Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mindegy, ez van, semmi sem tart örökké.
Soldiers, we Salute you
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
.További minden jót neked<#wave>#wave>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van ez a bizonyos sponsorpay.
Na igen, viszont a magyar szerveren/zónában csak 1 Db teszt van.
Azt szeretném kérdezzni, hogy hogy tudom megcsinálni azt hogy UK ip-m legyen, tehát hogy arról a sponsorpayrõl tudjak Fund-ot szerezni
(Részletesen ha leírnátok megköszönném.)
Rendben és megfogadom a tanácsot, köszönök mindent! :)
az rpg-rõl meg annyit hogy sok szerveren tilos az rpg vs gyalogság, ezt tartsd észben.
Most kezdtem a játékot, illetve két hete, de már a következõ fundsvásárláson gondolkozom.Az accomon van egy ötös szintû recon meg egy hatos szintû energier. A sniperemnek nyertem drawban egy GOL snipert foreverbe, nagyon megörültem neki, de láttam, hogy ebben a játékban a sniperkedés nem az én típusom...Úgy döntöttem, hogy kreálok egy energiert mert mindíg is szerettem RPGzni meg egyéb anti vehicle fegyverekkel gyilkolászni. Ez a kaszt viszont nagyon megtetszett és úgy döntöttem, hogy ezt fejlesztem csak sajnos még teljesen alap. A ruhavásárlással nem lesz gond mert láttam, hogy nagyon olcsón tudok ezekbõl vásárolni, viszont a fegyverekkel nem vagyok tisztában, hogy milyen SMG-t és milyen pisztolyt lenne érdemes venni.
Én sok videót néztem róluk, de bizonytalan vagyok mivel hatos szinten még horror drága szinte minden fegyver...A tanácsotokat kérem, mert személy szerint megvannak a jelöltjeim,csak nem tudom, hogy tényleg olyan jók-e és, hogy egy nem olyan pro játékos is tudja használni õket. A jelöltjeim energiernek: XM8C SMG, mellé egy Scattergun. Szerintetek érdemes-e ezeket párosítani, ha meg nem akkor legyetek szívesek mondani pár fegyvert nekem. :)
Summary of changes in web release:
Elõször is: DNMH-FAQT-C46E-UVDF <- 2K funds karira! :)
Én nem vagyok már igazán aktív, csak néha nyomok pár kört, szóval nem lesz túl részletes leírás:
Vannak új fegyók, a régieket balanszolták valamennyire. Készül Basra Rush map. Volt jó pár bug fix, pár skill-t kicsit átalakítottak. Összességében jobb lett a játék szerintem, de majd a többiek megmondják, ha nem így van.
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Summary of changes in game release (1.60.253960.0):
Summary of changes in web release:
2013. okt. 27. 17:55 | privát | válasz | #6385
Nem... meghalt ez a topik...
BFP4F nick:
Remélem nem lessz igazad.!
Battlefield Play4Free
On Wednesday November 20th @ 09:00 UTC we will be performing a game update. We expect this to take approximately 30 minutes and while we do not expect any downtime there may be some intermittent connection issues as servers are restarted.
For more information click here: http://bit.ly/17IC6zT
#BFP4F #Battlefield #Play4Free
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
Bármely egyszerû probléma megoldhatatlanná fejleszthetõ, ha eleget töprengünk rajta.
Szívtam a Q billentyûvel, merd eddig szinte egyszerre nyomtam és kattintottam, hogy spottoljak. De nem vettem észre hogy magától spottolna.
Kössz hogy bemásoltad
Bármely egyszerû probléma megoldhatatlanná fejleszthetõ, ha eleget töprengünk rajta.
Mindenki hülye csak én nem!
Nem vagyok ingyenélõ, hajlandó vagyok ebbe a játékba is belefeccölni egy kicsit (2540Ft-ot :D).
Utolsó kérdés aztán befogom:
Van két akciós set a hot deals-ban, az egyik M4A1 a másik XM8-al van. Melyiket érdemesebb megvenni?
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Csaló van,több mint a Heroes-ban.
Battlefield Play4Free 24,682
Battlefield 3 31,431
Battlefield Heroes 2,629
Global Bans
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun