6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • patrikhun97
    Így név nélkül biztos nem :P
  • Narxis
    Alázzuk szokás szerint. :D
  • patrikhun97
    Rendben addoljátok Hungarianstorm11-et és meglátjuk mit fogtok kezdeni az Engimmel :P :D
  • BoscoBaracus
    Patrik inkább gyere fel most azt próbálj meg engem fingatni... :D
  • Zahi
    Patrik: Az M24 könnyebb, gyorsabb, jobb a scope-ja, több lőszer van hozzá! Nekem legalább is jobb. Azt nem mondtam, hogy M95 rossz!!Csak lassú,szar a Scope-ja,kevés lőszer van hozzá.Alapból. Egyébként b..tt erős.
    Az a qrva napi deal!!! Mindig "mellényit" nekem, sose ad Permanent GOL-t!!!Minden nap nyitogatom, de értelmes dolgot nem adott semmit!!1 napra adogat mellényt, sipkát..Ilyen hülyeségeket.
    Abba az "megfingatás"-ba azért Én is beleszólok majd, ha nem baj!! Narxis játék-beli neve engem is érdekelne!! :D

Gergő köszi a kódot!!!(M83A3)Isten vagy

Tomonor Én keresgélem, mint állat, de semmi kódot nem kaptam..Tulajdonképp még Email-t sem :D :D
  • Narxis
    yeeeee,thx
  • tomonor
    Jött ilyen 1000 Funds kódos emailem P4F-től. Csekkoljátok az emaileteket, talán ti is kaptatok.
  • Gergo731114
    Sziasztok!
    Tudjátok:

Xp Boost 1 nap EAK9-QA54-ABP5-8HDN
    G53 (Engineer) - HU9A-5BVF-MZSW-AH3H
    M83A3 (Recon) - BAD4-Q4GS-S29B-GYJ4

