Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönjük!😊
Na kiraktam egy TS3 server IP-t. A szerver (és az egész host) még csak teszt üzemben van. Szóval használjátok, és ha valamivel nem vagytok megelégedve, akkor nekem privátban lehet írni. Egyenlõre csak 10 slot van, majd lesz több is.
Nekte jó az openvpn? Nekem restartol,nem indít.
Komoly? Nem csak a Sharqin van 130 assault módban?
2 hete nyertem a medicre 30napos credit boostot. Azóta megdupláztam a creditjeimet. Jöhet a Saw meg az iar :-)creditre.
2 hete nyertem a medicre 30napos credit boostot. Azóta megdupláztam a creditjeimet. Jöhet a Saw meg az iar :-)creditre.
Nehogy elhidd. Nézd meg a NFS: World-ot. A játék minden update után egyre roszabb, mégis egyre többet költenek rá a játékosok. Pedig ott az árak elég húzósak. Van 50€-s autó is, +50 bele a tuning, mert a versenyek már lófa**t se adnak. és megveszik. Jöhet bármi szar bármilyen áron, 10 percel a kiadás után már mindenki azzal nyomul multiban...
Szerintem rossz felé mennek a fiúk a Bf-nél. Nem sokan engedhetik meg maguknak a mai világban hogy elköltsenek 100 dollárt ami kb 21.000 Ft egy 93r pisztolyért. Ott kint ezért már lehet kapni egy "igazit" :-)
Nem sokan fognak rohangálni 93r-el a pályákon. Ha kisebb pénzért kb 4-5 ezer foundért árulnák mint a deaglet akkor többen vennék ergo több bevételük lenne és a köznép sem morogna hogy nincs fejlesztés meg fegyver, mert elérhetõ lenne a számukra is. Attól még lehetne ajándék a nagy csomagot vásárlóknak. A Nosferatu meg ugyan az mint a sima standard scattergun csak más a skinje. Szóval........szerintem lehúzás. Jogosan akadnak ki más fórumokon.
Nem sokan fognak rohangálni 93r-el a pályákon. Ha kisebb pénzért kb 4-5 ezer foundért árulnák mint a deaglet akkor többen vennék ergo több bevételük lenne és a köznép sem morogna hogy nincs fejlesztés meg fegyver, mert elérhetõ lenne a számukra is. Attól még lehetne ajándék a nagy csomagot vásárlóknak. A Nosferatu meg ugyan az mint a sima standard scattergun csak más a skinje. Szóval........szerintem lehúzás. Jogosan akadnak ki más fórumokon.
Vigadjunk!
Nekem összesen van 1340. De most megint ipconfig/renew lesz,mert közben kiléptem az openvpn-bõl.
Ma beadta az összes funds-ot,amit eddig sikeresen kitöltöttem survey-nél. 2 napott késett ugyan,de beadta.
Ehhez minimum 4-es IQ kell,hogy egy WH-s képet felrakjon.LOL Vagy nem vette figyelembe,hogy a WH a háttérben van,vagy ez egy õsgörény,aki ezzel akart villogni. De úgy látom,hogy minden játszik...:BOX ESP,NAMETAG,BONE ESP,Distance ESP,HEALTH ESP.😄DDDDDDDDDDDDDDD Szakadok.
Hát gyerekek, a pofátlanság nem ismer határokat. Van ugye ez a napi kihívás, minden napra jut egy. Az egyik része hogy küldj egy képet amin pl 500 és 600 közötti in game score-d van. Na valaki ezzel a képpel nevezett:

Bakker! NEM RENDSZERGAZDAÉNT INDÍTOTTAM EEEEEEEEEELLLLL! Már 2. napja hülye seggfej módjára próbálok hekkeredni,de nem tartom a fejemben amiket leírtál. Még jó,hogy átolvastam megint. OMFG!
Nekem sikerült. Újraindítottam a routert meg áramtalanítottam az egész rendszert,és jó. Leírnád pontosan,hogy melyikek fizetnek tuti funds-ot,mert már megcsináltam vagy 20-at,ki is írta,hogy registration complete,meg stb,de semmi hatás.
hmm. én se tudok kódot kérni hidemyass-ról. hiába törlöm az elõzményeket nem tudok újat kérni. Pedig kéne egy kevés funds, mert féláron van a 30 napos credit és XP boost
És ha újraindítom a gépet,akkor? Ma még nem volt újraindítva. vagy új ip-m lenne?
Nekem HideMyAss-el is ugyan azt írja ki. Pedig onnan nyutom meg az incloakot.
Hallod?! You have already got a demo code,ezt írja ki az incloak,de nem jött code e-mailben. Hogy tudok más e-mailt megadni,amire jön az új kód?
Igen azért Francia mert azt a régiót választottad de én az angol (uk, usa, német, svájci és osztrák régiókat ajánlom 😊
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
Most,hogy elindítottam a gémet,nekem már azzal a képpel tölt be.
