Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Egyébként 17k XP az 4-5 kör.
M95 jó, ballistic felesleges rá, a gyári scope is 5x-ös, úgyhogy felesleges a ballistic.
A Gol is jó és olcsó.
Ajánlom, hogy nézz körül a Deals menüben, ott van két szett. 10000-ért fegyver, ruha, full tuning a fegyverre, egy pisztoly, és azt hiszem Saiga vagy USAS. Viszont ennyit összeszedni sok idõ sponsorpay-el.
10-es szintû vagyok 11-eshez kell még 17K xp,és már nagyon unom az sv98-at recon-al. GOL vagy M95-öt kellene szereznem,mert azok adják ballastic scopeal mondjuk.Az sv98-am már ful tuningos. Daily Draw-ban mindent megnyertem hozzá,de már egy sniper-t sem tudtam kipörgetni 1 napnál tovább.
nCore/Bithorlo/Beload meghívót tudnék adni founds-ért.
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
Ma lesz új patch :-) Karkand Rush-on javítottak valamit meg néhány bugot javítottak.
Mg36...L85a2. attack heli stb. vége a jó életnek. Vagy játszhatóbb lesz a játék vagy rosszabb nemsokára kiderül. De hogy se új pálya se új ruha se egyéb kieg nincs egy ideje már kezd aggasztani.
nem akarok befolyásolni senkit, de a jármûveknél az attack helik nerfelése kimagaslóan vezet.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
#5788 - szombat, vasárnap és hétfõn, 3x egymás után m145-öt kaptam 7 napra<#taps>#taps>, tegnap holographic-ot örökbe.
A Rapid aim reddot-ot ismeri valaki? Van Assaultnak egy szett 8000-ért, ebben benne van a rapid, m4a1, mp-12rex, kiegészítõk a fegyverre és ruha. Már csak a rapid aim végett megérné, mert az magában 10000 lenne...
Mai új személyes rekord: egy huzamban 5* kaptam meg a best assault jelzõt 😄 Kinek mennyi volt a legtöbb? Ja és még a recon ranged killre se jött válasz 😄
Inkább játsz úgy ahogy eddig, vedd videóra, küldd el. Az a tuti...