Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Remeljuk nem...
(Es mielott beszolnal, hogy most miert vagyok bunko, szolok, hogy nagyon finoman fogalmaztam...)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Én eddig csak egyetlen egy játékba csaltam ( CODMW2 Alteriwnet-es egyik moddolt szeróba ba volt épitve az aim+wh <#vigyor> ). Ennek utána szeretnék járni mert csak öcsém ismeri az accot de mondtam neki ha van is mûködõ hack nehogy kiprópálja mert az egyik haveromnak már bannolták az EA accját nekem meg elég sok van a mostaniba köszönhetõen az origines játékoknak meg majdnem az összes dobozos bfnek. Na mind1 ez a helyzeten már nem változtat <#falbav> de tisztességes játékkal ha ezeket az ölés/hs arányokat sikerülne olyan átlagos szintre hozni meglehetne szüntetni ezt a feketelistás dolgot ? <#conf>
ZzoleE
Hát, nem akarlak megbántani, de miután megnéztem az engineer és a mediced statjait, azt kell mondanom, hogy nem volt véletlen az a ban. Medicen 300 killbõl 220 headshot még az op36-tal sem könnyû, és az engin is 860 killbõl 600 hs... 20-30% headshot rate még oké (nem recon karival), de a felett már gyanús a dolog.
Szóval ok nélkül nem bannolnak. Ha be tudod bizonyítani nekik, hogy ûberpró vagy, aki csak fejre céloz akkor hajrá. Egyéb esetben maradnak az offical EA szerók, és mehet a menet a többi aimbotter ellen

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Köszi a segítséget ! Egyébként amit próbáltam az a found hack de aztis már régebben. Meg ma is felmentem egy szerverre és mielõtt kidobott a "hack" miatt egy aimos megölt akinek volt vagy 50/1es statja...ugyhogy no comment . Meg ez hogy a PB nem tud képet készíteni ez lehet a vírusirtó miatt mert játék indításánál felhoz egy ablakot hogy letilt valamit amikor meg szervert próbálok keresni akkor kb. 15-20 között .
Ryder159
Például a T4G oldalán.<#mf1>
Egyébként tudtommal õk csak PBScreen alapján bannolnak, tehát vagy titkolsz valamit, vagy pedig túl sok volt a blank screen, ami arra enged következtetést, hogy olyan programot használsz ami tiltja a PB-nek, hogy képet készítsen rólad, és hát miért is használna valaki olyat aki nem csal.

Na mindegy. Járj utána.

Szerintem azért lehet, mert nemrégiben sikerült beszereznem az L96A1es szettet reconnak és párszor volt x/0-ás statom úgy hogy csapat elsõ voltam és akkor írták hogy hackelek mert x távolságból megölöm õket (Ballistic RangeAce scopeal nem nehéz <#mf1> ) meg még sorolhatnám. Azt meg tudnád mondani hogy T4G adminisztrátort hol találok ? <#fejvakaras>
Ryder159
Hát ok nélkül nem bannolnak senkit. Ha tényleg nem csaltál, akkor valami félreértés történt. Ez esetben felkeresel egy T4G adminisztrátort és beszélsz vele.

Valaki tudna nekem segíteni ? Néhány napja pár szerverrõl valamilyen T4G Blacklist kidob mert elvileg cheat-elek holott még 1x sem használtam semmiféle hacket sem. De viszont ezek a szerverek is tele vannak aimbotosokkal velük meg nem csinálnak semmit... Valahogy meg lehet oldani hogy ne legyek feketelistás, mert akkor még akadna 1-1 csalómentes szeró <#shakehead>
ingyen founds titka de nekem nem mûködött... mind1 elvagyok anélkül is..
Ryder159
ez lesz az, köszi. pedig tuti visszaolvastam addig, de hogy mért nem vettem észre... <#banplz>

nem ez az? #5566
Ryder159
Küldd el a leírást, és kirakom. Nem találtam sehol...

Semmi sincs ingyen, csak nem te fizetsz érte.

Perfecto <#vigyor2><#hehe> Csak egy tipp: a kezdõknek vagy új játékosoknak ki kéne rakni a kódok környékére vagy a fegyver összehasonlítás mellé az ingyen fund titkát <#idiota>

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

S gombot tartod lenyomva
Az amcsi repcsinél , hogy lehet állítani azt hogy a repcsi csak simán felfele emelkedjen?
koschwarz
<#eljen><#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nekem tetszik ez,felõlem maradhatna..... 😊
Ryder159
Tetszik ez az új design, vagy maradjon az alap, esetleg más ötlet?

Kösz..Így már értem... 😊
Ryder159
Házigazda. Lényegében a topic adminisztrátora.

De én azt se tudom,hogy mit takar ez a HG "rang" vagy micsoda.... :$
Ryder159
A jelenlegi HG már nem aktív a fórumon így gondoltam átvenném a helyét...

Nálam sem jön be.

Apropó mi ez a HG-s dolog?? :$ 😊
Ryder159
Mi történt a Battlefield.hu oldallal? Csak nálam nem jön be?<#fejvakaras>

Az csak jó ha egy aktív pléyör a HG 😄 De akkor kérlek rakd majd észrevehetõ helyrea Sp-s trükköt nem szeretek folyamatossan emaileket dobálni 😄

koschwarz
<#eljen>

Nincs forgalomban valami xp booster?? :$
Ryder159
Nos, mivel, a jelenlegi HG Már majdnem egy éve nem lépett be, mit szólnátok hozzá ha átvenném a HG jogot? Van valakinek kifogása ellene?

