Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
Narxis na deeeee 😄D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
és még azt is mindig elfelejtem használni 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha kell a telefonszámom, hívj fel és megadom!
De addig maradok Free...
MEllékesen a Gaikai valamit már elkezdett, Anno Én az Assasins Creed-et azért vártam, vettem meg boltban, mert náluk kipróbálhattam. Ha valaki nem tudná, mi az a Gaikai, keressen rá Gugliban..Bár most lefutott a teszt, egyelõre újítás és véglegesítés folyik, átmenetileg szünetel..
Nagyon tömören: Õk lhelyezik egy központi szerveren a játékokat, Te csak a kezelõ felületet kapod!!Mint egy Joystick! 😄 Amolyan konzol jellegû az egész, mindent tudsz csinálni, csak magához a játék adatbázishoz nem férsz hozzá!!!Hack teljesen kizárva!! 😄 Ilyesmin törtem az agyam évek óta, Õk megcsinálták! Hogy milyen összegbe kerül, meg sem merem saccolni!! 😄: 😄 😄 A Sony Entertaintmant a fõszponzor, biztos nem minimálbér a havi bevétel!! 😄
Ez nem volt mindig így, BFH-t eredetileg úgy tervezték, hogy a csak a ruhák fognak pénzbe kerülni, de nem vált be a terv és majdnem csõdöt kellett jelenteniük az EA-nak.
Ez persze azért van, mert EA áll mögöttük. De itt van pölö Firefall, akik valahonnan szerzik a pénzt a szerény eladások mellett. Hogy honnan, azt fene se tudja.
Aztán ott van APB:R, õk látszólag mindent ingyen adnak, de a nagy helyzet az, hogy a premium fegyverekbe BE KELL ruházni, ha jól is akarsz játszani. És ott a fegyók nem "fillérekbe" kerülnek, mint itt.
TF2. Nos, eredetileg nem f2p játék, viszont maga a saját kiadója gondozza, éppen ezért van a nagy összhang, ami látszólag naggyá teszi. Ám valójában, csak profit növelése érdekében frissítik.
A helyzet az, hogy a freemium játékok mindig is elsõsorban marketing modellek, és csak másodsorban lesznek játékok. Ehhez (megint) jobb ha hozzászokunk.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Így van,5 számjegy kevés, nekem 8 számjegyû!!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Érdekes, hogy az elsõ 5 egyezik azzal, amit megadtál!!!(honnan tudtad?)<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Az a hozzávetõleg 200 000 Forint az egész EA fiókomba van benne (több játékkal együtt, de köbö 100 000 Forint csak a Battlefield Heroes-ba lett beleköltve mondjuk).
Az, hogy play4free annyit jelent, hogy ingyen elindíthatod. Bármely jó tartalomért viszont fizetni kell ahhoz, hogy élvezd. Ez a mikrotranzakciós játékok világa, ehhez jobb, ha most hozzászokunk, ugyanis a jövõ játékai csak ilyenek lesznek.
Hogyha pedig feltörik a fiókot, nagy ügy. Customer Support bármikor rendelkezésünkre áll, akik segítenek ilyen helyzetben (viszont azért én sem 12345-öt használok jelszónak).
Nem arra gondoltam, hogy összességében ingyenes, hanem neked felhasználónak nem muszály fizetni!! Ilyen értelemben a FREE, valóban FREE, csak ha megmaradsz ingyenes felhasználónak, azt nem minden Game "kultiválja". A fejlesztõk igyekeznek kihegyezni minden ilyen játékot arra, hogy fizess!!Amint mondtam: Bizonyos ideig, szintig jó vagy Free felhasználóként is, de utána, ha akarsz valami komolyabb ugrást a játékon belül, ahhoz már nem árt vásárolni..😄 El lehet evickélni free-ként is sokáig, csak nem olyan ütemben...pl! Persze ez függ egyéntõl és játéktól is..!!Nagyon sok Online FPS van ma már, lehet válogatni 😄 Persze a FREE game-ekre gondolok elsõsorban..MEg lehet nézni bármelyiket, Én mindet kipróbáltam már, GRO-val bezárólag! Higyjétek el, nem sokban különböznek!!!!Grafika játék menet etc...mind hasonló, pár kezdeti game-et kivéve(WarRock...pl)gy dologban egyeznek: FREE!!(????)<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Azért mondja, hogy nem legális, hogy vedd meg rendes áron, mert úgy õk jobban járnak.
