6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Ryder159
    Mi ez a csaló invázió ma? Az összes szerver tele volt féreggel...
  • patrikhun97
    Úgy érzem, hogy megint kezdünk fogyatkozni...
    Mai új személyes rekord: egy huzamban 5* kaptam meg a best assault jelzőt :D Kinek mennyi volt a legtöbb? Ja és még a recon ranged killre se jött válasz :D
  • Ryder159
    A monitorodon állíts...
  • torokmano
    Sziasztok!!! Bightness-t hol lehet állítani?? vagy egyáltalán nem lehet?? lfaszt se látok mikor egyes pályákon játszok....
  • mitaraczu
    reset points
  • BoscoBaracus
    Van esély visszaszerezni a training pontot?Szintet léptem,majd kiválasztottam azt amit szerettem volna,ekkor bedobott valami hibát és kilépett.Következő belépésnél sem a kiválasztott fejlesztés,sem a training pont nem volt meg... :@
  • gidromark
    Köszi hogy megpróbálsz segíteni . De végülis azt nem értem hogy tavaly nyáron játszottam sokat utána abba hagytam és most Dec. 20 fele kezdtem el megint játszani ( amit kiraktál képet meg én is megnéztem a listára Dec. 6.-án kerültem fel) ebből az következik hogy tesóm vagy esetleg valamelyik barátja játszhatott esetleg valamilyen hackel mert ZzoleE hozzászólásának köszönhetően néztem meg a "statjaimat" és tényleg elég sok a hs aránya igy már tényleg elbizonytalanodtam az esetleges acc bant meg végkép nem szeretném . Ha nem is sikerül megoldanom a helyzetet azért megköszönnöm mindenkinek a próbálkozásokat . Még így utóljára a csalás Dec. 6.-án történt 20.-a óta játszom de szerverről csak kb. jan. 8.-a óta dobál kifelé. Ez miért lehet ?
  • Ryder159
    De szerintem először annak járj utána hogy miért vagy feketelistán. ha PB screen alapján, akkor kár is vesződni a videózással. Ha a statod alapján, akkor viszont tudsz bizonyítani
  • Ryder159
    Hát azzal hogy direkt lerontod a statodat, azzal tuti nem mész semmire.
    Inkább játsz úgy ahogy eddig, vedd videóra, küldd el. Az a tuti...
  • gidromark
    Azért van annyi eszem hogy nem hackelek főleg nem itt mivel minden EA-s játékom a fiókomhoz van kötve és ha bannolják vagy vmi akk vagy 100-150 ezret dobtam ki az ablakon...
  • Smithwarden
    Remeljuk nem...
    (Es mielott beszolnal, hogy most miert vagyok bunko, szolok, hogy nagyon finoman fogalmaztam...)
  • gidromark
    Én eddig csak egyetlen egy játékba csaltam ( CODMW2 Alteriwnet-es egyik moddolt szeróba ba volt épitve az aim+wh ). Ennek utána szeretnék járni mert csak öcsém ismeri az accot de mondtam neki ha van is működő hack nehogy kiprópálja mert az egyik haveromnak már bannolták az EA accját nekem meg elég sok van a mostaniba köszönhetően az origines játékoknak meg majdnem az összes dobozos bfnek. Na mind1 ez a helyzeten már nem változtat de tisztességes játékkal ha ezeket az ölés/hs arányokat sikerülne olyan átlagos szintre hozni meglehetne szüntetni ezt a feketelistás dolgot ?
  • ZzoleE
    Hát, nem akarlak megbántani, de miután megnéztem az engineer és a mediced statjait, azt kell mondanom, hogy nem volt véletlen az a ban. Medicen 300 killből 220 headshot még az op36-tal sem könnyű, és az engin is 860 killből 600 hs... 20-30% headshot rate még oké (nem recon karival), de a felett már gyanús a dolog.
    Szóval ok nélkül nem bannolnak. Ha be tudod bizonyítani nekik, hogy űberpró vagy, aki csak fejre céloz akkor hajrá. Egyéb esetben maradnak az offical EA szerók, és mehet a menet a többi aimbotter ellen
  • gidromark
    Köszi a segítséget ! Egyébként amit próbáltam az a found hack de aztis már régebben. Meg ma is felmentem egy szerverre és mielőtt kidobott a "hack" miatt egy aimos megölt akinek volt vagy 50/1es statja...ugyhogy no comment . Meg ez hogy a PB nem tud képet készíteni ez lehet a vírusirtó miatt mert játék indításánál felhoz egy ablakot hogy letilt valamit amikor meg szervert próbálok keresni akkor kb. 15-20 között .
