6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • mitaraczu
    van vmi top-up ajándék aki vesz fundot: 50000 akkor nosferatu scattergun változat és ha 120000 akkor 93r pistoly 3 round-burst
  • Narxis
    Sztem jó lenne ha lehetne prémium tankokat és helikoptereket venni.
  • Zaja
    0 fundom van.:D Nem hogy 10000 fundom. honnan szereznék ennyit? Nem tudtok valami hekket ehhez. A jútyubon csak fake kódgenerátorok vannak olyan linkekkel amik mind egy kamu site-ra mutatnak vagy survey-re. Ez már az első után kiderült,mivel ugyan az a link van szinte minden ilyen fake videó alatt. De a pozitívum,hogy vannak redeem kódok,amikben meg az a negatívum,hogy semmit sem érnek mert amire az ember(én mint földi halandó) észreveszi hogy vannak újak,már fel is használták. Az 10 fundos és az 5000 fundos kiírja,hogy kaptam 5000 fundot meg 1000-et de viszint nem jelenik meg.
  • Smithwarden
    Nekem pl azt mondja a felso piros iras, hogy ki kellene javitani. Mert nem "founds" hanem funds. :)
  • Ryder159
    Fent a piros betűs írás mond valamit?
    Egyébként 17k XP az 4-5 kör.
    M95 jó, ballistic felesleges rá, a gyári scope is 5x-ös, úgyhogy felesleges a ballistic.
    A Gol is jó és olcsó.
    Ajánlom, hogy nézz körül a Deals menüben, ott van két szett. 10000-ért fegyver, ruha, full tuning a fegyverre, egy pisztoly, és azt hiszem Saiga vagy USAS. Viszont ennyit összeszedni sok idő sponsorpay-el.
  • Zaja
    Tudja valaki,hogy tudok ingyen founds-hoz jutni?

10-es szintű vagyok 11-eshez kell még 17K xp,és már nagyon unom az sv98-at recon-al. GOL vagy M95-öt kellene szereznem,mert azok adják ballastic scopeal mondjuk.Az sv98-am már ful tuningos. Daily Draw-ban mindent megnyertem hozzá,de már egy sniper-t sem tudtam kipörgetni 1 napnál tovább.

nCore/Bithorlo/Beload meghívót tudnék adni founds-ért.
  • patrikhun97
    Egy kis hirdetés: Nem szeretnék de mivel gyorsan fundra van szügségem megválok az egyik accountomtól benne: lvl 10 assault és lvl 9 engineer mindkettőt két szett ruhával és nem alap fegyverekkel adom! Profiját le lehet csekkolni a neve: hungarianstorm11. Az ára 5000-7500fund lenne. Ha érdekel itt megtalálsz! (+Nfs world felhasználó is van benne ha azt ajándékba adom!!!) :)
  • koschwarz
    jobb is így...
  • Ryder159
    Kis gebasz van a tárhellyel,így most nincs háttér
  • Ryder159
    Ideje, mert a Karkand rush rohadtul laggolt
  • AliscaAlex
    Egyébként tényleg teljesen tönkre tudják tenni a játék élményt pl a Dragon Valley-en néhány profi pilóta. Észre sem veszem de már lelőtt gyalogosan egy rakétával.
    Ma lesz új patch :-) Karkand Rush-on javítottak valamit meg néhány bugot javítottak.
  • Ryder159
    Pedig valamit kezdhetnének velük, mert qwa idegesítő. pl ha helivel gyalogost öl, azért ne kapjon pontot és a statba se számítsa. Mindjárt nem volna olyan érdekes a heli.
  • Narxis
    Az már azért túlzás lenne. Egy server mod kellene ami nem engedi a várakozást a kezdő helyen. AZ AFK embereket amúgy is kickelni szokták, nincs nagy különbség.
  • Ryder159
    mondjuk én azt se bánnám ha kivennék a helikoptert a pi***ba. Akkor talán mind a 16-an küzdenénk, és nem várnának 6-an egy helikopterre...
  • Ryder159
    Na úgy tűnik, EZ megoldotta az állandó fagyást...
  • Narxis
    Sajnos ennek a játéknak már leáldozott.
  • AliscaAlex
    Igen igen. Hamarosan megint eljön az a bizonyos decemberi ismétlés. Jönnek a nerfek.
    Mg36...L85a2. attack heli stb. vége a jó életnek. Vagy játszhatóbb lesz a játék vagy rosszabb nemsokára kiderül. De hogy se új pálya se új ruha se egyéb kieg nincs egy ideje már kezd aggasztani.
  • koschwarz
    ja, menjetek a hivatalos oldalra szavazni. most jármű és gadget balanszról kérdezik a játékosok véleményét.

