Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Nekem van egy samsung r528 am elég komolyan lehet rajta pl need for speed hootprusitet tolni
Bár 4 gb ram van benne az alaptól eltérõen.
Akkor a bf is futhat rajta, bár kis monitorral tolni érdekes.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Lenne hozzátok egy kérdésem: Samsung laptop
Ezzel mennyire lehetne komolyan Bf-ezni? 😄

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Arra kíváncsi leszek<#eplus2> Na meg a karaktered nevére is 😄 Mivel nem hiszem, hogy te vagy kampec 😄 valaki tud valamit TheSmallx-rõl? 50-4es kört ment BASRA-n ez egy kicsit gyanús...

Narxis
Oda-vissza megdöntöm.<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Meghirdetek egy kihívást: Döntsétek meg a legnagyobb rangedkillemet 😛 Röpke 260pontos <#eplus2>😄 Aki elég tökös próbálja meg<#mf1><#mf1>

Eszerint csak parányi beleszólásom van. <#rinya>
Azért köszi!

BF3: Atomiccore

koschwarz
ha nyer a csapat, kapsz X creditet, ha veszít, valamivel kevesebbet. jó sokat kell játszani, és érdemes nyerni 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Azt egyértelmûen mutatja játék közben, hogy jön az XP, de azt nem tudom, hogy mitõl függ a credithozam. Mivel lehet hatékonyan creditet keresni? (Boostot leszámítva) <#conf>

BF3: Atomiccore

Muhahahahaha 😄 Elõször fizetek egy játékért és jól járok vele 😛

Narxis
neeeeeeeeeeeem<#violent><#boxer>

Fak ye 😄 2500-as vásárlásért 5ropi fundot írtak jóvá<#mf1><#mf1><#banplz>

Animefox
Jaja nagy lett a kutyulás az biztos 😊

Nem törölsz, fizetsz. Fizetsz új katonáért.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Szopjanak kaktuszt az adminok... Kicentizték azt, hogy meddigre jön össze az Sks akciós ára mire összejött már nem volt akciós 😞((

Sajnos nincs ilyen funkció!

Én sem találtam ilyen funkciót...Bár nagyon nem kerestem!!<#mf1>

Ha kell a telefonszámom, hívj fel és megadom!

Igen ez lehet a bûnös! 😄 a két program(A drivered, meg a játék) ütötte egymást, hogy úgy mondjam 😄 mindkettõ egyszerre akarta állítani a képarányt 😄 Ami sztem a játékban maximálva van...nem tudom másnak van-e nagyobb 1280-nál..? Nekem az a max.(a kártyám tud többet is)tehát nálad ez is lehetett a bibi.1920-as felbontást sztem nem tud a game, az asztalod meg annyin van.A Driver próbálta tartani a méretet, de a game is..😄 Pofozkodás lett belõle 😄 😄

Próbaként csináltam egy második katonát, de rájöttem, hogy inkább egy másik típust szeretnék 2. embernek.
Kérdés: hol tudom törölni?
Nézegettem mindenfele, de a vaksi szememmel nem találom! 😞
Ryder159
A Settings menüben van egy Start in fullscreen gomb, ott lehet állítani a teljes képernyõt...

Animefox
GPU méretezés engedélyezése
Ez volt a ludas, ezt bepipáltam hogy teljes lehessen a kép mert elõtte méretezési gondok voltak, nem tudott a gép teljes képet adni játék alatt. Most raktam össze a számítógépet 1 napja és most üzemelem be. A Battlefield nem örül ha ez be van kapcsolva nem tudom miért. Ki-be ki-be kapcsolgattam próbálgattam ezt meg azt és érdekes magától minden rendbe jött. Erre a GPU méretezés engedélyezésére már nincs szükség nincs bepipálva mert valamiért már nélküle is teljes képernyõ van játék alatt... nem tudom mi történhetett...

Fail mert benne van a Chrome marketben <#duhos2><#taps><#mf1>. Nekem ilyenkor a teljes reinstall mûködött... :/ De ha neked nem akkor passz... Ha Win7 van neked is akkor próbáld a vezérlõpult->programok módosítása/eltávolítása menüpontban eltávolítani így nagyobb eséllyel tünteti el a dolgokat.<#vigyor5><#papakacsint><#nevetes1>

Nekem csak Chrome van 😄

Szerintem elõbb próbáld ki más böngészõven, nem vagyok benne biztos, hogy a chrome-t támogatja.

Másképp adom a linket 😄 😄

Ez
Vagy ez

Az hogy lehet, hogy nem engedi letölteni? Belépsz az Accodra, katt a PLAY gombra...Letölti, ha nincs fent!De elõbb takarits a gépen, ellenõrizd a drivereket..Ilyet akkor ír ki , ha a Vírus irtó beleszól, vagy hiányzik valami Driver. Nekem más játékkal volt már ilyen. Uninstall minden, Virus kikapcs, takarit!!Ha nincs programod, ajánlok egy remek darabot:http://www.bluesprig.com/jetclean.html
vagy egy másik:http://www.wisecleaner.com/wisecare365.html
Ezek valamelyikével Takarits!!!
Driver frissités!(video,audio etc...)
Install!(Game)
Engedd át a tûzfalon
Ezután mennie kell! Ha nem szólj 😄

Animefox
Animefox
Tud valaki segíteni? Windows hiba miatt nem enged játszani a play for freeben és letöröltem minden file-t a gépen de a weboldal nem egedi a játékot újra letölteni. Új profilt is csináltam de az se segít...

