Farmville-ozás közben ölte meg gyermekét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az. Felesleges flamekeltés omg...
Hozzászólásommal arra akartam rávilágítani, hogy akármilyen hülyeségre ré lehet fogni a dolgot, viszont az emberi hülyeségen múlik. A fészbúk most trendi, ez lett kiszemelve. Ha más lenne most felkapva, arra is születnének ilyen szenzációhajhász cikkek.
Hozzászólásommal arra akartam rávilágítani, hogy akármilyen hülyeségre ré lehet fogni a dolgot, viszont az emberi hülyeségen múlik. A fészbúk most trendi, ez lett kiszemelve. Ha más lenne most felkapva, arra is születnének ilyen szenzációhajhász cikkek.
nincs, nem is lesz...
22 eves.....
amerikai.....
farmville-t jatszik,mikor van 1 csecsemoje.....
Mi jon le ebbol? Rettenetesen hangzik,de jobb hogy meghalt a kiskrapek..ezt a genallomanyt jobb nem tovabborokiteni....
amerikai.....
farmville-t jatszik,mikor van 1 csecsemoje.....
Mi jon le ebbol? Rettenetesen hangzik,de jobb hogy meghalt a kiskrapek..ezt a genallomanyt jobb nem tovabborokiteni....
És vajon ki a francot érdekel hogy milyen játékkal játszott valaki, nem az a lényeg hogy elmebeteg?
Megölte a gyerekét rohadjon egy gödörben amíg meg nem eszik a patkányok.<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Megölte a gyerekét rohadjon egy gödörben amíg meg nem eszik a patkányok.<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Mi a fene, a játék ami a tragédiát okozta nem valami véres hentelõs agresszív mocsok volt? Hát pedig ez lehetetlen, mindig az az ok!
Ezt csak a középsikoláig tudják az emberek. Utána már lesz gyerek és kész.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nézzük meg mi lett volna, ha nem akkora marha, hogy gyermeket vállal:
"Alexandra V. Tobias a Facebook legnépszerûbb játékával próbált játszani."
És ennyi...
Tanulság: Súlyos és oltári nagy felelõsség egy gyermek, ha nem elég erõs, nem elég érett, nem elég kész, nem elég normális az ember, akkor felejtse el.
"Alexandra V. Tobias a Facebook legnépszerûbb játékával próbált játszani."
És ennyi...
Tanulság: Súlyos és oltári nagy felelõsség egy gyermek, ha nem elég erõs, nem elég érett, nem elég kész, nem elég normális az ember, akkor felejtse el.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keltsd itt a felesleges flémet, a hozzád hasonlók miatt téma ez még mindig.
Amúgy meg Farmville-ozni a börtönben is lehet, fail.
Amúgy meg Farmville-ozni a börtönben is lehet, fail.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Humusznak jó lesz a vörösiszap helyére
farmville je
Ne dugjad, rázzad!
BFP4F: Yossarian23
Na most nézzük meg, mi lett volna, ha nincs a gonosz internet:
"Alexandra V. Tobias vallomása szerint fia, Dylan Lee Edmondson sírni kezdett, miközben õ éppen Oprah mûsorát próbálta nézni....."
Oprah gonosz, tiltsuk be. A tv gonosz, tiltsuk be. Ááá, hogy a csaj hülye? Az biztos nem igaz...
"Alexandra V. Tobias vallomása szerint fia, Dylan Lee Edmondson sírni kezdett, miközben õ éppen Oprah mûsorát próbálta nézni....."
Oprah gonosz, tiltsuk be. A tv gonosz, tiltsuk be. Ááá, hogy a csaj hülye? Az biztos nem igaz...
nincs, nem is lesz...
Hehe, ezért mondom én az osztálytársaimnak, hogy a farwille rossz<#ejnye1>#ejnye1>
Nagyszerû, ez a legfontosabb, hogy hogy ragozod a Farmwille-ozást. 😄
"Farmville-ozás"
Én ezt másképp ragoznám...
Én ezt másképp ragoznám...