Vajon mikor lesz beiktatva? iváncsi vagyok rá. Sztem ez amolyan csipás(sniper) map lesz.
Yóóóóóóóó! 277 funds eddig.😊
Na. Sikerült megcsinálnom a 2.2.2-vel i is adja a free cuccokat,de ahol regisztrálni kell ott fiktív vagy valós irányítószámot sem fogad el. Tehát akkor most hogyan töltsem ki a francia szarságokat? És azért csak franciákat ad be,mert az openvpn-bew francia régiót választottam ki?
Szerintem csak háttérkép csere volt mint eddig a legutóbbi 2 alkalommal.... Legalább is a frissítési infók szerint. De jó lenne, ha tévednék.
fúúúú ez nagyon durva lesz, új map
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az is lehet, hogy rossz az open vpn verziója 2.2-nek kell lennie és az OpenVpnGui-t kell elíndítani.. 😊
Open Vpnt letöltötted hozzá? Az óra környékén (tálcán) nézted?
Nekem nem jött be ez,pedig mindent szóról - szóra ugyan úgy csináltam,és semmi. Nekem nincs is piros kis számítógép ikonom.
Én medik rush kit után húztam m240b-t örökree >.<
Áhh,bazdmeg! VSS Vintorez egy napra az elsõ accomban,Másikban hegesztõpajzs
1 napra,3.-ban sisak,4. CQC ammo. Phassom beleeee!
1 napra,3.-ban sisak,4. CQC ammo. Phassom beleeee!
Nekem se kedvem,se türelmem. Most megyek kártyát forgatni 3 accal.<#vigyor2>#vigyor2> Egyikben csak lesz valami értelmes.
Medicemnek kellene 8000, valamikor neki kéne állnom, de annyira nincs türelmem hozzá hogy hihetetlen...
Igen ha ezt megcsinálod mûködni fog ha rászánsz 1-2 órát akkor 7-8000 is lehet. Csak nekik fog bekavarni hogy lassabb lesz nekik a net.
Azt akarod hogy youtube celeb legyek?😊 Mivel nincs sok idõm nem igen menne :/. De ha így csinálod akkor gazdag lehetsz 😊
Azt akarod hogy youtube celeb legyek?😊 Mivel nincs sok idõm nem igen menne :/. De ha így csinálod akkor gazdag lehetsz 😊
Ezt
csináljam végig,és mûködni fog a sponsorpay?
Routerem van,nem kavar majd be a többi népnek akik az án routeremrõl neteznek?
Mert ha ezzel jó lesz,akkor megcsinálom holnap és onnantól kezdve lehet vele funds-ot keresni naponta?
Nem csinálnál egy videotutorialt youtub-ra?
csináljam végig,és mûködni fog a sponsorpay?
Routerem van,nem kavar majd be a többi népnek akik az án routeremrõl neteznek?
Mert ha ezzel jó lesz,akkor megcsinálom holnap és onnantól kezdve lehet vele funds-ot keresni naponta?
Nem csinálnál egy videotutorialt youtub-ra?
Amúgy mint lentebb írtam 4k-t összeszedtem vele csak tegnap. Megsaccoltattam a recon karim értékét és 10000 forintra rúg <#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>
Betartottad az utasításokat amiket leírtam az ingyen fund menüpont alatt?
Nekem ezt írja ki sponsorpay-en:
Unfortunately there are currently no offers available for your country. Please try again later.
Neked megy?
http://iframe.sponsorpay.com/191faca9e8f1cde264077b56f0decf97/db3dd44f49913172/HU/3582/offers
Unfortunately there are currently no offers available for your country. Please try again later.
Neked megy?
http://iframe.sponsorpay.com/191faca9e8f1cde264077b56f0decf97/db3dd44f49913172/HU/3582/offers
A redeem kódok miatt kérdezd az EA-t 😊. Mi lenne a sponsorpayel? 😊 Tegnap mediknek még ruhát és két fegyvert is tudtam venni 😊).
Komoly utána néztem a T4G és a PB oldalán, hogy miért és mikor bannoltak és nem találtam semmit :/ De azért még ledobálja a medikemet :/ Jellemzõ, hogy a profikat mindig ledobják de azért ez már túlzás 😊
Komoly utána néztem a T4G és a PB oldalán, hogy miért és mikor bannoltak és nem találtam semmit :/ De azért még ledobálja a medikemet :/ Jellemzõ, hogy a profikat mindig ledobják de azért ez már túlzás 😊
Redeem kódok nem lesznek mostanában?
Sponsorpay-el mi van?
Nekem is... De nekem nem a daily drawsal hanem egy köcsög szerverrel ami állítólag T4G blacklistes bann (glitching) miatt ledobál (érdekes csak onnan...) Ha valaki megtudná nekem nézni mikor volt ha volt megköszönném...
Tököm kivan,gyerekek!
3. napja mindig mellé választok az M95 mellé eggyel a Draw-ban.
3. napja mindig mellé választok az M95 mellé eggyel a Draw-ban.