2 Gram kell min!! Pláne a 64 bitesnek..Nem a játékkal van baj :D Az OP rendszered nem müxik megfelelően a kevés memória miatt.. Alap vetően "magában",(játék nélkül) El ballag, de egy picit memória igényesebb alkalmazással(nm feltétlen játék, bármilyen szoftver)szét esik a kép...Lelassul, lefagy..etc...2 lehetőséged van: Vagy XP, vagy memória plusszba! És "Voala"! -
Szapka99 #5631 A képet nem engedte fel.Amúgy már reinstaláltam -
patrikhun97 #5630 Passz nekem kisebb a gép konfigurációja és semmi bug... A képet meg asszem nem látom :). De azt ugye tudod, hogy egy reinstall csodákra képes :D.
Ui: narxis nem nem dobott még le de nem csodálnám mivel a medic rushoz 23*változtattam meg az Ip címem egy óra alatt :DD -
Szapka99 #5629 Pl ez -
Szapka99 #5628 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy én tegnap előtt szedtem le a Battlefield play 4 free játékot és amikor belépek a játék-ba akkor hihetetlen sok bug lép fel a játékban pl:átlátok a falon,sötét négyzetek vannak a talajon,elvannak torzúlva az emberek stb.Ha kell feltudok tölteni képet milyen a játék.
Gépigényem:512 mb grapich,2.4 ghc dualcore 2 proci,1024 mb ram,Windows 7 64 bit. -
#5627 Csak poénkodok. :D Ledobtak a sponsorpay-ről? :O -
patrikhun97 #5626 Nee Narxis ne könyörülj nem a reconnak vettem szettet és amúgyis utolsó esélyem volt a sponsor paynél is onnan is ledobtak :( :) Meg amúgyis a medicemnek vettem volna meg az utolsó szettet:D. De ez most már bevan biztosítva :) -
#5625 Neeeem, nem szerezhetsz szetteket illegális módon! Sajnálom de ezt jelentenünk kell. :( -
patrikhun97 #5624 Egy újabb szett került megvételre :D Legális vagy illegális leszarom de megvan :D Ne Sunyi neee :( -
#5623 túl öreg vagyok már ott és kell a veterán erősítés :D , ám mostanában előkaptam a bf2 -t eléggé megkoptak a csíterek ott így online eléggé jó meccseket megyünk ;) -
#5622 Akkor megvan a megoldás, töröld az nfs-t. :D -
#5621 jah :D , az nfs world meg leöregít :)) -
#5620 Ez a játék fiatalon tart! :D -
#5619 öregszünk -
#5618 Ez elég nagy baj... -
#5617 kezdeti lelkesedésnek vége lett :S , már alig alig vagyok -
patrikhun97 #5616 Persze de osztoznunk kell a poszton :D -
BoscoBaracus #5615 Üdv mindenki!Tegnap már írtam volna,de 1nap limit...No de mind1.Szoktatok csoportosan összejönni 1-2 game-re? Ha igen és lenne kedvetek bevenni egy újonc golyófogót,akkor szívesen jelentkeznék a posztra! :) BaracusBadboy néven megtaláltok! :)