6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1289 Merre? A képeknél? Ott csak a mentőládánál azt írja,hogy a társaimat és magamat gyógyíthatom,de ha teszek rá 3 pontot,akkor mitől lesz jobb? -
#1288 hát ha annyira szeretnéd játszani akkor tedd újra fel a winfost aztán próbáld újra. nem hiszem hogy open betáig tudna neked valaki megoldást biztosítani -
Padavane #1287 Ja rányomtam hogy ok és semmi. Aztán a linkről rámegyek a paly nowra lefut az ápdéter és megint semmi. -
#1286 megvártad még kiírta az updater egy kis ablakba hogy "sikeresen letöltött és el akarod-e indítani?" -
Padavane #1285 Válaszoljon már valaki. -
#1284 Sziasztok!
Megszeretném kérdezni, hogy megy-e valakinek a Firefox 4-es bétájával a játék ? Mindig csak kéri, hogy telepítsem a plugint és indítsam újra a Firefox-ot, de nem akarja elindítani. -
#1283 írja ott az összes képesség leírását -
#1282 Valaki megdobhatna egy felesleges seriallal! -
#1281 Nem találok leírást a pontokról,miben lesz jobb a katona.:S -
#1280 Medic,lvl 4.
Egyébként a pontok,amiket kapsz a szintlépésért,miben teszik jobbá a katonát?
Medic-ként a gyógyítós ládikóra tettem,miben lesz több? -
Kosadzk1 #1279 dettó, ma még nem tudtam játszani, de kitartótan próbálkozom -
#1278 Egész jó játék !Csak a bugok!
Eléggé idegesítő ,hogy szerver is full al nem enged csatlakozni vagy nincs kapcsolattal.... -
#1277 Nah...engi lvl3 :P
van még mit javítani, dehát még csak béta(: -
Padavane #1276 Az mitől van hogy végigfut az ápdéter és semmi.
Hiába nyomogatom a pléj náut.
Már újra letöltöttem meg minden. -
#1275 "bug report: there exists a class for selfish stat-crazy underage losers: sniper. need to fix in release version."
-
#1274 Akad azért bug,de azért béta,hogy teszteljük:)
-falba spawn és nem tudsz kijönni,de lelőni tudnak:)
-hitbox megnyúlik néha (sarkon befordul szinte a golyó:D)
... -
#1273 pedig énis így tolom, miután belépett a játékba akkor szoktam nyomni, és kiteszi teljesképernyőbe. -
#1272 nemigen müxik az alt+enter :S -
#1271 1 perc volt :P nehéz volt de azért megvan :) -
#1270 #1257 -
#1269 Helló!
Fullscreenben van a játék, de nemtudom átrakni úgy hogy látszódjon az egér :/ mit tegyek vele hogy tudjam állítani? [Alt+Enter nem műxik] -
#1268 Sziasztok! Az miért van, hogy elkezd joinolni bejön a map is már látom a méter jeleket meg oldalt hogy ki vezet plusz azt akik írnak és befagy a kép majd kidob...??:S -
#1267 valszeg pont azért nem szabad, h a sok gyökér ne ezek a videók alapján itélje meg a játékot... -
twi452 #1266 Nem is értem mi ez a para, hogy nem lehet videót feltölteni róla..aki akarja úgyis kipróbálhatja annyira nem privát a dolog :)
közöm nincs az egész battlefield szériához és mégis kaptam kulcsot mert kiváncsi voltam milyen ez :D aki meg főleg egy videó vagy a beta alapján von le komoly következtetéseket róla az meg is érdemli :D -
#1265 Édesanyád elnézett valamit.Reinstall valszeg segíteni fog. -
#1264 Helló!
Hogyan tudom működésre bírni a játékot?Anyám szerint kész volt, el is tudom indítani, de azt írja ki hogy hibát észlel.Mi lehet a baj?:S -
#1263 Sziasztok! Az miért van, hogy elkezd joinolni bejön a térkép pár méter jelzővel aztán behal és kidob?:S -
#1262 spicli -
#1261 A mószer aranka clubba. -
#1260 ha találok videot feltöltve hova kell jelenteni? -
#1259 Amúgy ha teljes képernyőn nincs egér és játszani szeretnél akkor TAB megjelenik egy sárga vonal a HOME alatt és addig nyomod a tabot amig oda nem érsz a play now ra. majd enter. -
#1258 na én is kaptam kulcsot :D -
#1257 a kurzorra:menj optionsbe és ott fullscreennél állítsd no-ra. amikor bedob a játékba alt+enter.és igen nem egyszerű odatalálni a fullscreenhez, de sikerülni fog (pont ma reggel oldottam meg :)) -
#1256 1 Egér nálunk sincs.
2 Nehéz bekerülni szerverre. Főleg most hogy már mindenkinek van kódja és szerverből meg nincs több. -
#1255 Kicsi segítségre lenne szükségem 2 dologban az egyik az lenne hogy Windows7-en játszom és fullsreennél nincs mouse a játékban a másik meg az hogy elindítom hogy play now de mindig disconnect majd a szerver lista betöltésénel meg ki is fagy valakinek valami ölet ? -
#1254 Felhasználtam köszi :) -
HUmanHunter #1253 mg3 al tényleg jól lehet távolra lőni. fountain mellett felmásztam egy tetőre, és a fountain spawn pointnál lévő ellenséget 10 lövésből kiszedtem, 2 headshoot és halott volt mindkettő :D -
#1252 Aki kapja marja: 5466-SLWF-LTE6-KATR -
#1251 fenébe valaki megelőzött :( -
#1250 lenyúltam :P