Anno még januárban a NFS:World-nél ha lengyelre állítottad a profilod akkor 2€-ért vehetted meg az 50.000SB csomagot ami itt 100€. Többen kérdezték az egyik fejestõl, hogy ez legális-e, erre õ azt válaszolta hogy nem és azonnal meg a ban. Van aki majd kétmillió boost-ot vett, és még azóta is ott van.
Az EA leszarja, hogy hogyan mibõl csak dõljön a lé. Ezért szarnak a csalókra. Õk is fizetnek...
Prevention and combat of abuse Therefore, SponsorPay logs and stores information on the use of SponsorPay websites and services such as activity on the publisher's website and regard to customers' advertisements or services. These include the monitoring of behavior patterns and checking for manipulations that can be useful in detecting misuse or improper activity by the user or user-publisher. SponsorPay uses special software, for example, to detect the use of illicit scripts and identify the IP address as well as other data in regard to the behavior of users and publisher-users. If SponsorPay determines that a user or user-publisher violates its contractual obligations, for instance by using illicit scripts, SponsorPay explicitly reserves the right to bring the user's or user-publisher's data together with other data stored by SponsorPay on this person to prove the violation. SponsorPay will then possibly take additional measures against the users or publisher-users concerned to restore normal operation.
Magyarán észreveszik (észre tudják), megy az EA ban.
Tomonor voltam.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
menni.
2. Találsz olyat, hogy FREE
TRIAL, katt rá a Try for
free! gombra.
3. Írd be az e-mail címet.
(Csak egyszer engedi az e-
mail címet és az IP címet,
modemes netkapcsolatnál
csak újra fel kell
csatlakozni, minden más
esetben Hide My Ass
oldalról fel tudsz lépni és
az e-mail-nél elõnyös
használni a 10 Minutes
Mail-t. <10 percig egy fiktív
e-mail címed lesz.>10 percig egy fiktív
e-mail címed lesz.>)
4. Megvárod, amíg megjön
az e-mail, benne egy 6
számjegyû kóddal.
5. Utána keresel a
fõoldalon egy VPN nevû
linket, katt rá.
6. "Get the VPN access"
résznél a "Your access
code" rublikába beírod ezt
a 6 számjegyû kódot.
7. Elõjön egy kis ablak. Itt
nem kell piszkálni a
bejelölt dolgokat. (De
például ha nem Windows
alatt csinálod, azért
ellenõrizd az operációs
rendszerre vonatkozó
dolgokat.) Folyamatosan
next-ezel, majd
"Download
config".
8. Letöltöd.
9. Kell egy OpenVPN
nevezetû program, a
Google segítségedre lesz.
Feltelepíted.
10. Kicsomagolod a
letöltött fájlt, a
kicsomagolt mappában
lesz egy "config" nevezetû
mappa, amit szõröstül-
bõröstül átmásolod az
OpenVPN mappájában,
ami Windows alatt a
Program Files mappában
van. Írd felül az ott
található "config"
nevezetû
mappát.
11. Nyisd meg az
OpenVPN
programot ÚGY HOGY
"FUTTATÁS
RENDSZERGAZDAKÉNT",
amit a jobb gomb
megnyomásával érünk el.
(FIGYELEM! Ha nem
rendszergazdaként indítod
el, nem fog megváltozni
az
IP címed!)
12. Lent az óra mellett
megjelenik egy piros
számítógép ikon. Jobb
klikk
és elõugrik a lehetséges
országok listája. Amelyiket
kiválasztod, rámész, elõjön
egy kis ablak és
"Connect".
Ha bontani akarod, úgy
mint az elõbb, csak a
"Disconnect"-re katt.
Ez a módszer a fájl
letöltésétõl számított 24
órán belül használható.
Mindennap újra le kell
játszani ezt a mûveletsort
(nyilván nem kell letölteni
az OpenVPN-t), de ha
begyakorolja az ember,
nevetve megcsinálja 5
percen belül.
A következõ országokra
tudsz csatlakozni: osztrák,
juharfa, cseh, észt, finnek,
francok, friccek, húzott
szemûek, hunok, indonéz,
pizzazabálók, lett,
benelux-
ok belgium kivételével,
legdélibb embertársaink,
lengyel,
parancsolj😄