Narxis
Sorry, your code has expired.

Elsõ sorban általánosságban kérdeztem, hogy ez használható dolog-e.

Azért itt van néhány példa:

CYXE-28RM-4QLE-XRVX - pp19 - Smg

4XTF-GTLX-G7L3-6NAD - F2000 1 day
ESRD-KMEZ-VNXU-69RY - 3 Day Xp Boost

Engineer:98WB-HJ5C-XX7Z-DPNG
Recon: 87SN-BBCG-3L6S-EZKY
Ezt csak akkor tudjuk megválaszolni, ha belinkeled õket.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Neten találtam Redeem kódokat. Próbált már vki ilyet? Mûködnek? Ez nem számít csalásnak? Nem merem csak úgy kipróbálni.(Igaz, más mmo-knál hivatalosan kiadnak ilyeneket.)
Nekem is 1Giga ram van Win7 32bittel és semmi fagyás (na jó néhe egy-egy kicsi de nem zavaró). Összegezve vagy dobjon rá Xp-t vagy 32bites Win7-et 😄

Sztema azt a Win 7 64 bit-et szedd le, mert marha keves hozzá minden!! ilyen vasra tegyél fel XP-t! Ez csak jó tanács...Még a proci, meg a kártya el is menne, de az OS-nek nagyon kevés az 1 gigaRam!!! XP-n nem lesz semmi baja a játéknak, ha megfelelõ Driverek telepítve lesznek..Win 7-nek 2 Gram kell min!! Pláne a 64 bitesnek..Nem a játékkal van baj 😄 Az OP rendszered nem müxik megfelelõen a kevés memória miatt.. Alap vetõen "magában",(játék nélkül) El ballag, de egy picit memória igényesebb alkalmazással(nm feltétlen játék, bármilyen szoftver)szét esik a kép...Lelassul, lefagy..etc...2 lehetõséged van: Vagy XP, vagy memória plusszba! És "Voala"!<#mf1><#mf1>

A képet nem engedte fel.Amúgy már reinstaláltam
Passz nekem kisebb a gép konfigurációja és semmi bug... A képet meg asszem nem látom 😊. De azt ugye tudod, hogy egy reinstall csodákra képes 😄.
Ui: narxis nem nem dobott még le de nem csodálnám mivel a medic rushoz 23*változtattam meg az Ip címem egy óra alatt 😄D

Pl ez
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy én tegnap elõtt szedtem le a Battlefield play 4 free játékot és amikor belépek a játék-ba akkor hihetetlen sok bug lép fel a játékban pl:átlátok a falon,sötét négyzetek vannak a talajon,elvannak torzúlva az emberek stb.Ha kell feltudok tölteni képet milyen a játék.
Gépigényem:512 mb grapich,2.4 ghc dualcore 2 proci,1024 mb ram,Windows 7 64 bit.
Narxis
Csak poénkodok. 😄 Ledobtak a sponsorpay-rõl? 😮

Nee Narxis ne könyörülj nem a reconnak vettem szettet és amúgyis utolsó esélyem volt a sponsor paynél is onnan is ledobtak 😞 😊 Meg amúgyis a medicemnek vettem volna meg az utolsó szettet😄. De ez most már bevan biztosítva 😊

Narxis
Neeeem, nem szerezhetsz szetteket illegális módon! Sajnálom de ezt jelentenünk kell. 😞

Egy újabb szett került megvételre 😄 Legális vagy illegális leszarom de megvan 😄 Ne Sunyi neee 😞

SUNNY84HUN
túl öreg vagyok már ott és kell a veterán erõsítés 😄 , ám mostanában elõkaptam a bf2 -t eléggé megkoptak a csíterek ott így online eléggé jó meccseket megyünk 😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Narxis
Akkor megvan a megoldás, töröld az nfs-t. 😄

SUNNY84HUN
jah 😄 , az nfs world meg leöregít 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Narxis
Ez a játék fiatalon tart! 😄

SUNNY84HUN
öregszünk <#zavart1>

Narxis
Ez elég nagy baj...

SUNNY84HUN
kezdeti lelkesedésnek vége lett :S , már alig alig vagyok

Persze de osztoznunk kell a poszton 😄

Üdv mindenki!Tegnap már írtam volna,de 1nap limit...No de mind1.Szoktatok csoportosan összejönni 1-2 game-re? Ha igen és lenne kedvetek bevenni egy újonc golyófogót,akkor szívesen jelentkeznék a posztra! 😊 BaracusBadboy néven megtaláltok! 😊