6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Az EA Magyarországnak kell írni, talán facebook-on fent vannak vagy kérdezd meg Battlefield Heroes topikban, ott aktívabbak az emberek és volt aki már visszaszerezte az ellopott fiókját. -
qvadusz #6339 Szasztok
Egyszer valami hacker támadás volt és eltünt az origin fiókom és a bfp4f fiókom
Ezt valahogy nem lehet vissza szerezni?
Valamint azt szeretném kérdezni hogy valaki rendelet e már funds öt sms en és ha igen akkor mennyit érdemes ( nekem csak egy famas kell) -
ha beírod kapsz egy másik egyenruhát -
az hogy te mit csináltál, csak az adminon múlik 
én is diplomatikusan oltogattam az sg chat-en mégis lapátra tettek
amúgy meg mi is ez a jelenlegi kódok szöveg a taiga woodlan set stb . ???? -
Üdvözletem
Belépek a játékba és kidob hogy t4g black list statpad listán vagyok. Lehet ezzel valamit csinálni főleg hogy nem statpaddoltam?!
Ja külön üdvözlet a veteránoknak :) -
Kössz a kódot! -
-
Zaja #6333 Facebook Page:
Kattints ide! -
Zaja #6332 Egy Redeem Code az 500ezres Lájk táborért!
7KKE-3K8C-CKD5-DFLJ
"Last week we reached a healthy 500k likes on our Facebook page and as a token of thanks for helping us reach this milestone we’re giving away the Taiga Woodland Set to everyone.
Simply Grab the code below and redeem it here: http://battlefield.play4free.com/store/redeem
7KKE-3K8C-CKD5-DFLJ
(Code expires Sunday 28th July @ 23:59 UTC)"
Forrás: Facebook.com -
yiipszilon #6331 Kőszi Ryder és Zaja megoldottam,maradtam a Mozzilla 22,-re frissitettem igy most ok-s kősz mégegyszer a gyors segitségteket. -
Zaja #6330 Gép újraindít,Internet Explorer alól indítsd el a klienst,légy szíves!
Úgy mennie kell! :) -
yiipszilon #6329 megtettem de nem ez lessz a megoldás mert csak úgyanigy maradt azt irja ki
ennyit
An error eccourred
Failed to download config file -
A böngésző plugint is töröld és telepítsd újból
-
yiipszilon #6327 Sziasztok nem segitene valaki._?
igy jelenik meg
BattlefieldP4F updater
An error eccourred
Failed to download config file
hiba
nem sikerült letölteni konfigurációs fájl
nem mükődőtt rendesen kitőrőltem,mindent és most nem tudom ujból letőlteni,mi lehet , -
Az hogy szar, az nem kifejezés... -
az ak nagyon szar, az abakan messze a legpontosabb és erős is pedig csak félautomata, és csak 150 szürkepénz
-
Az AK is megvehető játékpénzért -
patrikhun97 #6323 Helyesbítek én is: Ruha csak sárga pénzért vehető, vagy napi kártyából húzható, MAJDNEM minden fegyver megvehető szürkepénzért kivéve classonként 1-1 (As-val,Ak-47, Qbb-95, (reconnál nem tudom mi)). Így pontos :D -
Zaja #6322 Csak szokatlan. Nekem speciel most laggol mint a szar,mert melegszik a procim nyáron nagyon,meg amúgy is ázsiai szerókon játszom,és lassú a válaszidő. -
Drope #6321 Elég furi ez a játék amúgy :D a mozgás,meg minden :S -
Zaja #6320 Helyesbítek!
Mindent lehet venni pénzért,mindent lehet venni játékpénzért ha eléred a szintet,és mindent lehet nyerni Draw-ban. -
patrikhun97 #6319 Nem, húzni is tudsz ruhákat a napi kártyán -
Drope #6318 A játékban lévő mellényeket,sisakokat,maszkokat csak rendes pénzért lehet venni?:S -
45perc -
mennyi idő reinstallálni ezt a szart ? -
azért a szürkepénzért tuningolt alap fegyó is tud nagyot szólni
-
-
Helló. Nem tudom hogy a WoT-ban hogy megy. De itt minden megszerezhető ingyen is de rengeteg "munka" és játékidő.
Pénzért azonnal megvehetsz minden fegyvert. Viszont minden fegyvernek van egy Unlock szintje, amit ha elérsz, akkor megveheted játékpénzért is.
Játékpénzt minden befejezett kör után kapsz. Ha a vesztes csapatban vagy akkor 20-30Cr, ha győztes csapat akkor 80Cr. A jobb fegyverek 90.000-95.000Cr, tehát meg kell dolgozni érte.
Ez Rush módban 50Cr a vesztes csapatnak és 100cr a győztesnek.
A honlapon minden nap egyszer húzhatsz kártyát amiben ajándékok vannak, akár fegyverek örökre. -
lord, kapol 5 percet hogy felfüggesztessed a chatbannomat ... -
kérdezd Narxist, Ő a szex-el van így, ha nem fizet érte hátrányban érzi magát
-
Starfarer #6310 Hajhó! Ha jól tudom ez mikrotranzakciós játék,de nélküle is megy. Azt kérdezném, hogy ha nem akarok fizetni érte, akkor ilyen WoT szintű hátrányban leszek, vagy még annál is nagyobban, vagy elhanyagolható? -
Üdvözlünk. -
lord nihilus #6308 Elkezdtem játszani ezzel a játékkal. -
Ejnye skacok -
torokmano #6306 nem tudom van egy szeró ahol admin a csaj azt idegesítette , hogy lelövöm midníg a kibaszott helikopterjét jettel... utálom mint a szart az apc-t -
Zaja #6305 Engem még sose kickeltek kamikazéskodásért. Volt olyan,hogy célbe vettem a tankot,és kiugrottam a gépből,aztán a gép elintézte,de olyan még nem volt,hogy letarolom a népeket vele. :DD -
torokmano #6304 az is jó hasonlat
de az enyém jobb volt :D
-
"mint a sas..."
inkább mint tyúk a takonyra
-
torokmano #6302 lebegtem?? hogy érted?? 500 méteren repültem jetel féloldalasan és néztem mi van alattam majd mikor alám repült valami pancser másik jetes akkor rámentem mint a sas :D -
lebegtél ?