6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Zaja
    Bakker! Eleinte nem 10 perces mail-ra csináltam a sponsorpay-t hanem sajátra,és most minden reggel törölhetek a postafiókomban 10-20 spam-et.
  • Zaja
    Hahaha! Hát igen.Mit vártál? 2K ingyen,és egy százas kell hozzá. Ettől már csak akkor lenne több,ha 2000funds alatt lett volna az ára.:D
  • patrikhun97
    Komolyan mondom most az akciós FAMAS után úgy néz ki a Bf mint a Francia idegen légió :D Mindenhol FAMAS :D
  • Ryder159
    Ez nem szidás volt, erről nem ők tehetnek, hanem az állam hoz ilyen törvényeket. Szóval ha én valahogy kicsalok tőled 49.999Ft-ot, az csak kihágás, és nem csinálnak semmit.
  • Narxis
    lol
  • patrikhun97
    Én egy szóval se mondtam, hogy a Rendőrségen jelentem fel őket :P. A Nemzetközi hatóságokon a Nemzetközi Fogyasztóvédelmi Iroda kirendeltségét értettem :D.
    Ja és ne szidd a rendőröket mert a nővérem rendőr és én annak készülök :DD
  • Ryder159
    Szóba sem állnak vele, mivel a kára nem haladja meg az 50.000-et...
  • Zaja
    És tényleg meg is teszed?
    A Magyar "rendőröket" ismerve vagy kinevetnek,vagy félre teszik a dolgot több hónapra.
  • patrikhun97
    Nem hiszem... Motivációnak odaírtam, hogy ha nem jön válasz hétfő estig feljelentem őket a Nemzetközi hatóságoknál csalás vádjával...
  • Narxis
    Annak már bottal ütheted a nyomát.
  • patrikhun97
    Hogy a k*rva tetves anyjukat ejtenék teherbe a Boku Sms dolgozói!! Volt bőr a pofájukon megszakítani a vizsgálatot mivel "elveszett" a mellékelt dokumentumom a vásárlás bionyítékával együtt! Na ez már nekem is sok volt és kikértem a vizsgálat papírjait az Ügyvédem tanácsára és kiderült hogy náluk volt a hiba, de a többit nem akarják jóvá írni! De hogy sakk mattot adjak kikértem egy papírt a Dimaco kft-től és elküldtem nekik... Ez volt tegnap és se válasz se a.többi fund na most szerintetek? -.-
  • Ryder159
    Nézzétek meg EZT! És szavazzatok...
  • patrikhun97
    Hú mennyire ment az anyázás mikor kipróbáltam a Famast :D lvl1-es assim volt és jöttek a szokásossal :D
  • ZzoleE
    Nekem fegyverenként változó a dolog. Pl: Aek,AK,Aug-nál nem használom, mert én is úgy érzem mintha nem pont oda lőne ahova célzok. Famasnál és a többi assault fegyónál vagy medic és engi-nél nincs vele bajom.
  • Ryder159
    Amúgy medic nem kapott valami olcsó szettet?
  • Ryder159
    Te használod azt a Red-dot-ot? Nem pontatlanabb vele a fegyver? Én eléggé úgy érzem...
  • patrikhun97
    Direkt úgy neveztem el az assit, hogy [Hun]CptFamanoob :D Köszi a set ötletet :D Meg amúgyis ezenkívül csak az l85 noob fhiányzik :D
  • ZzoleE
    Hehe nincs mit, segítek ahol csak tudok :D
    Fámász mellé szerintem az m4a1+rex kit a legjobb(meg amúgy is). Aztán mehet a famasra a predator barrel,viper mags,nemesis stock (a famas kitből)+ red dot. És várhatod a sok famas noobozás a cseten :D
  • patrikhun97
    Ja és zzolee neved imába foglalom :D Ment a 6db plusz :D
  • patrikhun97
    A fama mellé szeretnék még egy szettet melyiket ajánljátok?
  • Ryder159
    lol, bazmeg, azt a mázlit
    Ha a sponsorpay adott volna egy 100-ast akkor elköltöttem volna XM8-ra. Kössz hogy szóltál. Most már jövök neked egy rekesz sörrel
  • patrikhun97
    Nekem most 9234 fundom van és még 38 hátra van :P. De attól félek hogy nerfelik :(
  • Zaja
    Hja,meg nekem úgy is ott van az m4a1,csak veszek hozzá red dotot meg valami szarságokat,azt cső.
  • Zaja
    Recon
    Funds:2065
    Credits:2604

Fail: Assaulton van 1000 Funds,ha még is regelek heroest,akkor sem tudom megvennia kurva fámászt,mer 99 kell,a sponsorpay meg nem ad az utóbbi időkben.
  • patrikhun97
    Famas set 2.1k-ért Looooool megveszem :D
  • Zaja
    Nincs mit!
    patrik,akkor hajrázd meg őket,már csak 38 K kell.:D
  • ZzoleE
    Fúú srácok! kapunk ingyen 2k funds-ot, erre kiadnak egy assault kit-et, benne Famas + nemesis stock. 2099 funds-ért. Így is famas volt mindenhol, de ezek után mi lesz... :D
    Famas Kit
  • Ryder159
    Zaja: Kössz a kódot
    ZZolee: Kössz a tippet, működik!
  • patrikhun97
    Nah 45k fundból 7k-t jóvá írtak :D
  • koschwarz
    Jaja, már megvan az is.
  • ZzoleE
    Ajánlom, hogy csináljatok a Battlefield Heroes-ban is egy accountot (ha nincs még) és akkor ott is kaptok 1000 fundot valentin napra. A My Stuff --> Rewards-ra kell kattintani!
  • Zaja
    Hja,de megvan a kód!
    Aki nem találná:
    6S7L-SX5U-FJXA-T6EU
  • Zaja
    Kösz,haver,de nem találtam meg.:-( A kódot ,amit Ryder kiírt,azt úgy felhasználtam. XD Megcsináltam,de nem játszottam vele egy percet sem. :D
  • koschwarz
    menjetek most a bf p4f oldalra, valentin napi 1000 fundos kód van.
  • patrikhun97
    Jaj ti azt hittétek szám xD. Betűket és számokat tartalmazó kód amire akkor kell hivatkoznom amikor befelyezódik a vizsgálat :D Szal csak egy biztonsági kód :P
  • patrikhun97
    Vagy csak trollkodnak velem xD
  • Zaja
    Akkor jó gyorsan dolgoznak,ha 50 számjegyű listát átvesznek 2-3 munkanap alatt.:D Vagy határozottak,vagy nem tudják mi is a gond.

Táncoljunk!
  • Ryder159
  • Narxis
    Az a sorszám, annyian vannak előtted mire a te ügyed is megvizsgálják.
  • patrikhun97
    Haladás történt az ügyben: Válaszolt a boku és azt írták, hogy elkezdték a vizsgálat ami két-három munkanap... Kaptam egy menő 50karakteres ügyfélkódot :)