6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
patrikhun97 #6016 Komolyan mondom ez már a pofátlanság netovábbja -.-. 2hónapja vitázok a Bokuval de ők még el sem olvasták az üzenetemet hanem robot emaileket küldözgetnek, hogy már megoldották a problémát.... Most komolyan mondom és előre is elnézést de már a f*szom kivan velük.... Valaki nem tud mondani valami tanácsot? :/ -
#6015 Egy kis játék ahol Fundot lehet nyerni:
LINK
Az időpontok pedig:
Március 15 - 18:00-20:00
Március 22 - 18:00-20:00
Március 29 - 18:00-20:00 -
Zaja #6014 Semmi hír nincs még az új mapról,ami a betöltőképernyőn van? -
Zaja #6013 Végre elértem a rank 15-öt. Rakhatok a Ground Crew Supportba TP-t és újratölt a JET-em. -
#6012 Nem jó az a FAMAS. mész vele 2 kört és onnantól kezdve a többi fegyver használhatatlannak érzed -
patrikhun97 #6011 Igen igen a Famashoz képest semmik :D Öhm vagyis profik :D -
#6010 Nem, azok gyenge fegyók meg amúgy is bármikor vehetek meg izé meg izé.. :D -
patrikhun97 #6009 Csak nem irigykedsz?:D -
#6008 Na neeeeeeeeeeee -
patrikhun97 #6007 Loooool örökös Scar-l az örökös XM8 és Aek után :D Úgy érzem jól megy a sorom:D -
#6006 Javított fordítás:
[New Feature] - A szerverkeresőhöz hozzáadták az Ausztráliát
[Bug Fix] - Csak a saját "mug shot"-odat látod játék közben
[Bug Fix] - Added measures to reduce the double scope bug- ezt nem értem
[Bug Fix] - A defibrillator kill mostantól “Close Quarters +20” bonuszt ad
[Bug Fix] - A kés "hatásköre" 2.5-ről 1.5-re csökkentve (gondolom méter)
[Bug Fix] - “Identify Target” mostantól működik
[Bug Fix] - “Motion Sensor” újratöltés idejének csökkentése működik ha TP-t raksz bele
[Bug Fix] - A “Mortar Strike” újratöltés idejének kírása javítva helyes értékekre a kliensben
[Bug Fix] - “Mortar Strike Combat Awareness” Mostantól működik (Jegyzet: A második szint eltávolítva, ezért ha 2 TP-d volt bele rakva, akkor nyomj egy RESET-et és visszakapod azt az egy TP-t)
[Bug Fix] - Az anyahajók OMAN-on és Dalian-on csak akkor javítják a repülődet ha raksz TP-t a “Crew Support Support”-ba
[Bug Fix] - A bázisod csak akkor javítja a repülőt ha raksz TP-t a “Ground Crew Support”-ba
[Bug Fix] - “Increase Sprint Speed” mostantól rendeltetés szerűen működik
[Bug Fix] - “Advanced Counter Measure Deployment” - a második TP mostantól rendeltetés szerűen működik
[Bug Fix] - “Medic’s Combat Triage” Ha 1TP-t teszel bele, akkor láthatod a csapattársad HP-ját, ha kettőt akkor az ellenfélét is.
[Bug Fix] - “Combat Resilience” mostantól működik
[Bug Fix] - Néhány elírás javítva a kliens-ben
Saját fordítás, így lehet benne félreértelmezés. Eredeti írás ITT -
Zaja #6005 Hja,és nem csa az anyahajók nem javítják,hanem a bázis sem. Nekem legalábbis nem javította az sem.:( -
Zaja #6004 Akkor most jól megszívatták azokat,akiknek nincs TP a Ground Crew Support-ba.
Köszi a fordítást!:) -
#6002 Ja igen, megvan.
[Bug Fix] - Home bases now repair and resupply aircraft only when the player has points in the “Ground Crew Support” ability -
#6001 a micsodát? én nem vettem észre semmit...
