18
-
#18 remélem a maximális büntetést kapja -
menpe #17 Az. Felesleges flamekeltés omg...
Hozzászólásommal arra akartam rávilágítani, hogy akármilyen hülyeségre ré lehet fogni a dolgot, viszont az emberi hülyeségen múlik. A fészbúk most trendi, ez lett kiszemelve. Ha más lenne most felkapva, arra is születnének ilyen szenzációhajhász cikkek. -
cateran #16 22 eves.....
amerikai.....
farmville-t jatszik,mikor van 1 csecsemoje.....
Mi jon le ebbol? Rettenetesen hangzik,de jobb hogy meghalt a kiskrapek..ezt a genallomanyt jobb nem tovabborokiteni.... -
iambg #15 És vajon ki a francot érdekel hogy milyen játékkal játszott valaki, nem az a lényeg hogy elmebeteg?
Megölte a gyerekét rohadjon egy gödörben amíg meg nem eszik a patkányok. -
Exi #14 Mi a fene, a játék ami a tragédiát okozta nem valami véres hentelős agresszív mocsok volt? Hát pedig ez lehetetlen, mindig az az ok! -
tomcsa4 #13 Ezt csak a középsikoláig tudják az emberek. Utána már lesz gyerek és kész. -
#12 Nézzük meg mi lett volna, ha nem akkora marha, hogy gyermeket vállal:
"Alexandra V. Tobias a Facebook legnépszerűbb játékával próbált játszani."
És ennyi...
Tanulság: Súlyos és oltári nagy felelősség egy gyermek, ha nem elég erős, nem elég érett, nem elég kész, nem elég normális az ember, akkor felejtse el.
-
#11 Ne keltsd itt a felesleges flémet, a hozzád hasonlók miatt téma ez még mindig.
Amúgy meg Farmville-ozni a börtönben is lehet, fail. -
lamer the true #10 Humusznak jó lesz a vörösiszap helyére -
#9 Mi az a Farmville? -
Zolivok #8 farmville je -
yossarian14 #7 Ne dugjad, rázzad! -
#6 dugnám -
menpe #5 Na most nézzük meg, mi lett volna, ha nincs a gonosz internet:
"Alexandra V. Tobias vallomása szerint fia, Dylan Lee Edmondson sírni kezdett, miközben ő éppen Oprah műsorát próbálta nézni....."
Oprah gonosz, tiltsuk be. A tv gonosz, tiltsuk be. Ááá, hogy a csaj hülye? Az biztos nem igaz... -
Jude666 #4 Hehe, ezért mondom én az osztálytársaimnak, hogy a farwille rossz -
#3 istenem mekkora elmebetegek léteznek a földön.... -
semmikozod #2 Nagyszerű, ez a legfontosabb, hogy hogy ragozod a Farmwille-ozást. :D -
lexandro2000 #1 "Farmville-ozás"
Én ezt másképp ragoznám...