6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Wreck86
    Merre? A képeknél? Ott csak a mentőládánál azt írja,hogy a társaimat és magamat gyógyíthatom,de ha teszek rá 3 pontot,akkor mitől lesz jobb?
  • Elektrofrombc2
    hát ha annyira szeretnéd játszani akkor tedd újra fel a winfost aztán próbáld újra. nem hiszem hogy open betáig tudna neked valaki megoldást biztosítani
  • Padavane
    Ja rányomtam hogy ok és semmi. Aztán a linkről rámegyek a paly nowra lefut az ápdéter és megint semmi.
  • SzLehel
    megvártad még kiírta az updater egy kis ablakba hogy "sikeresen letöltött és el akarod-e indítani?"
  • Padavane
    Válaszoljon már valaki.
  • SD456
    Sziasztok!

Megszeretném kérdezni, hogy megy-e valakinek a Firefox 4-es bétájával a játék ? Mindig csak kéri, hogy telepítsem a plugint és indítsam újra a Firefox-ot, de nem akarja elindítani.
  • Elektrofrombc2
    írja ott az összes képesség leírását
  • Beers
    Valaki megdobhatna egy felesleges seriallal!
  • Wreck86
    Nem találok leírást a pontokról,miben lesz jobb a katona.:S
  • Wreck86
    Medic,lvl 4.

Egyébként a pontok,amiket kapsz a szintlépésért,miben teszik jobbá a katonát?
    Medic-ként a gyógyítós ládikóra tettem,miben lesz több?
  • Kosadzk1
    dettó, ma még nem tudtam játszani, de kitartótan próbálkozom
  • XenHai
    Egész jó játék !Csak a bugok!
    Eléggé idegesítő ,hogy szerver is full al nem enged csatlakozni vagy nincs kapcsolattal....
  • szabii98
    Nah...engi lvl3 :P
    van még mit javítani, dehát még csak béta(:
  • Padavane
    Az mitől van hogy végigfut az ápdéter és semmi.
    Hiába nyomogatom a pléj náut.
    Már újra letöltöttem meg minden.
  • koschwarz
    "bug report: there exists a class for selfish stat-crazy underage losers: sniper. need to fix in release version."

• Wreck86
    Akad azért bug,de azért béta,hogy teszteljük:)
    -falba spawn és nem tudsz kijönni,de lelőni tudnak:)
    -hitbox megnyúlik néha (sarkon befordul szinte a golyó:D)
    ...
  • kifli
    pedig énis így tolom, miután belépett a játékba akkor szoktam nyomni, és kiteszi teljesképernyőbe.
  • szabii98
    nemigen müxik az alt+enter :S
  • szabii98
    1 perc volt :P nehéz volt de azért megvan :)
  • Czdano
  • szabii98
    Helló!
    Fullscreenben van a játék, de nemtudom átrakni úgy hogy látszódjon az egér :/ mit tegyek vele hogy tudjam állítani? [Alt+Enter nem műxik]
  • Vlaghimiir
    Sziasztok! Az miért van, hogy elkezd joinolni bejön a map is már látom a méter jeleket meg oldalt hogy ki vezet plusz azt akik írnak és befagy a kép majd kidob...??:S
  • MR ME
    valszeg pont azért nem szabad, h a sok gyökér ne ezek a videók alapján itélje meg a játékot...
  • twi452
    Nem is értem mi ez a para, hogy nem lehet videót feltölteni róla..aki akarja úgyis kipróbálhatja annyira nem privát a dolog :)
    közöm nincs az egész battlefield szériához és mégis kaptam kulcsot mert kiváncsi voltam milyen ez :D aki meg főleg egy videó vagy a beta alapján von le komoly következtetéseket róla az meg is érdemli :D
  • tutituti
    Édesanyád elnézett valamit.Reinstall valszeg segíteni fog.
  • szabii98
    Helló!
    Hogyan tudom működésre bírni a játékot?Anyám szerint kész volt, el is tudom indítani, de azt írja ki hogy hibát észlel.Mi lehet a baj?:S
  • Vlaghimiir
    Sziasztok! Az miért van, hogy elkezd joinolni bejön a térkép pár méter jelzővel aztán behal és kidob?:S
  • Bogdogege
    spicli
  • tutituti
    A mószer aranka clubba.
  • kabel15
    ha találok videot feltöltve hova kell jelenteni?
  • kabel15
    Amúgy ha teljes képernyőn nincs egér és játszani szeretnél akkor TAB megjelenik egy sárga vonal a HOME alatt és addig nyomod a tabot amig oda nem érsz a play now ra. majd enter.
  • Snexi
    na én is kaptam kulcsot :D
  • Zero07
    a kurzorra:menj optionsbe és ott fullscreennél állítsd no-ra. amikor bedob a játékba alt+enter.és igen nem egyszerű odatalálni a fullscreenhez, de sikerülni fog (pont ma reggel oldottam meg :))
  • kabel15
    1 Egér nálunk sincs.
    2 Nehéz bekerülni szerverre. Főleg most hogy már mindenkinek van kódja és szerverből meg nincs több.
  • jetblack
    Kicsi segítségre lenne szükségem 2 dologban az egyik az lenne hogy Windows7-en játszom és fullsreennél nincs mouse a játékban a másik meg az hogy elindítom hogy play now de mindig disconnect majd a szerver lista betöltésénel meg ki is fagy valakinek valami ölet ?
  • jetblack
    Felhasználtam köszi :)
  • HUmanHunter
    mg3 al tényleg jól lehet távolra lőni. fountain mellett felmásztam egy tetőre, és a fountain spawn pointnál lévő ellenséget 10 lövésből kiszedtem, 2 headshoot és halott volt mindkettő :D
  • Doomista
    Aki kapja marja: 5466-SLWF-LTE6-KATR
  • jetblack
    fenébe valaki megelőzött :(
  • jetblack
    lenyúltam :P