-
#6000 looool
ték -
Zaja #5999 De elcseszték a járművek energiájának a visszatöltődését. Nem tölt vissza. -
#5998 A Trainig-menüben javítottak valamit a srint speed skillnél. -
Zaja #5997 Update jött a P4F-re. Véltek valami új felfedezni valót benne? -
mitaraczu #5996 hátha ez segít összehasonlítás -
#5995 Én még nem próbáltam,de statok alapján olyan mint a scar-l.
Láttam róla két videót, ahol elég jól nyomták vele(persze ettől még lehet rossz): 1. , 2.
Ezek alapján nem tűnik rossznak, lehet megveszem,ha elérem a szintet hozzá. -
Zaja #5994
Beszarás! :))) -
#5993 F2000-et ösmeri valaki? BF3-ban egész jó. itt milyen? -
patrikhun97 #5992 AS-VAL+Viper mags akciósan 4700Fund -
#5991 132.000Fund mellé ajándék... -
#5990 Ha tunelbear-el próbálod, akkor nincs. Ha OpenVPN akkor van több amcsi szerver, azok közül az egyiken szokott csak lenni. Angol szerveren nekem van mind a kettőn. Ha neked mégsincs, akkor nézz meg más országot és ha akkor se, akkor tiltva vagy sponsorpay-ről... -
SuzyBFP4F #5989 Hali!
Csak nekem nincsenek most offerek Sponsorbayen, sem Amerikában sem Angliában? -
Zaja #5988 Én amikor megcsináltam az assault accom első drawban m4a1 volt örökbe.:d -
patrikhun97 #5987 Fuck yeah! :D Mai Daily draws: Perma Aek-971 :D -
Zaja #5986 Gyúúú! xD Akkor még várhato egy darabig,hogy bombázhassak. Nem baj,addig marad a gépágyú meg marad a stinger,ami 2-ből 1 ha talál.:D Köszi!:) -
Ez mind kell, hogy tudj bombázni.
Az első 3 megvan akkor gorsabban tud ujratölteni az AA rakéta. Csak ha 3-at teszel ide, akkor tudod rakni az alatta lévőbe, amivel gyorsabban újratölt az Anti AA missle flares. Majd ha itt megvan a 2, akkor tudod rakni az alatta lévőbe, ami az AG bomba. 3-at bele kell rakni ide is, ezze gyorsabban ujratölt és ekkor oldódik fel a radar, hogy lásd is hova kell dobni a bombát.
Aztán már csak sok gyakorlás kell, hogy pontosan oda dobd ahova kell...
Tehát Ha level 13 van akkor minden oda kell tenned amid van. Ne felejtsd el hogy a Tier2 csak akkor oldódik fel, ha Tier1-be teszel 5 pontot, és a Tier3-hoz kell 10 pont a tier1 és tier2-be összesen.
Megnyugtatla, Level 18-on 300.000Xp kell a szintlépéshez, és akkor is csak egy TP-t kapsz...
-
Zaja #5984 Elértem a 13-as szintet,összeszedtem 130K XP-t és mit kaptam? Egy kurva tréning pontot. Kösz szépen.... Jettel mikor tudok szőnyegbombázni? Már 3/3 megvan,mi kell még? -
#5983 Nálam jó minden... -
Gergo731114 #5982 Ti be tudtok lépni a játékba?
A játék hivatkozása a facebook oldalra irányít.
Mi ez?
-
#5981 én is csak az M145 miatt vettem, mivel nem megvehető.... -
#5980 Gratula! Én nem merek supply drop-ra költeni, mert engem már bannoltak sponsorpay-ről és már csak 14k funds van hátra :D -
#5979 Na vettem pár Desert supply drop-ot, sorrendben a következőket tartalmazta:
- Desert paint job forever
- 1 day credit boost
- Desert M145 scope 1day
- 1 day credit boost
- 1 day credit boost (itt már kezdtem kicsit ideges lenni)
- Desert M145 scope 7 days
- 1 day credit boost
- Field bandage 155 uses
- Desert M145 Scope Forever
A FAMAS az M145-el valami brutális... -
#5978 -20%-al olcsóbban vehettek training point-ot, ha érdekel valakit -
#5977 És akkor én mit szóljak?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez két nap termése.
-
patrikhun97 #5976 És én mit mondjak: én kezdettől fogva anélkül csinálom és naponta 6-700 spam érkezik xD