35
  • Bordapapa
    #35
    A PlayBook majd lesöpri... :D
  • chuky123
    #34
    Kijailbreakeled és máris van flasplayer
  • dj ozsi
    #33
    amúgy én is ilyet vennék, ha lenne benne flash lejátszó ?
  • pasi29uk
    #32
    Kíváncsi lennék, hogy az itt jelenlévő trollok közül ki vette a fáradságot arra, hogy legalább egyszer kipróbálja valamelyik almás terméket.
    Nekem van véleményem amit a tapasztalataim alapján alkotok... De attól nem tartom fosnak semelyik terméket sem, mert nem tetszik vagy épp nincs rá pénzem.

    pl.: Apple Pro keyboard fos mert nincs rajta prinscreen gombocska és win alatt hiányzik.
    iPadrol nincs véleményem de ügyes kis ketyerének tűnik.

    Szép magyar szokás szerint a kommentek többsége nem a termékről szól, hanem a burzsuly nagyot kaszáló Steveről... rohadj meg ha több pénzed van mint nekem... hozzá állásról.
  • narumon
    #31
    Ez nem feltétlenül van igy, sőt..
  • MsUser
    #30
    Ez a korrekt válasz, amit "Doktor Kotász" írt, a sok fan nem akar kimaradni a divatból ezért vesz almákat mindegy milyen. Majd egy idő után mint a kazetta értelmét veszti ez a megoldás is, vagy annyira megszokjuk hogy ha már jó árban lesz akkor valamilyen formában lesz otthon tablet PC-nk, de ne felejtsük ki hogy az amerikai hadsereg is bőven rendelt belőle, ez azért javít a statisztikán.
  • passatgt
    #29
    de ha többet adnának el kevesebbért, több hasznuk lenne:)
  • Yv@n
    #28
    "de ha drága lenne az ipad, a többiek miért nem adják olcsóbban?"

    "ráadásul a galaxy tabon is több hasznuk van mint az applenek az ipadon..."
    Hát épp ezért :) Amíg ennyiért is megveszik, addig miért adnák olcsóbban. Androidos telók sem különösebben olcsóbbak pl. a winmo készülékeknél, pedig utóbbiak árában még az OS licenszet is ki kell pengetni...
  • joebacsi
    #27
    Androidot én is szeretem, de speedshopban kint van egymás mellett a kettő (samu tab, ipad), és úgy azért kibukik még sajnos a különbség (először tapicskoltam tablet-et). A kisebb méret ellenére sincs annyira gördülékeny, röccenésmentes, mint az ipad.
    Bár végülis mind1, negyedmillió huf-ot nekem jelenleg egyik se ér :)
  • passatgt
    #26
    ráadásul a galaxy tabon is több hasznuk van mint az applenek az ipadon...
  • passatgt
    #25
    de ha drága lenne az ipad, a többiek miért nem adják olcsóbban?
  • jaspercry
    #24
    "Mindent visz az iPad a táblák piacán" Baz megyében nem hiszem,de itt sem a 16ker-ben...
    Én olyan tablet PC-ben gondolkozom most,az hogy milyen osx-fut rajta ebböl a szempontbol mindegy,lehet win7-is akár,hogy nem az ujjacskámmal tapicskolom ,hanem egy jó kis toll van hozzáadva,ano a régi szép idők packet PC-ire gondolva,na az nem lenne rossz,ezek a tapicskolós megoldások "nemgyerebe"
    -érdekes momentum,hogy az Ipad megjelenésekor ,sokan bukásra itélték ezt a jószágot"Ipod touch-ra gumizott nagyítót"ennek ellenére viszik,sőt ahogy nézem mindennapra jut egy cég ami a saját megoldásaival rukkol elő.
    Ezzel is csak az a probléma Ipad is túl van árazva,valószínüleg ezért a konkurensek sem adják olcsobb kategoriában a saját szutyokjaikat...
    láncreakció ! terjed mint a spanyolnátha.....
  • coolbboy83
    #23
    A Másik, hogy valamiért az érintő képernyő normálisan csak Apple-nél működik......

