Xenon lámpa autóba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mondjuk a képet kicserélném úgy, hogy a rendszámom ne látszódjon, de te tudod...
(elvileg ha a képet felül írod ott ahonnan linkelted, akkor megjelenik, de nem fogja mutatni!!)
Downhill!!

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én amúgy az olyan halogénes kötsögöktõl vagyok kiakadva, akik mivel nem Xenon nem állíttatják be, hanem jó az érzésre is ... meg sacc/fal.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én is mindig alapjáraton kapcsoltam be, de a Silverstar 1 hónapot bírt, a NB meg talán hármat.
majd 1x a helyi autófelügyelet elmeséli pár 10 eFt csekk kíséretében...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
matthias92:
Amit korábban leírtam NightBreakerrõl azt olvasd el!
Jobb boltokban az eladó is fel szokta rá hívni a figyelmet ... mert nem akar kellemetlen pillanatokat magának, hogy a kunde hozza vissza a 2 napja vett izzót, hogy kiéget ...
Ne fogdosd össze az izzót, mert azt nem szereti.
Régebbi autónál az is baj lehet, hogy a foncsor matt, vagy nem érkezik meg az akkufesz az izzóra. Ezt ki kell mérni és esetleg kirelézni a rendszert.
Én azokról a kocsikról helybõl levenném a rendszámot.
Mi pont ezért vettünk meg minden a Fordhoz. Gyári projektoros lámpákat, hátra a szintszabályozókat.. egyedül a lámpa mosó nincs rajta ami kellene..
De így full gyárinak tûnik, úgyis mûködik.. Ráadásul nem is került olyan huhh de sokba...
Downhill!!
Mióta megnyitották a topicot, aktívan olvasom. Meg is néztem, hogy mennyibe kerül az Osram Nightbreaker (elvileg H4-es izzó kell a B Corsába). Ugyanúgy kell beépíteni, mint a sima izzót, igaz? :)
a többi az köcsög pótlás, amivel a másik embernek kínos pillanatokat -magadnak meg kínos 10.000,-eket -okozhatsz, és remélem az összes ilyen silány xart a kocsijába pakoló majmot xarrá büntetik, SÕT a forgalmit is bevonják egyszer!!!!
akinek van gyereke, tudja mirõl beszélek!!!!!
ennyi.
A gáz az, hogy sokan nem állíttatják be, hanem élvezik, hogy refi távolságra világít el gond nélkül.
Ugyanez persze a halogéneseknél is fenn áll ... momentán amerre én járni szoktam, szinte kizárólag halogénbõl jött szembe szarul magasra állított példány.
Nekem is volt utólagos xenon szett, nem a 10 eFt-os kategória ... de nem szerettem (beállíttatva ... soha senki nem villogott rám, hogy zavarná).
Valahogy esti vezetésben zavaró volt az a kékes fény.
Kiszedettem, és azóta Osram Nightbreakerrel megyek. Annál meg meg kell jegyezni, hogy csak motor indítását követõen, alapjáraton szabad bekapcsolni, mivel egy erõsen túlhúzott izzó, és kiéghet különben
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem a topiknyitónak szól, csak ez a téma mindig nyitogatja a bicskát a zsebemben.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Érdemesebb egy emelt fényerejû izzót beletenni a kocsiba, nagyon sokat javít a dolgon (pl. a lentebb említett Osram Nightbreaker) igaz egy gyári Xenonnak közelébe sem ér de hát annak ára is van.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Amikor az autó feneke megül, vagy ugye az uton megy és mozog, akkor ez az érzékelõ folyamatosan adja a jeleket a lámpának ami mindig utána állít. Ezért van az, amikor jön szembe veled egy gyári xenonnal szeretlt autó, olyan mintha vibrálna, mert folyamatosan állítja fel le, plusz a projektor tükrök is ide oda terelik a fényt.
Ezért olyan marha idegesítõ, amikor szembe jön veled tök sötétbe.
Az, hogy hova kell beszerelni, azt most passzolom, mert a Fordbe nem mi tettük be. Szóval passz..
Downhill!!
De újba semmi értelme gondolkodni, bontóba kell venni mindent..
Downhill!!
és hová kell építeni? Örülnék egy képnek beszerelve :-)
Be kell szerelni egy érzékélõt, ami a dõlésszöget érzékeli?
Remélem ha már valakit elvakítasz és emiatt nem jól lát akkor téged fog lekaszálni nem csak lemegy az útról.
http://goo.gl/gd6Zi5
De az úgy van ha leveszi akkor csak új mûszakival kaphatod vissza.. És ráadásul nem akárhol.
De az hogyha egyszer levizsgázott az már jó, de ne a mozaik utcába vidd:D
Downhill!!
vagy sima volt, vagy rs, nem tudom.
de mar tavolbol olyan fenye volt, hogy a tukrokbol siman belevakultam.
kicsit anyaztam is, telleg alig lattam valamit.
mikor elment mellettem es lattam, hogy mi modon vilagitott a fenyszoroja...
az nem is fenyszoro volt sztem, hanem 2 beepitett reflektor, teljes szelessegben panorama volt szinte az autoja elott, autopalya 2 szelessegeben tokeletesen belathato volt, olyan fenyt tolt magabol a fenyszoro.
persze az is lehet, hogy nem xenon volt neki, nem tudom itt angliaban lehet-e hasznalni, fingom sincs az erre vonatkozo helyi szabalyokrol, de ha a xenon is ilyesmi lehet, hat megertem, ha valaki nem engedi a hasznalatat.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na ezt a fajta megoldást már megszüntették.
Ez így nem annyira értelmezhetõ :)
Ez így nem jó. Attól, hogy vesz egy bármilyen utángyártott projektoros lámpát, az édeskevés, ugyanis a xenonos lámpa búrájába a xenon világítótest jele van belevésve. Hatósági elõírás, hogy minden lámpatest csak azzal a fényforrással mûködtethetõ, amilyen jel van rajta.
Namost a probléma a G Astraval az, hogy ahhoz nem volt gyári xenon. Asszem a Hella gyártott G Astrahoz való xenon lámpatestet, az persze legális. Innentõl márcsak pénz kérdése a magasságállítás és a fényszórómosó.
De elvileg a mosó is alap feltétel lenne:D
Downhill!!
-Projektoros lámpa
-xenon szett(lehetõleg ne 10ek-at)
-G Astrahoz új lökhárítót amin kivan fúrva a lyuk a lámpamosónak
-lámpamosó egységet és az ehhez való ablakmosó tartájt
-automata fényszóró állító motort,ehhez cserélni javallott a világítás kapcsolót is,ugyanis azon nincs a magasság állításnál tekerõ
Nagyjából ennyi...