6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • BoscoBaracus
    múltkor én egy 4 k-s kódba futottam,de mire beírtam vége lett.haverom 2 perccel előttem írta be akkor még jó volt... :/ :(
  • patrikhun97
    Ja nagyobb lett a konkurencia a "legjobb" játékos címéért :D
  • Narxis
    Megijedt a sok új embertől itt. xD
  • patrikhun97
    Eltűnt a házi bohócunk a fórumról :0. Kire volt bízva szekreny gondozása? xD :D
    Am komolyan mi van vele még mindig thai-földön szórakoztatja a meleg bár látogatóit?:D
  • Narxis
    bf2
  • setuh
    Ez a jatek bf2 tipusu(ha igen,jobb vagy rosszabb?)vagy ilyen cod hentelos?
  • patrikhun97
    Én 5k fundos kóddal jàrtam így:/
  • torokmano
    Én vadászgéppel szoktam x/0-ás köröket játszani!! Csak az a baj , hogy a sok barom elviszi fel se szállt de már kilövik.. Recon vagyok amúgy Myanmar meg Oman a kedvenc pályám , általában ezeken tolom. GOL-al nyomulok , elég jó kis fegyó csak már messzi távnál nehéz a távcsővel belőni hogy hova lőjek főleg ha fut az ember. Szerintem mondhatom hogy elég jól tolom vele mert minden lövésem általában headshot :DD
  • Ryder159
    Nem tudom hogy magyarázzam. Na szóval. Lényeg hogy támadó légy. A második "körben" Ahol sima játékban a B zászló van, ott van egy telefonfülke. Na ha abba beállsz akkor faszán tudod védeni az egyik M-Com-ot (asszem B), úgy hogy onnan nem tudnak kiszedni. Persze ehhez kell Hogy legalább egy assault legyen melletted, aki figyel is, meg adja a lőszert...
    Majd teszek képet...
  • ZzoleE
    Na, mire kiírtam már nem műkszik, sry. :/
  • ZzoleE
    AY4Z-EBR3-PQMB-KNUY

1k Funds kód, nem tudom meddig jó, szóval siessetek! :)
  • patrikhun97
    Mi a titkod hova bújsz be? Vagyis melyik botot használod? :D
  • Ryder159
    Ez a Karkand (Rush) Reconoknak lett kitalálva, az tuti. 40/0 úgy hogy szinte meg sem mozdulok...
  • Smithwarden
    Sajnos nem, mert a legtobb fegyver benne sincs a kartyas jatekban. :p
    Meg ha valakinek nincs nagy szerencseje, akkor nagyon sok ido mire kap valami normalisat veglegesre.
  • torokmano
    Nyomatni kell a napi free kártyákat azt idővel lesz minden szarod :DD
  • koschwarz
    nem, győztes meccsért jár x, vesztettért y kredit. most nem emlékszem a számokra. ha menet közben lépsz be, akkor arányosabban kevesebbet.
  • koschwarz
    miért, ez minden multis fps-ben benne van, nem?
  • HK416
    Sziasztok!
    A kapott kredit a játékban a csapatnak szerzett pontok alapján kapjuk?
  • Gyuszopapa
    Na még ez is nametag beépítve a játékba,legközelebb jó pénzért már WH is lesz benne.
  • koschwarz
    smithwardennel értek egyet, ami a lehúzást illeti ebben a játékban. én már csak tudom, benne vagyok a bétateszt óta. említsük meg csak azt az esetet, amikor "+"-os fegyvereket lehettt venni, ami az alapfegyverek jobb változata volt, amit aztán jól nerfeltek...gyakorlatilag lehúztak egy csomó embert, majd visszavették azt az előnyt.

habár magát a fegyvertémát nem tartom ennyire tragikusnak. úgy értem, ha utánaérdeklődik az ember, megtudhatja, mely fegyvereket és modokat érdemes megvenni, és valószínűleg nem fog csalódni.

a másik meg az, hogy szerintem továbbra is túl van értékelve a fegyverek szerepe. nem állítom, hogy az alapfegyverekkel is biztonsággal lehet nyomulni, mert a mai mezőnyben már alig látni alapfegyós játékosokat, és azért egyértelműen van különbség az alapfegyverek meg a megvehető fegyverek között, de ha valaki elég időt játszott és elég tapasztalatot szerzett, azért az ugyanúgy ütőképes lehet. az elején persze mindenki úgy érzi, hogy kell egy jobb fegyver, mert lépten-nyomon lelövik, de idővel sokkal többet számít a térképismeret, a játék mechanizmusainak ismerete, stb.

