Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Es mielott beszolnal, hogy most miert vagyok bunko, szolok, hogy nagyon finoman fogalmaztam...)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Szóval ok nélkül nem bannolnak. Ha be tudod bizonyítani nekik, hogy ûberpró vagy, aki csak fejre céloz akkor hajrá. Egyéb esetben maradnak az offical EA szerók, és mehet a menet a többi aimbotter ellen
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Egyébként tudtommal õk csak PBScreen alapján bannolnak, tehát vagy titkolsz valamit, vagy pedig túl sok volt a blank screen, ami arra enged következtetést, hogy olyan programot használsz ami tiltja a PB-nek, hogy képet készítsen rólad, és hát miért is használna valaki olyat aki nem csal.
Na mindegy. Járj utána.
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
Apropó mi ez a HG-s dolog?? :$ 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Am komolyan mi van vele még mindig thai-földön szórakoztatja a meleg bár látogatóit?😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Majd teszek képet...
1k Funds kód, nem tudom meddig jó, szóval siessetek! 😊
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Meg ha valakinek nincs nagy szerencseje, akkor nagyon sok ido mire kap valami normalisat veglegesre.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A kapott kredit a játékban a csapatnak szerzett pontok alapján kapjuk?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
habár magát a fegyvertémát nem tartom ennyire tragikusnak. úgy értem, ha utánaérdeklõdik az ember, megtudhatja, mely fegyvereket és modokat érdemes megvenni, és valószínûleg nem fog csalódni.
a másik meg az, hogy szerintem továbbra is túl van értékelve a fegyverek szerepe. nem állítom, hogy az alapfegyverekkel is biztonsággal lehet nyomulni, mert a mai mezõnyben már alig látni alapfegyós játékosokat, és azért egyértelmûen van különbség az alapfegyverek meg a megvehetõ fegyverek között, de ha valaki elég idõt játszott és elég tapasztalatot szerzett, azért az ugyanúgy ütõképes lehet. az elején persze mindenki úgy érzi, hogy kell egy jobb fegyver, mert lépten-nyomon lelövik, de idõvel sokkal többet számít a térképismeret, a játék mechanizmusainak ismerete, stb.
ahogy tapasztalom, sokan nem fejlesztik ki pl. a combat expertise-ben az improved threat awernesst, pedig szerintem ez az egyik legfontosabb egy ilyen játékban. gyakorlatilag nagyon hamar észlelni lehet az ellent ezzel a skillel. sokszor veszem észre, hogy én már rég látom a piros name tag-eket, az ellenfelek meg mintha észre sem vennének. ha én tudom, hogy hol vannak, õk meg nem tudják, hogy én hol vagyok....hát kell ennél több? mint a valódi háborúban, az "intel" a legfontosabb. mindenkinek ajánlom, hogy azt minél hamarabb fejlessze fel.