6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • patrikhun97
    Ryder köszi a kódot!
  • Zaja
    Nagy esély van rá,hogy meg is nyernéd a pert.
  • patrikhun97
    Én is most vesztettem el a türelmemet és váltottam patkány üzemmódba mert már nem csak ígérgetem, hogy pereskedni fogok... De akár csalás és lopás vádjával már feljelentést is tehetnék mondta egy kedves ügyész úr...
  • Zaja
    Nyomorékok! Mindegyik adminisztrációs munkatárs ugyan olyan tapló - paraszt módon viselkedik az ügyfelekkel. És itt nincs kivétel egy hivatalos munkahelyi dolgozó,vagy akár egy Boku sms szolgáltatás munkatársai között. Egyikőjük sem viseli a szívén,ha valaki elveszti a pénzét. Tudom,mert velem is ezt csinálták munkahelyen. 16 ezret telefonáltam el,hogy megkapjam a 10K heti fizumat. Pff
  • patrikhun97
    Van válasz a történtekkel kapcsolatban mégpedig az, hogy nagy seggfejek vannak az EA-nál... Tegnap semmi konkrét dolgot nem mondtak nekem, ma felhívtam azt mondták, hogy ők csak a bankkártyás fizetéssel foglalkoznak ezért átirányítottak a Bokuhoz... Most várhatok 1-2 hetet míg elbírálják a kérvényemet...
  • Zaja
    Örüljünk,hogy ennyi is van,sztem.:) Látjátok,hogy Patriknak sem válaszolnak a levelére,akkor mi,halandók mit várjunk?:D
  • Narxis
    Ez tényleg lófütyi, napi sorsolásból már rengeteg tapaszom és adrenalinom van és nem tom mé sajnálnak egy 7 napos boostot xp-ből és creditből is...
  • Ryder159
    Kint a kód. Nem voltak valami bőkezűek, de hát több, mint a semmi...
  • patrikhun97
    Chhh :D most nem tudok :/ Még mindig próbálom puhítani a supportot... :D
  • Ryder159
    Csatlakoztam. Most már gyere játékba, nincs kin tesztelnem az M4A1-et
  • patrikhun97
    http://www.facebook.com/groups/120811711431885/ Aki szeretne csatlakozzon :)
  • patrikhun97
    Na fasza vagyok -.- Elfelejtettem a biztonsági kódomat és így nem tudok előre haladni-.-
  • patrikhun97
    Szóval akkor azt mondod hogy váltsak helyzetet azt dumáljak az angolokkal?
  • Ryder159
    ITT bejelentkezel, és "beszélj egy játéktanácsadóval" és ez egy élő csetre fog irányítani. De ha tudsz angolul egy kicsit, akkor ajánlanám az angolt, nagyobb valószínűséggel lesz ott valaki, és elég korrektek is. Néha a magyarok is, de csak NÉHA...
  • patrikhun97
    Originen keresztül de gondoltam arra is, hogy majd holnap fe is hívom őket...
  • Ryder159
    Ha az Origined magyarra van állítva, akkor automatikusan a magyarnak ír.
    Vagy Te hogy írtál nekik?
  • patrikhun97
    Honnan tudom, hogy melyiknek írtam? :D
  • Ryder159
    Ha a magyar supportnak írtál, akkor nem gáz. Ha az angolnak, akkor gáz
  • patrikhun97
    Nem tudtam meg még semmit nem válaszoltak...
    Ryder egy kérdés a supportal kapcsolatban: az gáz hogy magyarul írtam nekik? Ez az első supportolásom és még nem tudom hogy mi hogyan :/
  • Ryder159
    sponsorpay*
  • SuzyBFP4F
    Látom akkor nem én vagyok az egyetlen aki nem jár sikerrel a sponsorbay-en...
    Van hogy egy offert megad az egyik accomon de a másikon hiába töltöm ki ugyanazt ott már nem adja be...
  • Zaja
    Jogos,bocsi. Sikerült valamit kideríteni?
  • patrikhun97
    Most nem megsérteni akarlak de az ingyen fund az megint más téma :/ Azért nem mindegy hogy 15000 Forintod úszik el vagy csak 15 perced :/
  • Zaja
    Kurva anyjukat,büdös zsidók! Már a free funds-ot se adja meg.
  • patrikhun97
    Megvolt scanneltem a papírokat most várhatok míg válaszolnak...
  • Ryder159
    Ha nem tudod igazolni, hogy nekik ment a pénz akkor semmire nem mész a kisregényeddel...
  • patrikhun97
    Az illetékes személyek(Dimoco Kft.) szerint két darab 7000Ft körüli vásárlás történt de semmi mást nem tudtak felmutatni csak a pontos dátumot... Megnéztem és ami fundot elsikasztottak tőlem kb 50k-ra rúg :/
    Írtam egy kisregényt már várom a választ....
  • Ryder159
    15000???? Ekkora csomag nincs is mobilról.
    Kérj egy kivonatot arról, hogy az EA-nak ment a pénz, és irány a Costumer support...
  • patrikhun97
    Na most van tele a f*szom az EA-vel: Jan. elején venni akartam fundot de nem írta jóvá és azt írta hogy még a pénzt se vonta le... Erre mai telefonszámla: 15000Ft emeltdíjas tartalomra... Felhívtunk mindenkit és kiderült hogy az EA-nek ment a pénz...
  • Ryder159
    Még 7 Like a hivatalos Facebook oldalon és megvan a 400.000, és akkor valamit kapunk (remélem)...
  • Ryder159
    Játszanák, csak a gépem nem úgy gondolta...
  • Zaja
    Jó reggelt!
    Megcsináltam a Bad Company 2-t. ([HUN]ZajaRecon)
    Lehet fejlődni,fegyvert nyerni,sznájperedni,meg minden.
    Aki akar játszani,írjon privit!
  • patrikhun97
    Éééééés megadta :D Megvettem ezt a vasember szettet és meg kell mondanom pofás kis darab ez az M110 :D A bolt actionos sniperek után nagyon furcsa de nagyon jó az ofenzív reconoknak. Egy a hátrány mégpedig a kissé nagy visszarúgás de kezelhető és legalább ha tévesztessz nem kell újra céloznod :D
  • KaBuTo666
    Jó kérdés, próbáld ki. :D
  • patrikhun97
    Akkor már ketten vagyunk :/
  • Zaja
    Velem is kibaszott ma. 12 offert csináltam ma,és semmit se kaptam. kekekeeeekekke
  • patrikhun97
    Na most fogyott el a türelmem... 2 óráig ültem a sponsorpay előtt és reménykedtem hogy szerzek 3k fundot. Ez idő alatt 40db(!!!) offert csináltaqm és csak 400fundot kaptam -.-" Úgy érzem nem szeret a sponsor pay :).
  • Zaja
    Bocsi,de nem értek annyira hozzá. Laikus szemmel tekintek még mindig rá. Akkor ebben lehet fejlődni?
  • KaBuTo666
    Pedig ha jobban megnézed akkor rájössz hogy ranked.
  • Zaja
    Bad Company 2 tört multi:
    http://www.youtube.com/watch?v=T47VPyYT-zg
    A srác korreten elmagyarázza,és nem fake. Magyar kommentár. Csak nem tudom ranked-e...:( Én azért kipróbálom.