Hajrá!
  • Narxis
    Nem is kell tudnod, én leszek az aki folyamatosan megöl Omanon vagy Dragon Valley-n. :D
  • patrikhun97
    Várom a találkozásunkat Narxis :P Eddig jó pár 20 feletti magyarral volt dolgom de sikerült őket is megfingatni, szóval te se lehetsz nagy kihívás :D De a nevedet még most se tudom XD
  • Narxis
    Neked a perceid vannak megszámlálva...:D
  • patrikhun97
    Az életetek a kezünkben van :D. De mostanság jobb szeretek reconozni :). Nem tudom, hogy mit szeretsz a M24-en Zahi de én elkövettem azt a hibát, hogy megvettem. Szerintem jobb az M95 :) bár én inkább Stand-on(vagy off :))(gyengébbeknek: háztetőn, darun, dombon, tornyon ácsorgó köcsög aki mindig headshotot oszt :P) vagy pedig Saigazó köcsög vagyok :D
  • BoscoBaracus
    Meg szidni is lehet őket(titeket) rendesen,mikor lelőnek/felrobbansz az meg ott áll melletted azt baszik rád....Amúgy én már megbánt sokszor,hogy nem orvosként kezdtem + a másik szabad karaktert elbasztam mesterlövészre... :)
  • patrikhun97
    A PKP már benn van a pisztoly az engem is érdekelne Amúgy 2 hét után visszatérek az aktív játékosok körébe :D
    Az újra élesztés pedig rohadt nagy segítség mivel ahogy koschwarz írta nem romlik a srác stattja :) Én rengetek szép üzenetet kapok akkor mikor 8-10-szer élesztek újra valakit 1 percen belül :D
  • mitaraczu
    mikor fog vajon jönni az új LMG pkp pecheneg és lesz vmilyen shotgun mk3a1 meg pisztoly 93r ismk3a1, 93r
  • koschwarz
    nem kap death pontot, és a ticket sem csökken, úgyhogy élesszed a népet csak serényen.
  • titokminiszter
    Ha vkit újraélesztek, akkor annak a k/d statja módosul? Vagy csak össz-vissz annyit segítek rajta, h nem kell órákig gyalogolni a spawnpontról, s esetleg pár másodperccel hamarabb csatába állhat?
  • mitaraczu
    hát gondolom régebben már megvette
  • HK416
    Köszi, és még annyi, hogy annak aki lelőtt ma vele, honnan volt 416-ja?
  • mitaraczu
    Olof's Recon devset
  • mitaraczu
    hasonlóan ehhez a szethez : http://adf.ly/Ff0Jh
  • mitaraczu
    annyit tudok hogy vmi Storage-be mentek, vagyis nem elérhetőek már vásárlásra
  • HK416
    Helló!
    4 hónapig nem ment a p4f-m, most ez a probléma megoldódott. Viszont a fegyverek közt nincs a 416 Carabine. Azt gondoltam már nincs a fegyver a játékban, de ma amikor játszottam, egy 416-ossal lőttek le! Nem tudjátok mit történhetett? Légyszi, ha van valami ötletetlek írjátok le! Előre is köszi: HK416
    U.I.: Van egy mesterlövészem is és ott az M110-ez nincs meg!
  • Zahi
    Utó-irat!! :D :D Elméletileg a GRO(Ghost Recon Online)is elfut rajta! Persze, ha Gamer gépet akarsz, akkor nem ez lesz az! :D Játékokhoz szerencsésebb és olcsóbb az AMD proci!(ugyanazért az árért nagyobb teljesítményt kapsz AMD-ben, mint Intelben!)Ha game, akkor AMD..Ha Grafika: Machintosh! egyéb esetben jó az Intel :D
  • Zahi
    robo-val annyiban értek egyet, hogy elméletileg az integrált VGA nem túl szerencsés..:D Persze ez csak az ALAPLAPI VGA-ra érvényes!! Ebben az esetben azonban kivétel van!Itt már a Proci tartalmazza a VGA-t!!!(alap 650 Mhz)Nem csak BF, sok más is simán elszalad rajta!!! Ne tévesszen meg az órajele a procinak! elég erős sok más alkalmazáshoz is!!!(intel Celeron B820)
  • RoboKutya78
    nm
  • patrikhun97
    Köszönöm a tanácsaidat robo! :)
  • RoboKutya78
    egyrészt azért mondom hogy ne integrált legyen mert: a hűtés a rendszerben ilyenkor úgy tudom a kártyán pluszban lesz egy venti illetve nem az alapmemóriát zabálja a kártya hanem a sajátját.Ha gamer noti szerűséget szeretnél ezt vedd első feltételnek majd a szellőzést is figyeld milyen megoldása van illetve tápegység.
  • patrikhun97
    Köszi de nem nagyon értek hozzá elvileg Intel HD Graphics a Vga :). De ha az nem az akkor legalább ma is tanultam valamit :)
  • RoboKutya78
    A vga a lényeg ne integrált valami legyen benne
  • RoboKutya78
    Nekem van egy samsung r528 am elég komolyan lehet rajta pl need for speed hootprusitet tolni
    Bár 4 gb ram van benne az alaptól eltérően.
    Akkor a bf is futhat rajta, bár kis monitorral tolni érdekes.
  • patrikhun97
    [Off] Lenne hozzátok egy kérdésem: Samsung laptop
    Ezzel mennyire lehetne komolyan Bf-ezni? :D
  • patrikhun97
    Arra kíváncsi leszek Na meg a karaktered nevére is :D Mivel nem hiszem, hogy te vagy kampec :D valaki tud valamit TheSmallx-ről? 50-4es kört ment BASRA-n ez egy kicsit gyanús...
  • Narxis
    Oda-vissza megdöntöm.
  • patrikhun97
    Meghirdetek egy kihívást: Döntsétek meg a legnagyobb rangedkillemet :P Röpke 260pontos :D Aki elég tökös próbálja meg
  • Ndre77
    Eszerint csak parányi beleszólásom van.
    Azért köszi!
  • koschwarz
    ha nyer a csapat, kapsz X creditet, ha veszít, valamivel kevesebbet. jó sokat kell játszani, és érdemes nyerni :D
  • Ndre77
    Azt egyértelműen mutatja játék közben, hogy jön az XP, de azt nem tudom, hogy mitől függ a credithozam. Mivel lehet hatékonyan creditet keresni? (Boostot leszámítva)
  • patrikhun97
    Muhahahahaha :D Először fizetek egy játékért és jól járok vele :P
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeem