30
  • lamer the true
    Végül is ha valaki nézi, legalább az agya lekapcsol és tud pihenni. Azért ez is valami.
  • viasz
    Szerintem buci inkább ezt vezesse, mint autót...!
  • sanyicks
    szerintem voksán virágnak építhetnének egy KACSAúsztatót, és remélhetőleg a való villa is KACSAlábon forog majd legalább ha virág benne lakik.
  • sanyicks
    film+ = ertéel, de nemgáz...
  • Zoliz
    VÉGRE??????????????
  • proCsilla
    Olyan jók ezek a hírek, hogy kérni kellene, hogy ezentúl csak ilyen cikkek jelenjenek meg itt. Ha egy kis büntetésre vágyom, akkor biztos elolvasom. "LÁJK"
  • bladesoft
    Kíváncsi vagyok a sikerességet hogy mérik majd... én ötletem az hogy a főszponzorok akik a reklámblokkok nagy részét uralják majd megnézik mennyi %-l nőtt a forgalmuk.Ha nőtt akkor hosszú ideig lesz a képernyőn ha pedig nem akkor kevés "sztárvendég" kevesebb idő... Tehát ha azt akarod hogy eltűnjön a képernyőről ne vedd amit előtte és utána reklámoznak.
  • galocza
    végre.
  • bobba16
    Vegignezve a kommenteket csak egy valaki varja Voksan Virag csocseit , a tobbiek nem igazan orulnek a musornak , senki nem fogja nezni csak neha belepillant mint a gyozike showba hogy aztan habzo pofaval kapcsolja ki a tevet azt mondva hogy ilyen hulye nem letezik , azthiszem ennyi egybehangzo velemeny utan batran kijelentheto hogy nagy siker lesz
  • Loverman
    szétnézve a kommentek között, belőletek is meg lehetne rendezni egy "tahó világ"ot ;)
  • Anton Chigurh
    Hihetetlen, hogy itt, a Film részlegben csak későn érkezett infókat, vagy ehhez hasonló, sz*rabbnál sz*rabb csatornákat, és műsorokat dicsőítő, hírnek nem nevezhető mondathalmokkal kell bombázni a még értelmesen gondolkodó/gondolkodni próbáló, és leginkáb az SG mellett még így is kitartó olvasókat!
    sz.v. irományaival viszont mindig képes meglepni: amikor azt hiszem, egy bizonyos szintnél nincs lejjebb, mindig összehoz vagy egy "frenetikusan" megfogalmazott, de ellentétesen értendő címet, vagy egy sok szempontból (téma, nyelvtan,...) is borzalmas irományt.
    Kíváncsi lennék, hogy mennyit keresel? Félek, ez lenne a legszomorúbb hír az oldal, a kommentek, és a fórum-hozzászólások SG-s történelmében.

Végül a legszörnyűbb észrevétel: ezzel a "kis észrevételemmel" is téged támogattalak. :(:(:( Bocs azoktól is, akik hozzám hasonlóan éreznek. :(:(
  • ddt500
    A Voksán Virág műcsöcseit azért megnézem. Jó pénzért biztos henteregni is fog valakivel mint a Maya Gold.
  • Ferrer
    Egy emelt díjas sms-ért cserébe élvezkedhetsz majd egész nap full HD-ben. Még két sms, és a fürdőszobát is nézheted. És ez így lesz jól, én is megszedném magam a sok idiótán :)
  • Victor1103
    Legalább a buzi cigányok örüljek.
  • pasi29uk
    Szerintem sokkal nagyobb nézettsége lenne egy olyan műsornak ahol oktatják a jónépet hogyan kell számítógépet építeni, biciklit szerelni vagy csak sima barkács műsornak...
  • pasi29uk
    Egy 24órában sugárzott nagy akváriumot szép halakkal meg néhány mocorgó mütyürrel értelmesebb műsornak tartanék mint ez a tahó világ sót.
  • xido
    Azt nem lehetne,hogy pl a bombanőket szavazás nélkül mind beküldeni és a többi nyomi közül kevesebbet?:))))
    Amúgy nagy a csend az online egész napos követhetőségéről..
  • GG
    Hála a jó istennek, most romlott el a tévém. Öngyilkos lett a hír hallatán :D Ezt még ő sse bírta volna idegileg.
  • Ferrer
    Végre lehet újra nézni egy-két hulladék tahó fingását, böfögését. Ez lesz aztán a műsor.
  • algost
    Nagyszerű, hogy már osztályozzák is a figurákat: okostojás karakter...fasza, hova süllyed a kereskedelmi televízió...lesz majd szarcikkeket író figura is? meg vidéki típus? hányni tudok az ilyenektől...Vokság Virág :) Úristen, az él még? Meg a többi agyoniskolázott gyökér.
  • nessboth
    Szerintem nézzétek meg az Értelmező kéziszótárban az i betűnél az irónia szócskát, rögtön jön a megvilágosodás és értelmet nyer a "végre" szó.

A film+ helyébe most zúznék le, mert van olyan réteg, amelyiket qvára nem érdekli sem az egyik sem a másik, ebben az időpontban kéne olyan klasszikusokat tolni, mint a vissza a jövőbe, tini ninja teknőcök, addams Family, Beetlejuice, régi király klasszikusokat...
  • AZTA
    Hát ha neked már az is pluszpont...
  • PetiX87
    "csak pár nap és végre" VÉÉÉÉGRE "folytatódik a való világ 4"
  • DjDano
    Mint ahogy minden hasonló emberkének aki gázolást követ el, a helyzet viszont az hogy még a halálos gázolást is megússzák sokan felfüggesztettel! A Való Világ szerintem bukás lesz, bár mindig az számít le tudja e győzni az azonos időben sugárzott konkurens műsorokat, ez talán még sikerülhet neki...
  • pepe792
    Mi az hogy végre folytatódik? Lehet a cikk írója várja, de én nem.
    És most örülj neki, eggyel több komment van, a hirdetők biztos örülnek neki.
  • boomsly
    "..végre folytatódik" helyesen: "...sajnos folytatódik"
  • geronemo
    Bucinak még mindig a sitten kéne ücsörögni, nem pedig egy ilyen "színvonalas" műsor vezetnie!
  • Bren X
    NEEEEEEEEEM AAAAAAAKAAAAAROOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
    SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Wolfman017
    A Való Világ 4 nem folytatódik pár nap múlva, mivel még el se kezdődött.
  • lolSL
    ha nem győzikéztek volna biztos megnéztem volna az első részt, és aztán ki tudja meddig maradtam volna, így baszhatják
    pedig Buci is visszatér, ami nagy pluszpont.