ahogy tapasztalom, sokan nem fejlesztik ki pl. a combat expertise-ben az improved threat awernesst, pedig szerintem ez az egyik legfontosabb egy ilyen játékban. gyakorlatilag nagyon hamar észlelni lehet az ellent ezzel a skillel. sokszor veszem észre, hogy én már rég látom a piros name tag-eket, az ellenfelek meg mintha észre sem vennének. ha én tudom, hogy hol vannak, ők meg nem tudják, hogy én hol vagyok....hát kell ennél több? mint a valódi háborúban, az "intel" a legfontosabb. mindenkinek ajánlom, hogy azt minél hamarabb fejlessze fel.
  • HegeSoldier
    Hát én assault vagyok, és tök hamar el fejlődtem 10es szintig..és ott már meg elégedtem a Scar l-el és az Aekal.Én azokat vettem meg mindig 300 creditekért. Mind addig, amíg a Patrik meg nem mutatta az ingyenes funds szerzés titkát. Így már vannak örökre jó fegyóim. :D Most 17-es vagyok. Ha gondoljáték vegyetek fel. HegeSoldier a nevem. :D
  • Smithwarden
    Egy szavam nem lenne, ha ez tenyleg igy lenne.
    De amig el nem ered az adott fegyver szintjet, addig nem engedi tesztelni, csak extra dragan es veglegesre lehet megvenni.
    Kb 10-es szintig el is lehet vergodni eleg gyorsan, de utana ugy belassul az XP, hogy csak kb sok szaz ora jatekkal tudod unlockolni a magas szintu fegyverek proba lehetoseget. :p
  • HegeSoldier
    Smithwarden, amúgy ki lehet próbálni a fegyvereket, mert meg lehet venni 300 creditért 1 napra...és valljuk be 300 creditet fél óra alatt össze lehet szerezni.
  • Gyuszopapa
    Azért az NFSW-ben van egypár autó ami IGC-s és versenyképes a pénzes autókkal szemben.
  • Smithwarden
    A jatek lehet persze nagyon olcso ha a te kisse vak es zsakbamacska modszereddel nem akarod megismerni es atlatni, megismerni a fegyokat, kiegeszitoket, az egesz mechanikajat, hogy mi es hogy mukodik es mi eri meg.
    Vettel egy karakterednek egy darab fegyvert hasrautesre.
    Van meg 3 masik karakter es kb 50 fegyver is a jatekban amit nem probaltal. :p
    Penzt / fundsot adtal ki olyan cuccert, amihez kepest lehet sokkal eredmenyesebb lennel vagy jobban tetszene egy masik fajta. :)
    Ennyi erovel maradhatsz az alap fegyvernel is, mert a legolcsobb es leggazdasagosabb. :D

"Egyszer koltesz a profilodra és tobbet nem kell." :)
    Pont a "free2play" jatekok probaljak folyamatosan elerni, hogy ne csak egyszer vasarolj.
    Es idovel rakenyszeritik az embert valahogy, abban biztos lehetsz.
    Ja persze le lehet maradni a tobbiektol, lehet menni gyengebb fegyokkal, kiegeszitokkel ha elegge mazochista az ember. :)
    Ezzel nincs is gond, mert ebbol a penzbol fejlesztik a jatekot. Csak ne szalljanak el pofatlanul es az arak legyenek, maradjanak korrektek.

"Tehát a BF:P4F a legolcsobb Play4Free jatek." - Hat ezt nagyon erosen vitatnam. :)
  • patrikhun97
    Szia Hege! Az egész folyamatot meg kell ismételni az elejétől:) Boldog ùj évet mindenkinek:D
  • Ryder159
    Igen, de ez egy olyan játék ahol egyszer költesz a profilodra és többet nem kell.
    És ráadásul elég olcsó is. Én a Reconomnak 5€-ért megvettem egy szettet, amiben benne volt az M95 a legjobb kiegészítőkkel, és egy szett ruhával. Semmi több nem kell annak a katonámnak.
    Ellenpélda a NFS:World, ahol egy virtuális autó drágább, mint pl. ha megvenném a NFS:Most Wanted-et ami egy komplett játék. És ott sem lehet kipróbálni az autót, ráadásul mindig jön erősebb, jobb, tehát ha versenyben akasz maradni akkor jóformán 2 hetente, esetleg havonta áldoznod kell a játékra...
    Tehát a BF:P4F a legoncsóbb Play4Free játék. Szerintem.
  • HegeSoldier
    Üdv!
    Okés patrikhu. :D Az oké, hogy újra a régi lesz, de hogyan lesz a régi? Mármint újra el kell majd küldenem az e-mailt az incloakra, vagy előbb vagy utóbb csatlakozni fog csak úgy simán az országokra, mindenféle beavatkozás nélül? :D Amúgy köszi, hogy segítesz. :DDD
  • Smithwarden
    Ezt most nem mondod te sem komolyan ugye? Micsoda benne a marketing?
    Ha valakinek megtetszett a jatekuk, akkor azt minel jobban szopassuk szet anyagilag?

