Farmville-ozás közben ölte meg gyermekét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gromgotth
remélem a maximális büntetést kapja
Az. Felesleges flamekeltés omg...
Hozzászólásommal arra akartam rávilágítani, hogy akármilyen hülyeségre ré lehet fogni a dolgot, viszont az emberi hülyeségen múlik. A fészbúk most trendi, ez lett kiszemelve. Ha más lenne most felkapva, arra is születnének ilyen szenzációhajhász cikkek.

nincs, nem is lesz...

22 eves.....
amerikai.....
farmville-t jatszik,mikor van 1 csecsemoje.....

Mi jon le ebbol? Rettenetesen hangzik,de jobb hogy meghalt a kiskrapek..ezt a genallomanyt jobb nem tovabborokiteni....
És vajon ki a francot érdekel hogy milyen játékkal játszott valaki, nem az a lényeg hogy elmebeteg?

Megölte a gyerekét rohadjon egy gödörben amíg meg nem eszik a patkányok.<#violent><#boxer>
Mi a fene, a játék ami a tragédiát okozta nem valami véres hentelõs agresszív mocsok volt? Hát pedig ez lehetetlen, mindig az az ok!

Ezt csak a középsikoláig tudják az emberek. Utána már lesz gyerek és kész.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Tinman
Nézzük meg mi lett volna, ha nem akkora marha, hogy gyermeket vállal:

"Alexandra V. Tobias a Facebook legnépszerûbb játékával próbált játszani."

És ennyi...

Tanulság: Súlyos és oltári nagy felelõsség egy gyermek, ha nem elég erõs, nem elég érett, nem elég kész, nem elég normális az ember, akkor felejtse el.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Narxis
Ne keltsd itt a felesleges flémet, a hozzád hasonlók miatt téma ez még mindig.

Amúgy meg Farmville-ozni a börtönben is lehet, fail.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Humusznak jó lesz a vörösiszap helyére
ffxi
Mi az a Farmville?

Fákjúal!

farmville je
Ne dugjad, rázzad!

BFP4F: Yossarian23

Piszkos  Fred
dugnám

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Na most nézzük meg, mi lett volna, ha nincs a gonosz internet:

"Alexandra V. Tobias vallomása szerint fia, Dylan Lee Edmondson sírni kezdett, miközben õ éppen Oprah mûsorát próbálta nézni....."

Oprah gonosz, tiltsuk be. A tv gonosz, tiltsuk be. Ááá, hogy a csaj hülye? Az biztos nem igaz...

nincs, nem is lesz...

Hehe, ezért mondom én az osztálytársaimnak, hogy a farwille rossz<#ejnye1>
Frosty01
istenem mekkora elmebetegek léteznek a földön....

practitioner of the forbidden arts of death

Nagyszerû, ez a legfontosabb, hogy hogy ragozod a Farmwille-ozást. 😄

"Farmville-ozás"

Én ezt másképp ragoznám...