Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom akkor nem én vagyok az egyetlen aki nem jár sikerrel a sponsorbay-en...
Van hogy egy offert megad az egyik accomon de a másikon hiába töltöm ki ugyanazt ott már nem adja be...
Jogos,bocsi. Sikerült valamit kideríteni?
Most nem megsérteni akarlak de az ingyen fund az megint más téma :/ Azért nem mindegy hogy 15000 Forintod úszik el vagy csak 15 perced :/

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Kurva anyjukat,büdös zsidók! Már a free funds-ot se adja meg.
Megvolt scanneltem a papírokat most várhatok míg válaszolnak...

Ryder159
Ha nem tudod igazolni, hogy nekik ment a pénz akkor semmire nem mész a kisregényeddel...

Az illetékes személyek(Dimoco Kft.) szerint két darab 7000Ft körüli vásárlás történt de semmi mást nem tudtak felmutatni csak a pontos dátumot... Megnéztem és ami fundot elsikasztottak tõlem kb 50k-ra rúg :/
Írtam egy kisregényt már várom a választ....

Ryder159
15000???? Ekkora csomag nincs is mobilról.
Kérj egy kivonatot arról, hogy az EA-nak ment a pénz, és irány a Costumer support...

Na most van tele a f*szom az EA-vel: Jan. elején venni akartam fundot de nem írta jóvá és azt írta hogy még a pénzt se vonta le... Erre mai telefonszámla: 15000Ft emeltdíjas tartalomra... Felhívtunk mindenkit és kiderült hogy az EA-nek ment a pénz...

Ryder159
Még 7 Like a hivatalos Facebook oldalon és megvan a 400.000, és akkor valamit kapunk (remélem)...<#nezze>

Ryder159
Játszanák, csak a gépem nem úgy gondolta...

Jó reggelt!
Megcsináltam a Bad Company 2-t. (ZajaRecon)
Lehet fejlõdni,fegyvert nyerni,sznájperedni,meg minden.
Aki akar játszani,írjon privit!
Éééééés megadta :D Megvettem ezt a vasember szettet és meg kell mondanom pofás kis darab ez az M110 :D A bolt actionos sniperek után nagyon furcsa de nagyon jó az ofenzív reconoknak. Egy a hátrány mégpedig a kissé nagy visszarúgás de kezelhetõ és legalább ha tévesztessz nem kell újra céloznod :D

Jó kérdés, próbáld ki. :D
Akkor már ketten vagyunk :/

Velem is kibaszott ma. 12 offert csináltam ma,és semmit se kaptam. kekekeeeekekke
Na most fogyott el a türelmem... 2 óráig ültem a sponsorpay elõtt és reménykedtem hogy szerzek 3k fundot. Ez idõ alatt 40db(!!!) offert csináltaqm és csak 400fundot kaptam -.-" Úgy érzem nem szeret a sponsor pay :).

Bocsi,de nem értek annyira hozzá. Laikus szemmel tekintek még mindig rá. Akkor ebben lehet fejlõdni?
Pedig ha jobban megnézed akkor rájössz hogy ranked.
Bad Company 2 tört multi:
http://www.youtube.com/watch?v=T47VPyYT-zg
A srác korreten elmagyarázza,és nem fake. Magyar kommentár. Csak nem tudom ranked-e...:( Én azért kipróbálom.
Az már tavaly óta várom<#nevetes1>
Ryder159
Április elsõ felében 2. szülinap. Lesz ott akció bõven...

én is kaptam m110 örökbe és kiegészítõk nélkül eléggé nehéz használni
Lesz még itt akció bõven. Majd ameriai dátum szerint hálaadásor,meg valami ünnepeken tuti csinálnak eksönöket.
Hogy merészeltél felvenni?! :D Visszaigazoltalak ;). Ha hamarabb kezdted volna a játékot akkor 5000 Fundért volt M95-ös szett :P. Most nekem is az M24 a favorit lehet vele aprítani rushon :D.
A vasember szettet is csak a fegyverért veszem mert kiegészítõim vannak :D

@patrikhun97
Felvettelek barátnak p4f-n,ha nem gond?!
KisZaja/Recon nickkel.
7 napra nyertem,de egy fél óra alatt meg is untam. Tegnap megvettem az M24-et,mert elértem a 12-es szintet,és most azzal aprítok. Szerintem,ha adódik majd M95 ingyé,akkor váltok arra,de addig semmiféleképpen nem fizetek más sniperért,amíg az M24-et meg nem unom,mert számomra most ez a favorit.
De Te ájronmen it-ben veszed meg,gondolom?! Akkor 3,2K-ért jó ár,mert van hozzá minden kiegészítés,meg extrák.
Én mindig is semiauto sniperre vágytam és most, hogy itt van 3.2k fundért nem hiszem, hogy kihagyom :). Zaja gondolom rentálba nyerted és nem örökre ugye?

