6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
mitaraczu #5895 Az már tavaly óta várom -
#5894 Április első felében 2. szülinap. Lesz ott akció bőven... -
mitaraczu #5893 én is kaptam m110 örökbe és kiegészítők nélkül eléggé nehéz használni -
Zaja #5892 Lesz még itt akció bőven. Majd ameriai dátum szerint hálaadásor,meg valami ünnepeken tuti csinálnak eksönöket. -
patrikhun97 #5891 Hogy merészeltél felvenni?! :D Visszaigazoltalak ;). Ha hamarabb kezdted volna a játékot akkor 5000 Fundért volt M95-ös szett :P. Most nekem is az M24 a favorit lehet vele aprítani rushon :D.
A vasember szettet is csak a fegyverért veszem mert kiegészítőim vannak :D -
Zaja #5890 @patrikhun97
Felvettelek barátnak p4f-n,ha nem gond?!
KisZaja/Recon nickkel. -
Zaja #5889 7 napra nyertem,de egy fél óra alatt meg is untam. Tegnap megvettem az M24-et,mert elértem a 12-es szintet,és most azzal aprítok. Szerintem,ha adódik majd M95 ingyé,akkor váltok arra,de addig semmiféleképpen nem fizetek más sniperért,amíg az M24-et meg nem unom,mert számomra most ez a favorit.
De Te ájronmen it-ben veszed meg,gondolom?! Akkor 3,2K-ért jó ár,mert van hozzá minden kiegészítés,meg extrák. -
patrikhun97 #5888 Én mindig is semiauto sniperre vágytam és most, hogy itt van 3.2k fundért nem hiszem, hogy kihagyom :). Zaja gondolom rentálba nyerted és nem örökre ugye? -
Zaja #5887 Én tegnap nyertem meg. Szereintem egy rakás fos. Mondjuk biztos csak meg kell tanulni vele lőni,mint a vss vintorezzel,vagy az svu-a-val,mert videókban jó kombókat csinálnak vele,de ott olyan,mint ha no recoil be lenne neki állítva. Nekem nagyot lökött. -
patrikhun97 #5886 Recon kollégák segítségét kérném: M110-el van valami tapasztalatotok? -
SuzyBFP4F #5885 Hmm, értem. Jaja azokat visszaigazolom mindíg -
Zaja #5884 Tök mind1,mert teljesen random az egész. Én egy darabig még megjegyeztem,hogy melyik adta be,de csak időpocsékolás,mert van amikor pont az az egy adja meg a funds-ot,ami máskor nem. De az e-mailt mindig igazold vissza,amelyiken vissza kell! -
SuzyBFP4F #5883 Amúgy Ryder nem akarod velnük megosztani a Sikeres tranzakciókat amiket csináltál?
Igazán Lefotózhatnád és megmutathatnád :) -
SuzyBFP4F #5882 Na ez mondjuk érdekes, mert azt én 1 napja megcsináltam és még nem kaptam érte semmit...
De mondjuk most reportoltam nekik vagy 10 ilyet remélem valamennyit megadnak belőle :D -
#5881 Win A Cadillac CTS Coupe
Reward: 1114 Play4Free Funds
Sign up with valid info & take a survey. You can skip the sponsored offers. 32 minutes ago
Successfully credited
Hehe, még egy kövére csomag jött. 100 Funds kell a Nemesis stock-hoz, de azt már nem bírom összekaparni. -
SuzyBFP4F #5880 woooow de méégis mennyi idődbe került míg kitöltöttél annyi Survey-t??? -
Zaja #5879 Nekem egyszer volt egy kódom,ami 4000 Funds-ot írt,bemásoltam,ráklikkeltem,ki is írta,hogy jóváírta a 4K fundsot,de nem volt meg a profilomban. Hm.. -
#5878 Az univerzális kódot mindenki használhat egyszer egy profilban. Egyedi kódot csak egy ember egyszer. Értelem szerűen ilyen kódok oda nem kerülnek ki -
Zaja #5877 Meddig lehet/hányan használhatnak fel egy kódot? vagy ez minden kódnál változó? -
#5876 Ha van reedem code akkor oda kírom... -
#5875 Még 3000-et kaptam... Megy ez ma, mint az ágybasz**ás -
#5874 Ne csaljatok. :p -
Zaja #5873 Fiúk/Lányok?! Ez mi:Jelenlegi kódok: Nincs kód
Ezek redeem kódok akarnak lenni? Honnan lehet tudni,hogy mikor lesznek új redeem kódok? -
SuzyBFP4F #5872 Woah! 12 ezer? az szép na akkor megpróbálom újra rakni az OpneVPN-t hátha úgy jó -
Zaja #5871 Az OPENVPN GUI-t MINDIG rendszergazdaként indítsd!!!