  • coolbboy83
    #22
    Az iPad-nál előny lesz, hogy az Apple képes saját CPU fejlesztésre, aki nem hiszi, az nézzen utána miért !!
    A többieknek ott a szar x86 Atom 10x fogyasztással, és a maradék ARM amiből vegetálnak...
  • ppista
    #21
    A többi gyártó hasonló termékeit is baszott drágának tartom, csak az Apple cuccok valami rejtélyes oknál fogva tetszenek is.
    Annyi pénzt amennyiért árulják, viszont az életben nem anák értük.
  • Gerygrey
    #20
    Nagyon sokan csak videónézésre, zenehallgatásra és netezésre használják a nagy asztali gépet is. Nekik egy tablet több, mint tökéletes. Az más kérdés, hogy ár/érték arányban az asztali gép nagyon sokáig verhetetlen marad...
  • Gerygrey
    #19
    Nem tudom miről beszélsz, nálam 3 napig vendégeskedett egy Galaxy Tab, és azt leszámítva, hogy nem Amoled hanem csak sima TFT a kijelzője, szerintem állat jó kis cucc.

    Mondjuk ennyiért nem kéne. Végülis a Galaxy S-em is mindent tud, amit a tab, csak azt még zsebre is tudom rakni, és csak úgy elővenni a metrón, de még bringázás közben is tudom használni.

    Ha 50-60 körül adnának androidos tabletet (nem az aPad és hasonló kínai dzsunkára gondolok, hanem valami értelmesebbre, gigás proci, 2.2 froyo, stb) akkor vennék egyet itthonra, ágyban netezgetni meg játszani, de többet nem ér nekem.
  • acdc
    #18
    Ma volt alkalmam kiprobalni egy samsung tab-ot ami ugye sokkal "okosabb" mint az ipad es hat par perc utan hamar elment a kedvem tole.Van meg mit csiszolni az erintokepernyo minosege ugyeben.Lassabb is az egesz rendszer de a bosszanto igazabol,hogy sokszor 2-3 szor is megkellett erintenem ipaden ilyet nem tapasztaltam.Mondjuk nem erdekel ez a kategoria ipad sem, de a samsung mereteben esetleg, ipad tul nagy nekem.
  • BenceYCE
    #17
    Beszéljünk arról, h mit nem kapsz ezért az árért cserébe, amivel a többi gyártó helyzeti előnyben lesz.
  • Doktor Kotász
    #16
    Ennek a kütyünek a hasznát nem látom. Kíváncsi lennék egy olyan kutatásra, ahol az IPad vásárlóknál azt vizsgálják, hogy van-e neki IPhone-ja, IPodja.
    Megmerem kockáztatni, hogy a válasz az, hogy szinte mindegyiknek van, de ha mégsincs, olyantól kapta ajándékba, akinek van.

    És akkor kiderülne, hogyha az Apple bögréket kezdene el árusítani, akkor csak és kizárólag abból innának kakaót, és az Apple letarolná a bögrepiacot.

    Szóval szerintem ezt azért veszik, mert Apple logo van rajta, és nem azért, mert ez valamilyen nagyon hasznos dolog lenne.

    Csak azt nem értem, hogy ezt miért nevezik Tablet PC-nek.

