Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-egy vasat se. csak játszani kell, és egyre jobb leszel.
egyéb hülye kérdés? 😄
nem állítom, hogy egyes fegyverek nem jobbak más fegyvereknél, mert nyilvánvalóan vannak olyanok, amivel valamivel könnyebb érvényesülni, de hidd el, a tapasztalat sokkal többet fog jelenteni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mindenki hülye csak én nem!
Elkezdtem egy assault soldierrel játszani. Rewards-ban volt hozzá STG77AUG+MP412REX. Gondoltam már nem az alap fegyó, kicsit irtok vele, lõdözgettem már pár órát FPS-en is, minden adott.
8 kör alatt lvl 4-ig jutottam egy ismerõs pályán a Karkand-on. Hozzá se kell tennem, hogy porig aláztak. Fõleg ahol 32-en voltak a pályán zúztak szarrá. Spawntól számított kb. 10m-es gyalogláson belül kezdõdött a visszaszámlálás. K/D: 0,58 az is csak azért, mert néha beültem egy tankba, ha hagytak. Kézifegyverekkel esélyem se volt.
A score táblázatban is a csapat egyik fele negatív stattal zárt (gondolom a freeplayerek) a másik fele a meg a csillagokban (pro payplayerek).
A kérdéseim:
- érdemes-e ezzel valakinek játszani, vagy inkább valamilyen dobozos, ahol egyenlõbbek a feltételek?
- átlagosan - havi szinten - mennyit kellene erre a játékra költeni, hogy ne csak kudarcélményt jelentsen?
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Mióta tavaly karácsonykor megvettem a HD7850-et ne indul el a játék. Egyszer sikerült valahogy - valószínûleg a NETFRAME keretrendszer új verziójának telepítésével - elindítani, de azóta ismét fennáll a probléma.
Ha valaki tud, kérem segítsen! Elõre is köszönöm. <#nemtudom>#nemtudom>
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
Rendelni szeretnék fund ot
Mennyit érdemes? Mert egy FAMAS-t szeretnék venni,és valami csomagban lehet megvenni, a csomag mit tartalmaz? Vagy valamilyen más fegyvert érdemes venni?
És ha egy FAMAS-t akarok venni akkor az mennyi huf ba? Én 800ft nak láttam
Én akkor voltam hála istennek fiatal mikor még nem számított mennyi pénzed van,nem az érdekelte a csajokat.Így visszagondolva még nekem is hihetetlen milyen kalandokban volt részem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"jobb, ha az okos hülyéskedik, mint, ha a hülye okoskodik ...\"
Nem szeretek huzamos ideig csak egy játékkal játszani,amilyen az ember a játéban olyan a valóságban is mert a természete nem fog változni.
Szeretem a változatosságot,egy,néha két nõvel hemperegni.Olyan jó dolog.<#whatever>#whatever>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Csalókról meg annyit hogy nem kell official P4F szerverre menni, hanem olyanra, ami védve van.
Egyszer valami hacker támadás volt és eltünt az origin fiókom és a bfp4f fiókom
Ezt valahogy nem lehet vissza szerezni?
Valamint azt szeretném kérdezni hogy valaki rendelet e már funds öt sms en és ha igen akkor mennyit érdemes ( nekem csak egy famas kell)
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
én is diplomatikusan oltogattam az sg chat-en mégis lapátra tettek <#rinya>#rinya>
amúgy meg mi is ez a jelenlegi kódok szöveg a taiga woodlan set stb . ????
Belépek a játékba és kidob hogy t4g black list statpad listán vagyok. Lehet ezzel valamit csinálni fõleg hogy nem statpaddoltam?!
Ja külön üdvözlet a veteránoknak 😊
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Kattints ide!
7KKE-3K8C-CKD5-DFLJ
"Last week we reached a healthy 500k likes on our Facebook page and as a token of thanks for helping us reach this milestone we’re giving away the Taiga Woodland Set to everyone.
Simply Grab the code below and redeem it here: http://battlefield.play4free.com/store/redeem
7KKE-3K8C-CKD5-DFLJ
(Code expires Sunday 28th July @ 23:59 UTC)"
Forrás: Facebook.com
Úgy mennie kell! 😊
ennyit
An error eccourred
Failed to download config file
igy jelenik meg
BattlefieldP4F updater
An error eccourred
Failed to download config file
hiba
nem sikerült letölteni konfigurációs fájl
nem mükõdõtt rendesen kitõrõltem,mindent és most nem tudom ujból letõlteni,mi lehet ,
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)