Még három évig húzhatja a Windows XP
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó a Win 7, csak az a trójai megfigyelõrendszer nem figyelne benne.. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
LZ forever
Egy olyan cégnek, aminek legalább 3-400-as gépparkja van XP-re optimalizált egyedi szoftverekkel, annak miért érné meg 7-re váltani? Azoknak az egyedi szoftvereknek a win7-re történõ átírása drágább lenne, mint megvenni mind a 400 gépre az új OS licenszet. Ha lett volna már dolgod ekkora gépparkkal, akkor biztos nem mondanál ilyeneket. Nagyvállalati környezetben csak akkor fognak frissíteni, ha az XP-vel már nem tudnak hatékonyan dolgozni. Egyelõre azt kell, hogy mondjam, hogy ez kicsit odébb van még...
WinXP Rulez, a Win7-hez még az én lower mid-end gépem is kevés, hogy úgy fussanak a progik mint a zseniális-fenomenális Expín. A világ legjobb operációs rendszere a DOS-on kívül!
Elolvastam ezt a cikket kétszer is, de nem lettem okosabb. Biztos reménytelen eset vagyok.
Nem tudtam meg, hogy miért is kellene nekem kidobni a bevált XP-t, és áttérni az új oprendszerre? (Persze, megvenni drága pénzért, hogy 5 év múlva kidobhassam, és még újabbat erõszakoljanak a nyakamba)
A cikkhez mellékelt képek is marrrrha informatívak... különösen az elsõ! Megtudhatom belõle, hogy az új oprendszer doboza elég erõs ahhoz, hogy legalább 10 másikat rá lehessen tenni <#mf1>#mf1>
A másik kép se informatívabb, de legalább szép. <#law>#law>
Nem tudtam meg, hogy miért is kellene nekem kidobni a bevált XP-t, és áttérni az új oprendszerre? (Persze, megvenni drága pénzért, hogy 5 év múlva kidobhassam, és még újabbat erõszakoljanak a nyakamba)
A cikkhez mellékelt képek is marrrrha informatívak... különösen az elsõ! Megtudhatom belõle, hogy az új oprendszer doboza elég erõs ahhoz, hogy legalább 10 másikat rá lehessen tenni <#mf1>#mf1>
A másik kép se informatívabb, de legalább szép. <#law>#law>
Konkrétan mindenhol, xp vagy 2000 fut csak az új gépeket win7-el adják és mivel nincs választásod, így szépen növekszenek az eladások. Persze nincs a win7-el semmi baj egyszerûen a régi rendszerek frankón be vannak lõve és semmi kedvünk újra dolgozni velük <#pias>#pias>
Khmm. IBM még mindig XP-ket használ, és nem nagyon hallani hogy váltani akarna, legalábis nem windózra.
Linuxot rebesgetnek, de sose lehet tudni mit hoz a holnap egy ekkora cégnél!
Linuxot rebesgetnek, de sose lehet tudni mit hoz a holnap egy ekkora cégnél!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Azok a cégek le is húzhatják a rolót ilyen gondolkodásmóddal. A BMW pl. az elsõk között migrált XP-rõl Win 7-re, lehet, hogy most többet költöttek IT-re mint korábban de hosszú távon többet spóroltak. XP-rõl Vistara/Win 7-re sokkal költségesebb váltani mint majd Win 7-rõl Win 8-ra vagy 9-re vagy 10-re. Minél tovább húzzák, annál nagyobbak lesznek a költségek, azért mert XP után már nem lesz még egy op. rendszer ami eddig húzza, MS 3-4 évente akar kiadni új rendszert, hogy ne legyenek ilyen komoly kompatibilitási problémák mint Vista megjelenésekor voltak.
Akik meg most migráltak XP-re nem is tudom mit csináltak az elmúlt 10 évben...
Akik meg most migráltak XP-re nem is tudom mit csináltak az elmúlt 10 évben...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A cikket el se olvasom.
IT-ban dolgozom 10 éve lassan. Az XP még minimum 6 évig húzza, ha nem tovább.
Gondoljatok bele, hogy nagy cég/vállalat vett tavaly, tavaly elõtt XP Prof.-ot... eszük ágában sincs fosVistán vagy loluncompatibleWin7-en gondolkodni.
IT-ban dolgozom 10 éve lassan. Az XP még minimum 6 évig húzza, ha nem tovább.
Gondoljatok bele, hogy nagy cég/vállalat vett tavaly, tavaly elõtt XP Prof.-ot... eszük ágában sincs fosVistán vagy loluncompatibleWin7-en gondolkodni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
← ElőzőOldal 3 / 3