Aztán UK szerver,vagy német,vagy holland van amerikai. Nekem a 2 perces kvíz adott eddig fundot minden nap,a "nyerj egy audi A1-et!" és a vodás az orosz szerón. Minden nap új konfig kell,egy nap akár többször is,ha dinamikus az ip-d,és hidemyass-ről tudsz új ip-vel új kódot kérni vpn-hez.
Én ma költöttem el 12 ezer funds-ot,amit 3 nap alatt kapartam össze. Szóval kösd fel a nadrágot,mert nem kolbászból van a kerítés a p4f-nél! -
SuzyBFP4F #5870 háát tegnap igen de ma először nem úgy futtattam, de utána bezártam letöltöttem még egy config fájlt és utána már rögtön rendszergazdaként futtattam, lehet az volt a gond hogy elindítottam nem rendszergazdaként is? -
#5869 Rendszergazdaként futtatod? -
SuzyBFP4F #5868 Hmm ezt jó hallani, de nekem most egy új probléma merült fel...
hiába kapcsolódok mondjuk Amerikába, valamiért egy finn IP-t ad, és ez van az összes országgal... mindig más fajta IP-t ad mint amilyen országra csatlakozok... xd -
#5867 Pont most jövök sponsorpay országból. Mai tippem: Anglia (United Kingdom). Reggel óta lazán 3800 fundot szedtem össze. Ez új rekord...
400-1000 funds-ig adott. -
SuzyBFP4F #5866 Sziasztok!
Én is megcsináltam az openVPN-es cuccot és csináltam is pár offert, de annyi szerver van hogy nem tudom melyikre csatlakozzak, illetve milyen offer-t csináljak, eddig csak 1-ért sikerült fundot kapnom.
Kérdésem az lenne hogy akik esetleg többet is csináltak és kaptak érte fundot azok leírnák hogy melyik szerveren csinálták, esetleg még ha emlékeznek melyik offert csinálták az nagyon jó lenne :)
Talán a Sponsorbay-en a Support fülecskéből kilehet nézni ha jól emlékszem... -
Zaja #5865 Köszönjük!:) -
#5864 Na kiraktam egy TS3 server IP-t. A szerver (és az egész host) még csak teszt üzemben van. Szóval használjátok, és ha valamivel nem vagytok megelégedve, akkor nekem privátban lehet írni. Egyenlőre csak 10 slot van, majd lesz több is. -
Zaja #5863 Nekte jó az openvpn? Nekem restartol,nem indít. -
AliscaAlex #5862 Komoly? Nem csak a Sharqin van 130 assault módban?
2 hete nyertem a medicre 30napos credit boostot. Azóta megdupláztam a creditjeimet. Jöhet a Saw meg az iar :-)creditre. -
#5861 És megemelték a kör végén kapható Crediteket, győztes kör 130Credit, assault módban -
#5860 Nehogy elhidd. Nézd meg a NFS: World-ot. A játék minden update után egyre roszabb, mégis egyre többet költenek rá a játékosok. Pedig ott az árak elég húzósak. Van 50€-s autó is, +50 bele a tuning, mert a versenyek már lófa**t se adnak. és megveszik. Jöhet bármi szar bármilyen áron, 10 percel a kiadás után már mindenki azzal nyomul multiban... -
AliscaAlex #5859 Szerintem rossz felé mennek a fiúk a Bf-nél. Nem sokan engedhetik meg maguknak a mai világban hogy elköltsenek 100 dollárt ami kb 21.000 Ft egy 93r pisztolyért. Ott kint ezért már lehet kapni egy "igazit" :-)
Nem sokan fognak rohangálni 93r-el a pályákon. Ha kisebb pénzért kb 4-5 ezer foundért árulnák mint a deaglet akkor többen vennék ergo több bevételük lenne és a köznép sem morogna hogy nincs fejlesztés meg fegyver, mert elérhető lenne a számukra is. Attól még lehetne ajándék a nagy csomagot vásárlóknak. A Nosferatu meg ugyan az mint a sima standard scattergun csak más a skinje. Szóval........szerintem lehúzás. Jogosan akadnak ki más fórumokon.
-
#5858 50.000F-hez ajándék
120.000F-hez ajándék -
Zaja #5857
Vigadjunk! -
Zaja #5856 Nekem összesen van 1340. De most megint ipconfig/renew lesz,mert közben kiléptem az openvpn-ből.