Én tegnap nyertem meg. Szereintem egy rakás fos. Mondjuk biztos csak meg kell tanulni vele lõni,mint a vss vintorezzel,vagy az svu-a-val,mert videókban jó kombókat csinálnak vele,de ott olyan,mint ha no recoil be lenne neki állítva. Nekem nagyot lökött.
Recon kollégák segítségét kérném: M110-el van valami tapasztalatotok?

Hmm, értem. Jaja azokat visszaigazolom mindíg
Tök mind1,mert teljesen random az egész. Én egy darabig még megjegyeztem,hogy melyik adta be,de csak idõpocsékolás,mert van amikor pont az az egy adja meg a funds-ot,ami máskor nem. De az e-mailt mindig igazold vissza,amelyiken vissza kell!
Amúgy Ryder nem akarod velnük megosztani a Sikeres tranzakciókat amiket csináltál?
Igazán Lefotózhatnád és megmutathatnád :)
Na ez mondjuk érdekes, mert azt én 1 napja megcsináltam és még nem kaptam érte semmit...
De mondjuk most reportoltam nekik vagy 10 ilyet remélem valamennyit megadnak belõle :D
Ryder159
Win A Cadillac CTS Coupe
Reward: 1114 Play4Free Funds
Sign up with valid info & take a survey. You can skip the sponsored offers. 32 minutes ago
Successfully credited

Hehe, még egy kövére csomag jött. 100 Funds kell a Nemesis stock-hoz, de azt már nem bírom összekaparni.<#falbav>

woooow de méégis mennyi idõdbe került míg kitöltöttél annyi Survey-t???
Nekem egyszer volt egy kódom,ami 4000 Funds-ot írt,bemásoltam,ráklikkeltem,ki is írta,hogy jóváírta a 4K fundsot,de nem volt meg a profilomban. Hm..
Ryder159
Az univerzális kódot mindenki használhat egyszer egy profilban. Egyedi kódot csak egy ember egyszer. Értelem szerûen ilyen kódok oda nem kerülnek ki

Meddig lehet/hányan használhatnak fel egy kódot? vagy ez minden kódnál változó?
Ryder159
Ha van reedem code akkor oda kírom...

Ryder159
Még 3000-et kaptam...<#wow1><#taps> Megy ez ma, mint az ágybasz**ás

Narxis
Ne csaljatok. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fiúk/Lányok?! Ez mi:Jelenlegi kódok: Nincs kód
Ezek redeem kódok akarnak lenni? Honnan lehet tudni,hogy mikor lesznek új redeem kódok?
Woah! 12 ezer? az szép na akkor megpróbálom újra rakni az OpneVPN-t hátha úgy jó
Az OPENVPN GUI-t MINDIG rendszergazdaként indítsd!!!
Aztán UK szerver,vagy német,vagy holland van amerikai. Nekem a 2 perces kvíz adott eddig fundot minden nap,a "nyerj egy audi A1-et!" és a vodás az orosz szerón. Minden nap új konfig kell,egy nap akár többször is,ha dinamikus az ip-d,és hidemyass-rõl tudsz új ip-vel új kódot kérni vpn-hez.
Én ma költöttem el 12 ezer funds-ot,amit 3 nap alatt kapartam össze. Szóval kösd fel a nadrágot,mert nem kolbászból van a kerítés a p4f-nél!
háát tegnap igen de ma elõször nem úgy futtattam, de utána bezártam letöltöttem még egy config fájlt és utána már rögtön rendszergazdaként futtattam, lehet az volt a gond hogy elindítottam nem rendszergazdaként is?
Ryder159
Rendszergazdaként futtatod?

Hmm ezt jó hallani, de nekem most egy új probléma merült fel...
hiába kapcsolódok mondjuk Amerikába, valamiért egy finn IP-t ad, és ez van az összes országgal... mindig más fajta IP-t ad mint amilyen országra csatlakozok... xd
Ryder159
Pont most jövök sponsorpay országból. Mai tippem: Anglia (United Kingdom). Reggel óta lazán 3800 fundot szedtem össze. Ez új rekord...
400-1000 funds-ig adott.

Sziasztok!

Én is megcsináltam az openVPN-es cuccot és csináltam is pár offert, de annyi szerver van hogy nem tudom melyikre csatlakozzak, illetve milyen offer-t csináljak, eddig csak 1-ért sikerült fundot kapnom.
Kérdésem az lenne hogy akik esetleg többet is csináltak és kaptak érte fundot azok leírnák hogy melyik szerveren csinálták, esetleg még ha emlékeznek melyik offert csinálták az nagyon jó lenne :)
Talán a Sponsorbay-en a Support fülecskébõl kilehet nézni ha jól emlékszem...