nem akarok befolyásolni senkit, de a járműveknél az attack helik nerfelése kimagaslóan vezet.
  • koschwarz
    nekem is szokott ilyen lenni. valamelyik frissítés elbakta a játékot.
  • Ryder159
    Megint előjött egy idegesítő hiba, játék közben úgy lefagy a gép hogy csak a reset segít. Van erre valami megoldás?
  • Ryder159
    Na nem bírtam magammal, és megvettem a szettet...
  • AliscaAlex
    Igen, unlock nélkül lehet. Én a medikemnek vettem meg a Brutus paccot, nagyon korrekt áron. Azt hiszem talán 4-es szintű voltam :-P. MG36, rapid, stabil stock meg preciz barrel + viper ammo + ruha. Hát nagyon nem szerették az emberek mert taroltam. :-)
  • Ryder159
    Ha még nincs meg a szint akkor 10.000 a rapid aim, ezét érné meg.
  • AliscaAlex
    Ezeket a akciós daily cuccokat érdemes megvenni, mert majdnem fél áron vannak. Jobb mintha külön, külön vennéd meg őket.De ugyan ez a helyzet a ruházatokkal is. A rapid olyan 3000bf körül van ha jól emlékszem olcsóbb mint a holo. Nekem majdnem minden kasztomon az van és jobban bevált mint a holo
  • patrikhun97
    Egy kis off: nCore.cc meghívók keresik a gazdájukat 5000Fundért (2x500ft) ha érdekel dobj pm-et :)
  • mitaraczu
    nekem is van mp7 meg mp5 és tök más hogy viselkednek mondjuk régebben pontosabb volt a mp7
  • Ryder159
    Na tegnap Engi-vel mentem, és azt kell mondanom, hogy az MP5 1000x jobb, mint az MP7. Szóval a kiírásnak nem szabad hinni...

#5788 - szombat, vasárnap és hétfőn, 3x egymás után m145-öt kaptam 7 napra, tegnap holographic-ot örökbe.
    A Rapid aim reddot-ot ismeri valaki? Van Assaultnak egy szett 8000-ért, ebben benne van a rapid, m4a1, mp-12rex, kiegészítők a fegyverre és ruha. Már csak a rapid aim végett megérné, mert az magában 10000 lenne...
  • mitaraczu
    én pkm-vel tolom és egész jó (és olcsó) múltkor a dailyből kaptam 1 napra m145 scopet és tök király volt szereztem vele egy 118-as ranged killt, persze egy másik fegyót is kipróbálnák, plussz lesz néhány fegyvernél rebalace
  • Ryder159
    M249 a tuti medic-nek.
  • patrikhun97
    Trooll :D. Én most medicre kattantam rá és a defibrillatoros killekre :D. Arról nem beszélve hogy folyamatosan a top 3ban vagyok a csapatban :D. De kene egy uj fegyver nem tudtok egyet?
  • Ryder159
    Egyre jobban tetszik ez az assault. El tudom képzelni mennyit gondolnak anyukámra, mikor a C4-el megrakott autóval támadom meg a tankokat.
  • patrikhun97
    Olyanról még nem hallottam hogy a scope a hunyó valamièrt xD
  • Ryder159
    Az M145 scope volt a hunyó, anélkül egész jó
  • Ryder159
    Close in barrel, cqc ammo, precision stock, m145 scope
  • mitaraczu
    állíts az egér érzékenységen nekem az segítet (fura lejjebb szedtem az érzékenységet és jobban megy próbáld ki talán segít)
  • patrikhun97
    Nekem csak natur Scar-l van és szerintem semmi visszarúgása sincs :) Milyen attachment van rajta? Lejet hogy azok a hunyók...
  • Ryder159
    Van egy Scar-L kiegészítőkkel, de számomra használhatatlan, mert akkorát üt vissza.
  • patrikhun97
    Assinak AEK, Scar-l, L85A2, FAMAS, esetleg Abakan (kétlövetű recon puskára hajaz) és M4A1
  • Ryder159
    Nem tudom. Reconnal egyszerűen megy a dolog. a többivel béna vagyok. Pont kezdtem egy assaultot. Annak milyen fegyvert ajánlotok?
  • patrikhun97
    Ryder nagyon durva a Recon karidnak a stattja és a pontossága O.o. Nagyon régóta próbálok ilyen statisztikát elérni de nem sikerül mi a titkod? :D