    Olyannal már volt dolgom, és az egy érintőképernyős kifordítható kijelzős laptop volt, nem egy méretmutáns IPhone telefonfunkciók nélkül, azaz nem egy túlméretezett IPod Touch...
    Windows XP Tablet Editiun futott rajta, de Linux vagy bármi más telepíthető rá.
  • narumon
    #15
    Ez EPIC fail max magyarországra érvényes ahol amúgyis max párezres eladásról beszélünk. USA-ban megveszed, hazaviszed, szétnyomkodod majd 2 hét múlva visszaviszed, hogy ez neked nem tetszik kéred vissza a pénzt. Szó nélkül vissza is adják.
  • ppista
    #14
    Mintha csak magamat látnám, amikor az Apple cuccokat leszóló kommenteket olvasom. Pedig csak ki kellet próbálnom a technikákat, és a véleményem nagy része megváltozott. Egyet kivéve. Baszott drágák.
  • sanyicks
    #13
    ipaddel semmi. a zombi rajongótábor marad... esetleg a többiből tudnak lecsippenteni, de a szektások maradnak imádott cégüknél, bármi legyen.
  • sanyicks
    #12
    Dehogy kelnek életre :))) amúgy is van egy olyan alap emberi viselkedés, hogy nem szereted beismerni ha valamivel befürödtél, úgy teszel mintha jó lenne (mert hát úgysem tudod már visszavinni) ha szar is megpróbálod használni vagy nem figyelni a problémákra, az apple fanoknál ez a dolog még erősebb, sőt ők általában azt sem tudják mit tud a többi mert annyira nemérdekli őket, csak amin alma van csak az kell :) Na meg az felel meg nekik amit az apple és steve jobs mond. Ennyi a lényeg.
  • coolbboy83
    #11
    Semmi... megjelenik az iPad 2 :-)
  • Madve
    #10
    Semmi. A lejjebb említett zombik majd veszik az ájped 2-t, meg tovább használják az ájped 1-et. Számukra nem létezik más, és nem létezik jobb, az ő szemükben minden más csak olcsó és randa gyenge minőségû koppincs. Ők boldogok lesznek továbbra is vele mivel az ájpedjük tudása meghaladja az övékét, tehát több, mint elég számukra, és persze annyi pénzért csakis a legjobb lehet. Az értelmesebbje meg vár a tablet vásárlással addig, amíg feljön legalább egy saját verzióval az összes komolyabb piaci szereplő, és kiválasztja számára a legjobbat, és persze az nem ipad lesz...
  • Ferrer
    #9
    Azért megnézem majd, mi lesz az iPaddel, ha megjelenik egy ütős W7 tablet..
  • Blasta
    #8
    Ha nem tudod mit jelent a PC fogalma, inkabb maradj csendben
  • dzsagon
    #7
    Ezek a szarok max internetre meg videónézésre jók. Szóval nem kéne PCnek hívni őket.
  • endrev
    #6
    Az a ciki kedves sanyicks, hogy a zombik hamar életre kelnek, ha miután kézbeveszik amit benyeltek, az mégse nyeri el a tetszésüket. Nyugodj bele, a felhasználói élmény nagyobb úr mint a marketing. Viszont bizony nincsen tömeges csalódottság utáni tömeges továbbértékesítés, azok a szemét zombik vígan használják azt a szart. Te meg nem. ;) :D
  • fergusonpapa
    #5
    blabla...
  • sanyicks
    #4
    nem a cégek hanem a zombik. Bármilyen fantáziátlan faszságot benyelnek az apple zombik ha az apple azt mondja jó, ez után pedig elindul a láncreakció. Nem véletlenül igaz az a mondás hogy az emberek egyre többen vannak, de az össz iq állandó :)
  • doggy90
    #3
    kar, hogy a tobbi ceg az ipad sikereig nem latott fantaziat az egeszben, most meg sorban jelentik be az utanzatokat.
  • Tiro2
    #2
    Hát az már a többiek hibája ha későn reagálnak. Mindenesetre az látszik hogy ki diktálja a trendeket...
  • nohea
    #1
    Mennyire nehéz lehet egy olyan piaci szegmenst uralni, ahol egyedül létezik, mert a többiek csak mostanában kezdenek szivárogni...? :'D Gratula, crapple, hatalmas teljesítmény...