6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#5855 nekem is ma jött egy 900-as meg egy 370-es... -
Zaja #5854 Ma beadta az összes funds-ot,amit eddig sikeresen kitöltöttem survey-nél. 2 napott késett ugyan,de beadta. -
Zaja #5853 Ehhez minimum 4-es IQ kell,hogy egy WH-s képet felrakjon.LOL Vagy nem vette figyelembe,hogy a WH a háttérben van,vagy ez egy ősgörény,aki ezzel akart villogni. De úgy látom,hogy minden játszik...:BOX ESP,NAMETAG,BONE ESP,Distance ESP,HEALTH ESP.:DDDDDDDDDDDDDDDD Szakadok. -
#5852 403 - Forbidden -
#5851 Hát gyerekek, a pofátlanság nem ismer határokat. Van ugye ez a napi kihívás, minden napra jut egy. Az egyik része hogy küldj egy képet amin pl 500 és 600 közötti in game score-d van. Na valaki ezzel a képpel nevezett:
-
Zaja #5850 Bakker! NEM RENDSZERGAZDAÉNT INDÍTOTTAM EEEEEEEEEELLLLL! Már 2. napja hülye seggfej módjára próbálok hekkeredni,de nem tartom a fejemben amiket leírtál. Még jó,hogy átolvastam megint. OMFG! -
Zaja #5849 Nekem sikerült. Újraindítottam a routert meg áramtalanítottam az egész rendszert,és jó. Leírnád pontosan,hogy melyikek fizetnek tuti funds-ot,mert már megcsináltam vagy 20-at,ki is írta,hogy registration complete,meg stb,de semmi hatás. -
#5848 hmm. én se tudok kódot kérni hidemyass-ról. hiába törlöm az előzményeket nem tudok újat kérni. Pedig kéne egy kevés funds, mert féláron van a 30 napos credit és XP boost -
Zaja #5847 És ha újraindítom a gépet,akkor? Ma még nem volt újraindítva. vagy új ip-m lenne? -
Zaja #5846 Nekem HideMyAss-el is ugyan azt írja ki. Pedig onnan nyutom meg az incloakot. -
#5845 http://10minutemail.net/hu/
Az incloac-ra meg hidemyass.com ról menj fel, mert IP-t is néznek -
Zaja #5844 Hallod?! You have already got a demo code,ezt írja ki az incloak,de nem jött code e-mailben. Hogy tudok más e-mailt megadni,amire jön az új kód? -
patrikhun97 #5843 Igen azért Francia mert azt a régiót választottad de én az angol (uk, usa, német, svájci és osztrák régiókat ajánlom :) -
Zaja #5842 Most,hogy elindítottam a gémet,nekem már azzal a képpel tölt be. -
#5841 A szerveren a kép spring néven van, szóval lehet csak tavasszal... -
Zaja #5840 Vajon mikor lesz beiktatva? iváncsi vagyok rá. Sztem ez amolyan csipás(sniper) map lesz. -
#5839 Minden háttérnek köze van valamelyik map-hez. És ez új... -
Zaja #5838 Yóóóóóóóó! 277 funds eddig.:) -
Zaja #5837 Na. Sikerült megcsinálnom a 2.2.2-vel i is adja a free cuccokat,de ahol regisztrálni kell ott fiktív vagy valós irányítószámot sem fogad el. Tehát akkor most hogyan töltsem ki a francia szarságokat? És azért csak franciákat ad be,mert az openvpn-bew francia régiót választottam ki? -
AliscaAlex #5836 Szerintem csak háttérkép csere volt mint eddig a legutóbbi 2 alkalommal.... Legalább is a frissítési infók szerint. De jó lenne, ha tévednék. -
#5835 fúúúú ez nagyon durva lesz, új map -
Na vajon mire készülnek? -
patrikhun97 #5833 Az is lehet, hogy rossz az open vpn verziója 2.2-nek kell lennie és az OpenVpnGui-t kell elíndítani.. :) -
patrikhun97 #5832 Open Vpnt letöltötted hozzá? Az óra környékén (tálcán) nézted? -
Zaja #5831 Nekem nem jött be ez,pedig mindent szóról - szóra ugyan úgy csináltam,és semmi. Nekem nincs is piros kis számítógép ikonom. -
patrikhun97 #5830 Én medik rush kit után húztam m240b-t örökree >.< -
#5829 Én amikor megvettem az M95 szettet, másnap GOL-t húztam örökbe :D -
Zaja #5828 Áhh,bazdmeg! VSS Vintorez egy napra az első accomban,Másikban hegesztőpajzs
1 napra,3.-ban sisak,4. CQC ammo. Phassom beleeee! -
Zaja #5827 Nekem se kedvem,se türelmem. Most megyek kártyát forgatni 3 accal. Egyikben csak lesz valami értelmes. -
#5826 Medicemnek kellene 8000, valamikor neki kéne állnom, de annyira nincs türelmem hozzá hogy hihetetlen...
-
patrikhun97 #5825 Igen ha ezt megcsinálod működni fog ha rászánsz 1-2 órát akkor 7-8000 is lehet. Csak nekik fog bekavarni hogy lassabb lesz nekik a net.
Azt akarod hogy youtube celeb legyek?:) Mivel nincs sok időm nem igen menne :/. De ha így csinálod akkor gazdag lehetsz :) -
Zaja #5824 Ezt
csináljam végig,és működni fog a sponsorpay?
Routerem van,nem kavar majd be a többi népnek akik az án routeremről neteznek?
Mert ha ezzel jó lesz,akkor megcsinálom holnap és onnantól kezdve lehet vele funds-ot keresni naponta?
Nem csinálnál egy videotutorialt youtub-ra? -
patrikhun97 #5823 Amúgy mint lentebb írtam 4k-t összeszedtem vele csak tegnap. Megsaccoltattam a recon karim értékét és 10000 forintra rúg -
patrikhun97 #5822 Betartottad az utasításokat amiket leírtam az ingyen fund menüpont alatt? -
Zaja #5821 Nekem ezt írja ki sponsorpay-en:
Unfortunately there are currently no offers available for your country. Please try again later.
Neked megy?
http://iframe.sponsorpay.com/191faca9e8f1cde264077b56f0decf97/db3dd44f49913172/HU/3582/offers -
patrikhun97 #5820 A redeem kódok miatt kérdezd az EA-t :). Mi lenne a sponsorpayel? :) Tegnap mediknek még ruhát és két fegyvert is tudtam venni :)).
Komoly utána néztem a T4G és a PB oldalán, hogy miért és mikor bannoltak és nem találtam semmit :/ De azért még ledobálja a medikemet :/ Jellemző, hogy a profikat mindig ledobják de azért ez már túlzás :) -
Zaja #5819 Redeem kódok nem lesznek mostanában? -
Zaja #5818 Sponsorpay-el mi van? -
patrikhun97 #5817 Nekem is... De nekem nem a daily drawsal hanem egy köcsög szerverrel ami állítólag T4G blacklistes bann (glitching) miatt ledobál (érdekes csak onnan...) Ha valaki megtudná nekem nézni mikor volt ha volt megköszönném... -
Zaja #5816 Tököm kivan,gyerekek!
3. napja mindig mellé választok az M95 mellé eggyel a Draw-ban.