Ryder159
nem és a reklámodat tartsd meg magadnak. Köszi

múltkor én egy 4 k-s kódba futottam,de mire beírtam vége lett.haverom 2 perccel elõttem írta be akkor még jó volt... :/ 😞
Ja nagyobb lett a konkurencia a "legjobb" játékos címéért 😄

Narxis
Megijedt a sok új embertõl itt. xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Eltûnt a házi bohócunk a fórumról :0. Kire volt bízva szekreny gondozása? xD 😄
Am komolyan mi van vele még mindig thai-földön szórakoztatja a meleg bár látogatóit?😄

Narxis
bf2

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

setuh
Ez a jatek bf2 tipusu(ha igen,jobb vagy rosszabb?)vagy ilyen cod hentelos?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Én 5k fundos kóddal jàrtam így:/

Én vadászgéppel szoktam x/0-ás köröket játszani!! Csak az a baj , hogy a sok barom elviszi fel se szállt de már kilövik.. Recon vagyok amúgy Myanmar meg Oman a kedvenc pályám , általában ezeken tolom. GOL-al nyomulok , elég jó kis fegyó csak már messzi távnál nehéz a távcsõvel belõni hogy hova lõjek fõleg ha fut az ember. Szerintem mondhatom hogy elég jól tolom vele mert minden lövésem általában headshot 😄D
Ryder159
Nem tudom hogy magyarázzam. Na szóval. Lényeg hogy támadó légy. A második "körben" Ahol sima játékban a B zászló van, ott van egy telefonfülke. Na ha abba beállsz akkor faszán tudod védeni az egyik M-Com-ot (asszem 😎, úgy hogy onnan nem tudnak kiszedni. Persze ehhez kell Hogy legalább egy assault legyen melletted, aki figyel is, meg adja a lõszert...
Majd teszek képet...

ZzoleE
Na, mire kiírtam már nem mûkszik, sry. :/

ZzoleE
AY4Z-EBR3-PQMB-KNUY

1k Funds kód, nem tudom meddig jó, szóval siessetek! 😊

Mi a titkod hova bújsz be? Vagyis melyik botot használod? 😄

Ryder159
Ez a Karkand (Rush) Reconoknak lett kitalálva, az tuti. 40/0 úgy hogy szinte meg sem mozdulok...<#mf1>

Smithwarden
Sajnos nem, mert a legtobb fegyver benne sincs a kartyas jatekban. :p
Meg ha valakinek nincs nagy szerencseje, akkor nagyon sok ido mire kap valami normalisat veglegesre.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nyomatni kell a napi free kártyákat azt idõvel lesz minden szarod 😄D
koschwarz
nem, gyõztes meccsért jár x, vesztettért y kredit. most nem emlékszem a számokra. ha menet közben lépsz be, akkor arányosabban kevesebbet.

koschwarz
<#conf>miért, ez minden multis fps-ben benne van, nem?

Sziasztok!
A kapott kredit a játékban a csapatnak szerzett pontok alapján kapjuk?
Na még ez is nametag beépítve a játékba,legközelebb jó pénzért már WH is lesz benne.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

koschwarz
smithwardennel értek egyet, ami a lehúzást illeti ebben a játékban. én már csak tudom, benne vagyok a bétateszt óta. említsük meg csak azt az esetet, amikor "+"-os fegyvereket lehettt venni, ami az alapfegyverek jobb változata volt, amit aztán jól nerfeltek...gyakorlatilag lehúztak egy csomó embert, majd visszavették azt az elõnyt.

habár magát a fegyvertémát nem tartom ennyire tragikusnak. úgy értem, ha utánaérdeklõdik az ember, megtudhatja, mely fegyvereket és modokat érdemes megvenni, és valószínûleg nem fog csalódni.

a másik meg az, hogy szerintem továbbra is túl van értékelve a fegyverek szerepe. nem állítom, hogy az alapfegyverekkel is biztonsággal lehet nyomulni, mert a mai mezõnyben már alig látni alapfegyós játékosokat, és azért egyértelmûen van különbség az alapfegyverek meg a megvehetõ fegyverek között, de ha valaki elég idõt játszott és elég tapasztalatot szerzett, azért az ugyanúgy ütõképes lehet. az elején persze mindenki úgy érzi, hogy kell egy jobb fegyver, mert lépten-nyomon lelövik, de idõvel sokkal többet számít a térképismeret, a játék mechanizmusainak ismerete, stb.

ahogy tapasztalom, sokan nem fejlesztik ki pl. a combat expertise-ben az improved threat awernesst, pedig szerintem ez az egyik legfontosabb egy ilyen játékban. gyakorlatilag nagyon hamar észlelni lehet az ellent ezzel a skillel. sokszor veszem észre, hogy én már rég látom a piros name tag-eket, az ellenfelek meg mintha észre sem vennének. ha én tudom, hogy hol vannak, õk meg nem tudják, hogy én hol vagyok....hát kell ennél több? mint a valódi háborúban, az "intel" a legfontosabb. mindenkinek ajánlom, hogy azt minél hamarabb fejlessze fel.