Ha ki akar az ember probalni mindent mondjuk mind a 4 karakterrel, akkor siman 100-200ezer forintot bele kell nyomni a jatekba.. :D
    Ez total vicc kategoria, nem marketing. :))
    Es az ilyen merteku pofatlan lehuzasra mar a nyugati, hozzank kepest 4-5-szoros berbol elo emberkek is felszisszennek.
    Ott sem mindenkinek a dusgazdag vezerigazgato apuci fizeti a jatekat. :D

Mas free2play-nel legalabb arra van lehetoseg, hogy kisebb osszegert ki lehessen egy napra probalni a dolgokat.
    Nem az, hogy vedd meg vegleges, raadasul dragitott unlock aron, hogy csak megnezd neked tetszik-e a fegyo.
    Vagy pl az uj Planetside 2-ben, INGYEN mindent le lehet tesztelni 1 oraig.

Na az a marketing.
    Nem az, hogy a legtobb jatekos kedvet elvesszuk a jatektol a brutalis arak miatt. :p
  • torokmano
    Sziasztok!! Rákattintok az Earn P4F Founds-ra (szponzor) és csak a Loading...-ot írja ki!! Miért nem tölt be?
  • tomonor
    Ez benne a marketing.
  • patrikhun97
    Szia Hege! Ilyenkor sajnos nem lehet mit csinálni, csak várni. Egy-két nap és minden a régi. Örülök hogy segíthettem;)
  • Smithwarden
    Par haverral okorkodunk utobbi hetekben a jatekkal.
    Eleg sok hibaja van (szar kesos falmogotthalok netkod, mint BF3ban es BC2ben, nulla lepeshang, stb), de el lehet jatszogatni vele neha par orat.
    Viszont ha az ember fizetne is minimalis osszeget fundsra (vagy ingyen osszeguberalna sponsorpay-el) es aldozna egyszer 1 jo fegyverre, az hatalmas lehuzasnak tunik, hogy nem lehet kiprobalni vasarlas elott a komolyabb fegyvereket. :p

Ezt komolyan gondoltak a fejlesztok, hogy 10-20+ szintes fegyvereket meg kell venni tobbszoros aron es full dragan 10-20000 fundsert (3-6000 forint!) orokre, csak hogy kiprobalhassa az ember egyszer? :p
  • HegeSoldier
    Szia Patrikhun!
    Én is Battlefield play4free-zek, és láttam azt a 12 pontból álló szövegedet, amiben leírod, hogy hogyan lehet szerezni fundos ingyen.Én ezt meg is csináltam, és tegnap szereztem is kb 4K-t. Na már most ma már nem volt jó, mert te is említetted,hogy csak 24 óráig jó, utána IP-t kell változtatni vagy mit. De én már mindent kipróbáltam, és sehogy sem jó. :( Légyszi segííts! A routert is kuhúztam , de nem csatlakozik semmien országhoz. Az incloakon meg már nem engedi ugyanazt az e-mailt elküldeni hogy kapjak kódot (meg másik e-mailt sem) A Hide my ass-t is megpróbáltam, habár nem nagyon értek ahhoz sem. ha megkérnélek szépen, a számba rágnád, mi a teendő most? :ppp :D :D :D
    Előre is köszi. --> HegeSoldier
  • patrikhun97
    Ha addolsz akkor már játszhatunk is a nevem: Hungarianstorm12
  • trens
    hol talállak titeket?Melyik magyar szerveren?

battlefield play4free játékkal.
  • patrikhun97
    Szia ez velem is előfordul de nem tudom mitől van:/
  • eQnLiEe
    hali hali! lenne 1 olyan problémám h néha bármi ok nélkül kidob a játék. van h kibírok 3-4 órát folyamatosan, de van olyan is h már a második pályán 3 perccel a kezdés után kidob. ilyennel valaki találkozott már és sikerült e neki megoldani a gondot mert akk nekem is jól jönne 1 kis segítség ez esetben. előre is köszi a válaszokat.
  • patrikhun97
    Sziasztok kellemes headshotokban gazdag ünnepeket kívánok mindenkinek! :D Az a fund jó lenne ;). Kíváncsi vagyok arra, hogy a Jézuska megvette-e nekem a kiszemelt laptopomat :))))
  • Gergo731114
    Sziasztok!
    Kellemes ünnepeket mindenkinek!
    Irjatok Ti is az EA-nak, hogy karácsonyra dobjanak már 1-2000 fundot ajándékba.