A november az év egyik legdurvább mozis hónapja lesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerintem hanyagolni kéne az ilyen címeket (ha lehet), mert mindenkinek más és más hónap a "durva" a neki tetszõ filmektõl függõen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Gaming is believing.
<#taps>#taps> a hét oltása!<#taps>#taps>
A zajokkal, szagokkal nekem sem szokott gondom lenni.
A reklámokkal, a "szöszös" képpel annál inkább.
bármennyire is fel van fújva a dolog, a fújfújmozi, nem az az általános jelenség, ami a kifogásokat kapja. fura, hogy aki folyton mobilozók és székrugdosók közé ül, az a mozi intézményét szidja, pedig...
pl. ma megnéztem a tolvajok városát. mondjuk én eleve nem középre hátra, hanem a szélére elõre szoktam kérni a jegyet (lám, munkál bennem a félsz:), de semmi gond nem volt. moziélmény. 100%-osan. amikor pedig volt rúgdosás, akkor is a filmre figyeltem. a környezetet ki kell zárni. az sem zavart, hogy a paranormal activity 2-t egyedül néztem a teremben és az elsõ tekercs után elfelejtettek váltani, így 5 percig malmoztam a vaksötétben:) remek fíling volt.
akinek nem kultúrált a mozi, az úgyis színházba jár, gondolom.
soha nem éreztem még büdöset, túl hideget, se túl meleget. csámcsogást se nagyon hallok, amellett hogy ha jó a film, én is kétpofára tömöm a kukoricát...de ezt max a közvetlenül mellettem ülõ hallja, és ha a filmre figyel, õt se zavarja.
oké, nagy ritkán, néha-néha tényleg elõfordul, hogy beül 2-3 szõke plázasuna és filmnézés helyett ott dumcsizzák meg az izgalmasabbnál izgalmasabb storykat, de ilyen jó ha 2x volt az utóbbi 2 évben. nem tudom, ti hova jártok moziba...de nekem mindenesetre jobbak a tapasztalataim, talán ezért is szeretek moziba járni :) még...
Ha azt veszem alapul, hogy az SG cikkek rendre megjelennek a GOOGLE hírolvasójában akkor figyelemfelkeltõnek kell lennie a címnek....asszem ))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
20-25 éve, mikor 2 jó esetben 3 mozi volt a városban, és nem volt ugye internet, nem volt se dvd se videotéka, volt varázsa a mozinak. Pedig szarabb volt a kép is és a hang is, de nem volt más formája a filmnézésnek. 2010-ben szerencsére millió és egy forrásból jó minõségben megszerezhetõ minden film, az is, ami sosem jut el a multiplexbe (ezt ugye nem vetted figyelembe Te sem).
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"Multiplex élmény" - ez valami új fogalom? Tudod, én már akkor rég moziba jártam, amikor te még meg sem születtél, multiplex meg itthon még nem is létezett. Ha moziba megyek, akkor a filmet megnézni megyek, nem pedig bosszankodni. És mivel ugyanazt a filmet megnézhetem otthon is kiváló minõségben, zavaró tényezõk nélkül, ezért nem kérdés, hogy miért nem megyek moziba. Ráadásul otthon annyiszor és akkor nézem meg, amikor csak akarom, nem kell igazodnom ahhoz, hogy éppen mikor és hol vetítik, és persze nem kell mindannyiszor kifizetnem a jegy árát.
Az idióta szemléletet kettõnk közül nem én képviselem.
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Szerintem moziban is az lessz !
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
A lényeg továbbra is az, hogy a mozi a kép méretén, és az fülszaggató üvöltésen kívül semmit nem tud hozzátenni az élményhez. Viszont az otthoni mozizáshoz képest csaupa kellemetlenséggel jár. Lehet, hogy azért, mert a moziban egyedül én vagyok a buta, és zavar a sok hozzád hasonló okos jelenléte :-D
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
sok elõnye van az otthoni mozizásnak is, de semmi nem fogható egy nagy vászon élményéhez.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy eltekintve a fejlõdés exponenciális ütemétõl is, elkívánkozik még bárki közülünk a moziba, hogy megnézze a CNN-t, a NGC tudományos híreit vagy a fokozhatatlan, überelhetetlen MTV1 híradót?
Nem tud vki egy Szekeres Viktor cím generátort?
-legdurvább
-kíméletlen
-kegyetlen , és ezekhez eltérõen a hónapok.Még könnyebb lenne a munkája.
Gaming is believing.
LZ forever
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mozivászon vs otthoni képméret. Ugye tudod, hogy még egy mobiltelefon kijelzõje is tud nagyobbnak látszani a mozivászonnál, ha elég közel rakod a szemedhez? A varázsszó: látószög. Mellesleg a moziban sem mindegy, hogy az elsõ, vagy az utolsó sorból nézed a filmet. Egyébként nincs kis tévém, de ez magánügy.
Otthon bármikor megállíthatom a filmet, nem maradok le semmirõl. Ha kell, akkor visszapörgetek, hogy megnézzek egy részt megint. Ezt moziban hogyan oldod meg? Ja, tudom, neked ilyesmire nincs igényed. De nekem viszont van.
Régen, amikor még videó sem létezett, sokat jártam moziba. Igaz, akkoriban a moziárak is relatíve olcsóbbak voltak (az akkori fizetésembõl havonta sokkal több jegyet tudtam volna venni, mint ma). És régen a szemetet nem hozták be, manapság meg tele vannak hulladék filmekkel, amikért nemhogy nem adnék pénzt, még akkor sem nézném meg, ha fizetnének érte.
De te járj szorgalmasan moziba, mert megérdemled.
Ezeken mindig sírok a nevetéstõl :)
De a filmek jók lesznek :)
Mekkora divat itt a configra verni...