  • Ryder159
    Például a T4G oldalán.
    Egyébként tudtommal ők csak PBScreen alapján bannolnak, tehát vagy titkolsz valamit, vagy pedig túl sok volt a blank screen, ami arra enged következtetést, hogy olyan programot használsz ami tiltja a PB-nek, hogy képet készítsen rólad, és hát miért is használna valaki olyat aki nem csal.

Na mindegy. Járj utána.
  • gidromark
    Szerintem azért lehet, mert nemrégiben sikerült beszereznem az L96A1es szettet reconnak és párszor volt x/0-ás statom úgy hogy csapat első voltam és akkor írták hogy hackelek mert x távolságból megölöm őket (Ballistic RangeAce scopeal nem nehéz ) meg még sorolhatnám. Azt meg tudnád mondani hogy T4G adminisztrátort hol találok ?
  • Ryder159
    Hát ok nélkül nem bannolnak senkit. Ha tényleg nem csaltál, akkor valami félreértés történt. Ez esetben felkeresel egy T4G adminisztrátort és beszélsz vele.
  • gidromark
    Valaki tudna nekem segíteni ? Néhány napja pár szerverről valamilyen T4G Blacklist kidob mert elvileg cheat-elek holott még 1x sem használtam semmiféle hacket sem. De viszont ezek a szerverek is tele vannak aimbotosokkal velük meg nem csinálnak semmit... Valahogy meg lehet oldani hogy ne legyek feketelistás, mert akkor még akadna 1-1 csalómentes szeró
  • torokmano
    ingyen founds titka de nekem nem működött... mind1 elvagyok anélkül is..
  • Ryder159
    ez lesz az, köszi. pedig tuti visszaolvastam addig, de hogy mért nem vettem észre...
  • mitaraczu
    nem ez az? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1288979280&no=5566]#5566[/URL]
  • Ryder159
    Küldd el a leírást, és kirakom. Nem találtam sehol...
  • Gabor113
    Semmi sincs ingyen, csak nem te fizetsz érte.
  • patrikhun97
    Perfecto Csak egy tipp: a kezdőknek vagy új játékosoknak ki kéne rakni a kódok környékére vagy a fegyver összehasonlítás mellé az ingyen fund titkát
  • mitaraczu
    S gombot tartod lenyomva
  • torokmano
    Az amcsi repcsinél , hogy lehet állítani azt hogy a repcsi csak simán felfele emelkedjen?
  • koschwarz
  • BoscoBaracus
    Nekem tetszik ez,felőlem maradhatna..... :)
  • Ryder159
    Tetszik ez az új design, vagy maradjon az alap, esetleg más ötlet?
  • BoscoBaracus
    Kösz..Így már értem... :)
  • Ryder159
    Házigazda. Lényegében a topic adminisztrátora.
  • BoscoBaracus
    De én azt se tudom,hogy mit takar ez a HG "rang" vagy micsoda.... :$
  • Ryder159
    A jelenlegi HG már nem aktív a fórumon így gondoltam átvenném a helyét...
  • BoscoBaracus
    Nálam sem jön be.

Apropó mi ez a HG-s dolog?? :$ :)
  • Ryder159
    Mi történt a Battlefield.hu oldallal? Csak nálam nem jön be?
  • patrikhun97
    Az csak jó ha egy aktív pléyör a HG :D De akkor kérlek rakd majd észrevehető helyrea Sp-s trükköt nem szeretek folyamatossan emaileket dobálni :D
  • koschwarz
  • BoscoBaracus
    Nincs forgalomban valami xp booster?? :$
  • Ryder159
    Nos, mivel, a jelenlegi HG Már majdnem egy éve nem lépett be, mit szólnátok hozzá ha átvenném a HG jogot? Van valakinek kifogása ellene?
  • Ryder159
    nem és a reklámodat tartsd meg magadnak. Köszi